Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Εχει και καφετεριες με δυο σερβιτορες και εναν μπαρμαν, σε τετοιου τυπου μαγαζια εχω κανει αρκετες γνωριμιες οταν ημουν 20ρης. Φοιτητοκαφετεριες, ειχαν πολλα μουνακια
Απο κλαμπακια ειχα μαζεψει ενα σωρο τηλεφωνα, με λιγες ομως βγηκα. Γενικα δεν αξιζε το ξενυχτι, ειχα περισσοτερες επιτυχιες σε καφε γιατι πηγαινα καθε μερα
Β. Ευρωπη ειναι πιο ευκολα ισως γιατι υπαρχει μεγαλυτερο ποσοστο ωραιων γυναικων, σε καποια απο αυτες μπορει να γυαλισεις. Ελλαδα ειναι πιο δυσκολο να σε γουσταρει καποια ωραια γιατι οι ωραιες ειναι λιγες. Απλα θελει μεγαλυτερη επενδυση σε χρονο για να γαμας αξιοπρεπως

Το βασικό δεν λες.
Ότι στα νησιά που μας ζάλιζαν τον πούτσο να πάμε να τα σκάσουμε χοντρά πιτσιρικάδες
και πάνε ακόμη όσοι πιτσιρικάδες χαλάνε χαρτί
αν πήγαινες χωρίς γκόμενα και χωρίς γνωριμία από τον τόπο σου
ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ.

Πήγαινες και τα έσκαγες και το ίδιο γίνεται ακόμη, για να γαμάνε οι κατσικογάμηδες ντόπιοι .

Τέτοιο χάλι , δεν υπάρχει πουθενά αλλού.
ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Αυτό , το έβλεπες , μόνο αν πήγαινες έξω.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ .

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.049
Πόντοι
446
Το βασικό δεν λες.
Ότι στα νησιά που μας ζάλιζαν τον πούτσο να πάμε να τα σκάσουμε χοντρά πιτσιρικάδες
και πάνε ακόμη όσοι πιτσιρικάδες χαλάνε χαρτί
αν πήγαινες χωρίς γκόμενα και χωρίς γνωριμία από τον τόπο σου
ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ.

Πήγαινες και τα έσκαγες και το ίδιο γίνεται ακόμη, για να γαμάνε οι κατσικογάμηδες ντόπιοι .

Τέτοιο χάλι , δεν υπάρχει πουθενά αλλού.
ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Αυτό , το έβλεπες , μόνο αν πήγαινες έξω.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ .
Κυκλαδονησια δεν γαμουσες
Υπηρχε ομως η Κως, η Ροδος, η Ζακυνθος που μαζευαν Βορειες οι οποιες επιναν πολυ. Εκει γαμουσες
Γενικα, σε μερη/μαγαζια που επαιζε δηθεν γκλαμουρια δεν εχω γαμησει. Για αυτο και δεν παω. Εκτος αν με συρει καμια γκομενα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.053
Πόντοι
1.056
Γενικά στα νησιά σαν τουρίστας είναι δύσκολα αλλά και πάλι γαμάς.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Γενικά στα νησιά σαν τουρίστας είναι δύσκολα αλλά και πάλι γαμάς.
Σε μπουζουξίδικο γαμάς πολύ πιο εύκολα.
Και δεν χρειάζεσαι ... πλοίο να πας .... ούτε να φύγεις από το σπίτι σου .

Και στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου, πιο εύκολα γαμάω.
Και αγοράζω ουίσκια και αλλαντικά τυριά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.967
Πόντοι
3.506
Always the same ρε bro. Με 300 εισιτήριο πας Ντουμπάι. Αν είναι οι photos στο Burj Khalifa που σου λείπουν πήγαινε ενα ΣΚ να τις βγάλεις.
Αυτό το ναυάγιο σε κάθε λύση βρίσκει και ένα πρόβλημα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.053
Πόντοι
1.056
Σε μπουζουξίδικο γαμάς πολύ πιο εύκολα.
Και δεν χρειάζεσαι ... πλοίο να πας .... ούτε να φύγεις από το σπίτι σου .

Και στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου, πιο εύκολα γαμάω.
Και αγοράζω ουίσκια και αλλαντικά τυριά.

Το θέμα με τα νησιά είναι οτι η διασκέδαση στα τουριστάδικα δεν αρέσει στους Ελληνες.Επίσης ο μαζικός τουρισμός,τα γκρουπ που μετακινούνται όλα αυτά δυσχεραίνουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Καλά τα λες... Ένας από τους λόγους που χώρισα ήταν ότι αντιστεκόμουν σθεναρά να καταντήσω έτσι. Η κυρία νόμιζε ότι με το παιδί θα μου έκοβε τα αρχίδια... Εν μέρει βάζοντας το παιδί μπροστά το είχε ψιλοκαταφέρει αλλά...
Έκανες την ανατροπή και διεσωσες τους όρχεις σου...γιατί κάτι τέτοιες μόνο με αναρχιδα όντα απροσδιόριστου φύλου θα τα πάνε καλά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Εδώ η συγχωρεμένη 43άρα με 3 παιδιά, είχε τον πρώην που την καθάρισε. Κ υπήρχε κ νυν σύντροφος που έμπλεξε μαζί της. Κ ο πρώην 30άρης. Μόνο απ αυτό αποδεικνύεται πόσο δυσεύρετο είναι το μουνί στη χώρα μας. Αντίστοιχα, αν ήταν ένας τέτοιος άντρας, θα τον είχαν για φτύσιμο κ δω την άλλη την παρακαλούσαν. Τι να λέμε
Η συγχωρεμενη για να επενδύσει τόσα σε αυτό το θλιβερό δίποδο προφανώς είχε απογοητευθεί πλήρως από κάθε τι νορμάλ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Η συγχωρεμενη για να επενδύσει τόσα σε αυτό το θλιβερό δίποδο προφανώς είχε απογοητευθεί πλήρως από κάθε τι νορμάλ.
Δεν είμαι βέβαιος ότι είχε ''απογοητευτεί'' από καθετί νορμάλ, καμία δεν ''απογοητεύεται'' από το νορμάλ, απλά μεγάλη μερίδα γυναικών γοητεύεται από την τοξικότητα, την αλητεία, τον τραμπουκισμό. Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τύπους του περιθωρίου και του υποκόσμου κατά πόσον είναι μόνοι ή περιστοιχίζονται από τεμάχια και κατά κανόνα πολύ καλά για τα δικά τους μέτρα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
καπου μέσα μου ζηλευω τις γκομενες που τις κυνηγανε οι ανδρες κι αυτές απλα διαλεγουν με ποιον θα γαμηθουν.Αλλωστε μεγαλυτερη ηδονή εχει το να σε γαμάνε απο το να γαμάς.Αποδεδειγμένο αυτό οτι ο οργασμος του αντρα ειναι αστείος μπροστα σε αυτον της γυναικας.Θα υιοθετήσω λοιπον το στυλ του Στεφανου Βλαχου απο τ Survivor Κι ελπιζω να πετυχω

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.897
Πόντοι
3.656

Χωρισμένη 43αρα με 3 παιδιά...δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις για νορμάλ

Μόνο σε αγάμητους πιτσιρικάδες μπορούσε να το παίζει ιστορία...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Δεν είμαι βέβαιος ότι είχε ''απογοητευτεί'' από καθετί νορμάλ, καμία δεν ''απογοητεύεται'' από το νορμάλ, απλά μεγάλη μερίδα γυναικών γοητεύεται από την τοξικότητα, την αλητεία, τον τραμπουκισμό. Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τύπους του περιθωρίου και του υποκόσμου κατά πόσον είναι μόνοι ή περιστοιχίζονται από τεμάχια και κατά κανόνα πολύ καλά για τα δικά τους μέτρα.
Kαμμια νορμάλ στα μυαλά γυναίκα δεν γοητεύεται από αυτά τα σκουπίδια.
Για το απλουστατο λογο ότι η μπόχα από τα σκουπίδια θα πλήξει με κάποιον τρόπο και αυτές τις γυναίκες που την απολαμβάνουν μέχρις ενός σημείου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.342
Πόντοι
3.656
Από την άλλη πολλοί έμποροι , επιχειρηματίες , επιστήμονες με εισόδημα πάνω από 100Κ το χρόνο
και συχνά και περιουσία .... δεν τους πλησιάζει ούτε μπετούγια.

Κάτι δείχνει αυτό για τα μυαλά και γούστα των γυναικών .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.897
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Χωρισμένη 43αρα με 3 παιδιά...δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις για νορμάλ

Μόνο σε αγάμητους πιτσιρικάδες μπορούσε να το παίζει ιστορία...
Ένα άλλο συμπέρασμα που βγάζουμε από την ιστορία αυτήν είναι και το ότι ένας τύπος που έχει φουιτ στα μυαλά δεν στρώνει απαραιτητα μόλις μεγαλώσει λίγο.
Αυτός έπιασε πάτο στα τριάντα...πολλοι ίσως να νόμιζαν οτι θα έστρωνε αλλά μάταια.
Αμφιβάλλω ότι ήταν καλό παιδί μέχρι τα 29 και ξαφνικά χάλασε.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.053
Πόντοι
1.056
Ναι αλλά μπορεί να γαμήσεις...και την άλλη μέρα να βρεθείς με βραχιόλια.Έχουμε κι αυτά δυστυχώς

Εντάξει παίρνεις ένα ρίσκο.Και αυτή μπορεί να αφεθεί να κάτσει και την επόμενη μέρα να ξυπνήσει με πρόπτωση ορθού.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.897
Πόντοι
3.656
Εντάξει παίρνεις ένα ρίσκο.Και αυτή μπορεί να αφεθεί να κάτσει και την επόμενη μέρα να ξυπνήσει με πρόπτωση ορθού.

Βασικά,μονο με ανατολικές δεν κινδυνεύεις.Πολωνέζα πχ,δε φαντάζομαι να σε καταγγείλει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.897
Πόντοι
3.656
Ένα άλλο συμπέρασμα που βγάζουμε από την ιστορία αυτήν είναι και το ότι ένας τύπος που έχει φουιτ στα μυαλά δεν στρώνει απαραιτητα μόλις μεγαλώσει λίγο.
Αυτός έπιασε πάτο στα τριάντα...πολλοι ίσως να νόμιζαν οτι θα έστρωνε αλλά μάταια.
Αμφιβάλλω ότι ήταν καλό παιδί μέχρι τα 29 και ξαφνικά χάλασε.

Κάπου διάβασα τα είχαν 4 χρόνια,άρα απ'τα 25

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.053
Πόντοι
1.056
Βασικά,μονο με ανατολικές δεν κινδυνεύεις.Πολωνέζα πχ,δε φαντάζομαι να σε καταγγείλει

Οι Πολωνέζες απορούν γενικά με τους μεσογειακούς πόσο εύκολοι είναι και τους κάθονται αμέσως χωρίς τσιριμόνιες.
Αμα πει ανατολική πήγα στο ξενοδοχείο του και με γάμησε αντί να δούμε ταινία όπως νόμιζα θα γελάνε όλοι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Δηλαδή ρε παληκάρια, εγώ που σιχαίνομαι τα σόσιαλ, δεν έχω ελπίδες ό,τι ζωάρα και αν έχω κάνει και τώρα ως ελεύθερος πρόκειται να κάνω;
Δεν έχω αναρτήσει ποτέ τίποτα. Μόνο η χαμηλής τελικά νοημοσύνης πρώην μου ανέβαζε και της ζητούσα να μην φαίνομαι. Δε γουστάρω κανενός είδους έκθεση στα μαραφέτια αυτά.
Eισαι μειονότητα άρα η θα έλξεις κάτι που κινείται στους ίδιους εκλεκτούς δρόμους με εσένα η θα μείνεις μόνος για τον υπόλοιπο της ζωής σου.
Πάντως πιο καλές αυτές οι επιλογές από το να ελξεις σκουπιδομυαλες γκομενιτσες μανιακες με τα σοσιαλ κρεμμύδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom