Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.613
Πόντοι
206
Κάτι συμβαίνει στην φύση πιστεύω. Επειδή οι γυναίκες γεννούν, πρέπει να προστατεύονται οπότε κάπως έτσι τις προστατεύουμε. Μαλακια είναι να είσαι άνδρας οπως έχει γίνει η ζωή. Δεν συμφέρει. Απλά τι να κάνουμε τωρα; όπως και να γεννηθεί κάποιος ή κάποια θέλει να ζήσει πολύ και καλά.
Και η επιπρόσθετη μαλακία στη σημερινή κυρίως εποχή, είναι ότι οι γυναίκες που είναι πιο ανεξάρτητες ή αυτόνομες, τους προστατευτικούς και περιποιητικούς άνδρες θα τους ειρωνευτούν, χλευάσουν και παρεξηγήσουν ειδικά αν δεν τους βλέπουν ερωτικά.

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.995
Πόντοι
206
Εγώ ένα ξέρω να πω. Αν ήμουν γυναίκα θα είχα κάνει πολλά λεφτά χωρίς να είμαι πορνη με τον εναν και τον αλλον να μου κουβαλιεται. Θα μου τα εδιναν μονοι τους για να με πηδηξουν τοσο ηλιθιοι που είναι πολλοί ανδρες. Θα εβρισκα ηλιθιους πλουσιους ή οικονομικά άνετους. Και παράλληλα οταν θα έφτιαχνα την προίκα μου να είμαι ήσυχη ότι έχω να ζησω θα χωνόμουν και σε καμία στρωτή δουλεια δημοσίου από τους γαμικουλες που θα με λιγουρεύονταν. Κάποιος θα με βόλευε. :rockon:
Θεωρητικά λοιπόν, είσαι ήδη κρυφοπουτανα , πρακτικά είσαι άφραγκος (όπως λέει και το ανέκδοτο με τον Τοτό)

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
547
Πόντοι
81
Θεωρητικά λοιπόν, είσαι ήδη κρυφοπουτανα , πρακτικά είσαι άφραγκος (όπως λέει και το ανέκδοτο με τον Τοτό)
Απλά ένα πλάνο έκανα. Νομίζω ότι πολλοί θα το ακολουθούσαν αν μπορούσαν. :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.779
Πόντοι
3.656
Και η επιπρόσθετη μαλακία στη σημερινή κυρίως εποχή, είναι ότι οι γυναίκες που είναι πιο ανεξάρτητες ή αυτόνομες, τους προστατευτικούς και περιποιητικούς άνδρες θα τους ειρωνευτούν, χλευάσουν και παρεξηγήσουν ειδικά αν δεν τους βλέπουν ερωτικά.

Ανάλογα που θα πέσεις

Άλλες θέλουν άβουλους να τους κανουν ότι θέλουν,άλλες alpha.Πάντως νομίζω ότι οι πιο πολλές,θέλουν το πρώτο.Και ειδικά άβουλους με λεφτά...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.472
Πόντοι
6.056
Όσους δεν βλέπουν ερωτικά οι γυναίκες, τους βλέπουν σταθερά ως ενόχληση .
Εξαίρεση αν είναι κανένας σούπερ έξτρα δανδής με κονέ χρήμα που προσφέρει σούπερ ψυχαγωγία.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
306
Πόντοι
36
Ετών 22 χωρίς να φαίνεται φάτσα στο προφίλ της.
Να έχεις στο μυαλό σου ένα γλυκό πλάσμα και να διαβάζεις αυτό (φωτό) και να αναρωτιεσαι τι τύπισσα είναι αυτή ; Αντρογυναικα ή γυναίκα με στόμα νταλικερη ;

Συνημμένα

• IMG_20250131_183520.jpg
    IMG_20250131_183520.jpg
    124 KB · Εμφανίσεις: 4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom