athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
φουλEισαι καραφλος και κοιλαρας τύπε?
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
φουλEισαι καραφλος και κοιλαρας τύπε?
Αρχοντας δηλαδη
Βρε άντε γαμήσου γύφτουλα που θα μιλήσεις εσύ για εμένα...μενω στην Γλυφαδα μπινε και εχω ΚΑΙ σαξο..και δυστυχως για σενα παραμυθα εγω οτι λεω ειναι αληθεια και οποτε θελω μπορω να φωναξω και 5-6 ατομα να τα επιβεβαιωσουν
εσυ απο την αλλη εισαι βλακας κομπλεξικος με ενα καρε μαλλι που πιστεψες οτι θα κοροιδεψεις εκ του ασφαλους και καλα ενα τυπο εδω μεσα που σου ειπε οτι εχει καραφλα και κοιλουμπα και το πιστεψες κιολας
χασου τωρα μπεμπη απο μπροστα μου γιατι με κουρασες δεν μιλαω εγω με μαλακες με μυαλο δεκαχρονου
Ρε φιλαρακιΕίσαι πούστης και σε γαμάνε οι πάντες...
Αφραγκε και πουσταρά σκατόγερε!!
Την πέφτεις σε άνδρες να σε γαμήσουν...βρωμιάρη!!
Ολοι το ξέρουν ότι είσαι μεγάλη Κατίνα και ρουφιάνος!!
πως ρε βλακα απο το πληκτρολογιο;ΠΩΣ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ;με τι θα με πας με το καρε μαλλι;Βρε άντε γαμήσου γύφτουλα που θα μιλήσεις εσύ για εμένα...
Αγάμητε...
Πόσες πατάτες πουλάς ρε μαλάκα!!
Αφραγκο σκουπίδι...
Θα σε πάω τέρμα...μουνόπανο!!
οπως καταλαβες ηρθε η ωρα για κατουρημα στα ρουθουνια σου και θα σε σέρνω πορτα πορτα στα μπουρδελα ως δείγμα για χυσοδοχειοΤράβα γαμήσου μουνόπανο...
Δεν μου είπες Μενίδι ?
Ασπρόπυργο ?
Σίγουρα έχεις Saxo ?
Μήπως πουλάς πατάτες στην λαική ?
Γύφτουλα!!
ΟΥ ΡΕ σίχαμα!!![]()
Εχεις απόλυτο δίκιο σε εμένα το λές όμως ?Ρε φιλαρακι
Εδω μεσα μπαινουμε ολοι για να περασουμε ευχαριστα την ωρα μας
Αν ειναι να στενοχωριομαστε, δεν εχει νοημα.
Ηρεμησε λιγο
θα στην δωσω εγω ρε τενεκε ξεγανωτε...εισαι ελλειποβαρυς,με μουνοχειλα,η Μαγκι ποιο βαρια αρχιδια εχει απο σεναΕχεις απόλυτο δίκιο σε εμένα το λές όμως ?
Εχεις διαβάσει τι μου λένε ?
Θέλω απάντηση!!
Πες μας πόσα προφίλ έχεις κάνει εδώ μέσα για να δούμε πόσο άρρωστος είσαι. Μέχρι στιγμής ξέρουμε τέσσερα.Είσαι πούστης και σε γαμάνε οι πάντες...
Αφραγκε και πουσταρά σκατόγερε!!
Την πέφτεις σε άνδρες να σε γαμήσουν...βρωμιάρη!!
Ολοι το ξέρουν ότι είσαι μεγάλη Κατίνα και ρουφιάνος!!
Bρε παλικαρι μου, τι να φοβαμαι? Χαλαρωσε λιγοΕχεις απόλυτο δίκιο σε εμένα το λές όμως ?
Εχεις διαβάσει τι μου λένε ?
Θέλω απάντηση!!
Εσθ βέβαια φοβάσαι να πείς την αλήθεια...
Αλλά δεν μασάω!!
Τράβα γαμήσου ρε καράφλα...θα στην δωσω εγω ρε τενεκε ξεγανωτε...εισαι ελλειποβαρυς,με μουνοχειλα,η Μαγκι ποιο βαρια αρχιδια εχει απο σενα
γαμια του ιντερνετ.γαμω το καρε μαλλι σου...σου λεμε μενω Γλυφαδα ρε αυτιστικε και γραφεις Μενιδι..εισαι στανταρ στο φασμα του αυτισμου καλα στα ειπε καλογερος
Δεν είναι έτσι και το ξέρεις εσύ αυτό !!Bρε παλικαρι μου, τι να φοβαμαι? Χαλαρωσε λιγο
Δεν βλεπεις τι ακουω εγω καθε μερα?
Αν τα επαιρνα ολα τοις μετρητοις θα επρεπε να εχω παθει εξι εμφραγματα και δεκα εγκεφαλικα.
Κανενας δεν βριζει εσενα, καποια ανωνυμα νικ τσακωνονται, δες το ετσι
Μην παθεις και τιποτα. Ας σου λενε ό,τι θελουν, εσυ γιατι χαλιεσαι ετσι? Το πολυ πολυ ριξε κανενα μπινελικι, κανε καμια αγνοηση, και τελος, μην το κανουμε Ομηρου Οδυσσεια
βρε γιδοβοσκε ακομα επιμενεις;γιατι δεν θες να βγουμε να δουμε ποιος μετραει και ποσο;Τράβα γαμήσου ρε καράφλα...
Είσαι ένα τίποτα...
Ενα χαμένο κορμί!!
ε αφου μαλακιζεσαι στα πολιτικα μονο ναι χανεις πολλα
Εχασα κατι?
Κατσε ρε φιλεΔεν είναι έτσι και το ξέρεις εσύ αυτό !!
Ολα τα στραβάδια είναι εναντίον μου!!
Τί φταίω εγώ Alex μου που με θέλουν οι γκόμενες ?
Εγω φταίω που με ποθούν ?
Καράφλα με το Saxo...βρε γιδοβοσκε ακομα επιμενεις;γιατι δεν θες να βγουμε να δουμε ποιος μετραει και ποσο;
αυτιστικε παει η καραφλα και η κοιλια δεν υπαρχει ρε υπανθρωπε...μην με αναγκασεις να σου βαλω και φωτο μπροστινη και να ξανασβηνω παλι ζωγραφιες γιατι μετα θα ψαξω να σε βρω και θα σε χωσω μεσα στην εξατμιση του σαξο