Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Χαμογελαστές κανονικες όμορφες γκόμενες που άμα τους μιλάς σου μιλάνε κανονικά..αλλά εδώ έχουν τις ελλεινιδες σαν εικόνισμα στήν εκλησσια.
Βαρετά ρε μάγκα.
Τους μιλάς ... σου μιλάνε ... γαμιέστε ....
Ξενέρα.

Εδω αν μιλήσεις σε καμία με μίνι σε ξενυχτάδικο .....

Με το πτώμα σου θα ολοκληρώσουν την πρακτική γενιές ιατροδικαστών .

Θα σε βαράνε 15 άτομα, ενώ σε κρατάνε πέντε, μετά θα σε μαχαιρώσουν,
θα σε πατάνε κάτω όταν είσαι σε κώμα από αιμορραγία ....
μετά θα κόβουν το κορμί σου μόλις έχει ξεψυχίσει με στιλέτα, λοστούς μαχαίρια .......

Άλλο σασπένς.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356
Γενικά είναι κλάφτα Χαράλαμπε αν στα 40 ψάχνεσαι ακόμα για κύκλους και τέτοια.Ειδικά στην Ελλάδα.

Κι όπως έχω πει,εκεί δυστυχώς χρειάζεται γκόμενα για να μην ζεις σαν φάντασμα
Από τη μία έχεις ένα δίκιο από την άλλη όμως το "χρειάζεσαι γκόμενα" σήμερα είναι δυσκολο πρότζεκτ και σήμερα εξαιρετικά κοστοβόρο. Ξέρω κάποιους που στα ψάχνονται ακόμα.

Εγώ γενικά το λέω ότι έχω "τελειώσει" από θέμα να βρω γκόμενα - αλλά με λενε πεσιμιστή. Παραθέτω όμως την αλήθεια. Αν στα δεν έχεις σοβαρό κοινωνικό κύρος, σπίτι δικό σου κλπ δεν πρόκειται να σε δει καμία γκόμενα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356
Ότι και να κάνεις,οι επιλογές σ'αυτές τις ηλικίες είναι ότι έχει μείνει στα αζήτητα ή κουβαλάνε διαζύγια,ψυχολογικά κλπ.Οτιδήποτε καλύτερο,θα είναι αποτέλεσμα εύνοιας και μόνο
Αυτό που είπες ειναι μεγάλη αλήθεια. Αυτός είναι ο λόγοςνπου πλέον στα σοβαρά και επισταμένως δεν ψάχνομαι καθόλου. Και όπως προείπα με λένε και "πεσιμιστή" γιατί λέω ανοιχτά και πιστεύω ότι οτι το τρένο μου έχει φύγει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και στην Αγγλία που εμένα ένα φεγγαρι έτσι είναι σαν τα βιντεο της Σουηδίας
Χαμογελαστές κανονικες όμορφες γκόμενες που άμα τους μιλάς σου μιλάνε κανονικά..αλλά εδώ έχουν τις ελλεινιδες σαν εικόνισμα στήν εκλησσια.
Μην τους πάθουν τίποτα οι σαύρες..
Στην Ελλάδα έχουμε έναν γιγαντιαίο αριθμό ανδρών μουνόδουλων.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.450
Πόντοι
446

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356
Οι κύπριοι και ισπανοί είναι μεγαλύτεροι και περισσότεροι μουνοδουλοι.
Προφανώς και έτσι θα είναι για να το λες. Έχεις ταξιδέψει, έχεις μείνει, έχεις εργαστεί ή έχεις πληροφορίες για αυτό που αναφέρεις. Και φυσικά δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα γραφόμενά σου.

Εγώ αναφέρομαι πιο πολύ στους εν Ελλάδι άνδρες και μάλιστα κάθε ηλικίας. Ότι πλέον είναι τέρμα μουνόδουλοι και πυρφόροι. Δεν ξέρω τι έχει γίνει πια. Οι γκόμενες, στην Ελλάδα, κάθε ηλικίας, μια απλή εμφάνιση να έχουν ψωνίζονται στο φουλ. Έχουν απαιτήσεις απίστευτες...

Και εξαιτίας αυτών των μουνόδουλων τρώμε άκυρα από παντού.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.266
Πόντοι
9.297
Για να δείτε τι κομπλεξικες που είναι οι σκατοελλεινιδες.ειχε έρθει για δύο μήνες μια ελλεινιδα στη δουλειά,βλαχακι από επαρχία με το ν και λ(από μητηληνη)σήμερα της ήρθε μετάθεση σε μαγαζί της ίδιας αλυσίδας πιο κοντά στο σπίτι της,η τύπισσα ήρθε υπέγραψε πήρε τα πράματα της και δεν μας είπε ούτε ένα γεια ούτε ένα χάρηκα πολύ.τετοια ζώα είναι οι ελλεινιδες.δεν είπα να μας πάρει και πίπα αλλά ένα γεια έστω τυπικά δεν έπρεπε να το πει?ζώα σκέτα δεν τους έχουν μάθει τρόπους οι μανάδες τους.να πω επίσης ότι αυτούς τους δύο μήνες όλοι οι άντρες εκεί μέσα της κάναμε τα χατίρια γιατί το βλαχακι ήταν καλο σε εμφάνηση.ουτε ευχαριστώ.πχ την αφήναμε και έφευγε από τη δουλειά μια ώρα πιο νωρίς και κάναμε εμείς τη δουλειά της..να ψοφησουνε οι Ελ!!
Εδώ έχει δίκιο...μην πέσετε να το φάτε το παιδί .
Στηλιτευουμε την κακή συμπεριφορά....υποθέτω ότι αυτό έγινε σε μια μικρή εταιρεία με λίγο προσωπικό άρα φαίνεται ότι αδιαφόρησε πλήρως για κάποιους αν και της στάθηκαν όταν η ίδια το χρειαζόταν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.266
Πόντοι
9.297
Προφανώς και έτσι θα είναι για να το λες. Έχεις ταξιδέψει, έχεις μείνει, έχεις εργαστεί ή έχεις πληροφορίες για αυτό που αναφέρεις. Και φυσικά δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα γραφόμενά σου.

Εγώ αναφέρομαι πιο πολύ στους εν Ελλάδι άνδρες και μάλιστα κάθε ηλικίας. Ότι πλέον είναι τέρμα μουνόδουλοι και πυρφόροι. Δεν ξέρω τι έχει γίνει πια. Οι γκόμενες, στην Ελλάδα, κάθε ηλικίας, μια απλή εμφάνιση να έχουν ψωνίζονται στο φουλ. Έχουν απαιτήσεις απίστευτες...

Καλύτερα να τρως άκυρα παρά να γίνεσαι το υποτακτικό δίποδο της κάθε βλαμμένης
.Έχω βάλει στη θέση τους μερικές ελλεεινιδες που πήγαν να μου το παίξουν ότι είναι κατι...τις έκοψα τον βήχα...ένιωσα να με σέβονται πιο πολύ μετά από αυτο κι ας απομακρύνθηκαν ...ας εκτονώνονται στους μαλακες τους...μακρυά από εμένα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
Ιντερνετικό κλασικό παράδειγμα ; Το ελληνικό irc . Πριν 20-25 χρόνια μπαίναν 1500 άτομα. Operators αναρχικοί , πάντα. Είχαν υπό διωγμό όσους ... "έψαχναν γκόμενα" .
Ρε Λάκη τις εποχές που λες είχα γαμησει αρκετές από irc( οκ όχι τοπ μουνια αλλά από μέτριες ως αρκετά καλές) εντάξει αν έμπαινες με Νικ τύπου " ψάχνω να γάμησω" η έκανες καμάκι στο μειν τσατ έτρωγες Μπαν αλλά αν έμπαινες ως Μπάμπης25 ξέρω γω έκανες πολλά κονέ με πριβέ συνομιλία πάντα όχι στο μειν,κ δεν σε ενοχλούσε κανένας αντμιν

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.430
Πόντοι
206
Εδώ έχει δίκιο...μην πέσετε να το φάτε το παιδί .
Στηλιτευουμε την κακή συμπεριφορά....υποθέτω ότι αυτό έγινε σε μια μικρή εταιρεία με λίγο προσωπικό άρα φαίνεται ότι αδιαφόρησε πλήρως για κάποιους αν και της στάθηκαν όταν η ίδια το χρειαζόταν.
Δεν έχει κανένα δίκιο. Προφανώς δεν υπερασπιζόμαστε, ούτε αποδεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές όπως της συγκεκριμένης γκόμενας. Αλλά αυτό που σχολιάζουμε στη περίπτωση αυτή είναι η νοοτροπία των μουνόδουλων, που με το που δουν γκόμενα, αμέσως τρέχουν να γίνουν το πουτανάκι τους. Αφού το είπε κιόλας. "γιατί ήταν καλή σε εμφάνιση". Βγάλε συμπέρασμα εσύ.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
Οι κύπριοι και ισπανοί είναι μεγαλύτεροι και περισσότεροι μουνοδουλοι.
Οι Κύπριοι το έχουν να παντρεύονται νωρίς ειναι το κοινωνικά αναμενομενο,για αυτό κ η μουνοδουλιαση,άντρα αλλά κ γυναίκα που πέρασαν τα 30 κ είναι μόνοι τους έχουν για αναπηρους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.266
Πόντοι
9.297
Δεν έχει κανένα δίκιο. Προφανώς δεν υπερασπιζόμαστε, ούτε αποδεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές όπως της συγκεκριμένης γκόμενας. Αλλά αυτό που σχολιάζουμε στη περίπτωση αυτή είναι η νοοτροπία των μουνόδουλων, που με το που δουν γκόμενα, αμέσως τρέχουν να γίνουν το πουτανάκι τους. Αφού το είπε κιόλας. "γιατί ήταν καλή σε εμφάνιση". Βγάλε συμπέρασμα εσύ.
Nαι αλλά ο τύπος δεν νομιζω να το αποδέχθηκε αυτό αλλά έκραξε την γκόμενα και πολύ καλά έκανε.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.430
Πόντοι
206
Nαι αλλά ο τύπος δεν νομιζω να το αποδέχθηκε αυτό αλλά έκραξε την γκόμενα και πολύ καλά έκανε.
να πω επίσης ότι αυτούς τους δύο μήνες όλοι οι άντρες εκεί μέσα της κάναμε τα χατίρια γιατί το βλαχακι ήταν καλο σε εμφάνηση
Αυτό σχολίασα φίλος και όχι τη συμπεριφορά της οποιασδήποτε πουτάνας. Ανδρική νοοτροπία :confused:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
31
Like
2.643
Πόντοι
1.206
Aν η γκόμενα ήταν πιο δυνατή παίκτρια θα έπαιρνε και μερικά δανεικά και αγύριστα πριν φύγει από τη δουλειά αφού είχε βρει κορόϊδα.
Δεν το δούλεψε καλά, θα μπορούσε εκτός από το να δουλεύει λιγότερο να βγάλει και κασέρι για διακοπές με το γκόμενο από τη φάση.

Τελευταία τροποποίηση:

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.450
Πόντοι
446

Ισπανος συναδελφος στη δουλεια μου παντρευτηκε 3 φορες, ειδα μια ισπανικη ταινια πριν ενα μηνα the flowers from another world με θεμα τη ζωη εργενηδων ισπανων σε μια επαρχιακη πολη που διοργανωνουν προξενιο εκδηλωση καθε χρονο να γνωρισουν εργενησες γυναικες ντοπιες και μη μπας και μεινει καμια και κανουν οικογενεια.
Μια βιογραφια που διαβασα ενος τυπου που δουλευε στα σκυλαδικα της δεκατιας του 1980 δουλεψε μια περιοδο σκυλαδικα στη Κυπρο και δινανε γη και υδωρ οι αντρες για να τραβηξουν προσοχη μιας γυναικας. Αυτα πιστευω οτι φτανουν.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.430
Πόντοι
206
Ισπανος συναδελφος στη δουλεια μου παντρευτηκε 3 φορες, ειδα μια ισπανικη ταινια πριν ενα μηνα the flowers from another world με θεμα τη ζωη εργενηδων ισπανων σε μια επαρχιακη πολη που διοργανωνουν προξενιο εκδηλωση καθε χρονο να γνωρισουν εργενησες γυναικες ντοπιες και μη μπας και μεινει καμια και κανουν οικογενεια.
Μια βιογραφια που διαβασα ενος τυπου που δουλευε στα σκυλαδικα της δεκατιας του 1980 δουλεψε μια περιοδο σκυλαδικα στη Κυπρο και δινανε γη και υδωρ οι αντρες για να τραβηξουν προσοχη μιας γυναικας. Αυτα πιστευω οτι φτανουν.
Να οργανώσουμε και εμείς εδώ κάνα προξενιό μπας και παντρευτούμε και κάνουμε οικογένεια και γαμήσουμε, ή θα μαζευτούν τίποτα στρακιαπού :zombie:? :confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.266
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.266
Πόντοι
9.297
Για να δείτε τι κομπλεξικες που είναι οι σκατοελλεινιδες.ειχε έρθει για δύο μήνες μια ελλεινιδα στη δουλειά,βλαχακι από επαρχία με το ν και λ(από μητηληνη)σήμερα της ήρθε μετάθεση σε μαγαζί της ίδιας αλυσίδας πιο κοντά στο σπίτι της,η τύπισσα ήρθε υπέγραψε πήρε τα πράματα της και δεν μας είπε ούτε ένα γεια ούτε ένα χάρηκα πολύ.τετοια ζώα είναι οι ελλεινιδες.δεν είπα να μας πάρει και πίπα αλλά ένα γεια έστω τυπικά δεν έπρεπε να το πει?ζώα σκέτα δεν τους έχουν μάθει τρόπους οι μανάδες τους.να πω επίσης ότι αυτούς τους δύο μήνες όλοι οι άντρες εκεί μέσα της κάναμε τα χατίρια γιατί το βλαχακι ήταν καλο σε εμφάνηση.ουτε ευχαριστώ.πχ την αφήναμε και έφευγε από τη δουλειά μια ώρα πιο νωρίς και κάναμε εμείς τη δουλειά της..να ψοφησουνε οι Ελ!!
Βρήκε καλύτερα σε δύο μήνες;
Μεγάλη κωλοφαρδια!!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.053
Πόντοι
3.656
Από τη μία έχεις ένα δίκιο από την άλλη όμως το "χρειάζεσαι γκόμενα" σήμερα είναι δυσκολο πρότζεκτ και σήμερα εξαιρετικά κοστοβόρο. Ξέρω κάποιους που στα ψάχνονται ακόμα.

Εγώ γενικά το λέω ότι έχω "τελειώσει" από θέμα να βρω γκόμενα - αλλά με λενε πεσιμιστή. Παραθέτω όμως την αλήθεια. Αν στα δεν έχεις σοβαρό κοινωνικό κύρος, σπίτι δικό σου κλπ δεν πρόκειται να σε δει καμία γκόμενα.

Για το οικονομικό έχεις δίκιο,απλά το θέμα είναι ότι μετά τα 40-45,πρέπει και να βρεις κάτι να αντισταθμίσεις την έλλειψη γκόμενας ή οικογένειας.

Αν το βρεις και περνάς καλύτερα,έχει καλώς.Αν δεν το βρεις όμως,θα καταλήξεις να κοιμάσαι με κανα μπουκάλι ουίσκι...στην καλύτερη

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
39
Πόντοι
0
Μάλλον έχεις δίκιο

Στοιχεία πληθυσμού απογραφής 2021​

Σύνολο: 10.482.487

ΗλικίαΆρρενεςΘήλειςΣύνολο
0 - 9451.492426.999878.431
10 - 19551.418517.0681.068.216
20 - 29546.929506.3751.053.304
30 - 39633.913622.4081.256.393
40 - 49797.720798.3081.596.028
50 - 59753.596789.7441.543.340
60 - 69630.150694.4851.324.635
70 - 79455.938540.099996.037
80+305.091460.952766.043

plithismos_ghransh.png

plithismos_elstat.png
Είμαστε και γαμώ τις παραγωγικές χώρες
Απο 0-19 περίπου 2,000,000
Απο 60- 100+ περίπου 3,000,000
Απο τα 20-60 Υπάρχουν 5,000,000
-1,000,000 Δημόσιοι Υπάλληλοι
-1,000,000 άνεργοι
-1,000,000 ανάπηροι, φυλακές , μεταπτυχιακά κτλ κτλ
Έχουμε 2,000,000 μαλάκες να τρέχουν (οι μισές γυναίκες) .
Δηλαδή παράγει πλούτο ο ένας στους 5 .

Ελλαδάρα αθάνατη !!!

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.450
Πόντοι
446
Να οργανώσουμε και εμείς εδώ κάνα προξενιό μπας και παντρευτούμε και κάνουμε οικογένεια και γαμήσουμε, ή θα μαζευτούν τίποτα στρακιαπού :zombie:? :confused::confused::confused:
Θα παει αστραφτη γιατι ειμαστε καφροι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom