Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Με βάση το δείγμα γραφής σου, στην καλύτερη περίπτωση για αρλουμπολόγο που τη βγάζει με μπουρδέλα και χειρογλύκανο και στη χειρότερη για γκέη σε άρνηση. :confused:
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΣΤΑ
Καλά σάς έκανε η ζωή καί σάς πέταξε σάν τά σκουπίδια βρωμιάρηδες...
Ο γεροντόπουστας πού παρακαλάει νά βρεί νά τόν γαμήσουν...
Καί η πρεζού η τελειωμένη...
ΣΙΧΑΜΑΤΑ...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
είμαι έξω βολταρω με τη νταλίκα και τα γκομενάκια μου, που πηδάω τσάμπα.
θα μπω πιο μετά που θα είναι όλοι μαζεμένοι οι βλαμμένοι πάλι.
ξεχωριστά είναι βαρετά.
όταν είναι μέσα όλοι μαζί, δε μπορούν να βγάλουν άκρη ούτε μεταξύ τους.
θέλουν και επεξήγηση για τα αυτονόητα, οι διάνοιες της ηλιθιότητας :2funny::2funny::2funny:
Εσύ τό μόνο...πού νομίζεις ότι γαμείς...είναι στά μπουρδέλα...
Γκόμενα δέν έχεις δεί...ούτε μέ τό κυάλι...
Καί φυσικά ούτε πρόκειται...όπως καί το 90% από εδώ...
Στό Site αυτό εδώ ούτε τό 10% δέν βγάζει γκόμενες...οι άλλοι πουτάνες καί τσόντες...ΜΟΝΟ!!!!!
Μέλη τού Site μού τό είπαν...πού έχουν 15 χρόνια εδώ!!
Φυσικά δέν τό κρίνω αυτό...ότι θέλουν ας κάνουν...
Ασε λοιπόν τά παραμύθια...καί τράβα πες τα εκεί πού ξέρεις...
Οταν εσύ πήγαινες...εγώ είχα γυρίσει...
:heavymetalbig:

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.745
Πόντοι
1.706
Ναι εχω μπολικους στο ροστερ,δινω οδηγιες τους καθοδηγω.
Πολλοι βλεπουν γρηγορα αποτελέσματα αλλοι που δεν ακουν δεν βλεπουν τιποτα,ειναι απλα τα πράγματα δεν ειναι ολοι υο ίδιο, αλλοι μαθαίνουν γρήγορα αλλοι πιο αργα αλλοι καθόλου.
Μπορεί κάποιος με αδύνατο ή αμφιταλαντευόμενο ερωτικό προσανατολισμό να αυτοβελτιωθεί και να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις γυναίκες; Να γίνει πιο άντρας, ας πούμε; Για κάποιον γνωστό μου ρωτάω που κινείται στον καλλιτεχνικό χώρο και παρουσιάζει εκφυλιστικές τάσεις. :wink:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μπορεί κάποιος με αδύνατο ή αμφιταλαντευόμενο ερωτικό προσανατολισμό να αυτοβελτιωθεί και να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις γυναίκες; Να γίνει πιο άντρας, ας πούμε; Για κάποιον γνωστό μου ρωτάω που κινείται στον καλλιτεχνικό χώρο και παρουσιάζει εκφυλιστικές τάσεις. :wink:
Κάτσε όλη μέρα στά Dating apps....νά βρείς κανένα νά σέ γαμήσει ξεκωλιάρη...
Ολο το Site γνωρίζει...ότι είσαι μεγάλη ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΣΤΑΡΑ καί γελάνε...
Αποτυχημένε της ζωής και τού έρωτα...ΣΙΧΑΜΑ!!!!
Καί κοίτα νά πληρώσεις τό ενοίκιο τού μήνα στό δωμάτιο 30 τ.μ. πού ζείς...πού σέ ψάχνει γιά τά χρέη σου ο ιδιοκτήτης!!
Ακου κτηματομεσίτης...:2funny::2funny::2funny:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.925
Πόντοι
736
Ναι εχω μπολικους στο ροστερ,δινω οδηγιες τους καθοδηγω.
Πολλοι βλεπουν γρηγορα αποτελέσματα αλλοι που δεν ακουν δεν βλεπουν τιποτα,ειναι απλα τα πράγματα δεν ειναι ολοι υο ίδιο, αλλοι μαθαίνουν γρήγορα αλλοι πιο αργα αλλοι καθόλου.
Λοιπον ..δεν θα κανεις ολο το μπου τσιφλικι σου...πριν λιγο πεταχτηκες να χαλασεις την ερωτικη στιγμη τον ανθρωπων στο νημα με τα βιντεακια...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ...

Αλίμονο σου τσουχτρα..:coffee:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.886
Πόντοι
1.446

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.745
Πόντοι
1.706
Καί κοίτα νά πληρώσεις τό ενοίκιο τού μήνα στό δωμάτιο 30 τ.μ. πού ζείς...πού σέ ψάχνει γιά τά χρέη σου ο ιδιοκτήτης!!
Ακου κτηματομεσίτης...:2funny::2funny::2funny:
Επειδή με έχεις ζαλίσει με αυτό πολλές φορές, είναι 45τμ κι αν νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι ο ζωτικός χώρος, να σε ενημερώσω ότι ο Elon Musk μένει σε 37τμ. Είναι υπεραρκετά για ένα άτομο. Τώρα σε τι σπίτι μένεις εσύ είναι αδιάφορο, διότι είναι κληρονομιά. Με το πνευματικό επίπεδο που διαθέτεις, είσαι ανίκανος να δημιουργήσεις ο,τιδήποτε.

Μπορώ να αγοράσω πολλά διαμερίσματα σαν αυτό που μένω, αλλά δεν έχει νόημα στη Γαλλία. Στο έχω εξηγήσει παλιά, αλλά δεν έχεις τη νοητική ικανότητα να καταλάβεις πότε συμφέρει να αγοράσεις και πότε να νοικιάσεις. Θα αγοράσω όμως στην Κύπρο, όταν εγκατασταθώ, γιατί εκεί είναι αλλιώς τα πράγματα.

Μην μου πουλάς πνεύμα, ανεπρόκοπε με μυαλό 15χρονου. Είχα δικό μου ξενοδοχείο στα περιουσιακά μου στοιχεία και το πούλησα πέρυσι κι εσύ με ζαλίζεις για 45τμ. Μια ανόητη λούγκρα που ξεκοκαλίζει κληρονομιά είσαι και τίποτε παραπάνω. :confused:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.925
Πόντοι
736
Mωρη γαμιολα θα μου πουλησεις εμενα ιστορια?
Θα σε κανω να μουγκανας σαν αγαμητη γαιδαρα.
Κοιτα μη μου ξαναπεις μη μα σου γιατι θα σου χωσω τετοιο μπινελίκι που θα φτασει 10 γεννιες πίσω.
εχουν εκπτωση στα πληκτρολόγια απο Δευτέρα ... να πας...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.419
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ απόλυτα μια 9 Άρι δε θα πάει ποτέ με έναν που είναι 6 Άρι ο οποίος είναι λογικής εμφανησης και ξέρει να μιλάει θα πάει με το αντίστοιχο 9 Άρι σε άντρα.
Αχ βρε Άρη!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Επειδή με έχεις ζαλίσει με αυτό πολλές φορές, είναι 45τμ κι αν νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι ο ζωτικός χώρος, να σε ενημερώσω ότι ο Elon Musk μένει σε 37τμ. Είναι υπεραρκετά για ένα άτομο. Τώρα σε τι σπίτι μένεις εσύ είναι αδιάφορο, διότι είναι κληρονομιά. Με το πνευματικό επίπεδο που διαθέτεις, είσαι ανίκανος να δημιουργήσεις ο,τιδήποτε.

Μπορώ να αγοράσω πολλά διαμερίσματα σαν αυτό που μένω, αλλά δεν έχει νόημα στη Γαλλία. Στο έχω εξηγήσει παλιά, αλλά δεν έχεις τη νοητική ικανότητα να καταλάβεις πότε συμφέρει να αγοράσεις και πότε να νοικιάσεις. Θα αγοράσω όμως στην Κύπρο, όταν εγκατασταθώ, γιατί εκεί είναι αλλιώς τα πράγματα.

Μην μου πουλάς πνεύμα, ανεπρόκοπε με μυαλό 15χρονου. Είχα δικό μου ξενοδοχείο στα περιουσιακά μου στοιχεία και το πούλησα πέρυσι κι εσύ με ζαλίζεις για 45τμ. Μια ανόητη λούγκρα που ξεκοκαλίζει κληρονομιά είσαι και τίποτε παραπάνω. :confused:
Εχω τήν εντύπωση ότι για άλλη μία φορά...δέν έχεις καταλάβει τό σκεπτικό μου...
Δέν σέ κρίνω αν μένεις σε 45 τ.μ. η 55 τ.μ...σέ κρίνω συνολικά γιά τήν ανικανότητα σου ως εργαζόμενο...
Ο κάθε άνθρωπος όπως μπορεί πορεύεται οικονομικά...καί στη φτωχότερη περιοχή νά είσαι δέν τό κρίνω...άλλο λέω...
Ασε αυτές τίς μαλακίες που μού λές ότι δέν σέ συμφέρει να αγοράσεις...εδώ συνέφερε εμένα καί αγόρασα στίς Η.Π.Α...
Πού οι δασμοί στίς Η.Π.Α ανάλογα τήν πολιτεία μπορούν νά φτάσουν τό 70%...και όμως αγόρασα...
Αν καί μέ πήρε τηλ ο Ιταλός ιδιοκτήτης τής εταιρείας πού έχω δώσει τήν διαχείριση -Ενοίκια-καθαρισμός-δασμοί-επισκευές κτλ...
Καί μού είπε ότι θά πέσουν στά επόμενα χρόνια οι τιμές στήν περιοχή πού τά έχω...καί άν θέλω νά τά πουλήσω τώρα...
Εχει βρεί έναν Ινδό καί θέλει νά τα αγοράσει...φαντάσου ο Ιταλός μού ζήτησε 10% γιά νά κάνει τό Deal...
Καί τό σκέφτομαι διότι άν λέει αλήθεια είναι καλύτερα τώρα...ήθελα νά τά κρατήσω αλλά δέν ξέρω...
Στήν Κύπρο δέν μπορείς εσύ νά αγοράσεις...θέλει χρήμα καί εσύ δέν έχεις...
Κληρονομιά τό μόνο πού βρήκα είναι ένα εξοχικό στίς Κυκλάδες τίποτα άλλο...τό οποίο τό έφτιαξα καλύτερα κιόλας...
Ολα τά άλλα έγιναν μέ πολύ εργασία...αρκετές γνώσεις...καί πολλά χρόνια στό εξωτερικό...:sunglasses:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
ήταν ένας Ιταλός, ένας Άγγλος, ένας Γάλλος, ενας Πορτογάλος, ο γιωρικας, ο κωστικας, ο οικολογικοςμπουχεσας24 και ο ανεστακος Ζαν από το Λεόντιο....
:2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.235
Πόντοι
25.467
εχουν εκπτωση στα πληκτρολόγια απο Δευτέρα ... να πας...

Βλέπετε ότι είμαι τζέντλεμαν και σας δίνω προτεραιότητα όποτε εμφανίζεστε.

Θα σας παρακαλούσα όμως, αν έχετε την καλοσύνη, να μου αφήσετε κανένα κοκκαλάκι. Έτσι για μεζέ μαζί με το χάπι για το ουρικό οξύ που πρέπει να πάρω το βράδυ. :cool2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.075
Πόντοι
12.756

Θα σας παρακαλούσα όμως, αν έχετε την καλοσύνη, να μου αφήσετε κανένα κοκκαλάκι. Έτσι για μεζέ μαζί με το χάπι για το ουρικό οξύ που πρέπει να πάρω το βράδυ. :cool2:
θα σε γαμησει Ζαπαταρος προστατευει Αγγελικη:coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.925
Πόντοι
736

Αναγνώρισα την λαιμαργία μου στο κρεας του και σημερα δεν το δαγκωσα ...μια πολυ μικρη κλοτσιά που εκλασε σε ξενο κοσμο την ωρα που η καυλα άνθιζε... Βλεπεις ειναι ο πονος του αγαμητου ανεστακο σαν... Καλη σας ορεξη ...

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.925
Πόντοι
736
Πάντως είναι απίστευτο αυτό που γίνετε με τις ελλεινιδες..μια γειτόνισσα μου..που την είχα για λεσβία..κοντοκουρεμένη φρικιο με σκουλαρίκια και αντρικο ντυσιμο.την είδα με γκόμενο.ενα μουσατο.και άσχημο..στην Ελλάδα της αγαμίας..μέχρι και οι λεσβίες βρίσκουνε γκόμενο όποτε θέλουν!!
φημες λενε για νεκροταφείο με λαμπακια μουρατα που αμα χτυπησεις 3 φορες τα παπαρακια σου σε 3 +3-3 θα ειναι του μαλακα η θεωρία...:stretcher::stretcher:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom