Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.967

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Μη σου πω πως θα χαλαστεί που θα την κοιτάξει ο Μάκης κιόλας, και θα τον κάνει κωλόχαρτο να του τρίψει στα μούτρα τη σαπιλα της....
Ο Μάκης καλό είναι να μην παρακαλάει χρόνια ... και να το παίζει φίλος .......
Αν θέλει χαλαρό καφεδάκι .... έχει καλώς ... ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΚΗΣ ....

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Μοιράζομαι μια σκέψη που έκανα σήμερα, επάνω σε κουβέντα με μια παλιά φίλη:

Όλοι στην πορεία της ζωής μας, θα γνωρίσουμε κάποιες πιο κατάλληλες και κάποιες ακατάλληλες.
Παίζει τεράστιο ρόλο το πότε θα τις γνωρίσουμε, και η σειρά επίσης.
Π.χ. αν ξεκινάς γνωρίζοντας περισσότερες 'κατάλληλες', θα σου κακοφανεί πολύ όταν σου σκάσει η πρώτη 'ακατάλληλη', σε σημείο που ίσως σου κάνει και ζημιά, μιάς και θα χέσει στο συννεφάκι σου.
Έτσι την πατάνε και πολλές γυναίκες αντίστοιχα, και καταλαβαίνουν τη μαλακία τους όταν είναι πολύ αργά πλέον.
Αν το πάμε αντίστροφα, και ξεκινάς γνωρίζοντας 'ακατάλληλες' και όσο ξανοίγεσαι διευρύνεις του κύκλους σου κλπ σου σκάνε οι πρωτες 'κατάλληλες', ίσως να μπορέσεις να εκτιμήσεις καλύτερα κάποια πράγματα.

Συνειδητοποίησα πως η ποιότητα των γυναικών που συναναστρεφόμουν μικρός (22-33), ήταν αρκετά ανώτερου επιπέδου από όσες συναναστρέφομαι τώρα (35+).
Και αυτό το βλέπω με την εξέλιξη που είχαν αυτές οι κοπέλες στις ζωές τους. Ακόμα και κάποιες παρτόλες που δεν είχαμε σε εκτίμηση, πρόκοψαν, κάποιες έγιναν καλοί σύζυγοι και υπεύθυνες μάνες, άλλες δούλεψαν τον δρόμο τους και έστρωσαν ωραία, κλπ.

Είχα τις ευκαιρίες μου και με το παραπάνω τότε, απλά δεν με ενδιέφερε η αποκατάσταση. Ήμουν μικρός και περνούσα καλά!
Αλλά με αυτά που βλέπω και έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια, όλη αυτή την παράνοια και τα σουρεάλ με έκαναν παντελώς κυνικό.
Βλέπω και πολλούς έμπειρους/ψημμένους στη ζωή ανθρώπους να έχουν ξεγράψει δια παντώς τις σχέσεις, την οικογένεια, τους γάμους, και ταυτίζομαι πια.

Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες πλέον δεν παλεύονται, είναι παντελώς άχρηστες να προσφέρουν το οτιδήποτε, και είναι τόσο κοντόφθαλμες που μόνο να τους πουλάς παπάτζα ίσα να τις γαμήσεις είναι.
Κι αυτό με ρίσκο να μην αξίζει καν τον κόπο δηλαδή.

Περαστικά και καλά κουράγια σε όσους προσπαθούν για σχέσεις και οικογένειες.

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
80
Πόντοι
0

Όλοι στην πορεία της ζωής μας, θα γνωρίσουμε κάποιες πιο κατάλληλες και κάποιες ακατάλληλες.
Π.χ. αν ξεκινάς γνωρίζοντας περισσότερες 'κατάλληλες', θα σου κακοφανεί πολύ όταν σου σκάσει η πρώτη 'ακατάλληλη', σε σημείο που ίσως σου κάνει και ζημιά, μιάς και θα χέσει στο συννεφάκι σου.
Έτσι την πατάνε και πολλές γυναίκες αντίστοιχα, και καταλαβαίνουν τη μαλακία τους όταν είναι πολύ αργά πλέον.
Αν το πάμε αντίστροφα, και ξεκινάς γνωρίζοντας 'ακατάλληλες' και όσο ξανοίγεσαι διευρύνεις του κύκλους σου κλπ σου σκάνε οι πρωτες 'κατάλληλες', ίσως να μπορέσεις να εκτιμήσεις καλύτερα κάποια πράγματα.

Συνειδητοποίησα πως η ποιότητα των γυναικών που συναναστρεφόμουν μικρός (22-33), ήταν αρκετά ανώτερου επιπέδου από όσες συναναστρέφομαι τώρα (35+).
Και αυτό το βλέπω με την εξέλιξη που είχαν αυτές οι κοπέλες στις ζωές τους. Ακόμα και κάποιες παρτόλες που δεν είχαμε σε εκτίμηση, πρόκοψαν, κάποιες έγιναν καλοί σύζυγοι και υπεύθυνες μάνες, άλλες δούλεψαν τον δρόμο τους και έστρωσαν ωραία, κλπ.

Είχα τις ευκαιρίες μου και με το παραπάνω τότε, απλά δεν με ενδιέφερε η αποκατάσταση. Ήμουν μικρός και περνούσα καλά!
Αλλά με αυτά που βλέπω και έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια, όλη αυτή την παράνοια και τα σουρεάλ με έκαναν παντελώς κυνικό.
Βλέπω και πολλούς έμπειρους/ψημμένους στη ζωή ανθρώπους να έχουν ξεγράψει δια παντώς τις σχέσεις, την οικογένεια, τους γάμους, και ταυτίζομαι πια.

Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες πλέον δεν παλεύονται, είναι παντελώς άχρηστες να προσφέρουν το οτιδήποτε, και είναι τόσο κοντόφθαλμες που μόνο να τους πουλάς παπάτζα ίσα να τις γαμήσεις είναι.

Δυστιχως οι Ελληνίδες είναι πολύ χάλια όλο τους το στιλ κακά τα ψέματα.Ειναι δύσκολοι χαρακτήρες,ντίβες κλπ κλπ.

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
80
Πόντοι
0
Είναι απίστευτος το κόμπο των ελλεινιδων...κολοχαρακτηρες,σκύλες,πολύ χαμηλό επίπεδο κουλτούρας και σε εμφάνιση κόπι πειστ..οι πιο πολλές είναι μελαχρινές με σκούρο δέρμα μαυρο μαλλί λίγο χοντρούλες-οχι πολύ αλλά ειναι-και το κερασάκι στη τουρτα ότι το παίζουνε και ντίβες..θα έπρεπε να είναι εύκολες κανονικά με τόσα..πλεονεκτήματα που έχουνε..
Και αυτές που δε είναι μαυρομαλλες και είναι ξανθές και αυτές μαλακισμενες είναι.Ολες οι Ελληνίδες είναι σκατα χαρακτήρες να το ξέρεις και σε αυτό φταίει η μάνα τους,αυτή τις κάνει τόσο μαλακισμενες να γίνονται.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Έχω να σας αναγνωρίσω ότι τόσες αλήθειες μαζεμένες δεν έχω διαβάσει πουθενά! Προσωπικά μου ανοίγετε τα μάτια, γιατί 20 χρόνια με την ίδια, έπεσα σε λήθαργο!

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Αλήθεια, θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει καμιά καλή ανεξάρτητη γιατί εδώ και λίγους μήνες που χώρισα με έχει φάει η αγαμία;

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
80
Πόντοι
0
Έχω να σας αναγνωρίσω ότι τόσες αλήθειες μαζεμένες δεν έχω διαβάσει πουθενά! Προσωπικά μου ανοίγετε τα μάτια, γιατί 20 χρόνια με την ίδια, έπεσα σε λήθαργο!
Το ξέρω φίλε έχουν καταστρέψει πόσους άντρες οι γυναίκες ψυχολογικά είχα μια πρώην και ακόμα να τη ξεπεράσω με έχει βασανίσει σα το Χριστό αφού λιπαμαι τον εαυτό μου πως έχω καταλήξει τσακώνομαι με όλους και έχω πολύ καλή διάθεση.

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
80
Πόντοι
0
Γενικά το κακό με τις Ελληνίδες είναι ότι δε φλερταρονται ρε παιδί μου.Δηλαδη το 98 τοις εκατό αν τους την πέσεις είτε στα σοσιαλ είτε από κοντά στο άγνωστο θα σου ρίξουν άκυρο.Μονο αν έχεις κοινές παρέες μπορείς να βρεις κοπέλα αλλιως δύσκολο.2024 και να βασίζεται κάνεις μόνο στις κοινές παρέες για να βρει κοπέλα τραγικό.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
225
Πόντοι
21
Γενικά το κακό με τις Ελληνίδες είναι ότι δε φλερταρονται ρε παιδί μου.Δηλαδη το 98 τοις εκατό αν τους την πέσεις είτε στα σοσιαλ είτε από κοντά στο άγνωστο θα σου ρίξουν άκυρο.Μονο αν έχεις κοινές παρέες μπορείς να βρεις κοπέλα αλλιως δύσκολο.2024 και να βασίζεται κάνεις μόνο στις κοινές παρέες για να βρει κοπέλα τραγικό.
To να ριξουν ακυρο, δεν εγινε και κατι κακό. Μη σε κατηγορησουν για βιαστη

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.537
Πόντοι
201
Είμαι 30. Στη δουλειά μου (60-40 αναλογία γυναικών αντρών) με προσεγγίζουν ή χαβαλεδιάζουν μόνο κάτι σαβουρίτσες τύπου: υπέρβαρες, 40+ και ξύλα απελέκητα.
Οι 30-35 με σχετικά καλή εμφάνιση και σπουδές είναι πλήρως απαξιωτικές, όχι μόνο με εμένα αλλά και με τους υπόλοιπους (με εξαίρεση φυσικά όσους έχουν υψηλές θέσεις).
Επομένως βρίσκεσαι στο δίλημμα είτε να μπλέξεις με ένα μπάζο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είτε να μείνεις μόνος αφού όσες διαθέτουν κάποιο επίπεδο δεν γυρνάνε να σε κοιτάξουν καν.
Εγώ επέλεξα τη μοναχικότητα και τα μπουρδέλα, όμως καταλαβαίνω πως αρκετοί για να αποφύγουν τη μοναξιά κάνουν πάρα πολλές υποχωρήσεις και μπλέκουν με την πρώτη κατηγορία.

Κοινωνικός δαρβινισμός στο μέγιστο. Ένα 10-15% των αντρών καλοπερνάει και γαμάει το 80% των γυναικών. Μην κάνετε το λάθος λοιπόν και μπλέξετε με τα αποφάγια όταν αυτά θα φάνε πόρτα από το 10% και θα θέλουν να κάνουν οικογένεια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Και αυτές που δε είναι μαυρομαλλες και είναι ξανθές και αυτές μαλακισμενες είναι.Ολες οι Ελληνίδες είναι σκατα χαρακτήρες να το ξέρεις και σε αυτό φταίει η μάνα τους,αυτή τις κάνει τόσο μαλακισμενες να γίνονται.
Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε και αυτήν την επιλογή στο ερώτημα ποια είναι η αιτία που έγιναν οι ελλεεινιδες η κάπως έτσι τέλος πάντων.

Mitsaras2024

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2024
Like
80
Πόντοι
0
Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε και αυτήν την επιλογή στο ερώτημα ποια είναι η αιτία που έγιναν οι ελλεεινιδες η κάπως έτσι τέλος πάντων.
Εντάξει οι Ελληνίδες δε είναι καλές και αυτές που είναι καλές και διαφέρουν από τις περισσότερες έχουν αλλα θέματα και γίνονται αντιπαθητικες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Εντάξει οι Ελληνίδες δε είναι καλές και αυτές που είναι καλές και διαφέρουν από τις περισσότερες έχουν αλλα θέματα και γίνονται αντιπαθητικες.
Αντιπαθητικες και πρηξαρχιδουδες γίνονται και στους χρηματοδότες τους η μόνο στον περίγυρο τους;

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
491
Πόντοι
21

Φιλε μου, ναι, δυστυχως η κατασταση δεν ειναι μονο κακη αλλα και αδιεξοδη
περα απο το να περνας καλα και μονο καλα,
οι αλλες επιλογες ειναι
ειτε η Μοναξια ειτε Συμβιβασμος ειτε να Φορτωθεις καμια ελλαττωματική γενικος..,
ειτε Κανα Πρωην Χυσοδοχειο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Είμαι 30. Στη δουλειά μου (60-40 αναλογία γυναικών αντρών) με προσεγγίζουν ή χαβαλεδιάζουν μόνο κάτι σαβουρίτσες τύπου: υπέρβαρες, 40+ και ξύλα απελέκητα.
Οι 30-35 με σχετικά καλή εμφάνιση και σπουδές είναι πλήρως απαξιωτικές, όχι μόνο με εμένα αλλά και με τους υπόλοιπους (με εξαίρεση φυσικά όσους έχουν υψηλές θέσεις).
Επομένως βρίσκεσαι στο δίλημμα είτε να μπλέξεις με ένα μπάζο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είτε να μείνεις μόνος αφού όσες διαθέτουν κάποιο επίπεδο δεν γυρνάνε να σε κοιτάξουν καν.
Εγώ επέλεξα τη μοναχικότητα και τα μπουρδέλα, όμως καταλαβαίνω πως αρκετοί για να αποφύγουν τη μοναξιά κάνουν πάρα πολλές υποχωρήσεις και μπλέκουν με την πρώτη κατηγορία.

Κοινωνικός δαρβινισμός στο μέγιστο. Ένα 10-15% των αντρών καλοπερνάει και γαμάει το 80% των γυναικών. Μην κάνετε το λάθος λοιπόν και μπλέξετε με τα αποφάγια όταν αυτά θα φάνε πόρτα από το 10% και θα θέλουν να κάνουν οικογένεια.
Μόνο οι πραγματικοί άνδρες επιλέγουν τον δρόμο που ακολούθησες εσύ κι εγώ και όσοι άλλοι σέβονται τα όργανα τους...καλύτερη η μοναξιά από την υποβάθμιση και την ξεφτίλα με αντίτιμο ένα πιάτο φαγητο.
Όσοι έχουν γυναικεία ψυχολογία τρώνε στην μαπα μπάζα γιατί δεν αντέχουν μόνοι τους .
Υπάρχουν και οι τυχεροί που έπεσαν σε κάποια αξιόλογη ,εμφανίσιμη και με καλό χαρακτήρα...ολοένα και πιο σπάνιες τέτοιες περιπτώσεις στις ζοφερές μέρες μας.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297

Είσαι ευχαριστημένος με την δουλειά σου η ψάχνεις για κάτι άλλο και μένεις μέχρι να φύγεις;

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
491
Πόντοι
21

Και οπως λενε....... οι σημερινές πουτανες ειναι οι αυριανες μανες....

Μπορω να πω, οτι πλησιαζω στο 10-15% των ανδρων-δεν ανήκω- που αναφερεις...
Περα απο γαμιση, πιστευεις οτι οι σημερινες Ενφανισιμες Γαμευσιμες, εχουν να δωσουν κατι αλλο....?

Απλα Μονο Καλοπεραση οπως το ειπες........

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
Σε όλους γιατί μπορούν!
Μπορούν εκεί που τις παίρνει....έχω κόψει τον βήχα σε μερικες ελλεεινιδες που νόμιζαν ότι θα μιλάνε στον @argyrotoxos όπως μιλάνε στους μαλακες τους...έστρωσαν θέλουν δεν θέλουν...μην τις αφήνετε να σας καβαλάνε.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.853
Πόντοι
3.656
Περα απο γαμιση, πιστευεις οτι οι σημερινες Ενφανισιμες Γαμευσιμες, εχουν να δωσουν κατι αλλο....?

Πολλά

Σου ανεβάζουν τις μετοχές,τη διάθεση,την ψυχολογία,τα πάντα

Στο μέρος που κυκλοφορείς και σε βλέπουν μαζί της,δε θα ξαναμείνεις αγάμητος αν χωρίσεις

Βλέμματα άλλων γυναικών αλλά και αντρών απο ζήλεια στο δρόμο και όπως λέει κι ο Κμαν,θα νιώθεις ημίθεος και βάλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom