Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.018
Πόντοι
3.656
Καράφλα με το Saxo...
Σε ποιά λαική είσαι ρε ?
Θέλω να αγοράσω πατάτες!!
Πόσο έχουν πάει τώρα ?
Ο κατουρημένος στραπονιάρης ... με τη μαϊμού panerai ....
δεν έχει ούτε σαξό ... με μηχανάκι σέρνεται στα 65 του ...........

Και το παίζει λεφτάς.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.035
Πόντοι
12.756
Tύπε εχεις εξελιχθεί σε μεγαλη ανακατωστρα τωρα τελευταια

Τα κάνεις ολα πουτανα και μετα την κάνεις με ελαφρα
Καποιον καλο δασκαλο ειχες μαλλον σε αυτο
Όχι θα κάτσω να μαλακιζομαι ώρες με το κάθε μουρλο μωρέ μαλακα και εσύ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Ρε το βόδι το τραβε-Λακη, εφιάλτης του έχω γίνει και σέρνεται από νήμα σε νήμα. Μόνο ο βλαμμένος ο Ακροατής του έμεινε για συμπαράσταση.

Ακροατή .... δώσε γνώμη ....

για άτομο ....
ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΑΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ....

έβαλε φωτό μια ρεπλίκα ... για να πουλήσει μούρη ότι είναι γνήσιο !!!!!!

από τότε κάνει την κινέζα ... για να βάλει τις κάρτες !!!!!!!!

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΡΕΠΛΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ !!!!!!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.018
Πόντοι
3.656
Θέλεις να σε στραπονάρει η λεσβία ρε μαλάκα ?
και το πας λάου-λάου ?
Πουστράκι καραφλό!! :2funny::kneel::kneel:
Είσαι νέος ... δεν ξέρεις ....

άλλος ήταν ... που μόλις είδε ταινία με κατούρημα και στραπόνιασμα ....
δεν έφευγε με τίποτε ....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.739
Πόντοι
1.706
Δεν είναι έτσι και το ξέρεις εσύ αυτό !!
Ολα τα στραβάδια είναι εναντίον μου!!
Τί φταίω εγώ Alex μου...που με θέλουν οι γκόμενες ?
Εγω φταίω που με ποθούν ?
Αυτοί είναι άσχημοι ενώ εγώ κωλομετράω...
Πάλι φταίω ?

Είσαι 56 χρονών, ρε παπάρα, τι μυαλό κουβαλάς;
Μέχρι τα 36-38 σου πήγαινες στα μπουρδέλα, εσύ το έχεις πει. Στα καλύτερα χρόνια της ζωής σου δεν μπορούσες να ρίξεις γκόμενες και μετά άρχισαν να στην πέφτουν όλες επειδή έγινες κωλομετράτος; Και μάλιστα σου έρχονται νέες γυναίκες χωρίς ιδιοτέλεια μόνο για το look. Και πιστεύεις ότι, αν ανανεωθεί η ατζέντα σου, μπορεί να χτυπάς και 25άρες ακόμα και στα 65 σου μόνο με το look. Θυμάσαι τι μαλακίες έχεις γράψει μέχρι τώρα;

Για να μη βάλουμε και τα προηγούμενα προφίλ που σε ένα ήσουνα ζιγκολό για 25 χρόνια και σε ένα άλλο είχες λιώσει στο lunona όπου έχασες χιλιάδες ευρώ...

Έχουμε κάνει καινούργιο συκώτι εδώ μέσα... :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο κατουρημένος στραπονιάρης ... με τη μαϊμού panerai ....
δεν έχει ούτε σαξό ... με μηχανάκι σέρνεται στα 65 του ...........

Και το παίζει λεφτάς.
Ποιός μαλάκας είναι αυτός ?
Μήπως έιναι μια πούστρα ο barock ?
Aυτός ο άθλιος και μόνο απο το avatar που έχει...καταλαβαίνει κάποιος τι πουστάρα είναι !!
Θα γαμιέται με τον Αθηναίο μαζί!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είσαι νέος ... δεν ξέρεις ....

άλλος ήταν ... που μόλις είδε ταινία με κατούρημα και στραπόνιασμα ....
δεν έφευγε με τίποτε ....
Είναι τόσο αγάμητοι που διασκεδάζουν 15-20 καθυστέρες...βρίζοντας με!!
Αυτά τα σκουπίδια έχουν την εντύπωση...οτι θα κάνω την κότα όπως οι περισσότεροι εδώ και δεν θα μιλάω...
Αν είναι να φοβάμαι μην με μπανάρουν και να μην μιλάω...να πάει να γαμηθεί και το Site και όλα!!
Εγώ τα έβαλα με όλους...είμαι δύσκολος άνθρωπος...
Δεν μασάω...
Εδώ όμως έχει πολλές πούστρες...και αγάμητους που δεν έχουν κατι καλύτερο να κάνουν!!
Δεν αλλάζω για κανέναν αν δεν τους κάνω και θέλουν χάδια ας με διώξουν!!

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Είσαι 56 χρονών, ρε παπάρα, τι μυαλό κουβαλάς;
Μέχρι τα 36-38 σου πήγαινες στα μπουρδέλα, εσύ το έχεις πει. Στα καλύτερα χρόνια της ζωής σου δεν μπορούσες να ρίξεις γκόμενες και μετά άρχισαν να στην πέφτουν όλες επειδή έγινες κωλομετράτος; Και μάλιστα σου έρχονται νέες γυναίκες χωρίς ιδιοτέλεια μόνο για το look. Και πιστεύεις ότι, αν ανανεωθεί η ατζέντα σου, μπορεί να χτυπάς και 25άρες ακόμα και στα 65 σου μόνο με το look. Θυμάσαι τι μαλακίες έχεις γράψει μέχρι τώρα;

Για να μη βάλουμε και τα προηγούμενα προφίλ που σε ένα ήσουνα ζιγκολό για 25 χρόνια και σε ένα άλλο είχες λιώσει στο lunona όπου έχασες χιλιάδες ευρώ...

Έχουμε κάνει καινούργιο συκώτι εδώ μέσα... :2funny:
Εισαι ένα μουνόπανο ρουφιάνος...ψεύτης άφραγκος και μεγάλος μπινές...
στα εχω γράψει 100 φορές...τράβα να βρείς κανέναν άνδρα που τόσο πολύ τον θέλεις!! :effemine::effemine::effemine::effemine::effemine::effemine::effemine:
Εγω δεν είμαι στην φάση την δική σου...εσυ είσαι ενας δηλωμένος πούστης!!
Το τι θα κάνω στη ζωή μου ρε ξεκωλιάρη...είναι δική μου υπόθεση... :gay::gay::gay::gay:
Σίγα μην περίμενα επιβεβαίωση απο εδώ...
Με ρώτησαν πολλά πράγματα...απάντησα!!
Ομως δεν τους άρεσαν οι απαντήσεις μου...
Θέλουν να γράφεις αυτά που θέλουν να ακούσουν...
Από εμένα ποτέ...
ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!!! :sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.739
Πόντοι
1.706
Εισαι ένα μουνόπανο ρουφιάνος...ψεύτης άφραγκος και μεγάλος μπινές...
στα εχω γράψει 100 φορές...τράβα να βρείς κανέναν άνδρα που τόσο πολύ τον θέλεις!! :effemine::effemine::effemine::effemine::effemine::effemine::effemine:
Εγω δεν είμαι στην φάση την δική σου...εσυ είσαι ενας δηλωμένος πούστης!!
Το τι θα κάνω στη ζωή μου ρε ξεκωλιάρη...είναι δική μου υπόθεση... :gay::gay::gay::gay:
Σίγα μην περίμενα επιβεβαίωση απο εδώ...
Με ρώτησαν πολλά πράγματα...απάντησα!!
Ομως δεν τους άρεσαν οι απαντήσεις μου...
Θέλουν να γράφεις αυτά που θέλουν να ακούσουν...
Από εμένα ποτέ...
ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!!! :sunglasses:
Ρε κωλομετράτε, για να έχεις επιτυχίες με αστεράτες γκόμενες στην ηλικία που είσαι, στα νιάτα σου θα έπρεπε να έκανες πραγματική θραύση στο γυναικείο φύλο. Εγώ δυο φορές πήγα μπουρδέλα στο στρατό και δεν μου χρειάστηκε να ξαναπάω, γιατί ποτέ δεν ξέμεινα, κι εσύ πήγαινες μέχρι τα 38. Τι ανάγκη είχες; Δεν στην πέφτανε γυναίκες όπως τώρα; Δεν σιχαινόσουνα να μπαίνεις στη σειρά, ρε εκλεκτικέ τύπε;
Σε ποιον πουλάς τις ιστορίες σου; Μέσα από το παιδικό σου δωμάτιο γράφεις κι έχεις λιώσει στο χειρογλύκανο. :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρε κωλομετράτε, για να έχεις επιτυχίες με αστεράτες γκόμενες στην ηλικία που είσαι, στα νιάτα σου θα έπρεπε να έκανες πραγματική θραύση στο γυναικείο φύλο. Εγώ δυο φορές πήγα μπουρδέλα στο στρατό και δεν μου χρειάστηκε να ξαναπάω, γιατί ποτέ δεν ξέμεινα, κι εσύ πήγαινες μέχρι τα 38. Τι ανάγκη είχες; Δεν στην πέφτανε γυναίκες όπως τώρα; Δεν σιχαινόσουνα να μπαίνεις στη σειρά, ρε εκλεκτικέ τύπε;
Σε ποιον πουλάς τις ιστορίες σου; Μέσα από το παιδικό σου δωμάτιο γράφεις κι έχεις λιώσει στο χειρογλύκανο. :confused:
Ρε αρχίδι έχω να πάω με επαγγελματία πάνω απο 20 χρόνια...
και όταν είπα ότι πήγαινα στά μπουρδέλα είχα σχέσεις free...
ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!!!
Με γνωρίζει τώρα πια η μισή Αθήνα...παλιοπουστάρα!! :effemine::effemine::effemine::effemine::effemine:
Αν δεν με ρωτούσαν δεν θα απαντούσα...ΜΑΛΑΚΑ!!
Και πάντα έλεγα την αλήθεια...
ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ!!
Για αυτό λοιπόν άντε ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ νομίζεις έχω την ανάγκη του κάθε καθυστέρα εδώ να μου βγάζει την ψυχή!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Γράφω σε πολλά Sites ειδικά στο εξωτερικό!!
Και αυτά που μου λέτε εδώ...υποτακτικά σκουπίδια και πουστάρες τα έχω και γελάω!!
Ποτέ τα Ελληνικά Sites δεν θα γίνουν σοβαρά...διότι οι άνθρωποι που είναι μέσα σε αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.739
Πόντοι
1.706
Ρε αρχίδι έχω να πάω με επαγγελματία πάνω απο 20 χρόνια...
και όταν είπα ότι πήγαινα στά μπουρδέλα είχα σχέσεις free...
ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!!!
Με γνωρίζει τώρα πια η μισή Αθήνα...παλιοπουστάρα!! :effemine::effemine::effemine::effemine::effemine:
Αν δεν με ρωτούσαν δεν θα απαντούσα...ΜΑΛΑΚΑ!!
Και πάντα έλεγα την αλήθεια...
ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ!!
Για αυτό λοιπόν άντε ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ νομίζεις έχω την ανάγκη του κάθε καθυστέρα εδώ να μου βγάζει την ψυχή!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Γράφω σε πολλά Sites ειδικά στο εξωτερικό!!
Και αυτά που μου λέτε εδώ...υποτακτικά σκουπίδια και πουστάρες τα έχω και γελάω!!
Ποτέ τα Ελληνικά Sites δεν θα γίνουν σοβαρά...διότι οι άνθρωποι που είναι μέσα σε αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ!!!

Ρε φουκαρά, στο έχω ξαναπεί ότι τα περισσότερα ψέμματά σου τα έχω καταλάβει από πράγματα που δεν κολλάνε στο mindset που θες να δείξεις. Ένας player, αν ασχοληθεί με αγοραίο, θα πάρει call girl, δεν θα πάει στα μπουρδέλα. Τα μπουρδέλα δεν συμβαδίζουν με το επίπεδό του. Κι εσύ έχεις δηλώσει ότι είσαι άσχετος από call girls.

Δούλεψε ένα καλύτερο προφίλ και να είσαι πιο προσεκτικός, γιατί ετούτο έχει καεί και θα γελάμε συνέχεια μαζί σου. Αν και δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρεις, θα αρχίσεις τις ωραιοπάθειες και θα προδοθείς από μόνος σου. :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.739
Πόντοι
1.706
Επίσης κάτι άλλο: άτομα που έχουν νικ με κάποιο μπιχλιμπίδι (παύλα, θαυμαστικό, αστεράκι κλπ) είναι προσοχοπουτανίτσες χωρίς ζωή.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρε φουκαρά, στο έχω ξαναπεί ότι τα περισσότερα ψέμματά σου τα έχω καταλάβει από πράγματα που δεν κολλάνε στο mindset που θες να δείξεις. Ένας player, αν ασχοληθεί με αγοραίο, θα πάρει call girl, δεν θα πάει στα μπουρδέλα. Τα μπουρδέλα δεν συμβαδίζουν με το επίπεδό του. Κι εσύ έχεις δηλώσει ότι είσαι άσχετος από call girls.

Δούλεψε ένα καλύτερο προφίλ και να είσαι πιο προσεκτικός, γιατί ετούτο έχει καεί και θα γελάμε συνέχεια μαζί σου. Αν και δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρεις, θα αρχίσεις τις ωραιοπάθειες και θα προδοθείς από μόνος σου. :2funny:
Επίσης κάτι άλλο: άτομα που έχουν νικ με κάποιο μπιχλιμπίδι (παύλα, θαυμαστικό, αστεράκι κλπ) είναι προσοχοπουτανίτσες χωρίς ζωή.
Ρε μαλάκα νομίζεις ότι δεν έχω καταλάβει οτι εισαι άτομο του Site ?
Τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι τελικά!!
Εχω ξαναγράψει ρε μουνόπανο οτι είχα δυσάρεστη εμπειρία με φίλη μου Call Girl...που την δολοφόνησαν!!
Μουνόπανο σκατόγυφτε!!
Οσον αφορά τα μπουρδέλα ήταν επιλογή της εποχής...
Δεν ήμουν καθε μέρα εκεί...
Για αυτό λοιπόν τράβα και γαμήσου...και ασε το Promo σε εμένα ΜΑΛΑΚΑ!!!!
Αυτά πες τα στά φυτά εδώ!!
Πουστάρα τελειωμένη!!! :effemine::effemine::effemine::effemine::effemine::effemine::effemine::effemine::effemine::effemine::effemine:

Σας έχω γαμήσει τα αγάμητα βλαχάκια πουστάρες...
ΕΦΙΑΛΤΗ θα με βλέπεις το βράδυ γαμιόλα ξεσκισμένη...
Τα έχω όλα κρατήσει καί από το άλλο θρέντ τα ΠΑΝΤΑ...
Να έχουμε και εμείς κάτι...
Κατάλαβες αρχίδι τράβα ρούφα καμία ψωλή τώρα!!

Η μήπως δεν εχω καταλάβει οτι κάτι παιδάκια που έχετε εδώ ερασιτέχνες της κακιάς ώρας ...
έχουν 30 νικ ο κάθε ένας και απαντάνε ?
Παλαιό το κόλπο...
Στίς Η.Π.Α να ξέρεις αυτούς τούς είχαμε και τους στέλναμε να πάρουν τσιγάρα...
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΚΑ!!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.218
Πόντοι
3.556
τι έχασα χτες ρε μαλακα. μιλαμε νιωθω ΠΙΚΡΙΑ. αντε τωρα να διαβάσεις τοσες σελιδες. μονη χαρούμενη νοτα τα σοτα του δικηγόρου. τέσσερεις γκόμενες ταυτοχρονα μονο αν δουλευε σε κανα πρινου μποντιλαην δεκαετία 90 και εκανε ντελίβερι παστακια κλπ :wanker::wanker::wanker:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.521
Πόντοι
206
τι έχασα χτες ρε μαλακα. μιλαμε νιωθω ΠΙΚΡΙΑ. αντε τωρα να διαβάσεις τοσες σελιδες. μονη χαρούμενη νοτα τα σοτα του δικηγόρου. τέσσερεις γκόμενες ταυτοχρονα μονο αν δουλευε σε κανα πρινου μποντιλαην δεκαετία 90 και εκανε ντελίβερι παστακια κλπ :wanker::wanker::wanker:
Μία ήταν η κοπελιά αλλά τη μετρούσε σα τέσσερις λόγω βάρους φίλος

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.443
Πόντοι
6.056
μια εχεις και σου τρωει ολη την μερα

με 2 πρεπει να εχει ρουτινιασει την μια να την εχεις παρκαρει και να παιζεις με την αλλη και παλι σου βγαινει η μπαναγια στο κρυφτο και στην μανουρα

με 3 εισαι ο σουπερμαν ο γουλβεριν ο μαγκνιτο η καποιος τετοιος τελος παντως με κολαν και μπερτα που κλανει φωτιες κλπ

για 4 θελει απλα ραμ για να μην κρεμαει το τσατουρμπειτ/καμ4 κλπ κλπ με 4 σελιδες ανοιχτες

γνωμη σου :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom