athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.038
- Πόντοι
- 12.756
με εκανε και ξεχασα τους τροπους μου....τον παραδιδω στους γνωστους γαμιαδες του και απλα θα γελαω
Κατσε ρε φιλε
Αν σε θελουν οι γκομενες τι σε νοιαζει τι λενε η Μαγκι και ο Αθηναιος?
Υπηρχε περιοδος που ειχα τεσσερις γκομενες ταυτοχρονα, το εγραψα εδω μεσα και καποιοι χλευασαν. Χαμογελασα πλατιά, τους εγραψα στ' αρχιδια μου και κανονισα το προγραμμα να δω τις τρεις την ιδια μερα.
Εσυ γιατι ασχολεισαι αν ολα σού πανε τελεια?
ελα εχει γελιο μιλαμε κανονικα θελει να τον σερνω δεμενο πισθαγκωνα απο εξατμιση σαξο αλλα γελαμε..τι δουλειά εχει εδω ενας μισθωτος αντι να ειναι στην εργασία του και να τσακωνεται κιολας
Τέλεια τίποτα δεν πάει σε αυτό τον κόσμο...Κατσε ρε φιλε
Αν σε θελουν οι γκομενες τι σε νοιαζει τι λενε η Μαγκι και ο Αθηναιος?
Υπηρχε περιοδος που ειχα τεσσερις γκομενες ταυτοχρονα, το εγραψα εδω μεσα και καποιοι χλευασαν. Χαμογελασα πλατιά, τους εγραψα στ' αρχιδια μου και κανονισα το προγραμμα να δω τις τρεις την ιδια μερα.
Εσυ γιατι ασχολεισαι αν ολα σού πανε τελεια?
θα σου γδαρω το δερμα αν συνεχισεις και θα το κανω καλυμματα για το σαξο να ξερειςΤέλεια τίποτα δεν πάει σε αυτό τον κόσμο...
Αλλά αυτοί εδώ οι άσχημοι με ζηλεύουν!!
Ασε που μου λένε οτι λέω ψέματα!!
Ποτέ δεν λέω ψέματα...
Αρχιδάκι είσαι και άφραγκος είσαι και καράφλας!!ελα εχει γελιο μιλαμε κανονικα θελει να τον σερνω δεμενο πισθαγκωνα απο εξατμιση σαξο αλλα γελαμε..
ποιο αυτιστικος απο αυτον ειναι ο γκανταλφ7
Θα έρθω μωρή γαμιόλα με το 8κύλινδρο και θα σε περάσω απο πάνω...θα σου γραδω το δερμα αν συνεχισεις και θα το κανω καλυμματα για το σαξο να ξερεις
Εχεις απόλυτο δίκιο σε εμένα το λές όμως ?
Εχεις διαβάσει τι μου λένε ?
Θέλω απάντηση!!
Εσυ βέβαια φοβάσαι να πείς την αλήθεια...
Αλλά δεν μασάω!!
Ολα τα στουρνάρια απέναντι μου...
Πουτάνες λεσβίες πούστηδες οι πάντες!!
Εχεις γνώμη η τσάμπα γράφω ?
ρε συ Μαγκι τι ειναι τουτος;ποσο γυναικωτος ειναι;σιγουρα εχει καποιο θεμα ψυχολογικο δεν εξηγειται αλλιως
Θέλεις να σε στραπονάρει η λεσβία ρε μαλάκα ?ρε συ Μαγκι τι ειναι τουτος;ποσο γυναικωτος ειναι;σιγουρα εχει καποιο θεμα ψυχολογικο δεν εξηγειται αλλιως
το κακο ειναι οτι αρχιζει και με εκνευριζει και δεν θα του βγει σε καλο
η λεσβια και να στραποναρει καλα κανει..απλα επειδη εισαι σεξουαλικοφοβος νομιζεις οτι αν μιλησεις με γυναικες εξω απο τα κουτακια σου θα κολλησεις και εσυ λεσβιιτιδα,πουστιτιδα κλπΘέλεις να σε στραπονάρει η λεσβία ρε μαλάκα ?
Τύπε , μη θυμώσεις , σοβαρά μιλάω, αυτιστικό είσαι ;Θέλεις να σε στραπονάρει η λεσβία ρε μαλάκα ?
και το πας λάου-λάου ?
Πουστράκι καραφλό!!
Τι λες μωρή πουστάρα...σε γάμησε και εσένα η λεσβία ?η λεσβια και να στραποναρει καλα κανει..απλα επειδη εισαι σεξουαλικοφοβος νομιζεις οτι αν μιλησεις με γυναικες εξω απο τα κουτακια σου θα κολλησεις και εσυ λεσβιιτιδα,πουστιτιδα κλπ
εμενα δεν με πειραζει οτι και αν κανει μια χαρα τα λεμε και χαβαλεδιαζουμε ρε καρεδακια κιναιδε
Αλλη καραφλή πουστάρα...Τύπε , μη θυμώσεις , σοβαρά μιλάω, αυτιστικό είσαι ;
Θυμίζεις Δημητράκη ο οποίος επίσης ήταν αυτιστικό
εχουμε κλασει στο γελιο φιλε....εχει κολλησει η βελονα να λεει τα ιδια ακαταληπτα που εντωμεταξυ δεν ισχυουν και συνεχιζει σαν ξεκουρδιστος κουκοςΤύπε , μη θυμώσεις , σοβαρά μιλάω, αυτιστικό είσαι ;
Ναι ρε μαν. Σκέφτομαι μήπως είναι κάποια αποτυχημένη τεχνητή νοημοσύνη πίσω από το προφίλ αλλά μάλλον είναι απλά μια αποτυχημένη νοημοσύνηεχουμε κλασει στο γελιο φιλε....εχει κολλησει η βελονα να λεει τα ιδια ακαταληπτα που εντωμεταξυ δεν ισχυουν και συνεχιζει σαν ξεκουρδιστος κουκος
δεν τα καταφερε ουτε σαν αντρας ουτε σαν γυναίκα....για εμενα εχει λογικη η κατασταση του και ξερω καλα την φαγουρα του ..ρε συ Μαγκι τι ειναι τουτος;ποσο γυναικωτος ειναι;σιγουρα εχει καποιο θεμα ψυχολογικο δεν εξηγειται αλλιως
το κακο ειναι οτι αρχιζει και με εκνευριζει και δεν θα του βγει σε καλο
ας ειναι ας σολαρει τα δικα του απλα να ειναι προσεκτικος οταν λεει γενικα μαλακιες για αλλους γιατι θα βρεθει με στραπον στον κωλο καποια στιγμηΝαι ρε μαν. Σκέφτομαι μήπως είναι κάποια αποτυχημένη τεχνητή νοημοσύνη πίσω από το προφίλ αλλά μάλλον είναι απλά μια αποτυχημένη νοημοσύνη
Στο γέλιο έχεις κλάσει...εχουμε κλασει στο γελιο φιλε....εχει κολλησει η βελονα να λεει τα ιδια ακαταληπτα που εντωμεταξυ δεν ισχυουν και συνεχιζει σαν ξεκουρδιστος κουκος
Ποιον Δημητρακη λες, τον λαχειοπωλη?Τύπε , μη θυμώσεις , σοβαρά μιλάω, αυτιστικό είσαι ;
Σου έχει κάνει την κωλάρα Φ 200 η μίσανδρη λεσβία...ας ειναι ας σολαρει τα δικα του απλα να ειναι προσεκτικος οταν λεει γενικα μαλακιες για αλλους γιατι θα βρεθει με στραπον στον κωλο καποια στιγμη
τελευταια παραθεση μπεμπη και κλεινω με σενα..Στο γέλιο έχεις κλάσει...
οταν σε γαμάει η λεσβία γελάς ρε πουστράκι ??