Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.070
Πόντοι
206
περπατουσε στον πεζοδρομο στην κηφισια μια κοπελα μοντελο 1.80 πολυ ομορφη γυρω στα 18 με σορτσακι μεσα στο κρυο και ελαφρυ ντυσιμο. και ητανε διπλα της ενας κοντουλης στην ηλικια της . σε καποια στιγμη σταματαει διπλα τους ενα αυτοκινητο με κατι τυπαδες, και ρωτανε τον κοντουλη, αυτη που ειναι διπλα σου κοπελα σου ειναι?,χαχαχαχα αυτος σαστησε εκεινη την ωρα και τους λεει γιατι ρωτατε, οι αλλοι μολις ακουσαν την απαντηση στο αυτοκινητο εκαναν κατι περιεργες γκριματσες και εφυγαν,
προφανως αυτη η κοπελα θα ειχε βγει βολτα με εναν φιλο της που δεν ητανε γκομενος της αλλα μαγνητιζε ολα τα βλεμματα λογω της εμφανισης της,
προφανως και ετσι κυκλοφορει καποιος ψηλος νεαρος και ωραιος θα περασει απαρατηρητος απο ολες τις γκομενες, τελικα η εμφανιση μετραει για τις γυναικες μονο. μια ωραια απλα την θελουν γιατι ειναι ωραια, ασχετα αν ειναι χαζη ή ανεργη ή εχει ψυχολογικα.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.520
Πόντοι
206
περπατουσε στον πεζοδρομο στην κηφισια μια κοπελα μοντελο 1.80 πολυ ομορφη γυρω στα 18 με σορτσακι μεσα στο κρυο και ελαφρυ ντυσιμο. και ητανε διπλα της ενας κοντουλης στην ηλικια της . σε καποια στιγμη σταματαει διπλα τους ενα αυτοκινητο με κατι τυπαδες, και ρωτανε τον κοντουλη, αυτη που ειναι διπλα σου κοπελα σου ειναι?,χαχαχαχα αυτος σαστησε εκεινη την ωρα και τους λεει γιατι ρωτατε, οι αλλοι μολις ακουσαν την απαντηση στο αυτοκινητο εκαναν κατι περιεργες γκριματσες και εφυγαν,
προφανως αυτη η κοπελα θα ειχε βγει βολτα με εναν φιλο της που δεν ητανε γκομενος της αλλα μαγνητιζε ολα τα βλεμματα λογω της εμφανισης της,
προφανως και ετσι κυκλοφορει καποιος ψηλος νεαρος και ωραιος θα περασει απαρατηρητος απο ολες τις γκομενες, τελικα η εμφανιση μετραει για τις γυναικες μονο. μια ωραια απλα την θελουν γιατι ειναι ωραια, ασχετα αν ειναι χαζη ή ανεργη ή εχει ψυχολογικα.
Καλά τους απάντησε ο τύπος. Δεν πρέπει να αφορά τους άλλους πως είναι ο συνοδός της κάθεμιας. Τα ναυάγια σχολιάζουν τυχόν missmatch στο ζευγάρι. Μπορεί ο τύπος να την έχει μεγάλη

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.070
Πόντοι
206
Καλά τους απάντησε ο τύπος. Δεν πρέπει να αφορά τους άλλους πως είναι ο συνοδός της κάθεμιας. Τα ναυάγια σχολιάζουν τυχόν missmatch στο ζευγάρι. Μπορεί ο τύπος να την έχει μεγάλη
στην ελλαδα πλεον επειδη υπαρχει ελλειψη νεαρου ωραιου μουνιου, οι πιθανοτητες να γνωρισει καποιος μια ωραια και να την κουτουπωσει μετα ειναι απιστευτα ελαχιστη.
πιο παλια ο αλλος δεν μπορουσε να γνωρισει μια ωραια απο τις γνωριμιες του, πηγαινε σε ενα μπουρδελακι με 20 ευρω κουτουπωνε μια νεαρη ομορφη και του εφευγε η καψα, πλεον οι ωραιες στα μπουρδελα δεν υπαρχουν, κατι μπαζα και μετριες εμειναν,
ειδικα οσοι ειναι γεννημενοι απο το 2000 και μετα δεν προλαβαν ουτε στο ελαχιστο τις καλες εποχες εποχες με τα μπουρδελα, ουτε εχουν την δυνατοτητα τωρα να σκανε μεγαλα ποσα για ωραια call gilrs,
επομενως εχουν απωθημενο την ωραια, για αυτο αυτοι οι νεαροι που ητανε μεσα στο αυτοκινητο γυρω στα 22-23 μολις ειδαν την ωραια με τον κοντο, πηγαν να χωθουν για να μαθουν τι γινεται, θες απο ζηλια θες απο λιγουριαση?

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.520
Πόντοι
206
στην ελλαδα πλεον επειδη υπαρχει ελλειψη νεαρου ωραιου μουνιου, οι πιθανοτητες να γνωρισει καποιος μια ωραια και να την κουτουπωσει μετα ειναι απιστευτα ελαχιστη.
πιο παλια ο αλλος δεν μπορουσε να γνωρισει μια ωραια απο τις γνωριμιες του, πηγαινε σε ενα μπουρδελακι με 20 ευρω κουτουπωνε μια νεαρη ομορφη και του εφευγε η καψα, πλεον οι ωραιες στα μπουρδελα δεν υπαρχουν, κατι μπαζα και μετριες εμειναν,
ειδικα οσοι ειναι γεννημενοι απο το 2000 και μετα δεν προλαβαν ουτε στο ελαχιστο τις καλες εποχες εποχες με τα μπουρδελα, ουτε εχουν την δυνατοτητα τωρα να σκανε μεγαλα ποσα για ωραια call gilrs,
επομενως εχουν απωθημενο την ωραια, για αυτο αυτοι οι νεαροι που ητανε μεσα στο αυτοκινητο γυρω στα 22-23 μολις ειδαν την ωραια με τον κοντο, πηγαν να χωθουν για να μαθουν τι γινεται, θες απο ζηλια θες απο λιγουριαση?
Σωστός. Εγώ υπήρξα από τους τυχερούς που τα μπουρδέλα είχε όμορφες παρουσίες και δεν έχω απωθυμένα για κουτούπωμα όμορφης νεαρής. Από την άλλη και στην εποχή μου υπήρχε αυτή η ζήλια που περιγράφεις και έπεφτε ξύλο κιόλας για τα μάτια όμορφης κορασίδας. Τώρα δε ξέρω τι γίνεται και δε μου λείπει κιόλας

ascona400_gt

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Και πριν το 1990 στα μπουρδέλα, σαβούρες είχε. Και γριές.
Τώρα δηλαδή είναι καλύτερα από το 1985. Χειρότερα από το 1995, ίσως.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Πήγα να πάρω ένα πουλόβερ και η χοντρή πωλήτρια έπαιζε με το κινητό της. Της είπα να μου δώσει και κάτι άλλα να δω και στραβωσε. Τι ήθελε; να πάρω το πρώτο και να φύγω; μετά την ωρα που ήμουν ταμείο μπηκε μέσα μια πιο χοντρή με δυο καφεδες υπερπαραγωγή με σαντιγύ και φώναξε ότι την έχουν τρελλάνει στα λαικ. Τι γίνεται ρε γυρω μας.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
998
Πόντοι
86
Πήγα να πάρω ένα πουλόβερ και η χοντρή πωλήτρια έπαιζε με το κινητό της. Της είπα να μου δώσει και κάτι άλλα να δω και στραβωσε. Τι ήθελε; να πάρω το πρώτο και να φύγω; μετά την ωρα που ήμουν ταμείο μπηκε μέσα μια πιο χοντρή με δυο καφεδες υπερπαραγωγή με σαντιγύ και φώναξε ότι την έχουν τρελλάνει στα λαικ. Τι γίνεται ρε γυρω μας.
Φαινόμενο της εποχής.Εδω μια δημοσίευση βλέπεις στο fb και μετά σεντόνι από κάτω αντίστοιχες που αν όντως δεν είναι φτιαχτές,τότε η Δύση έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από εμάς.

Συνημμένα

• IMG_20241215_182959.jpg
    IMG_20241215_182959.jpg
    260,7 KB · Εμφανίσεις: 22

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.070
Πόντοι
206
εδω ητανε μια χοντρελο κακασχημη με το γκομενο της στο γυμναστηριο, πηγαινε αυτη να κανει μια ασκηση και μολις τελειωνε το σετ, την πλησιαζε ο γκομενος της και πηγαινε να της δωσει φιλακια, ρε δεν παμε καλα, ο αλλος πατσαβουρης ητανε βεβαια, αλλα οχι τοσο σαν αυτην,
απλα ο αλλος τρωει τοσες χυλοπιτες και απαξιωσεις, που οποια του πει το ναι μετα τις εκατονταδες χυλοπιτες, θα την εχει βασιλισσα και θεαρα και θα φοβαται μηπως την χασει και μεινει μπακουρι ξανα,
αυτοι οι τρομπες οι λιγουρες που πλεον ειναι περισσοτεροι απο τους νορμαλ μη λιγουρες στην ελλαδα ευθυνονται για το ψωνισμα της καθε πατσαβουρας ελληνιδας.
δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει και εσεις, αλλα οι χοντρες μεταξυ 20 και 30 ετων εχουν πληθυνει παρα πολυ σε σχεση με μια δεκαετια πριν, λογικο μου φαινεται αφου τρωνε σαπια και εχουν απο πισω τον καθε απελπισμενο να τις αποθεωνει.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
975
Πόντοι
86
εδω ητανε μια χοντρελο κακασχημη με το γκομενο της στο γυμναστηριο, πηγαινε αυτη να κανει μια ασκηση και μολις τελειωνε το σετ, την πλησιαζε ο γκομενος της και πηγαινε να της δωσει φιλακια, ρε δεν παμε καλα, ο αλλος πατσαβουρης ητανε βεβαια, αλλα οχι τοσο σαν αυτην,
απλα ο αλλος τρωει τοσες χυλοπιτες και απαξιωσεις, που οποια του πει το ναι μετα τις εκατονταδες χυλοπιτες, θα την εχει βασιλισσα και θεαρα και θα φοβαται μηπως την χασει και μεινει μπακουρι ξανα,
αυτοι οι τρομπες οι λιγουρες που πλεον ειναι περισσοτεροι απο τους νορμαλ μη λιγουρες στην ελλαδα ευθυνονται για το ψωνισμα της καθε πατσαβουρας ελληνιδας.
δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει και εσεις, αλλα οι χοντρες μεταξυ 20 και 30 ετων εχουν πληθυνει παρα πολυ σε σχεση με μια δεκαετια πριν, λογικο μου φαινεται αφου τρωνε σαπια και εχουν απο πισω τον καθε απελπισμενο να τις αποθεωνει.
Μπορει να τις "αποθεωνουν" αλλα ταυτοχρονα μπορει και να εχουν loyalty card στα εσκορτακια.μην συνχεεις τα 2.το ιδιο ισχυει και για τις γκομενες.αν δεις καποια φιλακια αγγαλιτσες σαγαπαω κτλ με το δικο της,απο πισω μπορει να τα καταπινει απο καποιον βρωμιαρη απλυτο

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
99
Πόντοι
1
Μπορει να τις "αποθεωνουν" αλλα ταυτοχρονα μπορει και να εχουν loyalty card στα εσκορτακια.μην συνχεεις τα 2.το ιδιο ισχυει και για τις γκομενες.αν δεις καποια φιλακια αγγαλιτσες σαγαπαω κτλ με το δικο της,απο πισω μπορει να τα καταπινει απο καποιον βρωμιαρη απλυτο
συγνωμη ρε τυπε αν πηδαει εσκορτ το μπαζο τι το θελει

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.208
Πόντοι
6.056
Όντως, κάποιος που μπορεί τακτικά να γαμάει έσκορτς δεν πέφτει στα μπάζα.
Δεν θα είναι και απελπισμένο ναυάγιο .... οπότε ούτε θα τραπεζώνει γκόμενες που δεν γαμάει
ούτε θα κλείνει τραπέζια για να βγάζει έξω γκόμενες που δεν γαμάει
ούτε καμία άλλη τέτοια μαλακία.

Ξέρει , ότι με μια 180άρα ... γαμάει μουνάρα.
Οπότε δεν τα πετάει τα 180€ για να πουλήσει μούρη σε καμιά μπαλότσα
με άδειες πιατέλες γκουρμέ και μαλακίες ΜΗΠΩΣ του κάτσει .
Στα αρχίδια του. Όταν βγάλει γκόμενα, θα έχει ισορροπημένη σχέση
δεν θα είναι ο μαλάκας ΑΤΜ.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
975
Πόντοι
86
Για παρεα.δεν του καθεται καμια καλη, ή παλια ειχε καλη αλλα τον εκανε ταρανδο απο τα κερατα καιντωρα ειναι με μπαζο.αλλα γαμαει εσκορτακια.λεω ενα σεναριο

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Απο ότι έχω παρατηρήσει, ταιριαστά ζευγάρια εμφανισιακά είναι μόλις ένα 5%. Το υπόλοιπο 95% είναι εντελώς αταιριαστό οπότε έχουμε χορηγία ή στην καλύτερη περίπτωση ερωτευμένους που δεν το πολυπιστεύω...

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.036
Πόντοι
441
Και πριν το 1990 στα μπουρδέλα, σαβούρες είχε. Και γριές.
Τώρα δηλαδή είναι καλύτερα από το 1985. Χειρότερα από το 1995, ίσως.

Επειδή έχω ασχοληθεί με το θέμα και έχω μιλήσει με πολλά άτομα, πριν την πτώση της ΕΣΣΔ ήταν ακριβώς όπως τα λες. Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι πουτάνες ήταν κάτι τελειωμένες κωλόγριες επειδή υποχρεούνταν βάσει νόμου να είναι πάνω από 50 για να μπορούν να εργαστούν.

Οι ανατολικες που ήρθαν στα 90's είχαν μετριότατες υπηρεσίες και φυσικά πρόσφεραν απλό πρόγραμμα. Ήταν όμως τέτοια η πείνα και τόσο χαμηλό το επίπεδο που όλος ο ελληνικός αντρικός πληθυσμός είχε ξετρελαθεί μαζί τους. Εκείνα τα χρόνια υπήρχαν και πολλά ''κρυφά'' στούντιο τα οποία είχαν 10 πουτάνες το καθένα. Δυστυχώς όμως έκλεισαν και σε αυτό συντέλεσε ο Τριανταφυλλόπουλος.

Τα εξτρά αρχισαν να παγιώνονται μετά τα μέσα των 00's που γέμισαν τα μπουρδέλα με (γυφτο)Ρουμάνες. Εγώ την πορεία μου την ξεκίνησα το 2010 (όντας ανήλικος) και θυμάμαι πως το Μεταξουργείο από τότε ήταν ελεεινό και τρισάθλιο. Φυλής ξεκίνησα να πηγαίνω από ένα σημείο και μετά όταν και απόκτησα την οικονομική δυνατότητα να σκάω 40-60 ευρώ την εβδομάδα για να βγάζω γούστα.

Τέλος, ο πατέρας μου πήγαινε συνέχεια στην Τρούμπα (είχε γεννηθεί στα 40's οπότε την πρόλαβε). Στα μπαρ και αν γινόταν του μουνιού το πανηγύρι και μάλιστα είχε πολλά καλά κομμάτια. Γαμούσες και ακάποτα. Τα έκλεισε όμως η χούντα λίγο πριν το 1970.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.070
Πόντοι
206
τωρα που ειναι γιορτες και εχει πιασει κρυο κυκλοφορεις το βραδυ εξω και βλεπεις κυριως ψωλαρια απο μικρους μεχρι μεγαλους, και απο κοπελες ελαχιστες που να ειναι πανω απο 20 χρονων. κατι μικρες χαζες του λυκειου βλεπεις να βολταρουν . οι πιο μεγαλης ηλικιας θα τις δεις κυριως με τον γκομενο να κυκλοφορουν, σπανια μονες τους,
υστερα παει καποιος σε ενα κλαμπακι θα ειναι μεσα 80 ψωλαραδες και 20 κοπελες, και μαλιστα οι μισες απο αυτες θα ειναι μαζι με τον γκομενο . και καποιες απο αυτες που δεν συνοδευονται θα ειναι στυλ γλαστρες του μαγαζιου, αρα τι εμεινε εκει για γνωριμια ενα τρομερα ελαχιστο ποσοστο απο γκομενες,
αντε τωρα εσυ να μιλησεις σε καποια εκει μεσα, στην ψωναρα που ηδη ειναι ανεβασμενη απο τα σοσιαλ και την βλεπουν σαν λουκουμι η ψωλαρια εκει στο κλαμπ. εγω προσωπικα δεν πηγαινω σε τετοια απλα τα βλεπω που τα ανεβαζουν οι αλλοι και λεω ααα καλα τσαμπα λεφτα πανε και δινουν εκει,
οι υπολοιπες που δεν εχουν γκομενο απλα καθονται σπιτι να μαζευουν Likes απο τους λιγουρες των social και τρωνε σαβουρες μαζι με τις φιλες της.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά παντού και σε όλους. Χθες είχα βγει με παρέα και κατσαμε κάπου. Στο δίπλα τραπέζι ένας ευσεβής μπετόβλακας δεχτηκε επιπλήξεις από μια μούμια. Του είπε ότι αυτή γέννησε και πρέπει να βοηθάει οπότε εκείνος άρπαξε το μωρό και το έκανε νάνι. Του το είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου αλλά η ουσία είναι το πως πηρε το μωρό ο άλλος. Ήταν κι οι δύο μέσα στην απογοητευση. Μάλιστα σηκώθηκε κι όρθιος κουνώντας το μωρό. Βλέπω το μωρό να γινεται μέλος εδώ μολις μεγαλώσει.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
975
Πόντοι
86
Χρόνια πολλά παντού και σε όλους. Χθες είχα βγει με παρέα και κατσαμε κάπου. Στο δίπλα τραπέζι ένας ευσεβής μπετόβλακας δεχτηκε επιπλήξεις από μια μούμια. Του είπε ότι αυτή γέννησε και πρέπει να βοηθάει οπότε εκείνος άρπαξε το μωρό και το έκανε νάνι. Του το είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου αλλά η ουσία είναι το πως πηρε το μωρό ο άλλος. Ήταν κι οι δύο μέσα στην απογοητευση. Μάλιστα σηκώθηκε κι όρθιος κουνώντας το μωρό. Βλέπω το μωρό να γινεται μέλος εδώ μολις μεγαλώσει.
Μπετοβλακας δεν ειναι γιατι τον διεταξε η μουμια αλλα γιατι εκανε παιδια και προφανως δεν τον νοιαζει γι αυτο και του την ειπε.φιλε τετοιους εχει πολλους.οι περισσοτεροι.εβγαλα τη μαγικη σφαιρα και ειδα το μελλον του,στο διαζυγιο ουτε που θα τον νοιαξει για τα παιδια.αν τα βλεπει ενα σαββατο πρωι θα ειναι οκ.εκεινη θα ψωνισει γκομενο απο τιντερ που θα τη χυνει ενω μεσα στο ιδιο δωματιο κοιμαται το μωρο.χρονια μετα ενας νεος 16 ετων θα κανει registration στο burdela

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.856
Πόντοι
9.297
Πάλι καλά..εγώ νόμιζα ότι θα κατέβαιναν και θα άρχιζαν το καμάκι μια που ο τύπος δεν θα μπορούσε να τους αποτρέψει λογικά.
Πολλοί που βγαίνουν με γκόμενες έξω ,ιδίως σε νεαρές ηλικίες,είναι σε πολλές περιπτώσεις φιλεναδιτσοι ,γκεουλες η απλά συμμαθητές .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom