Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 325 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.017

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
355
Πόντοι
36
Τσίμπησα τηλεφωνάκι (αληθινό) από 7αράκι μωρό με βυζάρες. Εσείς κάποιοι τελειωμένοι καθήστε κάντε κύκλους και ρόμβους ή τραβάτε στις πουτάνες με χρονόμετρο να κάνετε γλυφομούνι για να σας βγει στυλ αντρουά. :confused:
Γάμησες; Τηλ έχουμε τσιμπήσει όλοι λίγο πολύ.
Αν περιμένει ο άλλος να του κάτσει γκόμενα στην Ελλάδα μήνες ε δεν είναι κακό να πάει να τον βρέχει στα ρδελα, αν έχει την οικονομική δυνατότητα.
Κάποιοι μπορεί να καταλήξουν να παντρευτούν κ μια από αυτές.

Reporter john

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Τσίμπησα τηλεφωνάκι (αληθινό) από 7αράκι μωρό με βυζάρες. Εσείς κάποιοι τελειωμένοι καθήστε κάντε κύκλους και ρόμβους ή τραβάτε στις πουτάνες με χρονόμετρο να κάνετε γλυφομούνι για να σας βγει στυλ αντρουά. :confused:
Πως το εριξες φιλε?
Για δωσε περιγραφη

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.961
Πόντοι
216
Εννοείται δεν έχει να κάνει με αυτοπεποίθηση.

Για τον μέσο άντρα,πλέον είναι θεμα τύχης και μόνο το αν θα γνωρίσει και αν θα γαμήσει

Να επιλεγεί αυτός απ'τους δεκάδες άλλους υποψήφιους που έχει η καθεμιά
Δεν πιστεύεις ότι πρέπει και εσύ να καθορίζεις με κάποιο τρόπο την τύχη σου; Να παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου όταν σου δίνεται η δυνατότητα; Έτσι ωριμάζεις κιόλας. Μοιρολατρική είναι η προσέγγιση σου.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.011
Πόντοι
3.556
Δεν πιστεύεις ότι πρέπει και εσύ να καθορίζεις με κάποιο τρόπο την τύχη σου; Να παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου όταν σου δίνεται η δυνατότητα; Έτσι ωριμάζεις κιόλας. Μοιρολατρική είναι η προσέγγιση σου.
Αν δεν έχεις κύκλο. Και μένεις επαρχία με γονείς τι να κανεις

Δε βγαίνεις από το σπίτι αν φτάσεις τα 40 μπακουρι μην σε που πούστη και κανεις παρέα με δαχτυλωμενους οδοντιάτρους

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.210
Πόντοι
6.056

Την τύχη σου την καθορίζεις εσύ μέχρι ένα σημείο.Μετά,πρέπει να σε βοηθάνε και οι συγκυρίες.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.961
Πόντοι
216
Ρε συ τι φάση? :( Άλλος πληρώνει άλλος γαμάει? :confused:
Παιδιά λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει
Γιατί το λες αυτό τύπε και με τους νταβάδες το ίδιο δε συμβαίνει :confused:
Οι γκόμενες μαλώνουν μαζί τους και μετά τα χαλάνε στη μοιρασιά και γίνονται ανεξάρτητες :confused:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.342
Πόντοι
1.446
Παλιά είχα έναν πελάτη που τα έφερνε ίσα-ίσα βόλτα οικονομικά αλλά είχε πλάκα και μιλάγαμε λίγο. Μου έλεγε "Μικρέ, η μόνη λύση να περάσουμε καλά στη ζωή είναι να μας κάτσει το τζόκερ". All the while, ο τύπος δεν έπαιζε τζόκερ.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.961
Πόντοι
216
Έχεις δει ποτέ να κάνουν γκόμενες γαμησάκια με ζητιάνους ;

Εξαίρεση αν δουλεύουν στη νύχτα (οι ζητιάνοι) ή σέρβις, επειδή ... έτσι τις έχουν διδάξει τις γκόμενες !
Μη με ρωτήσεις ποιός !
Κλαούντιας το έχει κάνει αυτό;

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
266
Πόντοι
21
Αν δεν έχεις κύκλο. Και μένεις επαρχία με γονείς τι να κανεις

Δε βγαίνεις από το σπίτι αν φτάσεις τα 40 μπακουρι μην σε που πούστη και κανεις παρέα με δαχτυλωμενους οδοντιάτρους
Ξέχασες το βασικότερο. Οδοντίατρους που έβαλαν λουκέτο στο μαγαζί τους.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.011
Πόντοι
3.556
Ξέχασες το βασικότερο. Οδοντίατρους που έβαλαν λουκέτο στο μαγαζί τους.
Δεν θέλω να είμαι άδικος.

Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία υπήρχε έλλειψη σε κόλλες UHU και κολλητικες ταινίες , δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν πελάτες

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.731
Πόντοι
206
Παλιά είχα έναν πελάτη που τα έφερνε ίσα-ίσα βόλτα οικονομικά αλλά είχε πλάκα και μιλάγαμε λίγο. Μου έλεγε "Μικρέ, η μόνη λύση να περάσουμε καλά στη ζωή είναι να μας κάτσει το τζόκερ". All the while, ο τύπος δεν έπαιζε τζόκερ.
Πάλι καλά δεν ήταν τζογαδόρος, εκτός αν δεν έπαιζε τζόκερ και έπαιζε στοίχημα ξέρω γω. Νομίζω το τζόκερ το παίζουν οι λιγότερο εθισμένοι με το τζόγο

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.342
Πόντοι
1.446
Πάλι καλά δεν ήταν τζογαδόρος, εκτός αν δεν έπαιζε τζόκερ και έπαιζε στοίχημα ξέρω γω. Νομίζω το τζόκερ το παίζουν οι λιγότερο εθισμένοι με το τζόγο
Ρε bro, σαν σχόλιο για τη μοιρολατρία το έβαλα, ο τύπος είχε την προσέγγιση ότι το μόνο πράγμα που μπορούσε να του βελτιώσει τη ζωή ήταν το τζόκερ και δεν ήταν καν συνεπής στην άποψη του αφού δεν έπαιζε.

Για το τζόγο, αν το έχεις σαν διασκέδαση και δεν παίζεις λεφτά που θα σου λείψουν είναι ΟΚ, θέμα χαρακτήρα είναι. Πιο παλιά που έβλεπα πιο πολύ ποδόσφαιρο έπαιζα στοίχημα now & then, 20, 30,100£ το πολύ, κάποιες φορές κέρδιζα, κάποιες έχανα, δεν έγινε κάτι. Το πρόβλημα είναι ότι αν είσαι αδύναμος χαρακτήρας μπορείς να εθιστείς και να καταστραφείς. Στο UK στοιχεία λένε ότι >1Μ άνθρωποι έχουν πρόβλημα και το κράτος δεν κάνει (σχεδόν) τίποτα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom