Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Στις ΗΠΑ θα έτρεγε πορτα γιατί χωρισμένη με παίδι ή ανύπαντρη μητέρα είναι red flag και ψάχνει ένα κοροίδο για οικονομική αποκατάσταση.

Στο Αγαμιστάν όμως,οτιδήποτε είναι θηλυκό και έχει τρύπα...είναι green flag

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.008
Πόντοι
206
Εδώ η συγχωρεμένη 43άρα με 3 παιδιά, είχε τον πρώην που την καθάρισε. Κ υπήρχε κ νυν σύντροφος που έμπλεξε μαζί της. Κ ο πρώην 30άρης. Μόνο απ αυτό αποδεικνύεται πόσο δυσεύρετο είναι το μουνί στη χώρα μας. Αντίστοιχα, αν ήταν ένας τέτοιος άντρας, θα τον είχαν για φτύσιμο κ δω την άλλη την παρακαλούσαν. Τι να λέμε
εδω μια σαρανταρα χωρισμενη με παιδι απο την δουλεια μου εδειχνε μηνυματα απο ενα 19 χρονο που ηθελε να την γνωρισει στο τσακ μπαμ και την παρακαλαγε να την δει εδω και τωρα, γιατι δεν αντεχε να περιμενει, φαντασου ο αλλος ποση λιγουριαση ειχε μεσα του .αυτοι δυστυχως ειναι η πληγη του προβληματος τον τελευταιο καιρο, ο αλλος παιρνει σβαρνα οποια βρει απο τα σοσιαλ, δημιουργει ατελειωτες ψωναρες, και δημιουργει προβλημα σε καποιον που δεν ειναι λιγουρης και θελει να γνωρισει καποια απο τον πραγματικο κοσμο χωρις να προβει σε δοσεις μουνοδουλιασης.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.386
Πόντοι
446
σου απαντανε στα σοσιαλ κατι μετριο μπαζολες απο 40 και πανω , σιγα μην ασχοληθει μαζι σου μια εμφανισιμη 25 χρονη αν δεν σε ξερει και της στειλει ενας αγνωστος μηνυμα , απλα θα τον εχει να την ακολουθει για να φαινεται οτι το προφιλ της ειναι famous και ειναι περιζητητη.
τελειως χασιμο χρονου ειναι τα σοσιαλ, αντε να καταληξεις με σιτεμενες μπαζολες αφου εχεις περασει ωρες ατελειωτες ανταλασσοντας μηνυματα να πας με τα νερα της.
Εγω εκοψα τα social media απο το 2009 χαμενος χρονος και ξινες συμπεριφορες.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.410
Πόντοι
1.196
Μόνο σεξ με μέτρια 40αρα χωρισμένη με παιδιά .... δεν παίζει .

Θα τους τα φάει όλα.
Άσε που κάτι ... γονείς .... όταν βλέπουν το γιό να φέρνει ... ζωντοχήρα με παιδιά .... συνήθως πριν το χρόνο .... χαιρετάνε .
Ρε bro, δε γνωρίζεις στους γονείς σου όποια γκόμενα καυλαντάς στα social media. Μόνο σεξ, μια χαρά παίζει.

σου απαντανε στα σοσιαλ κατι μετριο μπαζολες απο 40 και πανω , σιγα μην ασχοληθει μαζι σου μια εμφανισιμη 25 χρονη αν δεν σε ξερει και της στειλει ενας αγνωστος μηνυμα , απλα θα τον εχει να την ακολουθει για να φαινεται οτι το προφιλ της ειναι famous και ειναι περιζητητη.
τελειως χασιμο χρονου ειναι τα σοσιαλ, αντε να καταληξεις με σιτεμενες μπαζολες αφου εχεις περασει ωρες ατελειωτες ανταλασσοντας μηνυματα να πας με τα νερα της.
Σου απαντάνε αυτές που σε βάζουν στο Target Group τους. Αν σου απαντάνε μόνο 50ρες μπαζόλες είναι γιατί οι καλύτερες βλέπουν το προφίλ σου και θεωρούν ότι αξίζουν κάτι καλύτερο από σένα. First impressions game είναι, ανταγωνιστικό και δεν είναι για όλους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Εγω εκοψα τα social media απο το 2009 χαμενος χρονος και ξινες συμπεριφορες.

Ναι αλλά για πολλούς...είναι και ο μονος τρόπος να μιλήσουν με γυναίκα.Πέραν συγγενών τους...ή παντρεμένων γνωστών τους

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.183
Πόντοι
3.656
Ρε bro, δε γνωρίζεις στους γονείς σου όποια γκόμενα καυλαντάς στα social media. Μόνο σεξ, μια χαρά παίζει.
Τυπάρα .... τι θες να με πείσεις ;;; Ότι είμαστε Ολλανδία ; Αγγλία ;;;
Να πω ότι είμαστε αν γίνεις χαρούμενος.
Γιατί να σου χαλάσω το χατήρι .
Τσάμπα είναι .

Θες να σου πω ότι είμαστε και η χώρα με τα πιο εύκολα ons ;;;;
Μέσα, άμα γουστάρεις.

Να ... παραδεχτώ ότι όποτε βγεί κάποιος έξω .... καλύτερα να τον έχει παίξει πριν ....
για να μη ξενυχτίσει ... να γαμάει τα μουνέτα που θα φορτωσει ;;;
Το λέω κι αυτό !

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Σου απαντάνε αυτές που σε βάζουν στο Target Group τους. Αν σου απαντάνε μόνο 50ρες μπαζόλες είναι γιατί οι καλύτερες βλέπουν το προφίλ σου και θεωρούν ότι αξίζουν κάτι καλύτερο από σένα. First impressions game είναι, ανταγωνιστικό και δεν είναι για όλους.

Ε ναι,άμα δεν έχεις καμια φώτο απο Ντουμπάι...δύσκολο να σου μιλήσουν οι 'καλύτερες'

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.008
Πόντοι
206
Ε ναι,άμα δεν έχεις καμια φώτο απο Ντουμπάι...δύσκολο να σου μιλήσουν οι 'καλύτερες'
ετσι ακριβως, η αλλη θελει να δει στο προφιλ σου οτι κανεις ταξιδια , εχεις καλο αυτοκινητο και καλη οικονομικη κατασταση, για να σε γνωρισει να σε μαδισει και να κανει ζωαρα, αφου γκομενο βρισκει οποιον θελει απο τα τοσα μηνυματα που δεχεται καθημερινα, ουτε η εμφανιση τις ενδιαφερει τοσο πολυ, εκτος αν εισαι κανα κουκλος οπως ο μπραντ πιτ στα νιατα του.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.410
Πόντοι
1.196
Τυπάρα .... τι θες να με πείσεις ;;; Ότι είμαστε Ολλανδία ; Αγγλία ;;;
Give a shit αν πειστείς ρε παίκτη, σου λέω κάτι με βάση τη δική μου εμπειρία και εμπειρίες φίλων, κυρίως ηλικίας 30-40.
Αν εσύ πηγαίνεις όποια γκόμενα καυλαντάς στη μαμά σου να την εγκρίνει it's your business. Δεν είναι όλοι το ίδιο.

Always the same ρε bro. Με 300 εισιτήριο πας Ντουμπάι. Αν είναι οι photos στο Burj Khalifa που σου λείπουν πήγαινε ενα ΣΚ να τις βγάλεις.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.253
Πόντοι
206
ετσι ακριβως, η αλλη θελει να δει στο προφιλ σου οτι κανεις ταξιδια , εχεις καλο αυτοκινητο και καλη οικονομικη κατασταση, για να σε γνωρισει να σε μαδισει και να κανει ζωαρα, αφου γκομενο βρισκει οποιον θελει απο τα τοσα μηνυματα που δεχεται καθημερινα, ουτε η εμφανιση τις ενδιαφερει τοσο πολυ, εκτος αν εισαι κανα κουκλος οπως ο μπραντ πιτ στα νιατα του.
Αφού για τις περισσότερες αυτά είναι προαπαιτούμενα/προτεραιότητα τι να κάνουμε τώρα? Deal with it. Όπως για εμάς είναι να είναι μουνάρα. Πλήρωσε όσο εσύ πιστεύεις ότι "αξίζει" και μέχρι εκεί που σε παίρνει, και πέρνα καλά για αυτό το διάστημα (γενικά μιλάω φυσικά, όχι για εσένα προσωπικά)
Απλά προσοχή μη φορτώνεστε στο σβέρκο γκόμενες με μονιμότητες, γάμους κλπ

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.592
Πόντοι
2.036
Όλο το μουνί της χώρας έχει συγκεντρωθεί σε 2 πόλεις

Επαρχία,μόνο κάτι τέτοιες παίζουν για ελεύθερους 30+.Χωρισμένες,χήρες κλπ.

Δηλαδή,και...30αρη με 60αρα με εγγόνια να δεις...και να την παρακαλάει για γάμο...να μη σου κάνει εντύπωση
Κάποτε πριν 20 περίπου χρόνια, πήρα ένα ταξί για πιο γρήγορα, πέσαμε σε διαδήλωση, και μείναμε ακινητοποιημένοι μία ώρα. Τα νεύρα μου κρόσσια, έχασα το επαγγελματικό ραντεβού, και όπως κατέβαζα Χριστοπαναγίες , μου λέει στωικά ο ταρίφας "Φιλαράκι εδώ στο Λεκανοπέδιο μένουν 4 εκατομμύρια. Απο αυτά, τα 2 μένουν για τον πούτσο".

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Κάποτε πριν 20 περίπου χρόνια, πήρα ένα ταξί για πιο γρήγορα, πέσαμε σε διαδήλωση, και μείναμε ακινητοποιημένοι μία ώρα. Τα νεύρα μου κρόσσια, έχασα το επαγγελματικό ραντεβού, και όπως κατέβαζα Χριστοπαναγίες , μου λέει στωικά ο ταρίφας "Φιλαράκι εδώ στο Λεκανοπέδιο μένουν 4 εκατομμύρια. Απο αυτά, τα 2 μένουν για τον πούτσο".

Τι να κάνουμε,αν θες να'σαι μέσα στα μουνιά...θα τρως στη μάπα και τα σκατά της μεγαλούπολης

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.592
Πόντοι
2.036
Τι να κάνουμε,αν θες να'σαι μέσα στα μουνιά...θα τρως στη μάπα και τα σκατά της μεγαλούπολης
Εννοείται φίλε μου, και δεν γίνεται και σύγκριση. Αν ζούσα στη μαύρη Ελληνική επαρχία, δε θα χα γαμήσει ούτε το 1/10 από τα τεμάχια που πέρασαν απο τη ζωή μου. Αθήνα μόνο!

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
935
Πόντοι
81
Πολλά πράγματα πες ότι είναι αποδεκτά σε κάποια βαθμό αλλά εσείς ρε παίχτες που είστε παντρεμένοι και η γυναίκα στο προφίλ της έχει μισές φωτογραφίες ξεκωλέ,γύρω από αντροπαρεες σε παραλίες,μπουζούκια, εκδρομές και οι άλλες μισές είστε αγκαλια-μια ευτυχισμένη ατμόσφαιρα....πως θα νιώθατε αναρωτιέμαι χωρίς να θέλω να το ζησω στο πετσί μου βέβαια.Να σε κερατωνει με κάποιον πες άντε φαινόμενο της εποχής αλλά αυτή η αμφιβολία που να είναι τώρα η γυναίκα μου και είναι με ποιον άλλον κάθε φορα;κανονικη περιπέτεια.Απλη απορία μου χαζεύοντας στα προφίλ και είναι πάρα πολλές τετοιες Μπάρμπι,ειδικά 50+.
Ακομη και ο ανιδαιος κεαρατας πιο χαρούμενος θα ήταν.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.410
Πόντοι
1.196
Πολλά πράγματα πες ότι είναι αποδεκτά σε κάποια βαθμό αλλά εσείς ρε παίχτες που είστε παντρεμένοι και η γυναίκα στο προφίλ της έχει μισές φωτογραφίες ξεκωλέ,γύρω από αντροπαρεες σε παραλίες,μπουζούκια, εκδρομές και οι άλλες μισές είστε αγκαλια-μια ευτυχισμένη ατμόσφαιρα....πως θα νιώθατε αναρωτιέμαι χωρίς να θέλω να το ζησω στο πετσί μου βέβαια.Να σε κερατωνει με κάποιον πες άντε φαινόμενο της εποχής αλλά αυτή η αμφιβολία που να είναι τώρα η γυναίκα μου και είναι με ποιον άλλον κάθε φορα;κανονικη περιπέτεια.Απλη απορία μου χαζεύοντας στα προφίλ και είναι πάρα πολλές τετοιες Μπάρμπι,ειδικά 50+.
Ακομη και ο ανιδαιος κεαρατας πιο χαρούμενος θα ήταν.
Bro, αν μια γυναίκα θέλει να κερατώσει είναι εύκολο, δε χρειάζεται καν social. It's always been like this. Πολλές γυναίκες που δε δίνουν δικαιώματα με φωτογραφίες κλπ. επίσης κερατώνουν, όπως και άντρες. Αν δε μπορείς να ζήσεις με το άγχος του κέρατου, δε μπορείς να διαχειριστείς κάτι δεδομένο στις σχέσεις αφού δε γίνεται να είσαι 24/7 με τη σχέση σου. Οι μόνες λύσεις είναι να μην κάνεις σχέση και να πηγαίνεις μόνο με πουτάνες ή να πας σε ψυχολόγο μήπως το λύσεις.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Όλοι θα γνωρίζετε περιπτώσεις με γυναίκες που έχουν προσεγγίσει άντρες μαλακες του κερατά οι οποίοι τις αποκαλούν "αδερφούλα μου" "κολλητουλα μου" . Αυτά τα καραγκιοζιλικια πως τα ανέχονται οι γυναίκες ρε παιδιά ; Είναι δυνατόν να σε πολιορκεί μια τέτοια γυναικαρα με όλη την έννοια και εσύ το χαβα σου ; Ρε μαλακες όσοι τα κάνετε αυτά ή μυστήριοι είστε ή πουστιδες δεν εξηγείται αλλιώς.
ΥΓ προφανώς και αναφέρομαι σε εμφανίσιμες γυναίκες και όχι μπάζα που δεν τραβάνε
Είναι πολύς κόσμος με τέτοιες νοοτροπίες τι σκατα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.044
Πόντοι
2.356
εδω μια σαρανταρα χωρισμενη με παιδι απο την δουλεια μου εδειχνε μηνυματα απο ενα 19 χρονο που ηθελε να την γνωρισει στο τσακ μπαμ και την παρακαλαγε να την δει εδω και τωρα, γιατι δεν αντεχε να περιμενει, φαντασου ο αλλος ποση λιγουριαση ειχε μεσα του .αυτοι δυστυχως ειναι η πληγη του προβληματος τον τελευταιο καιρο, ο αλλος παιρνει σβαρνα οποια βρει απο τα σοσιαλ, δημιουργει ατελειωτες ψωναρες, και δημιουργει προβλημα σε καποιον που δεν ειναι λιγουρης και θελει να γνωρισει καποια απο τον πραγματικο κοσμο χωρις να προβει σε δοσεις μουνοδουλιασης.
ναι αλλα αν τη συναντησει μπορει μετα να εχουμε "γυναικοκτονια"

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.183
Πόντοι
3.656
Give a shit αν πειστείς ρε παίκτη, σου λέω κάτι με βάση τη δική μου εμπειρία και εμπειρίες φίλων, κυρίως ηλικίας 30-40.
Αν εσύ πηγαίνεις όποια γκόμενα καυλαντάς στη μαμά σου να την εγκρίνει it's your business. Δεν είναι όλοι το ίδιο.
Πες μας τις εμπειρίες μόρτη .

Φόρτωνε κανείς τακτικά στα κλαμπ των 7000 ατόμων της παραλιακής ... μέχρι το 2010 ... ή το 2012 που ψόφησαν τελείως ; Καμάκωνε τακτικά στις καφετέριες ;;;
Πήγαινε κάθε χρόνο πάρο διακοπές και έβρισκε γκόμενα ;;;
Έβγαινε έξω και ήταν πιο πολλές οι γκόμενες από την ψωλαρία ;;;

Έπαιζε σε μαγαζιά μπαλίτσα με τις γκόμενες .... χωρίς να ανακατεύονται μουνόπανα του προσωπικού ;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ .

Τι θα μας πεις ;;;

Ότι θα βγούμε τώρα .... καθημερινή με βροχή και σκατόκαιρο ... και θα φορτώσουμε ;;
Δώσε αισιόδοξα .... vibes !

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.879
Πόντοι
206
Πες μας τις εμπειρίες μόρτη .

Φόρτωνε κανείς τακτικά στα κλαμπ των 7000 ατόμων της παραλιακής ... μέχρι το 2010 ... ή το 2012 που ψόφησαν τελείως ; Καμάκωνε τακτικά στις καφετέριες ;;;
Πήγαινε κάθε χρόνο πάρο διακοπές και έβρισκε γκόμενα ;;;
Έβγαινε έξω και ήταν πιο πολλές οι γκόμενες από την ψωλαρία ;;;

Έπαιζε σε μαγαζιά μπαλίτσα με τις γκόμενες .... χωρίς να ανακατεύονται μουνόπανα του προσωπικού ;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ .

Τι θα μας πεις ;;;

Ότι θα βγούμε τώρα .... καθημερινή με βροχή και σκατόκαιρο ... και θα φορτώσουμε ;;
Δώσε αισιόδοξα .... vibes !
Εχει και καφετεριες με δυο σερβιτορες και εναν μπαρμαν, σε τετοιου τυπου μαγαζια εχω κανει αρκετες γνωριμιες οταν ημουν 20ρης. Φοιτητοκαφετεριες, ειχαν πολλα μουνακια
Απο κλαμπακια ειχα μαζεψει ενα σωρο τηλεφωνα, με λιγες ομως βγηκα. Γενικα δεν αξιζε το ξενυχτι, ειχα περισσοτερες επιτυχιες σε καφε γιατι πηγαινα καθε μερα
Β. Ευρωπη ειναι πιο ευκολα ισως γιατι υπαρχει μεγαλυτερο ποσοστο ωραιων γυναικων, σε καποια απο αυτες μπορει να γυαλισεις. Ελλαδα ειναι πιο δυσκολο να σε γουσταρει καποια ωραια γιατι οι ωραιες ειναι λιγες. Απλα θελει μεγαλυτερη επενδυση σε χρονο για να γαμας αξιοπρεπως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom