Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
769
Πόντοι
86
Δέν είναι μόνη της η πρεζού έχει καί τά πουστάκια δίπλα της!!
Οπου πάει καί οι πουστάρες όλο γελάκια καί χαρούλες...
Αυτούς τί τούς έχουν εδώ γιά άνδρες ? :2funny::2funny::2funny:
Θά μιλήσουν αυτοί γιά γκόμενες ?
Οι μόνες γκόμενες πού έχουν δεί είναι στά μπουρδέλα...καί άν!!
Διότι γκόμενα free ούτε ξέρουν πώς είναι!! :2funny::2funny::2funny:
Αλλά μάλλον είναι άτομα τού Site καί κάνουν τήν πλάκα τους!!
Διαφορετικά άν δέν είναι...τότε μιλάμε γιά τραγική κατάσταση...
Ο παπαφιλιπ είναι και μπουρδελιαρης και πουστης αποτι φαίνεται μπάι δηλαδή γι'αυτό υποστηρίζει τη Μάγκυ η οποία μίλαγε για βυζάρες σε μια κριτικη της,αυτή βυζιά γυναίκας ονειρευεται τέτοια λεσβιαρα που είναι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο παπαφιλιπ είναι και μπουρδελιαρης και πουστης αποτι φαίνεται μπάι δηλαδή γι'αυτό υποστηρίζει τη Μάγκυ η οποία μίλαγε για βυζάρες σε μια κριτικη της,αυτή βυζιά γυναίκας ονειρευεται τέτοια λεσβιαρα που είναι.
Αυτός δέν έχει προτείνει απολύτως τίποτα...μόνο συμφωνεί μέ τήν μίσανδρη λεσβιάρα...καί τής βάζει γελάκια...
Δέν είναι ο μόνος...άλλοι 5-6 είναι...
Εχω πολλά χρόνια στό net λόγο εργασίας καί κατάλαβα τί παίζει...
Καί μάλιστα πολύ καλά !!

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
769
Πόντοι
86
Εδώ στό νήμα τό συγκεκριμένο γράφουν άτομα...καί ξέρουμε ποιοί από αυτούς έχουν καί παίζουν μέ γκόμενες...
Τά πουστάκια πού ήρθαν...τί ακριβώς κάνουν...εκτός από γελάκια...καί μαλακίες ?
Εχουν πεί κάτι ?
Εχουν προτείνει κάτι άλλο...εκτός από τό νά συμφωνούν...μέ τήν μίσανδρη λεσβία ?
Μάς έβγαλαν όλους πούστηδες...έλεος δηλαδή...μέ τά γκρέμλινς εδώ μέσα!!
Αυτός που σου υπογράφω ότι έχει γαμησει γκόμενα φρεε αλλά και πουτανες είναι ένας νεαρός 28 στα 29 ο leblanc μου το έχει πει και τον πιστεύω είχε 2 χρόνια να ανεβάσει κριτική γιατί είχε σχέση μόλις χώρισε ξαναανεβασε.Τωρα ο παπαφιλιπ και υπουργαρας ο παπαφιλιπ είναι μπάι δηλαδή πάει και σε μπουρδέλα κάνει κάτι και με άντρες\τρανς,πως είναι ο ατριδης?που έχει πολλές κριτικές με πουτανες αλλά έχει και κριτικές από τραβελια να τον γαμανε με στραπον.Ο υπουργαρας δε ξέρω αν γαμαει σε μπουρδέλα αλλά ακόμα και να γαμαει είναι και αυτός μπάι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτός δέν έχει προτείνει απολύτως τίποτα...μόνο συμφωνεί μέ τήν μίσανδρη λεσβιάρα...καί τής βάζει γελάκια...
Δέν είναι ο μόνος...άλλοι 5-6 είναι...
Εχω πολλά χρόνια στό net λόγο εργασίας καί κατάλαβα τί παίζει...
Καί μάλιστα πολύ καλά !!
Πες μου και εμένα τι παίζει μπρο γιατι δε πολυξερω.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
769
Πόντοι
86
Τζιμάκο, αυτά που έγραψα είναι γενικά. Άλλος μπορεί το ένα κι άλλος το άλλο. Δεν έχω διάθεση να επεκταθώ, γιατί διάβασα τη συνέχεια του νήματος και το έχετε κάνει γης μαδιάμ.

Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί. Πού με ξέρει ο Ακροατής πώς είμαι και τι κάνω και συ τον πιστεύεις; Αυτά τα λέει γιατί έχουμε προηγούμενα. Τον έχω ξεφτυλίσει γιατί γράφει μπαρούφες. Ορίστε μία από αυτές και βγάλε μόνος σου συμπέρασμα: είναι 56 χρονών και πιστεύει ότι μέχρι τα 65 ενδέχεται να χτυπάει 25άρες οι οποίες θα του έρχονται μόνο για το look του;
Σου φαίνεται για νορμάλ;

Επίσης, κράτα την ψυχραιμία σου και μην παρασύρεσαι σε ύβρεις. Δεν είναι μαγκιά, αλλά απώλεια ψυχραιμίας. Από ό, τι βλέπω σας κουρδίζει η magi και τσιμπάτε όλοι.
Η Μάγκι είναι τραγική φίλε,τέρμα κακιά και αγενεστατη δυστιχως.Δε έμαθε τρόπους διαβολος μεταμορφωμένος.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτός που σου υπογράφω ότι έχει γαμησει γκόμενα φρεε αλλά και πουτανες είναι ένας νεαρός 28 στα 29 ο leblanc μου το έχει πει και τον πιστεύω είχε 2 χρόνια να ανεβάσει κριτική γιατί είχε σχέση μόλις χώρισε ξαναανεβασε.Τωρα ο παπαφιλιπ και υπουργαρας ο παπαφιλιπ είναι μπάι δηλαδή πάει και σε μπουρδέλα κάνει κάτι και με άντρες\τρανς,πως είναι ο ατριδης?που έχει πολλές κριτικές με πουτανες αλλά έχει και κριτικές από τραβελια να τον γαμανε με στραπον.Ο υπουργαρας δε ξέρω αν γαμαει σε μπουρδέλα αλλά ακόμα και να γαμαει είναι και αυτός μπάι.

Πες μου και εμένα τι παίζει μπρο γιατι δε πολυξερω.
Μία χαρά τά ξέρεις καί εσύ...άσε σε εμένα λαλά δέ παίζει...ούτε μέ σφαίρες!!
Τί μία γκόμενα ρέ...γιά μία γκόμενα συζητάς...τώρα εγώ μέχρι νά φύγει η άλλη γιά Η.Π.Α παίζω μέ δύο...τώρα αυτή τήν εποχή!!
Καί εσύ μού λές ότι ο άλλος είχε μία γκόμενα κάποτε...
Σίγουρα πλάκα κάνεις!!
Εδώ από τήν αγαμία τους...θά μάς βγάλουν όλους ότι δέν έχουμε γκόμενες κλπ!!

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
769
Πόντοι
86
Τζιμάκο, αυτά που έγραψα είναι γενικά. Άλλος μπορεί το ένα κι άλλος το άλλο. Δεν έχω διάθεση να επεκταθώ, γιατί διάβασα τη συνέχεια του νήματος και το έχετε κάνει γης μαδιάμ.

Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί. Πού με ξέρει ο Ακροατής πώς είμαι και τι κάνω και συ τον πιστεύεις; Αυτά τα λέει γιατί έχουμε προηγούμενα. Τον έχω ξεφτυλίσει γιατί γράφει μπαρούφες. Ορίστε μία από αυτές και βγάλε μόνος σου συμπέρασμα: είναι 56 χρονών και πιστεύει ότι μέχρι τα 65 ενδέχεται να χτυπάει 25άρες οι οποίες θα του έρχονται μόνο για το look του;
Σου φαίνεται για νορμάλ;

Επίσης, κράτα την ψυχραιμία σου και μην παρασύρεσαι σε ύβρεις. Δεν είναι μαγκιά, αλλά απώλεια ψυχραιμίας. Από ό, τι βλέπω σας κουρδίζει η magi και τσιμπάτε όλοι.
Εγώ συμπαθώ ακροατή αλλά διαφωνώ με αυτό που λέει ότι μέχρι τα 65 μπορείς να βρισκεις 25 αρες που θα πηγαίνουν για το κλικ σου αυτό με τη καμία αλλα εντάξει είναι ωραίος τύπος ο ακροατής εγώ τον πάω.

Μία χαρά τά ξέρεις καί εσύ...άσε σε εμένα λαλά δέ παίζει...ούτε μέ σφαίρες!!
Τί μία γκόμενα ρέ...γιά μία γκόμενα συζητάς...τώρα εγώ μέχρι νά φύγει η άλλη γιά Η.Π.Α παίζω μέ δύο...τώρα αυτή τήν εποχή!!
Καί εσύ μού λές ότι ο άλλος είχε μία γκόμενα κάποτε...
Σίγουρα πλάκα κάνεις!!
Κάτσε ρε φίλε πως στα 56 παίζεις με 2 είσαι φραγκατος ?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Κάτσε ρε φίλε πως στα 56 παίζεις με 2 είσαι φραγκατος ?
Τήν μία είχα σχέση καιρό...αλλά τήν κάνει γιά Η.Π.Α μόνιμα τόν Ιούνιο...
Τήν άλλη τώρα τήν έβγαλα...δέν είναι αρκετός καιρός...
Ναί άτομο 56 αλλά μετράω...δέν είμαι σάπιος...look πού γουστάρουν οι μούνες κάργα...

Δέν έχω πεί ότι στά 65 θά παίζω μέ 25άρες...αυτά είναι μαλακίες τού Κακόγερου...
Εχω πεί ότι αν τά κονέ μου είναι δυνατά μέ τίς γκόμενες όπως τώρα...θά βγάζω μούνες διαφορετικά όχι!!

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τον έχω ξεφτυλίσει γιατί γράφει μπαρούφες.
Μιλάς γιά μόρφωση βρέ αγράμματη λούγκρα...καί γράφεις....ξεφτυλίσει :2funny::2funny::2funny::2funny:
Μέχρι τώρα δέν είχα βγάλει λάθη σου...τώρα τήν γάμησες!! :2funny::2funny::2funny:
Δέν ήθελα νά μπώ σέ αυτό τό παιχνίδι...αλλά αφού τό θέλεις θά τά πούμε...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εγώ συμπαθώ ακροατή αλλά διαφωνώ με αυτό που λέει ότι μέχρι τα 65 μπορείς να βρισκεις 25 αρες που θα πηγαίνουν για το κλικ σου αυτό με τη καμία αλλα εντάξει είναι ωραίος τύπος ο ακροατής εγώ τον πάω.
Εγώ, Τζιμάκο, έγραψα τέσσερις επιλογές που, κατά τη γνώμη μου, έχει κάποιος που δεν τα καταφέρνει με τις γυναίκες. Άλλος θα σου πει άλλα. Ζήτα όμως από τον Ακροατή συμβουλές, να τα πας καλύτερα. Εκτός από το ότι θα κορδώνεται για το πόσο γαμάτος είναι και ρίχνει τις γυναίκες με το look, δεν πρόκειται να αποκομίσεις τίποτα χειροπιαστό που να σε βοηθήσει.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
769
Πόντοι
86
Εγώ, Τζιμάκο, έγραψα τέσσερις επιλογές που, κατά τη γνώμη μου, έχει κάποιος που δεν τα καταφέρνει με τις γυναίκες. Άλλος θα σου πει άλλα. Ζήτα όμως από τον Ακροατή συμβουλές, να τα πας καλύτερα. Εκτός από το ότι θα κορδώνεται για το πόσο γαμάτος είναι και ρίχνει τις γυναίκες με το look, δεν πρόκειται να αποκομίσεις τίποτα χειροπιαστό που να σε βοηθήσει.
Μπορεί να είναι άπειρος στις γκόμενες αλλά γαμαει σε μπουρδέλα τουλάχιστον και μάλιστα πολλές φορές όπως λέει.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μιλάς γιά μόρφωση βρέ αγράμματη λούγκρα...καί γράφεις....ξεφτυλίσει :2funny::2funny::2funny::2funny:
Μέχρι τώρα δέν είχα βγάλει λάθη σου...τώρα τήν γάμησες!! :2funny::2funny::2funny:
Δέν ήθελα νά μπώ σέ αυτό τό παιχνίδι...αλλά αφού τό θέλεις θά τά πούμε...
Σκεφτόμουνα αρχικά το «φτύσει», οπότε τα πήρες 2 σε 1. :grin:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μπορεί να είναι άπειρος στις γκόμενες αλλά γαμαει σε μπουρδέλα τουλάχιστον και μάλιστα πολλές φορές όπως λέει.
:new_shocked:Είπε τέτοιο πράγμα; Εκεί είχα καταλήξει κι εγώ βέβαια, ότι δηλαδή τη βγάζει μόνο με μπουρδέλα, αλλά μέχρι τώρα μου το έπαιζε μεγάλος κατακτητής και υποστήριζε ότι στα μπουρδέλα πήγαινε μόνο πολύ παλιά, τότε που ήταν νέος και υπήρχαν γκομενάρες από το Ανατ. Μπλοκ. Τουναντίον το παίζει πολύ έμπειρος με τις γυναίκες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σκεφτόμουνα αρχικά το «φτύσει», οπότε τα πήρες 2 σε 1. :grin:
Αν θέλω καί κάτσω καί διαβάσω τί έχεις γράψει...θά σού βγάλω πολλά μαργαριτάρια...
Αλλά βαριέμαι...καί σέ εμένα μαγκιές γιά μόρφωση άσε καλύτερα...
Δέν θέλω νά πώ κάτι άλλο σέ αυτό τό θέμα...έχει εδώ πολλούς αγράμματους παίξε εκεί καλύτερα...
Μέ εμένα θά είσαι Κύριος...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μπράβο κάνε πλακίτσα νά γελάσουμε...
Στά μπουρδέλα έχω νά πάω πάνω από 18-20 χρόνια... :2funny:
Οταν πήγαινα τό Site αυτό δέν υπήρχε!! :2funny::2funny::2funny:
Ρέ καθυστερημένοι είστε όλοι εδώ...τά έχω γράψει 100 φορές...τά ίδια καί τά ίδια...
Καλή η πλάκα...αλλά κάπου κουράζει!!

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
769
Πόντοι
86
:new_shocked:Είπε τέτοιο πράγμα; Εκεί είχα καταλήξει κι εγώ βέβαια, ότι δηλαδή τη βγάζει μόνο με μπουρδέλα, αλλά μέχρι τώρα μου το έπαιζε μεγάλος κατακτητής και υποστήριζε ότι στα μπουρδέλα πήγαινε μόνο πολύ παλιά, τότε που ήταν νέος και υπήρχαν γκομενάρες από το Ανατ. Μπλοκ. Τουναντίον το παίζει πολύ έμπειρος με τις γυναίκες.
Δε το είπε ποτέ ακόμα λέει ότι βρίσκει γκόμενες αλλά πιστεύω δε βρίσκει με μπουρδέλα τη βγάζει αλλά δε θέλει να το παραδεχτεί πάντως εγώ τον πάω είναι ωραίος τύπος.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
769
Πόντοι
86
Μπράβο κάνε πλακίτσα νά γελάσουμε...
Οταν πήγαινα τό Site αυτό δέν υπήρχε!! :2funny::2funny::2funny:
Ρέ καθυστερημένοι είστε όλοι εδώ...τά έχω γράψει 100 φορές...τά ίδια καί τά ίδια...
Καλή η πλάκα...αλλά κάπου κουράζει!!
Σε μένα μη τα λες εγώ μαζί σου είμαι ξέρεις ότι σε πάω,δε ξέρω αν βρίσκεις γκόμενες η όχι είναι η αλήθεια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αν θέλω καί κάτσω καί διαβάσω τί έχεις γράψει...θά σού βγάλω πολλά μαργαριτάρια...
Αλλά βαριέμαι...καί σέ εμένα μαγκιές γιά μόρφωση άσε καλύτερα...
Δέν θέλω νά πώ κάτι άλλο σέ αυτό τό θέμα...έχει εδώ πολλούς αγράμματους παίξε εκεί καλύτερα...
Μέ εμένα θά είσαι Κύριος...
Ξέρεις τι είναι τα λάθη εκ παραδρομής; Δες εδώ:

Δεν σου έκανα ποτέ παρατήρηση για λάθη εκ παραδρομής, αλλά για δομικά. Αυτά που κάνει κάποιος, επειδή δεν μπορεί να καταλάβει γλωσσικά φαινόμενα. Πχ δεν ξέρεις να κλίνεις τα επίθετα σε -ώδης και πότε βάζουμε τόνο σε μονοσύλλαβες λέξεις. Επειδή είσαι στουρνάρι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σε μένα μη τα λες εγώ μαζί σου είμαι ξέρεις ότι σε πάω,δε ξέρω αν βρίσκεις γκόμενες η όχι είναι η αλήθεια.
Ασε τό λαλά καί σέ εμένα αυτά ξέχνα τα...δέν περνάνε
Η θά είσαι σωστός απέναντι μου η όχι....αυτά σέ άλλους!!
Ξέρεις τι είναι τα λάθη εκ παραδρομής; Δες εδώ:

Δεν σου έκανα ποτέ παρατήρηση για λάθη εκ παραδρομής, αλλά για δομικά. Αυτά που κάνει κάποιος, επειδή δεν μπορεί να καταλάβει γλωσσικά φαινόμενα. Πχ δεν ξέρεις να κλίνεις τα επίθετα σε -ώδης και πότε βάζουμε τόνο σε μονοσύλλαβες λέξεις. Επειδή είσαι στουρνάρι.
Ρέ άνθρωπε σού έχω πεί 100 φορές ότι γράφω γρήγορα καί δέν κοιτάω γιά λάθη...
Δέν μέ νοιάζουν...
Εχω τελειώσει από τό Ε.Μ.Π πρίν από 30 χρόνια...τί μού λές τώρα...

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
769
Πόντοι
86
Ασε τό λαλά καί σέ εμένα αυτά ξέχνα τα...δέν περνάνε
Η θά είσαι σωστός απέναντι μου η όχι....αυτά σέ άλλους!!

Ρέ άνθρωπε σού έχω πεί 100 φορές ότι γράφω γρήγορα καί δέν κοιτάω γιά λάθη...
Δέν μέ νοιάζουν...
Είμαι σωστός απέναντι σου και σου ξαναλέω δε ξέρω αν γαμας γκόμενες η όχι,αν έχεις να πάς 18 χρόνια σε μπουρδέλο τοτε λογικά θα γαμας φρεε γκόμενες εκτός και αν έχεις να το κάνεις 18 χρόνια πράγμα αδύνατον

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δηλαδή μέχρι τα 36-38, όσο ήσουν νέος δηλαδή, πήγαινες σε μπουρδέλα, αλλά όσο γερνάς τις ρίχνεις με το look... Στα 70 θα είσαι στο peak της επιτυχίας. :hi:

:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom