Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.637
- Πόντοι
- 736
τριχες μανταμιτσα τριχες οπως και τα λεγομενα σου..Δηλαδή ούτε αυτό πιστεύεται...οτι είμαι εγώ ?
Λές δηλαδή ότι είναι fake η Photo μου ?
τριχες μανταμιτσα τριχες οπως και τα λεγομενα σου..Δηλαδή ούτε αυτό πιστεύεται...οτι είμαι εγώ ?
+5 στο χαπυ αουρ μετα τις 12Πιπα κωλο
Τι ακριβώς ρε φίλε να δείξω...το πρόσωπο μου ?σε πιστευω αλλα ειναι σαν να μην εδειξες τιποτα
10 ευρω....και για απολύμανση 200Πιπα κωλο
βλεπεις φιλε-μπραταν αν καποιος δε ξερει τι και πως και το παιζει μαγκας πως ΣΥΝΗΘΩΣ δεν βγαινει σε καλο;Πιπα κωλο
οχι εννοειται πως οχι στο εγραψα κιολας βγαλε μια καθιστος ,μια ορθιος ξερω με μαγιω με ρουχα οτι θες..Τι ακριβώς ρε φίλε να δείξω...το πρόσωπο μου ?
θα βαλω και εγω χαπι αουρ+5 στο χαπυ αουρ μετα τις 12
Γιατί ρε φίλε κονσομασιόν κάνω ?οχι εννοειται πως οχι στο εγραψα κιολας βγαλε μια καθιστος ,μια ορθιος ξερω με μαγιω με ρουχα οτι θες..
τεσπα η προταση μου ισχυει ΟΠΟΤΕ θες...
ελα χαπι αουρΤι ακριβώς ρε φίλε να δείξω...το πρόσωπο μου ?
γιατι μας επρηξες τα αρχιδια ποσο γαματος εισαι και μετρας,το καταπινω,σου λεω παμε να βγουμε να δουμε τι και πως,κανεις την παπια,μετα μου πρηζεις τα αρχιδια να βαλω δικια μου και βλεπω εχεις βαλει μια τουφα απο μαλλιαΓιατί ρε φίλε κονσομασιόν κάνω ?
Και λοιπόν; Ένα μαλλιαρό κρανίο χωρίς τίποτα μέσα...Δηλαδή ούτε αυτό πιστεύεται...οτι είμαι εγώ ?
ηρθε εδω με 10 κλωναρια η πουστογρια ασχημονια ακροαΤουλα να μας το παιξει ιστορια ναουμε και δεν προλαβαινει να μετραει ψωλες η σουφρα τηςθα βαλω και εγω χαπι αουρ
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό βοηθάει η ανωνυμία. Αν αυτά τα έλεγε με όνομα και επίθετο, εκεί θα άλλαζαν τα πράγματαβλεπεις φιλε-μπραταν αν καποιος δε ξερει τι και πως και το παιζει μαγκας πως ΣΥΝΗΘΩΣ δεν βγαινει σε καλο;
σου λεει μπουρδελα ειναι εδω,ολοι ειναι ασχημοι,φτωχοι κλπ ΑΓΝΟΟΝΤΑΣ οτι υπαρχουν γαματα παιδια με λεφτα,γκομενες,μορφωμενοι που απλα μπαινουν για την καυλαντα τους η και να γαμησουν και κανα ωραιο αγοραστο μουνακι
Στις γκόμενες ρε φίλε...εσένα τι να σε κάνω ?γιατι μας επρηξες τα αρχιδια ποσο γαματος εισαι και μετρας,το καταπινω,σου λεω παμε να βγουμε να δουμε τι και πως,κανεις την παπια,μετα μου πρηζεις τα αρχιδια να βαλω δικια μου και βλεπω εχεις βαλει μια τουφα απο μαλλια
ε νισαφι ποια
οταν πρηζεις αρχιδια οτι μετρας και οτι εισαι καλυτερος απο ολους θα βρεθουν ατομα να σου πουν ελα να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.Μάλισ
Στις γκόμενες ρε φίλε...εσένα τι να σε κάνω ?
Ρε μήπως ΚΑΙ εσύ είσαι πουστάρα ?
Τι γίνεται εδώ μέσα ρε !!
Εσυ το λές αυτό ρε ΚΟΤΑ!!!οταν πρηζεις αρχιδια οτι μετρας και οτι εισαι καλυτερος απο ολους θα βρεθουν ατομα να σου πουν ελα να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.
ζυγιστηκες,μετρηθηκες,βρεθηκες ελλειποβαρυς
αλατονερο σε δεκαρα σύριγγα φραγη με μεταλλο στην ουρήθρα και έτοιμο το σιντριβάνι απο κωλο...ηρθε εδω με 10 κλωναρια η πουστογρια ασχημονια ακροαΤουλα να μας το παιξει ιστορια ναουμε και δεν προλαβαινει να μετραει ψωλες η σουφρα της
και αν ε τρολαρω και δεν εχω καραφλα;και ειμαι φιτ;και γυμνασμενος;καταλαβες ποσο ΚΥΡΙΖΙ εισαι;Εσυ το λές αυτό ρε ΚΟΤΑ!!!
Βάλε Photo ρε καράφλα να γελάσω!!