Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.925
- Πόντοι
- 736
μπερδεψατε τα πληκτρολόγια παλι ξιφομαχίες παίζεται.....Χαχαχαχχαχα τι λες μωρη
Σιγα μη φοβηθουμε τον γερο
μπερδεψατε τα πληκτρολόγια παλι ξιφομαχίες παίζεται.....Χαχαχαχχαχα τι λες μωρη
Σιγα μη φοβηθουμε τον γερο
Γύρισα 40 + χρόνια πίσω στο δημοτικό με το υπερατού.Επιβεβαιώνω, θα ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ φλεξάροντας νταν σαν κάρτες ΥΠΕΡΑΤΟΥ
Αν με κρίνεις για την ανικανότητά μου ως εργαζόμενο, εσύ ο ικανός, εξήγησέ μου για ποιον λόγο με συμφέρει να αγοράσω. Είπαμε ότι μένω Γαλλία, αλλά εσύ θα ξέρεις καλύτερα. Επειδή δεν πιστεύω ότι διαθέτεις κριτική σκέψη, δεν περιμένω απάντηση.Εχω τήν εντύπωση ότι για άλλη μία φορά...δέν έχεις καταλάβει τό σκεπτικό μου...
Δέν σέ κρίνω αν μένεις σε 45 τ.μ. η 55 τ.μ...σέ κρίνω συνολικά γιά τήν ανικανότητα σου ως εργαζόμενο...
Ο κάθε άνθρωπος όπως μπορεί πορεύεται οικονομικά...καί στη φτωχότερη περιοχή νά είσαι δέν τό κρίνω...άλλο λέω...
Ασε αυτές τίς μαλακίες που μού λές ότι δέν σέ συμφέρει να αγοράσεις...εδώ συνέφερε εμένα καί αγόρασα στίς Η.Π.Α...
Πού οι δασμοί στίς Η.Π.Α ανάλογα τήν πολιτεία μπορούν νά φτάσουν τό 70%...και όμως αγόρασα...
Αν καί μέ πήρε τηλ ο Ιταλός ιδιοκτήτης τής εταιρείας πού έχω δώσει τήν διαχείριση -Ενοίκια-καθαρισμός-δασμοί-επισκευές κτλ...
Καί μού είπε ότι θά πέσουν στά επόμενα χρόνια οι τιμές στήν περιοχή πού τά έχω...καί άν θέλω νά τά πουλήσω τώρα...
Εχει βρεί έναν Ινδό καί θέλει νά τα αγοράσει...φαντάσου ο Ιταλός μού ζήτησε 10% γιά νά κάνει τό Deal...
Καί τό σκέφτομαι διότι άν λέει αλήθεια είναι καλύτερα τώρα...ήθελα νά τά κρατήσω αλλά δέν ξέρω...
Στήν Κύπρο δέν μπορείς εσύ νά αγοράσεις...θέλει χρήμα καί εσύ δέν έχεις...
Κληρονομιά τό μόνο πού βρήκα είναι ένα εξοχικό στίς Κυκλάδες τίποτα άλλο...τό οποίο τό έφτιαξα καλύτερα κιόλας...
Ολα τά άλλα έγιναν μέ πολύ εργασία...αρκετές γνώσεις...καί πολλά χρόνια στό εξωτερικό...
Οπως σου εχω πεί στό Στρασβούργο εχω φίλο Γάλλο -Ειχα βάλει και Photos παλαιότερα- καί μιλάω μαζί του...Αν με κρίνεις για την ανικανότητά μου ως εργαζόμενο, εσύ ο ικανός, εξήγησέ μου για ποιον λόγο με συμφέρει να αγοράσω. Είπαμε ότι μένω Γαλλία, αλλά εσύ θα ξέρεις καλύτερα. Επειδή δεν πιστεύω ότι διαθέτεις κριτική σκέψη, δεν περιμένω απάντηση.
Το τι έκανες εσύ δεν με αφορά.
τι καφε να κανει το κομοδίνο ,,,παω για υπνο...ούτε καφέ να φτιάξεις δε ξέρεις μαρή τσαπερδωνα του Λεοντίου, μη μιλάς όταν είσαι μπουκωμενη σου έχω πει.
αφού βλέπεις ότι δεν καταλαβαίνει ελληνικά ο ανεστακος και το χαρέμι του, ριχτο στο ποιμενικόνμπερδεψατε τα πληκτρολόγια παλι ξιφομαχίες παίζεται.....
Ας αφήσουμε τον οικονομολόγο κατά μέρος, γιατί δεν είμαι σε θέση να διαπιστώσω αν είναι υπαρκτό πρόσωπο ή δικιά σου επινόηση. Αυτό που λες ότι είπε είναι απλά ένα στερεότυπο.Οπως σου εχω πεί στό Στρασβούργο εχω φίλο Γάλλο -Ειχα βάλει και Photos παλαιότερα- καί μιλάω μαζί του...
Τόν εχω ρωτήσει πολλές φορές...και μου είπε ότι αυτός που διαθέτει χρήμα αγοράζει...
Ο άνθρωπος αυτός είναι διαπρεπής Οικονομολόγος...
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν τεράστιο ρίσκο μέ αποτέλεσμα...πολλοί άνθρωποι παγκοσμίως...νά έχουν μείνει στόν άσσο οικονομικά!!Ας αφήσουμε τον οικονομολόγο κατά μέρος, γιατί δεν είμαι σε θέση να διαπιστώσω αν είναι υπαρκτό πρόσωπο ή δικιά σου επινόηση. Αυτό που λες ότι είπε είναι απλά ένα στερεότυπο.
Στη Γαλλία ένας ιδιοκτήτης που νοικιάζει ένα διαμέρισμα κερδίζει από τα νοίκια 4%. Δηλαδή έχω την επιλογή να αγοράσω σπίτι και να κερδίζω 4%, αφού θα γλιτώνω τα νοίκια, αλλά και την επιλογή να πληρώνω σε κάποιον το 4% για να μένω στο σπίτι του και να επενδύω τα λεφτά που θα δέσμευα σε αγορά σπιτιού κερδίζοντας 12% διότι ξέρω από επενδύσεις. Καθαρό κέρδος 12%-4%=8%
Αυτές τις αποδόσεις τις δίνουν επενδύσεις όπως οικοδομικά projects σε αναπτυσσόμενες χώρες, crowdfunding, private equity, domain names, αγοραπωλησίες κερδοφόρων sites κλπ.
Με συμφέρει όμως κι επειδή η Γαλλία έχει προστατευτικό καθεστώς για τον ένοικο. Αν ήταν να πάω σε χώρα καπιταλιστική όπου να με πετάει ο ιδιοκτήτης όποτε θέλει έξω ή να ανεβάζει το νοίκι όσο του γουστάρει κλπ τότε θα αγόραζα. Τώρα δεν αξίζει να δεσμεύω ένα τεράστιο ποσό για κέρδος 4%.
Πήγαινε κοιμησου μωρη βρωμιαρα που θα πεις εσυ για κομοδίνο
την αγγελικουλα πως τη βλεπεις αρχηγε δυνατο εργαλειο..ο σαντμαν τι βαθμο θα της εβαζε?οι αλλοι τι βαθμο θα της βαζατε?εμενα μου βγαζει κατι το..βαλκανικο..η αγγελικουλα..εχει τη καβλα αλβανιδας..οχι ελλεινιδας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλα εσυ το παιζεις δε φοβασε τα φαντασματα και τα στοιχιοματα γιατι εισαι λεσβια..αλλα αυτα ειναι αληθινα..δεν ειανι της φαντασια
Ποιο πανω χερι ρε βουρλο ,,, ρε κομπλεξαρα η πουτσα εχει τοση δυναμη που το μουνι εχασε τα κεντρα του ...Ολες αυτες που εσυ κραζεις για να φανε την πουτσα τους γίνονται ολα ....και εσυ πουστοσφυριζειςΤη περασμένη βδομάδα ηρθε ενας 30 ετων ζηλιαρης αφόρητα με τη γυναίκα του και ζητησε βοήθεια οχι για να καταπολεμησει τη ζήλια του αλλα για να μη τη χασει λογο της ζηλιας του.
Οταν ενας αντρας φοβάται οτι θα χάσει τη γκόμενα του γυναικα του ή σχεση του ειναι μαθηματικός βέβαιο οτι θα τη χάσει.
Πρέπει ο μεσος αντρας να αφησει αυτη τη μοναδικότητα που τρέφει για μια γυναίκα, να πει ναι μεν αλλα υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές.
Ενας αντρας φοβικος υποτονικος μαλθακος δεν έχει καμία τυχη ακομα και τη καλύτερη κοπελα να βρει.
Ολα εχουν να κανουν με τα στανταρς μας καιντις απαιτησεις μας.
Οταν πεσει η οποιαδηποτε κοπελα γυναικα στα μάτια μας ως αξια αυτομάτως ανεβαζουμε τη δικια μας αξια και αυτοπεποίθηση,ειναι νομος..σκοπος ειναι να γαμαμε εμεις η οι γυναίκες?να εχουν το πανω χερι αυτές η εμείς?να φοβόμαστε εμεις ή αυτές?και αν μου πει κάποιος γιατι διακρίνεις τα φυλα?
Θα πω πολυ απλά οτι η καθε γυναικα έχει επιλογές χωρις να κάνει τιποτα γι αυτό,ο άντρας θέλει κοπο.
αυτο δε περιμεναμε να μας το πει ανθρωπος που δε τρωει πουτσα!Ποιο πανω χερι ρε βουρλο ,,, ρε κομπλεξαρα η πουτσα εχει τοση δυναμη που το μουνι εχασε τα κεντρα του ...Ολες αυτες που εσυ κραζεις για να φανε την πουτσα τους γίνονται ολα ....και εσυ πουστοσφυριζεις
αν δεν ακουγες μαλακιες στα FM θα γνωριζεςαυτο δε περιμεναμε να μας το πει ανθρωπος που δε τρωει πουτσα!
δεν ακουω ουτε βραχεα ουτε μακρα. επισης δε τη βρισκω με πλαστικα!αν δεν ακουγες μαλακιες στα FM θα γνωριζες
τα πλαστικα που κολλανε στο θεμα που συζητάμε ...δεν σε καταλαβαίνωδεν ακουω ουτε βραχεα ουτε μακρα. επισης δε τη βρισκω με πλαστικα!
Γαμιας είμαι στα μπουρδέλα αλλά στις έξω όχι
Παίζει να τον φάγανε μπαμπέσικα στο νήμα της ενημέρωσης εκεί που έγραφε για πάντα καθαρή η κωλοτρουπίδα καί τά λέγαν με δυό τρείς περί χέζω ή δε χέζω πριν την τάνα,έ πάνε τα πόστ φαγώθηκαν.ο νταντηςτσουλφας24 που είναι, παλι τρώει οικολογικά?
Τσοκαρακι του καφενεΜε τι μουτρα το λες εσυ αυτο μωρη οταν γαμας με τα κωλοστραπον σου 100δες ??
Ειναι σαν να λεει ο ψαρας να τρωτε ψαρια ειναι υγιεινά και οχι κρεας.
Αν η πουτσα μωρη αγαμητη ηταν τοσο ποθητη τοτε δεν θα πηγαιναν ολοι στα μπουρδέλα αλλοι να γκρινιάζουν οτι δεν βρισκουν και αλλους να τους τρωει η αγαμία.
Εδω υπαρχει υπαρκτο πρόβλημα και φαινεται εδω μεσα.
Υπαρχει μεγάλη ανισορροπια,οι άντρες κοπιαζουν να βρουν ενώ οι γυναίκες βρίσκουν εύκολα οποτε θέλουν.
Και αν οι γυναικες δεν βρίσκουν οπως λες τοτε γιατι δεν δέχονται καμάκι?γιατι το παιζουν δυσκολες και σνομπ?
Σκασε λοιπον γιατι εισαι αλλου για αλλού