kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.321
- Πόντοι
- 2.356
γιατι εχει γαμηθει τοσο ασχημα αυτο το νημα?
Ελπιζω να διαγραφουν οι τελευταιες σελιδες και να μην παει ακλαφτο στο συνολογιατι εχει γαμηθει τοσο ασχημα αυτο το νημα?
οι τελευταιες 1000 σελιδες εννοεις....Ελπιζω να διαγραφουν οι τελευταιες σελιδες και να μην παει ακλαφτο στο συνολο
Πρωταθλητής μέχρι το 2100.
μπα 9428 και μετα αρχιζει το πανηγυριοι τελευταιες 1000 σελιδες εννοεις....
Ο κατουρημένος στραπονιάρης ... με τη μαϊμού panerai ....Καράφλα με το Saxo...
Σε ποιά λαική είσαι ρε ?
Θέλω να αγοράσω πατάτες!!
Πόσο έχουν πάει τώρα ?
Όχι θα κάτσω να μαλακιζομαι ώρες με το κάθε μουρλο μωρέ μαλακα και εσύTύπε εχεις εξελιχθεί σε μεγαλη ανακατωστρα τωρα τελευταια
Τα κάνεις ολα πουτανα και μετα την κάνεις με ελαφρα
Καποιον καλο δασκαλο ειχες μαλλον σε αυτο
Ακροατή .... δώσε γνώμη ....
για άτομο ....
ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΑΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ....
έβαλε φωτό μια ρεπλίκα ... για να πουλήσει μούρη ότι είναι γνήσιο !!!!!!
από τότε κάνει την κινέζα ... για να βάλει τις κάρτες !!!!!!!!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΡΕΠΛΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ !!!!!!!
Είσαι νέος ... δεν ξέρεις ....Θέλεις να σε στραπονάρει η λεσβία ρε μαλάκα ?
και το πας λάου-λάου ?
Πουστράκι καραφλό!!
Δεν είναι έτσι και το ξέρεις εσύ αυτό !!
Ολα τα στραβάδια είναι εναντίον μου!!
Τί φταίω εγώ Alex μου...που με θέλουν οι γκόμενες ?
Εγω φταίω που με ποθούν ?
Αυτοί είναι άσχημοι ενώ εγώ κωλομετράω...
Πάλι φταίω ?
Ποιός μαλάκας είναι αυτός ?Ο κατουρημένος στραπονιάρης ... με τη μαϊμού panerai ....
δεν έχει ούτε σαξό ... με μηχανάκι σέρνεται στα 65 του ...........
Και το παίζει λεφτάς.
Είναι τόσο αγάμητοι που διασκεδάζουν 15-20 καθυστέρες...βρίζοντας με!!Είσαι νέος ... δεν ξέρεις ....
άλλος ήταν ... που μόλις είδε ταινία με κατούρημα και στραπόνιασμα ....
δεν έφευγε με τίποτε ....
Εισαι ένα μουνόπανο ρουφιάνος...ψεύτης άφραγκος και μεγάλος μπινές...Είσαι 56 χρονών, ρε παπάρα, τι μυαλό κουβαλάς;
Μέχρι τα 36-38 σου πήγαινες στα μπουρδέλα, εσύ το έχεις πει. Στα καλύτερα χρόνια της ζωής σου δεν μπορούσες να ρίξεις γκόμενες και μετά άρχισαν να στην πέφτουν όλες επειδή έγινες κωλομετράτος; Και μάλιστα σου έρχονται νέες γυναίκες χωρίς ιδιοτέλεια μόνο για το look. Και πιστεύεις ότι, αν ανανεωθεί η ατζέντα σου, μπορεί να χτυπάς και 25άρες ακόμα και στα 65 σου μόνο με το look. Θυμάσαι τι μαλακίες έχεις γράψει μέχρι τώρα;
Για να μη βάλουμε και τα προηγούμενα προφίλ που σε ένα ήσουνα ζιγκολό για 25 χρόνια και σε ένα άλλο είχες λιώσει στο lunona όπου έχασες χιλιάδες ευρώ...
Έχουμε κάνει καινούργιο συκώτι εδώ μέσα...
Ρε κωλομετράτε, για να έχεις επιτυχίες με αστεράτες γκόμενες στην ηλικία που είσαι, στα νιάτα σου θα έπρεπε να έκανες πραγματική θραύση στο γυναικείο φύλο. Εγώ δυο φορές πήγα μπουρδέλα στο στρατό και δεν μου χρειάστηκε να ξαναπάω, γιατί ποτέ δεν ξέμεινα, κι εσύ πήγαινες μέχρι τα 38. Τι ανάγκη είχες; Δεν στην πέφτανε γυναίκες όπως τώρα; Δεν σιχαινόσουνα να μπαίνεις στη σειρά, ρε εκλεκτικέ τύπε;Εισαι ένα μουνόπανο ρουφιάνος...ψεύτης άφραγκος και μεγάλος μπινές...
στα εχω γράψει 100 φορές...τράβα να βρείς κανέναν άνδρα που τόσο πολύ τον θέλεις!!
Εγω δεν είμαι στην φάση την δική σου...εσυ είσαι ενας δηλωμένος πούστης!!
Το τι θα κάνω στη ζωή μου ρε ξεκωλιάρη...είναι δική μου υπόθεση...
Σίγα μην περίμενα επιβεβαίωση απο εδώ...
Με ρώτησαν πολλά πράγματα...απάντησα!!
Ομως δεν τους άρεσαν οι απαντήσεις μου...
Θέλουν να γράφεις αυτά που θέλουν να ακούσουν...
Από εμένα ποτέ...
ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!!!
Ρε αρχίδι έχω να πάω με επαγγελματία πάνω απο 20 χρόνια...Ρε κωλομετράτε, για να έχεις επιτυχίες με αστεράτες γκόμενες στην ηλικία που είσαι, στα νιάτα σου θα έπρεπε να έκανες πραγματική θραύση στο γυναικείο φύλο. Εγώ δυο φορές πήγα μπουρδέλα στο στρατό και δεν μου χρειάστηκε να ξαναπάω, γιατί ποτέ δεν ξέμεινα, κι εσύ πήγαινες μέχρι τα 38. Τι ανάγκη είχες; Δεν στην πέφτανε γυναίκες όπως τώρα; Δεν σιχαινόσουνα να μπαίνεις στη σειρά, ρε εκλεκτικέ τύπε;
Σε ποιον πουλάς τις ιστορίες σου; Μέσα από το παιδικό σου δωμάτιο γράφεις κι έχεις λιώσει στο χειρογλύκανο.
Ρε αρχίδι έχω να πάω με επαγγελματία πάνω απο 20 χρόνια...
και όταν είπα ότι πήγαινα στά μπουρδέλα είχα σχέσεις free...
ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!!!
Με γνωρίζει τώρα πια η μισή Αθήνα...παλιοπουστάρα!!
Αν δεν με ρωτούσαν δεν θα απαντούσα...ΜΑΛΑΚΑ!!
Και πάντα έλεγα την αλήθεια...
ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ!!
Για αυτό λοιπόν άντε ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ νομίζεις έχω την ανάγκη του κάθε καθυστέρα εδώ να μου βγάζει την ψυχή!!
Γράφω σε πολλά Sites ειδικά στο εξωτερικό!!
Και αυτά που μου λέτε εδώ...υποτακτικά σκουπίδια και πουστάρες τα έχω και γελάω!!
Ποτέ τα Ελληνικά Sites δεν θα γίνουν σοβαρά...διότι οι άνθρωποι που είναι μέσα σε αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ!!!
Ρε φουκαρά, στο έχω ξαναπεί ότι τα περισσότερα ψέμματά σου τα έχω καταλάβει από πράγματα που δεν κολλάνε στο mindset που θες να δείξεις. Ένας player, αν ασχοληθεί με αγοραίο, θα πάρει call girl, δεν θα πάει στα μπουρδέλα. Τα μπουρδέλα δεν συμβαδίζουν με το επίπεδό του. Κι εσύ έχεις δηλώσει ότι είσαι άσχετος από call girls.
Δούλεψε ένα καλύτερο προφίλ και να είσαι πιο προσεκτικός, γιατί ετούτο έχει καεί και θα γελάμε συνέχεια μαζί σου. Αν και δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρεις, θα αρχίσεις τις ωραιοπάθειες και θα προδοθείς από μόνος σου.
Ρε μαλάκα νομίζεις ότι δεν έχω καταλάβει οτι εισαι άτομο του Site ?Επίσης κάτι άλλο: άτομα που έχουν νικ με κάποιο μπιχλιμπίδι (παύλα, θαυμαστικό, αστεράκι κλπ) είναι προσοχοπουτανίτσες χωρίς ζωή.
τι έχασα χτες ρε μαλακα. μιλαμε νιωθω ΠΙΚΡΙΑ. αντε τωρα να διαβάσεις τοσες σελιδες. μονη χαρούμενη νοτα τα σοτα του δικηγόρου. τέσσερεις γκόμενες ταυτοχρονα μονο αν δουλευε σε κανα πρινου μποντιλαην δεκαετία 90 και εκανε ντελίβερι παστακια κλπ
Μία ήταν η κοπελιά αλλά τη μετρούσε σα τέσσερις λόγω βάρους φίλοςτι έχασα χτες ρε μαλακα. μιλαμε νιωθω ΠΙΚΡΙΑ. αντε τωρα να διαβάσεις τοσες σελιδες. μονη χαρούμενη νοτα τα σοτα του δικηγόρου. τέσσερεις γκόμενες ταυτοχρονα μονο αν δουλευε σε κανα πρινου μποντιλαην δεκαετία 90 και εκανε ντελίβερι παστακια κλπ
μια εχεις και σου τρωει ολη την μερατι έχασα χτες ρε μαλακα. μιλαμε νιωθω ΠΙΚΡΙΑ. αντε τωρα να διαβάσεις τοσες σελιδες. μονη χαρούμενη νοτα τα σοτα του δικηγόρου. τέσσερεις γκόμενες ταυτοχρονα μονο αν δουλευε σε κανα πρινου μποντιλαην δεκαετία 90 και εκανε ντελίβερι παστακια κλπ