Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.967

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Η προσβολές δεν είναι μόνο με λέξεις αγαπημένη. Μεταξύ μας;
οκ...καταλαβα εισαι σε κατασταση τρελας οποτε θα πρεπει να σε ψαζεψουν απο την οικογενεια διοτι γνωστο το στορυ....ετσι μαζευτηκες και την τελευταια φορα ...τι νομιζες οτι δεν θα κραταγα ? ...
και κατι ακομα εγω σου ειπα φυγε παρα περα και δεν το εκανες αραγε ειναι επιλογη σου τα παρακάτω

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
οκ...καταλαβα εισαι σε κατασταση τρελας οποτε θα πρεπει να σε ψαζεψουν απο την οικογενεια διοτι γνωστο το στορυ....ετσι μαζευτηκες και την τελευταια φορα ...τι νομιζες οτι δεν θα κραταγα ? ...
και κατι ακομα εγω σου ειπα φυγε παρα περα και δεν το εκανες αραγε ειναι επιλογη σου τα παρακάτω
Δεν νόμιζα τίποτα. Τα νομίσματα στην τράπεζα. Ποιος με μάζεψε από που; Έφυγα παραπέρα και ήρθες εδώ μέσα στα μούτρα μου να κάνεις τα δικά σου. Αλλά τι σχέση έχουν τα μετάξυ μας με το thread. Για τα γραπτά σου μιλάω

Ακόμα περιμένω το πμ

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
@Magi ωραία γλεντατε τον ακροατή όταν λέει τη μαλακία. Αλλά αν γράψουμε για σένα...
Δεν έχει κανείς δικαίωμα να σχολιάσει τα γραπτά σου

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
966
Πόντοι
81
Αφού υπάρχουν άντρες που τις αποθεωνουν κ τις παρακαλάτε..... πάντα θα ψωνιζονται αυτές οι πατοζες!!!

Να ξέρεις ότι η σειρά '' Είσαι το ταίρι μου" που έπαιξε κάποτε στην ΤV επηρέασε πολλές χοντρές που έχουν όνειρο να βρουνε τον καθε "Γεωργουλη "να τις ερωτευτεί.....
Αυτά είναι λόγια μιας μιλφαρας συνάδελφου σε μια δουλειά
Και βγάζουν μέγα σκατοψυχια αν την απορρίψεις πρώτος.Δεν φαντάζεσαι τι έχω ακούσει,"με παρακαλάνε 100 άνδρες για σεξ",είσαι λίγος.Εκεί που την έκλασες 3 μέρες γιατί ήθελε αποκλειστικότητα:grin:,την θυμήθηκες και σου λέει μην ξαναπάρεις τα έχω φτιάξει με έναν από την πόλη που πριν 5 μέρες τους έβριζε.Κατηγορια μιλφ προς γκρανυ,ξένες κυρίως που μια 57αρα μέχρι πριν μια εβδομάδα ήθελε σοβαρή σχέση αλλά καταλήξαμε να παίζω την πουτσα μου και αυτή την μουναρα της στο γουατσαπ δύο φορές.Την πρώτη με υποδέχθηκε με ριχτο ρούχο να καρφώνουν οι ρογες της έτοιμες να σκίσουν την μπλούζα.Θα δούμε,δεν με έχει μπλοκάρει εντελώς, καλοκαίρι που θα κατέβει ίσως με πάρει γιατί φαίνεται καλό λουλούδι που στάζει συνεχώς.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οι δυτικες γυναικες εχουν πολλα θελω και για αυτο βραχυκυκλώνουν ασχημα...βαλε και τους μαλακες που περασανε ....

Οχι ολες οι γυναικες, κυριως της Δυσης. Πολλα εκατονταδες εκατομμυρια κοριτσια σημερα δουλεψαν για λιγοτερα απο 5 ευρω μεροκαματο και θα κοιμηθουν στο πατωμα με αλλους 5, εχουν διαφορετικα θελω απο μια μοναχοκορη Γλυφαδιωτισα-Μαρουσιανα που μεγαλωσε μονη σε δωματιο κατοικιας 200 τ.μ.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Στη ζωή μας χρειάζεται να είμαστε και λίγο ταπεινοί από όλες τις απόψεις, αλλά κυρίως σε ότι αφορά τα υλικά αγαθά, καθώς τα συναισθηματικά αγαθά βρίσκονται ήδη σε έλλειψη..

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.024
Πόντοι
206
σιγα μην εχει περαση...ελαχιστες βρισκουν γκομενους απο δαυτες πιο πολυ για χυσοδοχεια τις εχουν κατι τετοιες
μια γνωστη μου 25 χρονων με υψος 1.75 και 100 κιλα που ζυγιζει, τα τελευταια 5 χρονια εχει αλλαξει 10 γκομενους, και την παρακαλανε αρκετοι ακομη για γνωριμια , περαση δεν εχουν κατι θειτσες χοντρες που εχουν περασει τα 40 ετη

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
μια γνωστη μου 25 χρονων με υψος 1.75 και 100 κιλα που ζυγιζει, τα τελευταια 5 χρονια εχει αλλαξει 10 γκομενους, και την παρακαλανε αρκετοι ακομη για γνωριμια , περαση δεν εχουν κατι θειτσες χοντρες που εχουν περασει τα 40 ετη
εντυπωση μου κανει...μηπως ψαχνουν το ευκολο γαμησι;

eforos11

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
52
Πόντοι
0

Συνημμένα

• FB_IMG_1716976382718.jpg
    FB_IMG_1716976382718.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 11

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0
9500 σελιδες χυμενο μελανι,καμια ακρη βγηκε τελικα? :confused:

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0
Δε ξέρω εσύ να μας πεις..όλα καλά με τις ελλεινιδες?σου φενοντε νορμάλ?
Σε καμια περιπτωση για αυτο και τιμαω τον αγοραιο ερωτα σχεδον δεκαετια τωρα.Οι μονες που εχουν ελπιδες να μην ειναι ντιπ για ντιπ βλαμμενες ειναι μικρες που δεν ειναι βουτηγμενες στα social(ειδος προς εξαφανιση αν δεν εχει εξαφανιστει ηδη),απλα το ερωτημα μου ειναι γιατι καθονται και χολοσκανε οι θαμωνες του σαιτ που τουλαχιστον εχουν την ετοιμη λυση, σε συγκριση με ολους τους αιωνια αγαμητους.

Προφανως θα ηταν προτιμοτερο να γαμαμε στο τσαμπα και με τυπισσες που θα ξεραμε οτι οντως ψηνονται αλλα αφου δεν, αποδεχομαστε την νεα πραγματικοτητα και προχωραμε, κανεις δεν μπορει να αλλαξει μυαλα σε κανεναν,ποσο μαλλον αν αυτα λειπουν παντελως η ειναι καμμενα.

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0
Ναι αλλά με ποιους ψηνοντε?γιατί από ότι βλέπω..όλες κάποιον έχουν για γκόμενο..
Δεν θελω να αναμηρυκαζω θεωριες Red Pill 10ετιας και βαλε αλλα αν εισαι familiar με τον ορο beta bucks εξηγει πολλα.Επισης υπαρχουν πολλες αλλες εξηγησεις για μενα:
1)το οτι τραβολογαει καποιον κακομοιρη δεν σημαινει οτι του καθεται κιολας,τον εχει για friend(ισως και καβατζα),social media clout να φαινεται στις photo και λοιπες μαλακιες
2)πολλες απελπισμενες αφου χορτασουν πουτσα αρπαζουν τον πρωτο κακομοιρη που θα βρουν στον δρομο τους και γαντζωνονται
3)Η γκομενα(εκτος και αν δεν βλεπεται-σωματικα η πνευματικα/ψυχικα-) δεν ειναι σε σχεση μονο και εφοσον το επιλεγει,γνωστη μου τα χαλασε με πρωην,τα εφτιαξε με διαζευγμενο και γαμιοταν με εμενα στο (ελαχιστο εως ανυπαρκτο) ενδιαμεσο.

Παντως μην ψαχνετε για γενικα κριτηρια και για λογικη στο συγκεκριμενο φυλο προκειται για ατερμονα βροχο,και η "λιστα" που παρεθεσα καθε αλλο παρα εξαντλητικη ειναι και περισσοτερο βασιζεται στις δικες μου,υποκειμενικες εμπειριες.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Ξέρω προσωπικά πολλές Ελλεηνιδες που στην Ελλάδα το έπαιζαν ιστορία και μοίραζαν χυλοπίτες σε παλικάρια που ήταν μια χαρα παιδιά

Βρέθηκαν εξωτερικό και παντρεύτηκαν μαυριδερους , χωρισμένους με παιδιά, και με σκατα οικονομικά...

Τέτοια ανωμαλία ... δεν την βλέπεις πουθενά ...!

• Λύπη

eforos11

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Δεν βγαίνει άκρη γενικά . Αρχικά είναι σημαντικό πράγμα να μάθεις να περνας καλά και μόνος σου να τα έχεις πρώτα καλά με το εαυτό σου . Όμως κάποια στιγμή έχεις ανάγκη από μια παρέα και όταν δεν βρίσκεις νιώθεις μια μοναξιά.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Γνώμη μου , ίσως μερικές φορές ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος !! Είναι κάποιοι που έχουν απαιτήσεις προς το γυναικείο φύλο και ίδιοι είναι λες και τους τράκαρε νταλίκα :confused:. Ο κάθε ένας μέχρι εκεί που μπορεί...μαζί και εγώ πάντα

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
491
Πόντοι
21
ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ............
Ολες οι τοποθετησεις ισχυουν 100%

=όλες κάποιον έχουν για γκόμενο..
=μερικές φορές ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος !!
=Είναι κάποιοι που έχουν απαιτήσεις προς το γυναικείο φύλο και ίδιοι είναι λες και τους τράκαρε νταλίκα
=Ο κάθε ένας μέχρι εκεί που μπορεί...
=τι σας νοιάζει τι κάνει η κωλοτρυπίδα? Το κορίτσι να είναι από σπίτι...
=το έπαιζαν ιστορία και μοίραζαν χυλοπίτες σε παλικάρια που ήταν μια χαρα παιδιά
=τα χαλασε με πρωην,τα εφτιαξε με διαζευγμενο και γαμιοταν με εμενα
=αφου χορτασουν πουτσα αρπαζουν τον πρωτο κακομοιρη που θα βρουν και γαντζωνονται

Υπολογιστε 50-60 αλλες.... περιπτωσεις......
και προχωρηστε..........................

Γνωμη μου - για την επιβιωση μας........
1=Το ταιριασμα ως Πραγματικο-θελω ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ειναι πολυ δυσκολο
2=Τα Αληθινα ταιριασματα, τις περισσοτερες φορες δεν αντεχουν για ΤΡΙΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ/ΑΙΤΙΕΣ
3=Για τους φιλους, φτιαξτε μουρη-σωμα-ψυχολογια και πηδατε οτι ομορφο σας κατσει....
4=Χωρις να δημιουργειται προβληματα-πηδατε παντρεμενες-σε σχεση-δεσμευμενες χωρις τυψεις..
5=Μην εχετε μουνοδουλιαση......μην σας κανουν οτι θελουν οι καριολες
6=Μαθετε να ριχνεται στις καριολες Ακυρα--Αφου τις πηδηξετε πριν
7=Εαν ειναι προχω, ζητηστε και την φιλη της μαζι σας......
8=Μην της Πιστεύετε....λενε ψεμμματα/μαλακιες--ΛΙΓΕΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.....
9=Κανουν τις κοτες εκει που δεν τις παιρνει
Ειναι Ανασφαλεις--Συνφεροντολογες--Ωραιοπαθεις--Πουτσολαγνες--Θυματα--Καψουρες--Αφθαδης
Μεγαλομανης--Φαντασιοπληκτες--Ξερολες--Ψυχιατρικες--Απιστες--Αφελεις--Ανοητες--Αμορφωτες--
-Το παιζουν Κυριες, εχουν κανουν τα συστριγλα, ειναι αδιστακτες................

ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΛΟΥΣΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟ ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΗ------- ειναι η φαση

Γενικα-καντε οτι κανουν αυτες--να το παιζετε ιστορια--να λετε ψεμματα-να τις παραμυθιαζεται
φτιαξτε προσωπο-σωμα-πυγμη-χαρακτηρα-------στατους/εστω και ψευτικο.......
και οταν τις εχετε, να τις εχετε στο φτυσιμο---ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ......
ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ , να τους ζητατε να κανουνε πραγματα για εσας.......
==ΕΧΤΡΑ ΤΙΠ / Πειτε τους μεταξυ σοβαρου/αστειου οτι ειναι καριολες κ ξεκωλιαρες
και θα σας εχουν πολυ ψηλα...............
==Οταν τις πηδατε το γνωστο μενου....Ξυλιες--Τραβηγμα μαλλιου--χυσιμο στην μαπα
ξεκολιαμα--και οι 2 τρυπες γεματες.../με δονητη--βρισιδη--υποταγη--παρατημα/μετα
ΕΕΕΕ..Τελος θελει και μια αγκαλιτσα....λεγοντας ποσο πουτανα εισαι τελικα μωρο μου.........
αξια ανεκτιμητη--αυτο............τελικα εισαι μεγαλη ξεκολιαρα αγαπη μου............

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ και ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ να σας κυνηγουν αυτες
ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.............
ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΕΣ..???...ΑΓΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΕΜΕΙΣ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτα τα ωραια..Νομιζω τα ειπα ΟΛΑ..Για τις Καριολες--ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ

• Like

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Δεν βγαίνει άκρη γενικά . Αρχικά είναι σημαντικό πράγμα να μάθεις να περνας καλά και μόνος σου να τα έχεις πρώτα καλά με το εαυτό σου . Όμως κάποια στιγμή έχεις ανάγκη από μια παρέα και όταν δεν βρίσκεις νιώθεις μια μοναξιά.

Απο γκόμενα έχεις ανάγκη μεγαλώνοντας,την παρέα τι να την κάνεις;Να βγαίνετε να κλαίτε τη μοίρα σας που είστε μπακούρια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom