papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 51.963
- Πόντοι
- 27.261
ο νταντηςτσουλφας24 που είναι, παλι τρώει οικολογικά?
Είσαι και τριμάλακας εσύ...Πάντως είναι απίστευτο αυτό που γίνετε με τις ελλεινιδες..μια γειτόνισσα μου..που την είχα για λεσβία..κοντοκουρεμένη φρικιο με σκουλαρίκια και αντρικο ντυσιμο.την είδα με γκόμενο.ενα μουσατο.και άσχημο..στην Ελλάδα της αγαμίας..μέχρι και οι λεσβίες βρίσκουνε γκόμενο όποτε θέλουν!!
Tι λες μωρη βρωμα,μαθε συνατικτο επιτέλους
Τύπε δώσε καμία συμβουλή να βγάλουμε κάνα φράγκο πουλώντας μεταχειρισμένα.Ναι εχω μπολικους στο ροστερ,δινω οδηγιες τους καθοδηγω.
Πολλοι βλεπουν γρηγορα αποτελέσματα αλλοι που δεν ακουν δεν βλεπουν τιποτα,ειναι απλα τα πράγματα δεν ειναι ολοι υο ίδιο, αλλοι μαθαίνουν γρήγορα αλλοι πιο αργα αλλοι καθόλου.
Αγγελική τι λέει ανεστακο?Καλως τα γαμιολακια,στήστε κωλαράκι με τη σειρά
Τη μαγκι τη θελω ανασκελα
Έχω φιλαράκια από Λεόντιο και από Χαλανδρίτσα να σε μερεμετίσουν αν χρειαστεί....Καλως τα γαμιολακια,στήστε κωλαράκι με τη σειρά
Τη μαγκι τη θελω ανασκελα
ΔΕΝ γαμας να ξερειςΑσε την αγγελικη δεν ειναι για τα μουτρα σου
Μια τριχα απο το μουνι της εχει μεγαλύτερη αξια απο εσενα ολον.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καιρο είχαμε να σε δουμε εδω μεσα μωρη πουτσα οπως πετάχτηκες
Glory holes η φάση...Κλαπαρχιδες μια ζωη,σαιντ παπαροφιλιπς αθηναιος μαξιμιλιεν υπουργαρας
Σκετες βδελες οι πουστρες δε η αρχιπουταναρα η μαγκι αλλο κατακαθι τουτο
μου έχει στείλει μήνυμα για συνάντηση, γιατί με είδε και μουσκεψε.Ασε την αγγελικη δεν ειναι για τα μουτρα σου
Μια τριχα απο το μουνι της εχει μεγαλύτερη αξια απο εσενα ολον.
σκεψου το καλα πιστευω θα πληγωθειμου έχει στείλει μήνυμα για συνάντηση, γιατί με είδε και μουσκεψε.
να πάω η' θα σε πληγώσει η κίνηση μου?
Με τσίγκλησε ενα μουνόπανο...Καιρο είχαμε να σε δουμε εδω μεσα μωρη πουτσα οπως πετάχτηκες
ανεστακο δεν κάνω το πρόγραμμα σου εγώ, δεν ψάχνω αφέντρες και κροσακια.Πηγαινε αλλα να πλυνεις τον κωλο σου...ααα παρε και λαδι
πόσες τον έχεις παίξει μέχρι στιγμής για Αγγελική, στο βεσε της αυτοβελτιωσης?Ποιο λεοντιο τσαμπουνας συνεχεια ρε βοιδι?
Ρε αν σε παισουν οι κατοικοι στα χερια τους δεν γλιτώνεις στο λεω εγω
χαϊδεψες και την κωλοτρουπιδα σου η' όχι ακόμα ?Ασε την αυτοβελτίωση μη τη πιανεις στο βρωμοστομα σου.
Εσυ καλύτερα να μας βγαλεις μεθοδο για την αυτοκαταστροφη.
Μονο για τέτοια εισαι
Aν βρωμαγε σκατιλας ειναι ο παπαροφιλιπς αν βρωμαγε ποδαριλας ο σαιντ αν βρωμαγε γιδιλας ειναι η Μάγκι
περίμενε μυρίζει τωρα ...χαϊδεψες και την κωλοτρουπιδα σου η' όχι ακόμα ?
το υπόλοιπο κοπάδι της ηλιθιότητας, που βόσκει σήμερα ?περίμενε μυρίζει τωρα ...
το ρόστερ με τις γίδες η' με τις κατσίκες εννοείς?Ποιος σου ειπε οτι θελω να γαμήσω την αγγελικη?
Εδω δεν προλαβαίνω το ροστερ πουε χω φτιάξει
Αυτος θα ειναι ο ΛΙο νταντηςτσουλφας24 που είναι, παλι τρώει οικολογικά?
κάτσε καλά γιατί είναι κτήνος του σεξ, πάει και τρώει ξυλο... απλά δεν το διατυμπανίζειΑυτος θα ειναι ο ΛΙ
κανουν σύσκεψη ..κάτσε καλά γιατί είναι κτήνος του σεξ, πάει και τρώει ξυλο... απλά δεν το διατυμπανίζει