"Θελω να μενω σπιτι(οπου δεν θα κανω τιποτα),να με τρεφει ο (μαλακας) ανδρουλης μου(και πιθανοτατα να ξενοπηδαω)".Princess syndrome, οτι πιο συνηθες για τις νεοελλεηνιδες
ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ............
Ολες οι τοποθετησεις ισχυουν 100%
=όλες κάποιον έχουν για γκόμενο..
=μερικές φορές ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος !!
=Είναι κάποιοι που έχουν απαιτήσεις προς το γυναικείο φύλο και ίδιοι είναι λες και τους τράκαρε νταλίκα
=Ο κάθε ένας μέχρι εκεί που μπορεί...
=τι σας νοιάζει τι κάνει η κωλοτρυπίδα? Το κορίτσι να είναι από σπίτι...
=το έπαιζαν ιστορία και μοίραζαν χυλοπίτες σε παλικάρια που ήταν μια χαρα παιδιά
=τα χαλασε με πρωην,τα εφτιαξε με διαζευγμενο και γαμιοταν με εμενα
=αφου χορτασουν πουτσα αρπαζουν τον πρωτο κακομοιρη που θα βρουν και γαντζωνονται
Υπολογιστε 50-60 αλλες.... περιπτωσεις......
και προχωρηστε..........................
Γνωμη μου - για την επιβιωση μας........
1=Το ταιριασμα ως Πραγματικο-θελω ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ειναι πολυ δυσκολο
2=Τα Αληθινα ταιριασματα, τις περισσοτερες φορες δεν αντεχουν για ΤΡΙΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ/ΑΙΤΙΕΣ
3=Για τους φιλους, φτιαξτε μουρη-σωμα-ψυχολογια και πηδατε οτι ομορφο σας κατσει....
4=Χωρις να δημιουργειται προβληματα-πηδατε παντρεμενες-σε σχεση-δεσμευμενες χωρις τυψεις..
5=Μην εχετε μουνοδουλιαση......μην σας κανουν οτι θελουν οι καριολες
6=Μαθετε να ριχνεται στις καριολες Ακυρα--Αφου τις πηδηξετε πριν
7=Εαν ειναι προχω, ζητηστε και την φιλη της μαζι σας......
8=Μην της Πιστεύετε....λενε ψεμμματα/μαλακιες--ΛΙΓΕΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.....
9=Κανουν τις κοτες εκει που δεν τις παιρνει
Ειναι Ανασφαλεις--Συνφεροντολογες--Ωραιοπαθεις--Πουτσολαγνες--Θυματα--Καψουρες--Αφθαδης
Μεγαλομανης--Φαντασιοπληκτες--Ξερολες--Ψυχιατρικες--Απιστες--Αφελεις--Ανοητες--Αμορφωτες--
-Το παιζουν Κυριες, εχουν κανουν τα συστριγλα, ειναι αδιστακτες................
ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΛΟΥΣΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟ ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΗ------- ειναι η φαση
Γενικα-καντε οτι κανουν αυτες--να το παιζετε ιστορια--να λετε ψεμματα-να τις παραμυθιαζεται
φτιαξτε προσωπο-σωμα-πυγμη-χαρακτηρα-------στατους/εστω και ψευτικο.......
και οταν τις εχετε, να τις εχετε στο φτυσιμο---ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ......
ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ , να τους ζητατε να κανουνε πραγματα για εσας.......
==ΕΧΤΡΑ ΤΙΠ / Πειτε τους μεταξυ σοβαρου/αστειου οτι ειναι καριολες κ ξεκωλιαρες
και θα σας εχουν πολυ ψηλα...............
==Οταν τις πηδατε το γνωστο μενου....Ξυλιες--Τραβηγμα μαλλιου--χυσιμο στην μαπα
ξεκολιαμα--και οι 2 τρυπες γεματες.../με δονητη--βρισιδη--υποταγη--παρατημα/μετα
ΕΕΕΕ..Τελος θελει και μια αγκαλιτσα....λεγοντας ποσο πουτανα εισαι τελικα μωρο μου.........
αξια ανεκτιμητη--αυτο............τελικα εισαι μεγαλη ξεκολιαρα αγαπη μου............
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ και ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ να σας κυνηγουν αυτες
ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.............
ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΕΣ..???...ΑΓΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΕΜΕΙΣ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτα τα ωραια..Νομιζω τα ειπα ΟΛΑ..Για τις Καριολες--ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ
Ακουσε Μαγκι,
Νομιζω οτι ειμαστε φορουμ, ανταλλάζουμε αποψεις κ εμπειριες ωστα να βοηθησουμε καποιους φιλους...
Αν ισχυει αυτο να σου απαντησω.....
=====αν το βλεπεις τοξικα...δεν μπορω να κανω κατι εγω σε αυτο.......
Η Πραγματικοτητα--εσεις την Αναφέρεται-- εκει ειναι δυσκολη,
οπως και οι σχεσεις.....
για αυτον τον λογο τοσο κερατο και διαζυγια....τοση μοναξια-ανεξαρτητα εαν εχουν γκομενο-α
η εαν διασκεδαζουν-ζουν ερωτικα.... μονες ψυχες.... αδεια σακια....
Προσωπικα, Δεν εχω καμια ηττα, ζω οπως ολοι μας το Σημερα, οπως αυτο λειτουργη
Απευθυνθηκα στους φιλους, πως να λειτουργησουν με το 70-80% των γυναικων
που ειναι αυτης τις νοοτροπιας που ειναι........
Δηλαδη το καθε καριολακι, που θα ζητηση απο τον καθενα που την γουσταρει,
την οποια μαλακια του η θα του βγαλει τα ψυχολογικα του προβληματα....
ο αλλος πρεπει να γινει ο σακος του μποξ για την καθε κακογαμημενη η παρατημενη γκομενα.....
ελεος κοριτσακι μου.....
οι καλες γκομενες....εκτος εξαιρεσεων η ατυχιας...
ειναι με την οικογενεια τους, με τα παιδια τους, με την αξια τους.....
αυτες που περιφερονται απο καβλι σε καβλι---- ΝΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ----
Ειναι για συγκεκριμενη ΧΡΗΣΗ.... Καταλαβες.......
Δεν εχουν καμια αξια σαν γυναικες
--ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ---να μην παραξηγουμαστε....
--Αξια σαν άνθρωπος εχει και η τελευταια ιεροδουλη.....--το εννοω αυτο--
Αλλα οχι και να κανουν τις καμποσες τα τσουλακια.....
Ζουμε για να τις Γαμαμε και να περναμε καλα μαζι τους.....
Τις εχουμε για διασκεδαση...ολες αυτης της κατηγογοριας......
ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ............
Ολες οι τοποθετησεις ισχυουν 100%
=όλες κάποιον έχουν για γκόμενο..
=μερικές φορές ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος !!
=Είναι κάποιοι που έχουν απαιτήσεις προς το γυναικείο φύλο και ίδιοι είναι λες και τους τράκαρε νταλίκα
=Ο κάθε ένας μέχρι εκεί που μπορεί...
=τι σας νοιάζει τι κάνει η κωλοτρυπίδα? Το κορίτσι να είναι από σπίτι...
=το έπαιζαν ιστορία και μοίραζαν χυλοπίτες σε παλικάρια που ήταν μια χαρα παιδιά
=τα χαλασε με πρωην,τα εφτιαξε με διαζευγμενο και γαμιοταν με εμενα
=αφου χορτασουν πουτσα αρπαζουν τον πρωτο κακομοιρη που θα βρουν και γαντζωνονται
Υπολογιστε 50-60 αλλες.... περιπτωσεις......
και προχωρηστε..........................
Γνωμη μου - για την επιβιωση μας........
1=Το ταιριασμα ως Πραγματικο-θελω ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ειναι πολυ δυσκολο
2=Τα Αληθινα ταιριασματα, τις περισσοτερες φορες δεν αντεχουν για ΤΡΙΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ/ΑΙΤΙΕΣ
3=Για τους φιλους, φτιαξτε μουρη-σωμα-ψυχολογια και πηδατε οτι ομορφο σας κατσει....
4=Χωρις να δημιουργειται προβληματα-πηδατε παντρεμενες-σε σχεση-δεσμευμενες χωρις τυψεις..
5=Μην εχετε μουνοδουλιαση......μην σας κανουν οτι θελουν οι καριολες
6=Μαθετε να ριχνεται στις καριολες Ακυρα--Αφου τις πηδηξετε πριν
7=Εαν ειναι προχω, ζητηστε και την φιλη της μαζι σας......
8=Μην της Πιστεύετε....λενε ψεμμματα/μαλακιες--ΛΙΓΕΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.....
9=Κανουν τις κοτες εκει που δεν τις παιρνει
Ειναι Ανασφαλεις--Συνφεροντολογες--Ωραιοπαθεις--Πουτσολαγνες--Θυματα--Καψουρες--Αφθαδης
Μεγαλομανης--Φαντασιοπληκτες--Ξερολες--Ψυχιατρικες--Απιστες--Αφελεις--Ανοητες--Αμορφωτες--
-Το παιζουν Κυριες, εχουν κανουν τα συστριγλα, ειναι αδιστακτες................
ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΛΟΥΣΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟ ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΗ------- ειναι η φαση
Γενικα-καντε οτι κανουν αυτες--να το παιζετε ιστορια--να λετε ψεμματα-να τις παραμυθιαζεται
φτιαξτε προσωπο-σωμα-πυγμη-χαρακτηρα-------στατους/εστω και ψευτικο.......
και οταν τις εχετε, να τις εχετε στο φτυσιμο---ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ......
ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ , να τους ζητατε να κανουνε πραγματα για εσας.......
==ΕΧΤΡΑ ΤΙΠ / Πειτε τους μεταξυ σοβαρου/αστειου οτι ειναι καριολες κ ξεκωλιαρες
και θα σας εχουν πολυ ψηλα...............
==Οταν τις πηδατε το γνωστο μενου....Ξυλιες--Τραβηγμα μαλλιου--χυσιμο στην μαπα
ξεκολιαμα--και οι 2 τρυπες γεματες.../με δονητη--βρισιδη--υποταγη--παρατημα/μετα
ΕΕΕΕ..Τελος θελει και μια αγκαλιτσα....λεγοντας ποσο πουτανα εισαι τελικα μωρο μου.........
αξια ανεκτιμητη--αυτο............τελικα εισαι μεγαλη ξεκολιαρα αγαπη μου............
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ και ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ να σας κυνηγουν αυτες
ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.............
ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΕΣ..???...ΑΓΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΕΜΕΙΣ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτα τα ωραια..Νομιζω τα ειπα ΟΛΑ..Για τις Καριολες--ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ
Βασικά και σούπερ ντουπερ να είναι κάποιος,έχω μεγάλες αμφιβολίες αν μπορεί να πηδήξει το ίδιο εύκολα εκεί έξω , πόσο μάλλον όμορφες όπως έγραψες.Αν μιλάς για αγοραίο οκ.Να το υπογραμμίσουμε λιγάκι αυτό το κομμάτι γιατί το 99% εδώ μέσα κάνουν,κάνουν,γράφουν,ανεβάζουν φωτογραφίες αλλά δεν μας λένε προέλευση.Γενικα δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας από ο,τι έχω καταλάβει στη ζωή μου.Εκει που το παλεύεις παίρνεις παπαλα κι εκεί που είσαι άνετος έρχεται.Αλλα ο βασικός κανόνας για την σημερινή εποχή είναι ότι το πάνω χέρι το έχει η γυναίκα.Κοιταξε όπου θες,Τιντερ,ινστα,φβ κοίτα πόση αυτοπεποίθηση βγάζουν ακόμη κ μουστουγριες και κοίτα από κάτω μέλια στα σχόλια και καρδούλες από αγνώστους αλεξιπτωτιστες παρακαλακηδες.Σκληρη αλλά αλήθεια.Και μην ξεχνάς:Δεν είναι δική σου απλά ήρθε η σειρά σου.Αν το κατανοήσεις κ το σεβαστείς θα φας κ θα περάσεις καλά αρκεί να συνειδητοποιήσει ότι το τέλος είναι τέλος και καμιά δεν είναι κανενός.
πραγματικα ο καρκινος της σημερον ημερας τα social(και τα dating apps μαζι),reset button δεν υπαρχει δυστυχως οποτε αν δεν προκυξει για ΧΥΖ λογους καποιο δραματικο paradigm shift ετσι θα πορευτουμε για αρκετο καιρο αν οχι στο διηνεκες.
Σε βαθος χρονου απλα θα κερδισουν τα sexbots νομιζω(ΑΙ η και μη) βλεποντας τι λεφτα σκανε απελπισμενοι και τι ταζουν σε καθε καρυδιας καρυδι και απο γνωστους και σε ιντερνετικο επιπεδο αλλα και στο forum ακομα(και εντελει τιποτα δεν αποκομιζουν απο την ολη ιστορια),πιστευω θα βολευτουν να ριχνουν το γαμησακι τους και θα ηρεμησουν.Και δεν ειναι μειονοτητα αυτοι θα ελεγα οτι ειναι ενα ιδιαιτερα σημαντικο ποσοστο που συνεχως αυξανεται παγκοσμιως, οχι μονο εδω περα.
Βασικά και σούπερ ντουπερ να είναι κάποιος,έχω μεγάλες αμφιβολίες αν μπορεί να πηδήξει το ίδιο εύκολα εκεί έξω , πόσο μάλλον όμορφες όπως έγραψες.Αν μιλάς για αγοραίο οκ.Να το υπογραμμίσουμε λιγάκι αυτό το κομμάτι γιατί το 99% εδώ μέσα κάνουν,κάνουν,γράφουν,ανεβάζουν φωτογραφίες αλλά δεν μας λένε προέλευση.Γενικα δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας από ο,τι έχω καταλάβει στη ζωή μου.Εκει που το παλεύεις παίρνεις παπαλα κι εκεί που είσαι άνετος έρχεται.Αλλα ο βασικός κανόνας για την σημερινή εποχή είναι ότι το πάνω χέρι το έχει η γυναίκα.Κοιταξε όπου θες,Τιντερ,ινστα,φβ κοίτα πόση αυτοπεποίθηση βγάζουν ακόμη κ μουστουγριες και κοίτα από κάτω μέλια στα σχόλια και καρδούλες από αγνώστους αλεξιπτωτιστες παρακαλακηδες.Σκληρη αλλά αλήθεια.Και μην ξεχνάς:Δεν είναι δική σου απλά ήρθε η σειρά σου.Αν το κατανοήσεις κ το σεβαστείς θα φας κ θα περάσεις καλά αρκεί να συνειδητοποιήσει ότι το τέλος είναι τέλος και καμιά δεν είναι κανενός.
==δεν ειπα για ευκολα--οταν αυτο προκύψει τι πρεπει να γινει...
==δεν συζηταμε για τον αγοραιο.....
==ναι το πανω χερι το εχει σημερα η γυναικα--ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ
περνουν την ρεβανς χιλιαδων ετων....
==ναι δεν ειναι δικη σου--- ισως και αυτο ειναι μια μικρη ΝΙΚΗ-ΤΟ να ειναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ--
ΤΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ --οπως το αναφερω εχει βαθειες εννοιες--τελος παντων
ΝΑΙ..ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ........
Και μην ξεχνάς:
Δεν είναι δική σου απλά ήρθε η σειρά σου.
Αν το κατανοήσεις κ το σεβαστείς θα φας κ θα περάσεις καλά αρκεί
να συνειδητοποιήσει ότι το τέλος είναι τέλος και καμιά δεν είναι κανενός.
=======ΕΔΩ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΟΣΚΑΡ ΦΙΛΕ ΜΟΥ=======
εγω παντως βλεπω πολλες που ξερω που ειναι απο το 2003 γεννημενες μεχρι το 1998 να ειναι σημερα καθημερινη στην παραλια απο το μεσημερακι και αρκετες απο αυτες ουτε καν στην αττικη, αλλα σε νησακια,
ζωαρα κανουν οι τυπισσες, εχουν απο πισω γονεις να τα πληρωνουν και τους μαλακες τους αγαπουληδες,
καλα για δουλεια ουτε το 1/3 απο αυτες να δουλευουν ή να εχουν δουλεψει εστω μια φορα στην ζωη τους.
εχουν σπουδασει αχρηστες σχολες σε πανεπιστημια, κανουν δυο και τρια μεταπτυχιακα και καλα να δικαιολογησουν οτι ασχολουνται με κατι και οτι το μελλον ειναι μπροστα τους σπουδαιο, ενω στην πραγματικοτητα τα ξυνουν .
Κάποιοι έχουν συνηθίσει το τίποτε και δεν ... παραπονιούνται .... παίζει ......
Πολλοί είναι ευχαριστημένοι να πηδάνε 2-3 φορές το μήνα .... στα 30 ...
Άλλοι πάλι , νοιώθουν στερημένοι , αν πηδάνε 2 φορές την ημέρα στα 50.
Σαν το χρήμα είναι .
Ένας γαλάζιος νεοδημοκράτης του 2024 .... μπορεί να νοιώθει ικανοποιημένος
σε διαμέρισμα 55τμ να τρώει μακαρόνια ετικέτας ....
με 8 βαθμούς μέσα στο σπίτι το χειμώνα και 49 το καλοκαίρι .........
και με τις διακοπές του, από σάββατο πρωί 14 αυγούστου μέχρι κυριακή βράδυ 15 αυγούστου στο αγκίστρι .... ή στη σαλαμίνα ....
και άλλα δύο μπάνια στο φάληρο με το λεωφορείο , που εξασκεί και τις ξένες γλώσσες του ........
άλλος πάλι , που δεν είναι νεοδημοκράτης
μπορεί να χαλιέται με 5 εβδομάδες διακοπές στυο εξοχικό του
και να αισθάνεται κενό που δεν έκανε το γύρο της κίνας μέσα στο καλοκαίρι .......
μια γνωστη μου 25 χρονων με υψος 1.75 και 100 κιλα που ζυγιζει, τα τελευταια 5 χρονια εχει αλλαξει 10 γκομενους, και την παρακαλανε αρκετοι ακομη για γνωριμια , περαση δεν εχουν κατι θειτσες χοντρες που εχουν περασει τα 40 ετη
Ξεκώλα ρε μαλάκα με τις παρέες .
Από παρέες τρώνε οι δήθεν καλοί της παρέας , μία γκόμενα στη ζωή τους.... βαριά μέχρι τρεις....
σε βάθος μιας ζωής , που την πάνε για γάμο. Αυστηρά μέχρι 6-7/10 .
Παραπάνω δεν παίζει ρόλο καμία παρέα.
Θα της βρούνε οι γονείς ... ή θα τη ζητήσει μόνος του , παραθέτοντας απλά τα περιουσιακά του
κάποιος που είτε έχει 3ψηφιο αριθμό ακινήτων ... ή συνδιασμό ακινήτων , μετρητών κληρονομιά ...
και είναι τίποτε μεγαλέμπορος ... μαγαζάτορας .... τίποτε μαιευτήρας, πλαστικός , αγγειοχειρουργός ...
μεγαλο δικηγόρος από τζάκι .... κομματάρχης κτλ ... ή αφεντικό της νύχτας.
Εσύ δεν γάμησες ποτέ, γιατί έχεις το συνδιασμό όλων των απωθητικών για τις γυναίκες
ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
και να αλλάξεις τίποτε . Μόνο κλαίγεσαι , ότι αν ήσουν γιός του Μικ Τζάγκερ
θα μπορούσες να γαμάς όντας το ίδιο άχρηστος με τώρα.
Ισχύει , αν ήσουν γιός ολιγάρχη ή διάσημου θα γάμαγες , ακόμη κι αν ήσουν τόσο άχρηστος όσο είσαι,
αλλά χάρην περιουσίας και ονόματος.
Ακόμη και μπατήρης, άσχημος με σκατά δουλειά στο παιδικό δωμάτιο
ΑΝ ΙΔΡΩΝΕΣ , κάτι θα έπαιζες. Δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τίποτε όμως.
Ελλάδα όποιος δεν έχει τυλίξει γυναίκα μέχρι τα 30-33 το πολύ,μετά πάει για μπακούρι.Δεν ξέρω τι παιζει σε άλλες χώρες,αλλά εδώ εισαι τελειωμένος γκομενικά σε μεγαλύτερη ηλικία.Μετά έχει μόνο παντρεμένες και χωρισμένες.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλές χώρες που πρέπει ο άντρας να τυλίξει γυναίκα για να μην μείνει μπάκουρος και όχι το αντίθετο.
..καλά πως γίνεται οι ελλεινιδες να έχουν όλες γκόμενο?και την ίδια ώρα να έχει τόσα πολλά μπακουρια εκεί έξω?δε βγαίνουν τα νούμερα..εκτός και αν οι γυναίκες είναι πιο λιγες
Δεν έχουν όλες γκόμενο. Ως τα 30 μεταξύ τους τη βγάζουν και ψευτοδουλέυουν σε δουλειές μουνιού (πωλήτρια-κράχτης, σερβιτόρα-κονσομασιόν, γραμματέας-στολίδι του γραφείου, γραμματέας-τρόπαιο). Μετά τυλίγουν το θύμα-μαλάκα που θα τις χρηματοδοτεί όταν μεγαλώσουν και δεν θα πουλάει πια το μουνί τους για άνετη εργασία. Δεν το καταφέρνουν όλες, κάποιες μένουν με τις γάτες και τα επιδόματα.
Παρατήρησε τις παρέες τους. Μία άβυζη κλειτοριδικιά που αντροφέρνει, οδηγάει και βρίζει σέρνει από πίσω την μαζεμένη κολπικιά φίλη της που είναι κορίτσι για σπίτι και της προσφέρει αυτά που θα πρόσφερε ένας άντρας. Έτσι τελικά δεν γαμάει ούτε γαμιέται κανένας.
Ελλάδα όποιος δεν έχει τυλίξει γυναίκα μέχρι τα 30-33 το πολύ,μετά πάει για μπακούρι.Δεν ξέρω τι παιζει σε άλλες χώρες,αλλά εδώ εισαι τελειωμένος γκομενικά σε μεγαλύτερη ηλικία.Μετά έχει μόνο παντρεμένες και χωρισμένες.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλές χώρες που πρέπει ο άντρας να τυλίξει γυναίκα για να μην μείνει μπάκουρος και όχι το αντίθετο.
Ειχα πάει έξω και μια ελλεινιδα με ένα αμάξι έβριζε μαλακα έναν ανθρωπάκο που την είχε κλείσει λίγο με το αμάξι η τυπισα χωρούσε να περάσει αλλά ήταν βλαμμένη ελλεινιδα..εγώ.ειμουνα ένα αμάξι πίσω..αν τι είχε κάνει σε εμένα..θα είχα κατέβει και θα της είχα ρίξει δύο τρις γρήγορες..ο ανθρωπάκος δεν της ειπε τίποτα..
Δεν είναι από επιλογή είναι πολλές που ψάχνουν για σύντροφο και δεν βρίσκουν και αναγκαστηκα μένουν ανύπαντρες και ανύπαντροι ελεύθεροι. Άκου μπακουρια...