Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
Δεν μπορεις να βαλεις τα πραγματα σε ενα καζανι ...αν εσυ με το πουλακι σου εχεις τα θεματακια σου δεν ισχυει για ολους τους αντρες...

Το οτι δεν ειχες την ευκαιρια δεν σημαινει το ιδιο για ολους ....

Το ποιο βασικο δεν εισαι στη ζωη μου για να εχεις αποψη..και κοιτα εχεις πεταχτει πολλες φορες χωρις να εχεις να μου πεις κατι ζωντανο..δεν με αφορα τι εχεις στο κεφαλι σου....
Πρώτον, όταν γράφεις δημόσια μπορεί ο καθένας να πεταχτεί και να πει ότι θέλει.

Δεύτερον, αυτό ακριβώς λέω. Ότι βάζεις τους πάντες σε ένα καζάνι. Αυτά που έχεις δει στο περιβάλλον σου νομίζεις ότι ισχύουν καθολικά ενώ είναι μόνο δικά σου υποκειμενικά κι αυθερετα συμπεράσματα

Τρίτον, κανείς το συμβουλατωρα ενώ από αυτά που λες ούτε το 10% δεν υποστηρίζεις στην πράξη

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Πρώτον, όταν γράφεις δημόσια μπορεί ο καθένας να πεταχτεί και να πει ότι θέλει.

Δεύτερον, αυτό ακριβώς λέω. Ότι βάζεις τους πάντες σε ένα καζάνι. Αυτά που έχεις δει στο περιβάλλον σου νομίζεις ότι ισχύουν καθολικά ενώ είναι μόνο δικά σου υποκειμενικά κι αυθερετα συμπεράσματα

Τρίτον, κανείς το συμβουλατωρα ενώ από αυτά που λες ούτε το 10% δεν υποστηρίζεις στην πράξη
μιλας λες και με ξερεις ...να σου θυμησω ο σκυλος μου ησουν και οχι ο γκομενος οποτε τα κομπλεξικα σου οχι πανω μου...διοτι θα στα φερω σπιτι σου

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Όλα είναι αιτία και αιτιατό. Δράση και αντίδραση ( είμαι καλός μαθητής). Η μιζέρια δεν φυτρώνει μόνη της. Κάποιος/α την δημιουργεί. Είναι η αντίδραση.
Η μιζέρια έρχεται και από μέσα μας πολλές φορές. Όταν δεν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, τότε πάντα κάτι θα φταίει, ο ανάδρομος Ερμής, ο καιρός, ο μαλάκας, η ζηλιάρα φίλη-φίδι....

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
μιλας λες και με ξερεις ...να σου θυμησω ο σκυλος μου ησουν και οχι ο γκομενος οποτε τα κομπλεξικα σου οχι πανω μου...διοτι θα στα φερω σπιτι σου
Μην με απειλείς. Δεν είναι ωραίο. Το τι ήμουν και το τι είμαι το ξέρουμε και οι δύο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Για τα γραπτά σου μιλάω. Ακριβώς γιατί σε ξέρω. Αν ποτέ βρεθείς σε κανένα αεροπορικό δυστύχημα ( χτυπά ξύλο) και γλυτώσει μόνο το μικρό σου δάκτυλακι ίσως μόνο εγώ μπορώ να σε αναγνωρίσω. Αλλά και πάλι σου λέω δεν μιλάω ούτε για σένα ούτε για μένα αλλά για τα γραπτά σου.
Η μιζέρια έρχεται και από μέσα μας πολλές φορές. Όταν δεν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, τότε πάντα κάτι θα φταίει, ο ανάδρομος Ερμής, ο καιρός, ο μαλάκας, η ζηλιά
Φίλε τη μιζέρια κάτι την προκαλεί. Αν δεν είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας τότε είναι κάποιος άνθρωπος στο περιβάλλον σου. Αν είναι το πρώτο τότε εκεί είναι που θα φανούν οι φίλοι ή η γυναίκα που είναι δίπλα σου αν θα σου σταθούν

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Μην με απειλείς. Δεν είναι ωραίο. Το ήμουν και το είμαι το ξέρω και οι δύο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Για τα γραπτά σου μιλάω. Ακριβώς γιατί σε ξέρω. Αν ποτέ βρεθείς σε κανένα αεροπορικό δυστύχημα ( χτυπά ξύλο) και γλυτώσει μόνο το μικρό σου δάκτυλακι ίσως μόνο εγώ μπορώ να σε αναγνωρίσω. Αλλά και πάλι σου λέω δεν μιλάω ούτε για σένα ούτε για μένα αλλά για τα γραπτά σου.

Φίλε τη μιζέρια κάτι την προκαλεί. Αν δεν είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας τότε είναι κάποιος άνθρωπος στο περιβάλλον σου. Αν είναι το πρώτο τότε εκεί είναι που θα φανούν οι φίλοι ή η γυναίκα που είναι δίπλα σου αν θα σου σταθούν
τι λες ρε πικραμενε ..τον πονο σου βγαζεις ..τα γραπτα μου ειναι ξεκαθαρα....

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Οι γυναικες εχουν πολλα θελω και για αυτο βραχυκυκλώνουν ασχημα...βαλε και τους μαλακες που περασανε ....
Τα θέλω τους είναι πραγματικά ή περιστρέφονται γύρω από υλικά αγαθά? Ο καθένας μας όταν βρει τον άνθρωπό του μπορεί να προσφέρει συναισθηματικής αξίας καταστάσεις, τουλάχιστον έτσι πιστεύω...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Χαχαχαχαχα. Μέχρι εκει είσαι τελείωσε ο πολιτισμός σου.
δεν εισαι στον πολιτισμο οποτε μην εχεις απατήσεις...μου ηρθες με τον κωλο τι περιμενες απλα να στο χαστουκισω?αντε παρα περα

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
Τα θέλω τους είναι πραγματικά ή περιστρέφονται γύρω από υλικά αγαθά? Ο καθένας μας όταν βρει τον άνθρωπό του μπορεί να προσφέρει συναισθηματικής αξίας καταστάσεις, τουλάχιστον έτσι πιστεύω...
Αυτό που μπορώ να σου από το δικό μου περιβάλλον. Δεν ξέρουν τι θέλουν. Κυρίως συναισθηματικά. Γι'αυτό και σπάνε μπάλες

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Ναι Mpratan ...οταν ο καθε ενας βρει τον ανθρωπο του η ζωη ειναι ποιο γλυκια ...οταν ομως ο καθε ενας τα βρει με τον εαυτο του η ζωη ειναι ανάρπαστη ....

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
δεν εισαι στον πολιτισμο οποτε μην εχεις απατήσεις...μου ηρθες με τον κωλο τι περιμενες απλα να στο χαστουκισω?αντε παρα περα
Δεν μπας μια βόλτα στο λόφο να χαλαρώσεις;

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
σκυλο εχω ,,,,,θα φας το κεφαλι σου αν το συνεχίσεις
Δεν με ενδιαφέρει τι έχεις και τι δεν έχεις.
Στο ξανά είπα μην απειλείς.

Δεν υπάρχει τίποτα να συνεχίσω. Για τα γραπτά σου μίλησα και άρχισες ως συνήθως να βρίζεις αφού δεν έχεις κάτι να πεις.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Δεν με ενδιαφέρει τι έχεις και τι δεν έχεις.
Στο ξανά είπα μην απειλείς.

Δεν υπάρχει τίποτα να συνεχίσω. Για τα γραπτά σου μίλησα και άρχισες ως συνήθως να βρίζεις αφού δεν έχεις κάτι να πεις.
οχι πικραμενε ...για ελα να σου θυμισω σε πμ ...γιατι δεν ειμαι φαρασι για τα ψυχολογικα σου και ασε τα γραπτα μου ...για ελα να σου δειξω και ξανα ελα στα ποδια μου μετα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Ναι Mpratan ...οταν ο καθε ενας βρει τον ανθρωπο του η ζωη ειναι ποιο γλυκια ...οταν ομως ο καθε ενας τα βρει με τον εαυτο του η ζωη ειναι ανάρπαστη ....
Happy Dog GIF

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Cockhero

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2023
Like
102
Πόντοι
0
οχι πικραμενε ...για ελα να σου θυμισω σε πμ ...γιατι δεν ειμαι φαρασι για τα ψυχολογικα σου και ασε τα γραπτα μου ...για ελα να σου δειξω και ξανα ελα στα ποδια μου μετα
Άντε πες τα μπινελικια να το βγάλεις από μέσα σου να ηρεμήσεις

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Άντε πες τα μπινελικια να το βγάλεις από μέσα σου να ηρεμήσεις
ειδες που δεν με ξερεις .....λαθος να δεις θελω οχι να ακουσεις ...και ξερεις πολυ καλα τι ειναι να δεις ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom