ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.480
- Πόντοι
- 2.356
Χαχα. Σωστά.Αν εισαι ο δάσκαλος χορού...θα έχει αποτέλεσμα
Χαχα. Σωστά.Αν εισαι ο δάσκαλος χορού...θα έχει αποτέλεσμα
Γάμησες; Τηλ έχουμε τσιμπήσει όλοι λίγο πολύ.Τσίμπησα τηλεφωνάκι (αληθινό) από 7αράκι μωρό με βυζάρες. Εσείς κάποιοι τελειωμένοι καθήστε κάντε κύκλους και ρόμβους ή τραβάτε στις πουτάνες με χρονόμετρο να κάνετε γλυφομούνι για να σας βγει στυλ αντρουά.![]()
Πως το εριξες φιλε?Τσίμπησα τηλεφωνάκι (αληθινό) από 7αράκι μωρό με βυζάρες. Εσείς κάποιοι τελειωμένοι καθήστε κάντε κύκλους και ρόμβους ή τραβάτε στις πουτάνες με χρονόμετρο να κάνετε γλυφομούνι για να σας βγει στυλ αντρουά.![]()
Δεν πιστεύεις ότι πρέπει και εσύ να καθορίζεις με κάποιο τρόπο την τύχη σου; Να παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου όταν σου δίνεται η δυνατότητα; Έτσι ωριμάζεις κιόλας. Μοιρολατρική είναι η προσέγγιση σου.Εννοείται δεν έχει να κάνει με αυτοπεποίθηση.
Για τον μέσο άντρα,πλέον είναι θεμα τύχης και μόνο το αν θα γνωρίσει και αν θα γαμήσει
Να επιλεγεί αυτός απ'τους δεκάδες άλλους υποψήφιους που έχει η καθεμιά
Αν δεν έχεις κύκλο. Και μένεις επαρχία με γονείς τι να κανειςΔεν πιστεύεις ότι πρέπει και εσύ να καθορίζεις με κάποιο τρόπο την τύχη σου; Να παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου όταν σου δίνεται η δυνατότητα; Έτσι ωριμάζεις κιόλας. Μοιρολατρική είναι η προσέγγιση σου.
Δεν πιστεύεις ότι πρέπει και εσύ να καθορίζεις με κάποιο τρόπο την τύχη σου; Να παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου όταν σου δίνεται η δυνατότητα; Έτσι ωριμάζεις κιόλας. Μοιρολατρική είναι η προσέγγιση σου.
Γιατί το λες αυτό τύπε και με τους νταβάδες το ίδιο δε συμβαίνειΡε συ τι φάση?Άλλος πληρώνει άλλος γαμάει?
Παιδιά λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει
Παλιά είχα έναν πελάτη που τα έφερνε ίσα-ίσα βόλτα οικονομικά αλλά είχε πλάκα και μιλάγαμε λίγο. Μου έλεγε "Μικρέ, η μόνη λύση να περάσουμε καλά στη ζωή είναι να μας κάτσει το τζόκερ". All the while, ο τύπος δεν έπαιζε τζόκερ.Δεν πιστεύεις ότι πρέπει και εσύ να καθορίζεις με κάποιο τρόπο την τύχη σου; Να παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου όταν σου δίνεται η δυνατότητα; Έτσι ωριμάζεις κιόλας. Μοιρολατρική είναι η προσέγγιση σου.
Κλαούντιας το έχει κάνει αυτό;Έχεις δει ποτέ να κάνουν γκόμενες γαμησάκια με ζητιάνους ;
Εξαίρεση αν δουλεύουν στη νύχτα (οι ζητιάνοι) ή σέρβις, επειδή ... έτσι τις έχουν διδάξει τις γκόμενες !
Μη με ρωτήσεις ποιός !
Ξέχασες το βασικότερο. Οδοντίατρους που έβαλαν λουκέτο στο μαγαζί τους.Αν δεν έχεις κύκλο. Και μένεις επαρχία με γονείς τι να κανεις
Δε βγαίνεις από το σπίτι αν φτάσεις τα 40 μπακουρι μην σε που πούστη και κανεις παρέα με δαχτυλωμενους οδοντιάτρους
Δεν θέλω να είμαι άδικος.Ξέχασες το βασικότερο. Οδοντίατρους που έβαλαν λουκέτο στο μαγαζί τους.
Πάλι καλά δεν ήταν τζογαδόρος, εκτός αν δεν έπαιζε τζόκερ και έπαιζε στοίχημα ξέρω γω. Νομίζω το τζόκερ το παίζουν οι λιγότερο εθισμένοι με το τζόγοΠαλιά είχα έναν πελάτη που τα έφερνε ίσα-ίσα βόλτα οικονομικά αλλά είχε πλάκα και μιλάγαμε λίγο. Μου έλεγε "Μικρέ, η μόνη λύση να περάσουμε καλά στη ζωή είναι να μας κάτσει το τζόκερ". All the while, ο τύπος δεν έπαιζε τζόκερ.
Ρε bro, σαν σχόλιο για τη μοιρολατρία το έβαλα, ο τύπος είχε την προσέγγιση ότι το μόνο πράγμα που μπορούσε να του βελτιώσει τη ζωή ήταν το τζόκερ και δεν ήταν καν συνεπής στην άποψη του αφού δεν έπαιζε.Πάλι καλά δεν ήταν τζογαδόρος, εκτός αν δεν έπαιζε τζόκερ και έπαιζε στοίχημα ξέρω γω. Νομίζω το τζόκερ το παίζουν οι λιγότερο εθισμένοι με το τζόγο