Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.479
Πόντοι
5.916

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.734
Πόντοι
9.297
Ξεκόλλα με τις νορμάλ.
Ελάχιστες γυναίκες είναι νορμάλ .
Αυτές που σου άρεσαν από μικρός ... ήταν καμία νορμάλ ; Παπάρια.
Καριόλες θα ήταν .

Μπορείς να περνάς καλά με πολλές κι ας έχουν τη λόξα τους. Όλες έχουν .

Εμείς στην τελική εδώ μέσα ... νορμάλ είμαστε ;
Αν είχαμε την τέλεια γυναίκα , δεν θα γαμάγαμε πουτάνες ;
Δεν θα πηγαίναμε για φραπέ σε μασατζίδικα ;;

Θυμάσαι τον ογκόλιθο Χιου Γκραντ ;
Με ποιά ήταν παντρεμένος και τι γαμούσε σε ένα .... δημόσιο ουρητήριο ;;;
Σε μικρές κοινωνίες η νορμάλ στα 40-45 είναι μη διαθέσιμη και πιστη παντρεμένη την μισή της ζωή τουλάχιστον .
Στην αθηνοχαβουζα μπορεί μια νορμάλ που είναι αγκαλιά με το κινητό όλη μέρα να ξεκωλιαστει στα όρθια και μετά από μισή ώρα να είναι στο σπίτι και να σιδερωνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656
Καριόλες θα ήταν .

Έχω γνωρίσει κατα καιρούς περιπτώσεις που συνδύαζαν και ψιλοκαλή εμφάνιση και νορμάλ χαρακτήρα (έτσι φαίνονταν τουλάχιστον).Αλλά...ή δεν ήταν ποτέ διαθέσιμες...ή δεν τους έκανα εγώ

Οι περισσότεροι,αν όχι όλοι,μολις βρουν γκόμενα,κοβουν απο τις πουτάνες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.101
Πόντοι
2.356
Είχε γράψει κάτι καλό ο "συνάδελφος" @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ .
Στη συζήτηση για τον Τραννό σε κάποιο σημείο, είπε ότι "δεν είναι κακό παιδί, αλλά το παίζει", αν θυμάμαι καλά.
Πιθανό να είναι αλήθεια, αλλά τον υποστηρίζει κατάλληλα το ρόλο αυτό ο τύπος.
Μπορείς να υποστηρίξεις το ρόλο του ούγκανου με τα μούσια και τατουάζ; Όχι.
Γίνε αυτό που μπορείς να υποστηρίξεις ή δείξε αυτό που πραγματικά είσαι.
Αν οι γυναίκες έλκονταν από ένα μόνο τύπο άντρα, το ανθρώπινο γένος θα είχε εξαλειφθεί προ πολλού.
Γυναίκες υπάρχουν για όλα τα είδη αντρών.
- Δεν είπα κάπου για το αν είναι ή δεν είναι καλό παιδί ο Τραννός - αν και από πρόσβαση σε πληροφορίες που έχω είναι ότι καλό παιδί δεν τον λες... Φαίνεται εξάλλου.

- Αυτό όμως που είπα και θα το ξαναπώ εδώ μέσα είναι πάνω κάτω αυτό που λες και εσύ: Το οτιδήποτε θα πρέπει να μπορείς να το στηρίξεις...

- Όσο αφορά τις γκόμενες, το έχω ξαναγράψει. Δεν ερωτεύονται κάποιον αποκλειστικά με το αν είναι λεφτάς ή γόης ή δε ξέρω τι ο άλλος. Οι γυναίκες, ανάλογα με την παιδεία τους, τη μόρφωσή τους, την κοινωνική τους θέση, την ηλικία τους, το πόση πέραση έχουν, τι ερεθίσματα είχαν κ.λπ. "ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ" Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΧΕΣΗ-ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Μπορεί να τα φτιάξει με εμένα που παίρνω 1000 ευρώ ή με κάποιον που είναι πλούσιος - αρκεί να έχουν πλέξει σωστά ένα "φαντασιακό" στοιχείο στη κεφάλα τους. Αυτό είναι όλο και τίποτα παραπάνω.

- Βέβαια ως είθισται, αν κάποιος είναι πχ 42 ετών όπως είμαι εγώ - αυτό που συνήθως θα κοιτάξουν είναι το κοινωνικό στάτους και τίποτα άλλο. Σπάνια θα δουν κάτι άλλο. Αυτός είναι ο λόγος που αν ξελασκάρεις τα 35-40 και δεν έχεις ένα κύκλο ή μια εργασία που να σε βοηθάει γκόμενα δεν πρόκειται να βρεις - εκτός αν βγαίνεις να κάνεις καμάκι με τη μορφή ψυχοθεραπείας που κάνει ένας ημι-τρελος που μας έλεγε εδώ ότι φλερτάρει στην Ερμού.

- Οι γυναίκες σήμερα ακόμα και οι μέτριες εμφανισιακά έχουν άπειρες επιλογές και άπειρα εργαλεία μαζί τους. Η Ελλάδα, όπως έγραψε σήμερα ένας είναι απέραντος "Αρχιδόκαμπος" - και αυτό συμβαίνει γιατί αμέτρητες γυναίκες κοντά στα 40-45 έχουν παραιτηθεί από τη λέξη "φλερτ" (μιλάω για χωρισμένες ή ελεύθερες "γατομάνες" και "σκυλομάνες")

- Έξω υπάρχουν αμέτρητοι άνδρες που τα μπουρδέλα και τον πληρωμένο έρωτα ούτε απ' έξω να τον δουν δεν θέλουν. Έτσι, όλοι, παντρεμένοι, δεσμευμένοι, ελεύθεροι προσπαθούν να καμακώσουν μπας και γαμήσουν και γίνεται ο χαμός... Οι δε γυναίκες πάντα επέλεγαν και πάντα θα επιλέγουν. Εκτός αν η άλλη είναι καραμέτρια - που ακόμα και αυτή διαλέγει πλέον με τους μαλάκες που έχουμε που δίνουν γη και ύδωρ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656
Αν οι γυναίκες έλκονταν από ένα μόνο τύπο άντρα, το ανθρώπινο γένος θα είχε εξαλειφθεί προ πολλού.
Γυναίκες υπάρχουν για όλα τα είδη αντρών.

Ναι,αλλά κάποια είδη ανδρών έλκουν το σύνολο των γυναικών

Και πολλές γυναίκες αν δεν έχουν κάποιον απ'αυτούς,κλείνουν το μαγαζί.Ή προσπαθούν να χαλάσουν σχέσεις για να πάρουν αυτόν που θέλουν από κάποια άλλη

Κι εννοείται,ένας που προσέχει,γυμνάζεται κλπ...θα ψάχνει για κάτι ανάλογο.Δε θα ψάχνει μπάζα.Άσχετα αν τελικά καταλήγουν πολλοί με μπάζα γιατί δεν τους κάθεται τιποτα άλλο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.752
Πόντοι
3.936
Εχω σπάσει πλάκα που έχουνε λυσσάξει όλες οι ελληνίδες και οι λευκοί ιππότες με την μελαχρινή κοσσοβαρα στο μπάσκετ!!! Μιλάμε για πολύ χολή!!!! Πολύ μίσος για τον θαυμασμό και αναγνώριση που πήρε η κοπελίτσα. Τι λιγούρια μας ανεβάζουν, τι τσόντα την κατεβάζουν αφού εκ των υστέρων βρήκανε φωτογραφίες της με μαγιώ στα ελληνικά νησιά...
Πάθανε μεγάλο ταρακουλο!
Αυτό που μου άρεσε στο εξωτερικό και ειδικα στα πρωην σοβιετικα κρατη ήταν ότι η άλλη μπορεί να εβγαινε Μιςς την προηγούμενη χρονιά ενώ την επόμενη ήταν η γυναίκα της διπλανής πόρτας, μπορεί αν ήσουν λιγο τυχερός να έβγαινες και μαζί της . Αλλά και στις δυτικές χώρες μια όμορφη ήταν κουλ είχε την δουλειά της -οποία κι αν ήταν αυτή και δεν ηταν καθολου καβαλημενη. Άνετη και προσβάσιμη. Σε αντίθεση με εδώ στην Ελλάδα που η άλλη επειδή γεννήθηκε με μια τρύπα κάτω από τον ομφαλο της νομίζει ότι κάποια είναι. Βέβαια φταίνε και οι πυρφοροι που κάθε ανθυπομετρια την κάνουν βασίλισσα. Ο άλλος πχ. ο μπουχεσακος την κοσσοβαρα την έβγαλε στο πολύ χαλαρό σε ενα καφε στην γερμανια.Οπου αν βρισκοταν Ελλάδα θα έπρεπε να ηταν ο Τζιγγερ για να την βγάλει. Αρα εδώ ισχύει ο νόμος της προσφοράς κ της ζήτησης που δυστυχώς είναι αντίστροφος ανάλογος από αυτόν του εξωτερικού- όσο αφορά τις όμορφες γκομενες. Συνεπως η νοοτροπία της χώρας μας χαλα τις γκομενες.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.692
Πόντοι
206
- Βέβαια ως είθισται, αν κάποιος είναι πχ 42 ετών όπως είμαι εγώ - αυτό που συνήθως θα κοιτάξουν είναι το κοινωνικό στάτους και τίποτα άλλο. Σπάνια θα δουν κάτι άλλο. Αυτός είναι ο λόγος που αν ξελασκάρεις τα 35-40 και δεν έχεις ένα κύκλο ή μια εργασία που να σε βοηθάει γκόμενα δεν πρόκειται να βρεις - εκτός αν βγαίνεις να κάνεις καμάκι με τη μορφή ψυχοθεραπείας που κάνει ένας ημι-τρελος που μας έλεγε εδώ ότι φλερτάρει στην Ερμού.
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, η πραγματικότητα δεν είναι σχεδόν ποτέ ''άσπρο-μαύρο''. Υπάρχουν πάρα πολλές διαζευγμένες γυναίκες οι οποίες έχουν ανάγκη ενός ερωτικού συντρόφου. Αν είσαι αξιόλογος άνθρωπος με τη δουλειά σου και τα ενδιαφέροντα σου και έχεις και καλό χαρακτήρα τότε θα μπορούσες να προσελκύσεις άνετα μια. Απλά η παρέα είναι το θέμα, για να γνωρίσεις κάποια. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά θέμα χαμηλής αυτοεκτίμησης.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.101
Πόντοι
2.356
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, η πραγματικότητα δεν είναι σχεδόν ποτέ ''άσπρο-μαύρο''. Υπάρχουν πάρα πολλές διαζευγμένες γυναίκες οι οποίες έχουν ανάγκη ενός ερωτικού συντρόφου. Αν είσαι αξιόλογος άνθρωπος με τη δουλειά σου και τα ενδιαφέροντα σου και έχεις και καλό χαρακτήρα τότε θα μπορούσες να προσελκύσεις άνετα μια. Απλά η παρέα είναι το θέμα, για να γνωρίσεις κάποια. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά θέμα χαμηλής αυτοεκτίμησης.
Μάλλον δεν με διαβάζεις προσεκτικά. Αν λοιπόν δεις τι γράφω θα καταλάβεις ότι εν μέρει συμφωνούμε.
Έχουμε μια χαρά αυτο-εκτίμηση - πρόσβαση σε πολλές διαφορετικές γυναίκες δεν έχουμε. Εκεί που δουλεύουμε υπάρχουν συγκεκριμένες και διαζευγμένες κ.λπ αλλά το αν γουστάρει μια γκόμενα ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Το καμάκι είναι αμοιβαίο σπορ- αν κάνεις κινήσεις και η άλλη δεν ανταποκρίνεται δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

Επίσης, το υπάρχουν πάρα πολλές που έχουν ανάγκη ερωτικού συντρόφου ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι. Ισχύει για ελάχιστες και οι οποίες φυσικά βρίσκουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656

Οι διαζευγμένες μονο για καμια πούτσα είναι.Τιποτα παραπάνω

Άμα είσαι ελεύθερος και βλέπεις σοβαρά τις διαζευγμένες...είσαι για μπουνιές.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.101
Πόντοι
2.356
Οι διαζευγμένες μονο για καμια πούτσα είναι.Τιποτα παραπάνω

Άμα είσαι ελεύθερος και βλέπεις σοβαρά τις διαζευγμένες...είσαι για μπουνιές.
Εξαρτάται τι ζητάς. Πάντως εγώ έχω φάει άκυρο από δυο διαζευγμένες και μεγαλύτερές μου ηλικιακά κατά 2-3 χρόνια... Πολλές εξ αυτών ψάχνουν αντίστοιχους ή άντρες που μπορούν να τους έχουν του χεριού τους - εγώ δεν ανήκω σε αυτούς.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.692
Πόντοι
206
Εξαρτάται τι ζητάς. Πάντως εγώ έχω φάει άκυρο από δυο διαζευγμένες και μεγαλύτερές μου ηλικιακά κατά 2-3 χρόνια... Πολλές εξ αυτών ψάχνουν αντίστοιχους ή άντρες που μπορούν να τους έχουν του χεριού τους - εγώ δεν ανήκω σε αυτούς.
Βρε σώπα τώρα που είναι όλες οι χωρισμένες γυναίκες αυταρχικές ή ναρκισσίστριες. Υπάρχουν και γυναίκες που δεν πέρναγαν καλά στους γάμους τους και το διαλύσανε το θέμα. Απλά είσαι κύριος, ώστε αν έχει παιδί να μην μάθει το παιδί ποτέ τίποτα, θέλει ευαισθησία και σοβαρότητα η υπόθεση. Μια θυμάμαι είχε χωρίσει γιατί την κεράτωνε ο άντρας της. Αν είναι και αξιόλογη γυναίκα, έχει μια ηθική γενικά, τότε καλά είναι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656

Ειπαμε,είναι και θέμα τύχης

Άλλος πχ μπορεί να έχει στη δουλειά του χωρισμένες που του την πέφτουν

Δε μιλάω και για...ακραία τύχη,να υπάρχει κάποια που να του αρέσει και να είναι και ανύπαντρη/διαθέσιμη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.101
Πόντοι
2.356
Βρε σώπα τώρα που είναι όλες οι χωρισμένες γυναίκες αυταρχικές ή ναρκισσίστριες. Υπάρχουν και γυναίκες που δεν πέρναγαν καλά στους γάμους τους και το διαλύσανε το θέμα. Απλά είσαι κύριος, ώστε αν έχει παιδί να μην μάθει το παιδί ποτέ τίποτα, θέλει ευαισθησία και σοβαρότητα η υπόθεση. Μια θυμάμαι είχε χωρίσει γιατί την κεράτωνε ο άντρας της. Αν είναι και αξιόλογη γυναίκα, έχει μια ηθική γενικά, τότε καλά είναι.
Ξαναλέω. Χίλια δίκια έχεις. Ωστόσο ίσως αυτές που γνώρισα ΕΓΩ είτε ήταν αυταρχικές συλομάνες χωρισμένες είτε ναρκισσίτριες. Δεν έχω πρόσβαση σε πολλές διαφορετικές γυναίκες φίλε μου. Εννοείται προσεγγίζω πάντα με σοβαρότητα. Ωστόσο είναι και θέμα τύχης - δεν μπορώ να γίνομαι γλίτσας στα 42 μου. Πρέπει λίγο να ενδιαφέρεται και η άλλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειπαμε,είναι και θέμα τύχης

Άλλος πχ μπορεί να έχει στη δουλειά του χωρισμένες που του την πέφτουν

Δε μιλάω και για...ακραία τύχη,να υπάρχει κάποια που να του αρέσει και να είναι και ανύπαντρη/διαθέσιμη
Ακριβώς αυτό.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.186
Πόντοι
216
Παίζει και πολλή φτώχεια πάντως. Έχω 2 γνωστούς που έχουν αφοπλιστεί εντελώς λόγω φτώχειας. Μιλάμε δεν έχουν να βγούν σε ένα ταβερνάκι μία φορά το μήνα. Οριακή επιβίωση. Το μουνί είναι για αυτούς είδος πολυτελείας. Σαν ακριβό ρολόι σε βιτρίνα της Ζυρίχης, μόνο για να κοιτάς...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.101
Πόντοι
2.356
Παίζει και πολλή φτώχεια πάντως. Έχω 2 γνωστούς που έχουν αφοπλιστεί εντελώς λόγω φτώχειας. Μιλάμε δεν έχουν να βγούν σε ένα ταβερνάκι μία φορά το μήνα. Οριακή επιβίωση. Το μουνί είναι για αυτούς είδος πολυτελείας. Σαν ακριβό ρολόι σε βιτρίνα της Ζυρίχης, μόνο για να κοιτάς...
Ακριβώς αυτό που λές. Σε συνδυασμό με το ότι πολλοί δίνουν γη και ύδωρ ακομα και σε μέτριες... τι να πάει να κάνει ο άλλος;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656
Ξεκόλλα με τις νορμάλ.
Ελάχιστες γυναίκες είναι νορμάλ .
Καριόλες θα ήταν .

Μπορείς να περνάς καλά με πολλές κι ας έχουν τη λόξα τους. Όλες έχουν .

Εμείς στην τελική εδώ μέσα ... νορμάλ είμαστε ;
Δεν θα πηγαίναμε για φραπέ σε μασατζίδικα ;;

Θυμάσαι τον ογκόλιθο Χιου Γκραντ ;
Με ποιά ήταν παντρεμένος και τι γαμούσε σε ένα .... δημόσιο ουρητήριο ;;;
όσον αφορά τον Χιου Γκραντ, δεν είναι έτσι ακριβώς.
1. Τον Τραβεστί που του πήρε πίπα στο αμάξι του (όπου και τον συνέλαβαν), τον βρήκε στις ΗΠΑ, όχι στην Αγγλία που ζούσε.
2. Δεν ήταν παντρεμένος με τη Λιζ Χάρλευ
3. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε ο ηθοποιός Τομ Σάιζμορ στο βιβλίο του, ίσως ο λόγος που η Λιζ συγχώρησε τον Χιου Γκραντ ήταν το γεγονός ότι και η ίδια τον είχε απατήσει. Ο Τομ Σάιζμορ χρειάστηκε ένα ολόκληρο κεφάλαιο από το βιβλίο του για να περιγράψει την παράνομη σχέση του με την ξελογιάστρα Χάρλεϊ. Εκεί αποκάλυψε ότι είχε 3 ολόκληρα χρόνια κρυφό δεσμό μαζί του ενώ ήταν ζευγάρι με τον Χιου Γκραντ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656

Τι σημασια έχει αν είναι αξιόλογη και ηθική;Μήπως...θα την παντρευτείς;Ή...θες να γίνεις πατέρας του παιδιού της;

Γαμήσιμη να'ναι,να τις ριχνεις μερικους πούτσους.Και μέχρι εκεί...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.275
Πόντοι
6.056
Βρε σώπα τώρα που είναι όλες οι χωρισμένες γυναίκες αυταρχικές ή ναρκισσίστριες. Υπάρχουν και γυναίκες που δεν πέρναγαν καλά στους γάμους τους και το διαλύσανε το θέμα.
Αυτό που λες .... είναι η περιγραφή ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Κάνε μία μετάφραση στα ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ....

"δεν πέρναγαν καλά στους γάμους τους"

ενώ αυτές μπορεί να έπαιρναν 400€ το μήνα .... δηλωμένες 4ωρες ... και ο άνδρας 1000€

δεν τις πήγαινε για ψάρια στο τουρκολίμανο ...
σε εστιατόρια του κολωνακίου ....
σε μπαρ μέγαρα που για 4 κοκτέηλ και μια πιατέλα θες 250€

δεν τους έπαιρνε 4 ζευγάρια παπούτσια το χρόνο από 150€ και βάλε έκαστο .....

δεν τις πήγαινε ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ....

ναι ... ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΛΑ ... ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ....

Και ψάχνουν άλλον ... με καρμίρηδες γονείς που τα έβαζαν όλα στην τράπεζα και του άφησαν ένα μύριο μετρητά ...
ή 4-5 διαμερίσματα .... ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ....

για σούσι και πιατέλες τυριών αλλαντικών με κρασί .....

για τη 45αρα χωρισμένη με παιδιά ................

ρε δεν πάνε να βάλουν θερμόμετρο ... να μετρήσουν καμιά πιέση ... να δουν αν πάνε καλά ;;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.275
Πόντοι
6.056
εκτός αν βγαίνεις να κάνεις καμάκι με τη μορφή ψυχοθεραπείας που κάνει ένας ημι-τρελος που μας έλεγε εδώ ότι φλερτάρει στην Ερμού.
Παρακαλώ. Να είμαστε ακριβείς .
Θα ήθελες να είσαι ΑΡΧΙΝΑΥΑΡΧΟΣ .... ή ΝΑΥΑΡΧΟΣ .....

και να σε πουν ... αντιναύαρχο .... ή ακόμη χειρότερα υποναύαρχο ;;;;

Ο τύπος είναι ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ .... αρχιναύαρχος !!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom