Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.380
Πόντοι
9.297
Είχε γενέθλια η ξαδέρφη μου προχτές και ρούφηξε γύρω στα 7-8 ΚΑΛΑ δώρα αν κατάλαβα, από λιγούρια. Θα κάνει και λίγο την δύσκολη και θα έχει πολλούς τεμενάδες. Μιλάμε για γυναικα 1,70 με εμφάνιση 6 και απλά αποδεκτό σώμα. Όταν σουλουπωθεί με τις κοροιδίες μεικ απ πάει στο 8. Αυτή είναι η κστασταση.
Εννοείς ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ λιγουρια που δεν είναι ούτε γείτονες,ούτε συμμαθητές,ούτε συνάδελφοι;

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
116
Πόντοι
0
Εννοείς ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ λιγουρια που δεν είναι ούτε γείτονες,ούτε συμμαθητές,ούτε συνάδελφοι;
Γνωστοί της τυχάρπαστοι πελάτες στο ρουχάδικο που δουλεύει. Δεξαμενη υποψηφίων χορηγών.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.380
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.380
Πόντοι
9.297
Παντού περνάνε υψηλόβαθμοι ( οι οποίοι όμως συνήθως είναι κοντά στην σύνταξη).
Σε πιο φτωχές περιοχές μπορεί να περάσει κανας εμφανίσιμος έστω και χαμηλόμισθος.
Αλλά στις πλουσιότερες που προαναφερα ακόμα και ένστολοι δυσκολα θα βρουν ότι αξίζουν ως άνδρες.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
116
Πόντοι
0
Σωστά...γυναίκα σε τέτοιο πόστο δεν διαφεύγει της προσοχής.
Είχα πάει πριν 15 μερες να πάρω δυο πουκάμισα (παίζει έκπτωση) να την δω λίγο κιόλας και σε συντριπτικό ποσοστό οποιος έμπαινε τον έλεγε αγάπη της με φιλιά μάγουλο κι αγκαλιές. Τρέχουν οι μαλάκες ξωπίσω της. Καφέ ντιλίβερυ δεν παίζει να έχει πληρώσει ποτέ της. Ολο κατι της φερνουν. Έχει κι iphone από δώρο πρώην. Όποτε πάω αισθάνομαι πολύ περίεργα.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.380
Πόντοι
9.297
Είχα πάει πριν 15 μερες να πάρω δυο πουκάμισα (παίζει έκπτωση) να την δω λίγο κιόλας και σε συντριπτικό ποσοστό οποιος έμπαινε τον έλεγε αγάπη της με φιλιά μάγουλο κι αγκαλιές. Τρέχουν οι μαλάκες ξωπίσω της. Καφέ ντιλίβερυ δεν παίζει να έχει πληρώσει ποτέ της. Ολο κατι της φερνουν. Έχει κι iphone από δώρο πρώην. Όποτε πάω αισθάνομαι πολύ περίεργα.
Έχουν τα τυχερά τους γυναίκες σε τέτοιο πόστο ..:dunno:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
116
Πόντοι
0
Έχουν τα τυχερά τους γυναίκες σε τέτοιο πόστο ..:dunno:
Ειναι πολλες. Οι πιο πολλες. Εξαρταται πως θα παιξουν μπαλα. Ξερω μια σε play opap που όποτε πάω εχει το ιδιο στυλ. Αγαπη μου και τετοια. Παιζω κανα εικοσαρικο, πινω τον καφε μου, βλεπω και επαγγελματιες του σεξ να τζογάρουν και φευγω. Κι εκει γαμπρους εχει. Ειναι νσ τρελλαίνεσαι. Εχω απογοητευτει. Οπου πας τα ίδια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.380
Πόντοι
9.297
Ειναι πολλες. Οι πιο πολλες. Εξαρταται πως θα παιξουν μπαλα. Ξερω μια σε play opap που όποτε πάω εχει το ιδιο στυλ. Αγαπη μου και τετοια. Παιζω κανα εικοσαρικο, πινω τον καφε μου, βλεπω και επαγγελματιες του σεξ να τζογάρουν και φευγω. Κι εκει γαμπρους εχει. Ειναι νσ τρελλαίνεσαι. Εχω απογοητευτει. Οπου πας τα ίδια.
Μην απογοητεύεται...βλέπεις και καλό κόσμο...:grin:...δικαιώνεις την ρήση "τα μέλη μας είναι παντού"!

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
116
Πόντοι
0
Μην απογοητεύεται...βλέπεις και καλό κόσμο...:grin:...δικαιώνεις την ρήση "τα μέλη μας είναι παντού"!
Εχω δει ιεροδουλη να παιζει πενηνταρικο στα 2 ευρω που ειναι το μέγιστο ποντάρισμα και τσατσά να παίζει πολλά λεφτα χαρτονομίσματα το ενα μετα το άλλο ξανα στα 2 ευρώ. Αναθεωρησα ποιες βγάζουν περισσότερα. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.380
Πόντοι
9.297
Εχω δει ιεροδουλη να παιζει πενηνταρικο στα 2 ευρω που ειναι το μέγιστο ποντάρισμα και τσατσά να παίζει πολλά λεφτα χαρτονομίσματα το ενα μετα το άλλο ξανα στα 2 ευρώ. Αναθεωρησα ποιες βγάζουν περισσότερα. :2funny:
Tzογαδοροι και μπουρδελιαρηδες ζουν σε μια ζωή όσα άλλοι δεν ζουν σε δέκα ζωές...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.714
Πόντοι
6.056
Ούτε προς Πειραιά μεριά παίζει τίποτα;Κι εκεί όλες ψάχνουν...εφοπλιστές;
Οι μουνάρες ... ΠΑΝΤΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ κλόουν ... που το παίζουν Δον Κορλεόν ....

Για αυτό και τους αλλάζουν γρήγορα και τακτικά. Τελειώνουν τα γκαφρα.
Τι σπίτι να πουλήσει ο άλλος ;
Και στην πλατεία της πολιτείας να είναι να πάρει 1.5 μύριο ....
τελειώνουν γρήγορα τα γκαφρα .... ένα ρόλεξ βιτρίνα .... 2-3 σουβ και στούκες ....
βάλε ντουμπάϊ μαλδίβες μαϊάμι γκσταντ .... αστακοί ψαρούκλες .... τσάντες με φίρμα και παπούτσια ....
τραπέζια μπουζούκια ..... πλαστικές επεμβάσεις .........

Πάει το διαμέρισμα στην πολιτεία .........

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.714
Πόντοι
6.056
Κοντα ειμαστε ηλικιακα, υπαρχουν πολλες 35ρες χωρισμενες που απλα ψαχνουν να καλοπερασουν και μερικες κρατιουνται ανταγωνιστικες.
Αν έφτανα στο σημείο να παίξω με ζωντοχήρα ..... μπορεί να έκανα και άλλες ....
δυσάρεστες σκέψεις ........

Καλύτερα μπάζα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.714
Πόντοι
6.056
20 χρονια γαμαω χωρις καποτα δεν εχω γκαστρωσει καμια. Κρεμπιε μονο μεσα σε κωλαρακια ή αν εχει περιοδο.
Πραγματικα τωρα, εχεις ακουσει να εχει γκαστρωθει καποια χωρις να την χυσουν μεσα?
Ναι . Αν γαμάς ώρα .... εύκολα .... φεύγουν σκάγια ........
Αν γαμάς πολύ λίγο .... τότε ναι , απίθανο .

Καλό είναι και με τη γυναίκα του κανείς .... αν δεν θέλει άλλα παιδιά ... να βάζει καπότες.
Τρίτα τέταρτα πέμπτα παιδιά πάρα πολλών που ξέρω παντρεμένων ... έτσι προέκυψαν .......

Και σε γυναίκες άνω των 40 ! Που υποτίθεται αρπάζουν δυσκολότερα.

• Like

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.714
Πόντοι
6.056
Ο άλλος λέει πάνε και πιάνε κουβέντα στα mall 40 χρονών μαντράχαλος :jerking:

Εδώ ούτε στα mall της Πολωνίας δε γνωρίζεις πλέον,θα γνωρίσεις στης Ελλάδας :jerking:

Ρε παρτε το χαμπάρι,με ελλεεινίδες δεν παίζουν γνωριμιες στο τυχαίο.Όποιος περιμένει τυχαίες γνωριμίες,ζει στην πιο λάθος χώρα που θα μπορούσε
Υπό όρους, γίνεται . Όχι όμως να είσαι με το πουλί στο χέρι .... και να περιμένεις να φας έτσι .
Με τον τρόπο αυτό .... απλά εμπλουτίζεις τις γνωριμίες .... ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ .... θα φας κάποιες από αυτές.
Όχι βιασύνες όμως.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.714
Πόντοι
6.056
Με τη γυναίκα τους ή με άλλες;
Με ... από όλα ....
Πιο πολλές περιπτώσεις με τη γυναίκα τους.
Αν δεν θες με τίποτε άλλο παιδί με συγκεκριμένη γυναίκα .... δεν γαμάς τακτικά ακάποτα.
Γιατί μιλάμε και για συχνό πήδημα, οπότε μικρή μεν η πιθανότητα ... αλλά αν κάνετε 10 πηδήματα τη βδομάδα .... αυξάνει πολύ ... να κάτσει ... η ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ........

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.380
Πόντοι
9.297
Ναι . Αν γαμάς ώρα .... εύκολα .... φεύγουν σκάγια ........
Αν γαμάς πολύ λίγο .... τότε ναι , απίθανο .

Καλό είναι και με τη γυναίκα του κανείς .... αν δεν θέλει άλλα παιδιά ... να βάζει καπότες.
Τρίτα τέταρτα πέμπτα παιδιά πάρα πολλών που ξέρω παντρεμένων ... έτσι προέκυψαν .......

Και σε γυναίκες άνω των 40 ! Που υποτίθεται αρπάζουν δυσκολότερα.
Όποιος είναι πολύ απλας οικονομικά ας μην βάζει καποτα.
Φτωχομπινεδες ,όσοι ζητιανευουν από τα σόγια τους για καφέ η για να πληρώσουν φροντιστήρια παιδιών ας μην ξεχνάνε τις καποτες .

• Like

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.714
Πόντοι
6.056
Όποιος είναι πολύ απλας οικονομικά ας μην βάζει καποτα.
Φτωχομπινεδες ,όσοι ζητιανευουν από τα σόγια τους για καφέ η για να πληρώσουν φροντιστήρια παιδιών ας μην ξεχνάνε τις καποτες .

Κλασική ατάκα σκατόβλαχων .... ΜΑΣ "ΕΤΥΧΕ" ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom