Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δηλαδή μέχρι τα 36-38, όσο ήσουν νέος δηλαδή, πήγαινες σε μπουρδέλα, αλλά όσο γερνάς τις ρίχνεις με το look... Στα 70 θα είσαι στο peak της επιτυχίας. :hi:

:2funny:
Τό μόνο πού μπορώ νά σκεφτώ γιά εσένα καί τόν άλλο.. αν δέν είσαι Mod τού Site...είσαι σίγουρα καθυστερημένος!!
Πόσες φορές στά έχω πεί ρέ...πόσες ?
Πάνω από 10 φορές...τά ίδια καί τά ίδια... :2funny::2funny::2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.745
Πόντοι
1.706
Δέν έχω πεί ότι στά 65 θά παίζω μέ 25άρες...αυτά είναι μαλακίες τού Κακόγερου...
Εχω πεί ότι αν τά κονέ μου είναι δυνατά μέ τίς γκόμενες όπως τώρα...θά βγάζω μούνες διαφορετικά όχι!!
Τι θα πει «αν τα κονέ σου είναι δυνατά;» Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Έβαλες μία παράμετρο για να μπορείς να ξεφύγεις, όταν στη λέω. Αν πιστεύεις ότι μία 25άρα πάει με έναν 65χρονο για το look του είσαι πολύ αφελής. Στο θέμα των γυναικών, όλο με βαθμολογίες και στατιστικές ασχολείσαι και όσους ξέρω που είναι έτσι απλά δεν γαμάνε.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τι θα πει «αν τα κονέ σου είναι δυνατά;» Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Έβαλες μία παράμετρο για να μπορείς να ξεφύγεις, όταν στη λέω. Αν πιστεύεις ότι μία 25άρα πάει με έναν 65χρονο για το look του είσαι πολύ αφελής. Στο θέμα των γυναικών, όλο με βαθμολογίες και στατιστικές ασχολείσαι και όσους ξέρω που είναι έτσι απλά δεν γαμάνε.
Θά στό πώ γιά άλλη μία φορά...αλλά αν μέ ρωτήσεις ξανά άλλη φορά...σημαίνει ότι σίγουρα είσαι καθυστερημένος...
Συνήθως τά κονέ μου είναι επαγγελματικά...από τόν χώρο μου...περισσότερο μέ μουσικούς έχω νά κάνω...
Ετσι λοιπόν διατηρώ όσο διατηρώ...ενημερωμένη τήν ερωτική ατζέντα μου...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.745
Πόντοι
1.706
Θά στό πώ γιά άλλη μία φορά...αλλά αν μέ ρωτήσεις ξανά άλλη φορά...σημαίνει ότι σίγουρα είσαι καθυστερημένος...
Συνήθως τά κονέ μου είναι επαγγελματικά...από τόν χώρο μου...περισσότερο μέ μουσικούς έχω νά κάνω...
Ετσι λοιπόν διατηρώ όσο διατηρώ...ενημερωμένη τήν ερωτική ατζέντα μου...
Αν νομίζεις ότι η ενημέρωση της ατζέντας θα καλύψει το χάσμα της ηλικίας, ο καθυστερημένος είσαι εσύ. Θα πρέπει να γίνονται πολλές δεκάδες προσθήκες στην ατζέντα για να πετυχαίνεις καμμιά γεροντολάγνα, και όσο περισσότερο γερνάς να αυξάνουν και οι προσθήκες. Πρακτικά αδύνατον.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
6
Like
4.704
Πόντοι
736
τσαγακι και βιαγκρα
Εβγαλεσ Και γλώσσα Μωρή σάπια τουρκογυφτισα, που ξαφνικά μου έγινες domina και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. πουτσοπαρακαλιαρα που σε γαμαγαν για 10 ευρώ .τα ξέχασες ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.658
Πόντοι
9.297
Οι σχέσεις γενικά και αν πετύχουν ή όχι είναι καθαρά θέμα τυχαιότητας.
Εμείς οι άντρες είμαστε κυνηγοί, αν στον περίγυρο μας υπάρχει κάποια που αξίζει τη διεκδικούμε αν όχι προσπερνάμε. Η λαϊκή σοφία που λέει πως οι καλές είναι πιασμένες και οι ελεύθερες χεσμένες έχει μια δόση αλήθειας.
Υπάρχουν χιλιάδες μόνοι και μόνες και το πιθανότερο είναι να καταλήξουν μόνοι.
Ο λόγος είναι πως οι μόνες κοιτάνε εκεί που δεν τις βλέπουν και οι μόνοι σε ήδη πιασμένες.

Μόνες γυναίκες που τις πήραν τα χρόνια κοιτάνε άντρες που θέλουν οικογένεια και παιδιά και δεν κοιτάνε συνομήλικους.
Χωρισμένες με παιδιά ψάχνουν άντρα χωρίς υποχρεώσεις όταν αυτός δεν πρόκειται να κοιτάξει αυτές κοκ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς το πιο εύκολο είναι να κολλήσεις με βάση τα συμφέροντα.
Είσαι 30; Μπλέκεις με μια 40αρα και όλα κομπλέ.
Είσαι απένταρη; Είσαι με το φραγκάτο κοκ

Δεν τρέχει τίποτα με τις ελλεηνίδες κτλ απλά κάποιοι ήταν τυχεροί και γνώρισαν το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη στιγμή. Οι υπόλοιποι περιφέρονται και δημιουργούν σχέσεις με βάση τα συμφέροντα που κάποτε θα λήξουν.

Γνωρίζω πολλές γυναίκες αλλά οι πιο πολλές αποφεύγουν να απαντήσουν στον ελέφαντα στο δωμάτιο και νομίζουν πως έχουν το πάνω χέρι επειδή απλώς είναι γυναίκες. Που να ήξεραν :wink:
Όλες οι γυναίκες πληρώνονται .
Κάποιες σε ρευστό -για ενοικιαση- και κάποιες σε ρευστο -για αγορα-aka γάμο .

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.963
Πόντοι
27.261
Δέν είναι μόνη της η πρεζού έχει καί τά πουστάκια δίπλα της!!
Οπου πάει καί οι πουστάρες όλο γελάκια καί χαρούλες...
Αυτούς τί τούς έχουν εδώ γιά άνδρες ? :2funny::2funny::2funny:
Θά μιλήσουν αυτοί γιά γκόμενες ?
Οι μόνες γκόμενες πού έχουν δεί είναι στά μπουρδέλα...καί άν!!
Διότι γκόμενα free ούτε ξέρουν πώς είναι!! :2funny::2funny::2funny:
Αλλά μάλλον είναι άτομα τού Site καί κάνουν τήν πλάκα τους!!
Διαφορετικά άν δέν είναι...τότε μιλάμε γιά τραγική κατάσταση...

Ο παπαφιλιπ είναι και μπουρδελιαρης και πουστης αποτι φαίνεται μπάι δηλαδή γι'αυτό υποστηρίζει τη Μάγκυ η οποία μίλαγε για βυζάρες σε μια κριτικη της,αυτή βυζιά γυναίκας ονειρευεται τέτοια λεσβιαρα που είναι.

Αυτός δέν έχει προτείνει απολύτως τίποτα...μόνο συμφωνεί μέ τήν μίσανδρη λεσβιάρα...καί τής βάζει γελάκια...
Δέν είναι ο μόνος...άλλοι 5-6 είναι...

Εχω πολλά χρόνια στό net λόγο εργασίας καί κατάλαβα τί παίζει...
Καί μάλιστα πολύ καλά !!

Αυτός που σου υπογράφω ότι έχει γαμησει γκόμενα φρεε αλλά και πουτανες είναι ένας νεαρός 28 στα 29 ο leblanc μου το έχει πει και τον πιστεύω είχε 2 χρόνια να ανεβάσει κριτική γιατί είχε σχέση μόλις χώρισε ξαναανεβασε.Τωρα ο παπαφιλιπ και υπουργαρας ο παπαφιλιπ είναι μπάι δηλαδή πάει και σε μπουρδέλα κάνει κάτι και με άντρες\τρανς,πως είναι ο ατριδης?που έχει πολλές κριτικές με πουτανες αλλά έχει και κριτικές από τραβελια να τον γαμανε με στραπον.Ο υπουργαρας δε ξέρω αν γαμαει σε μπουρδέλα αλλά ακόμα και να γαμαει είναι και αυτός μπάι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πες μου και εμένα τι παίζει μπρο γιατι δε πολυξερω.

Μία χαρά τά ξέρεις καί εσύ...άσε σε εμένα λαλά δέ παίζει...ούτε μέ σφαίρες!!
Τί μία γκόμενα ρέ...γιά μία γκόμενα συζητάς...τώρα εγώ μέχρι νά φύγει η άλλη γιά Η.Π.Α παίζω μέ δύο...τώρα αυτή τήν εποχή!!
Καί εσύ μού λές ότι ο άλλος είχε μία γκόμενα κάποτε...
Σίγουρα πλάκα κάνεις!!
Εδώ από τήν αγαμία τους...θά μάς βγάλουν όλους ότι δέν έχουμε γκόμενες κλπ!!

Εγώ συμπαθώ ακροατή αλλά διαφωνώ με αυτό που λέει ότι μέχρι τα 65 μπορείς να βρισκεις 25 αρες που θα πηγαίνουν για το κλικ σου αυτό με τη καμία αλλα εντάξει είναι ωραίος τύπος ο ακροατής εγώ τον πάω.

Κάτσε ρε φίλε πως στα 56 παίζεις με 2 είσαι φραγκατος ?

Τήν μία είχα σχέση καιρό...αλλά τήν κάνει γιά Η.Π.Α μόνιμα τόν Ιούνιο...
Τήν άλλη τώρα τήν έβγαλα...δέν είναι αρκετός καιρός...
Ναί άτομο 56 αλλά μετράω...δέν είμαι σάπιος...look πού γουστάρουν οι μούνες κάργα...

Εγώ, Τζιμάκο, έγραψα τέσσερις επιλογές που, κατά τη γνώμη μου, έχει κάποιος που δεν τα καταφέρνει με τις γυναίκες. Άλλος θα σου πει άλλα. Ζήτα όμως από τον Ακροατή συμβουλές, να τα πας καλύτερα. Εκτός από το ότι θα κορδώνεται για το πόσο γαμάτος είναι και ρίχνει τις γυναίκες με το look, δεν πρόκειται να αποκομίσεις τίποτα χειροπιαστό που να σε βοηθήσει.

Μπορεί να είναι άπειρος στις γκόμενες αλλά γαμαει σε μπουρδέλα τουλάχιστον και μάλιστα πολλές φορές όπως λέει.

Μπράβο κάνε πλακίτσα νά γελάσουμε...
Στά μπουρδέλα έχω νά πάω πάνω από 18-20 χρόνια... :2funny:
Οταν πήγαινα τό Site αυτό δέν υπήρχε!! :2funny::2funny::2funny:
Ρέ καθυστερημένοι είστε όλοι εδώ...τά έχω γράψει 100 φορές...τά ίδια καί τά ίδια...
Καλή η πλάκα...αλλά κάπου κουράζει!!

Δε το είπε ποτέ ακόμα λέει ότι βρίσκει γκόμενες αλλά πιστεύω δε βρίσκει με μπουρδέλα τη βγάζει αλλά δε θέλει να το παραδεχτεί πάντως εγώ τον πάω είναι ωραίος τύπος.

Σε μένα μη τα λες εγώ μαζί σου είμαι ξέρεις ότι σε πάω,δε ξέρω αν βρίσκεις γκόμενες η όχι είναι η αλήθεια.

Ασε τό λαλά καί σέ εμένα αυτά ξέχνα τα...δέν περνάνε
Η θά είσαι σωστός απέναντι μου η όχι....αυτά σέ άλλους!!

Είμαι σωστός απέναντι σου και σου ξαναλέω δε ξέρω αν γαμας γκόμενες η όχι,αν έχεις να πάς 18 χρόνια σε μπουρδέλο τοτε λογικά θα γαμας φρεε γκόμενες εκτός και αν έχεις να το κάνεις 18 χρόνια πράγμα αδύνατον
%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CF%82-mpezos.gif

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

πχιο ηλιθιοι και απο τα κουλουρακια του καφε ναουμε

• Χαχα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.236
Πόντοι
25.467
:new_shocked:Είπε τέτοιο πράγμα; Εκεί είχα καταλήξει κι εγώ βέβαια, ότι δηλαδή τη βγάζει μόνο με μπουρδέλα, αλλά μέχρι τώρα μου το έπαιζε μεγάλος κατακτητής και υποστήριζε ότι στα μπουρδέλα πήγαινε μόνο πολύ παλιά, τότε που ήταν νέος και υπήρχαν γκομενάρες από το Ανατ. Μπλοκ. Τουναντίον το παίζει πολύ έμπειρος με τις γυναίκες.

Κι εσείς, μεγάλος κατακτητής το παίζετε και πολύ έμπειρος με τις γυναίκες... Τι διαφορετικό έκανε από εσάς και τον λοιδορείτε; :coffee:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.886
Πόντοι
1.446

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.886
Πόντοι
1.446

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.886
Πόντοι
1.446

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.745
Πόντοι
1.706

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Εμένα γιατί με συμπεριέλαβες, ρε Παπαροφίλιππα; Αυτό που λέω στο Τζιμάκο να ζητήσει συμβουλή από τον Ακροατή ειρωνικά το λέω. Εκτός αν το έβαλες για να εξασφαλίσεις μία ροή στην κουβέντα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.215
Πόντοι
3.506
Τζιμακο σχόλιο για αξιόλογο μέλος @Glyfomounix ?
Καλό παιδί ο Τζιμακος.

Αν χάσει τα πενήντα έξτρα κιλά που έχει ίσως βάλει μυαλό. Έχει στουμπώσει με ζάχαρη και λίπος και όλο το αίμα είναι στην κοιλιά αντί να είναι στο κεφάλι

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Σαφώς και είναι δύο προτάσεις. Αλλά βρίσκονται στην ίδια παράγραφο, χωρίς να υπάρχει μεταξύ τους διαχωριστικός, ή αντιθετικός, ή επεξηγηματικός σύνδεσμος.

Οπότε τα περί συντακτικού θα πρέπει μάλλον να τα αναθεωρήσετε. :coffee:
Στο έγραψα και έτσι αδερφέ, απλά ελπίζω να κατάλαβες τι ήθελα να πω και όχι να στέκεσαι σε αυτό.
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα για την περίπτωση σου.
Εντάξει παιδάκι βγήκες από πάνω, κάνε μου και καθρεφτάκι.

Αντί να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τι τρέχει με τις ελλεηνίδες εσείς ασχολείστε με το πως θα την πει ο ένας στον άλλον, ποιος την έχει μεγαλύτερη και ποιος έχει καλύτερα γούστα.

Με αυτά τα μυαλά άλλες 10000 σελίδες να γραφτούν πάλι θα είμαστε στο απόλυτο 0.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.745
Πόντοι
1.706
@Anestis zapatas Τι έκανες τελικά με το θέμα της αυτοβελτίωσης; Έλειπα ένα μήνα κι έχω χάσει επεισόδια. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι αυτοβελτιώνεις έναν νέο 25 χρονών που δεν μπορεί να γαμήσει... :embarrased:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Περισσότερο ΜΑΛΑΚΑΣ δέν γίνεται...τό απέδειξες τελικά...
Δέν είσαι ο μόνος...εκτός τίς πούστρες πού έχει εδώ...έχει καί τίς πούστρες πού η μαλακία βαράει ταβάνι...
Συνέχισε καλά τά πάς...βάζε καί Gif μέ πούστρες όπως συνήθως...είστε συνηθισμένοι από αυτά...είναι ο χώρος σας!!
Εχεις τήν εντύπωση ότι λές εξυπνάδες ? Μόνο καθυστερημένα άτομα καί προβληματικά γελάνε μέ αυτά πού λές...κανείς άλλος...
Ούτε τά θάρρος νά πείς τήν γνώμη σου δέν έχεις...ουστ!!
Αν νομίζεις ότι η ενημέρωση της ατζέντας θα καλύψει το χάσμα της ηλικίας, ο καθυστερημένος είσαι εσύ. Θα πρέπει να γίνονται πολλές δεκάδες προσθήκες στην ατζέντα για να πετυχαίνεις καμμιά γεροντολάγνα, και όσο περισσότερο γερνάς να αυξάνουν και οι προσθήκες. Πρακτικά αδύνατον.
Καί τί μέ πέρασες εμένα ρέ ανόητε...σαν τά γκρέμλινς καί τίς πουστάρες πού έχει εδώ...δέν πάς καλά...
Πού παρακαλάτε νά βρείτε γκόμενα...:2funny:
Δέν είσαι μέ τά καλά σου...καί ούτε ξέρεις μέ ποιόν μιλάς...
Γιά αυτό τόν λόγο...κάτσε στήν γωνία σου καί μήν μιλάς...

:heavymetalbig:

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.927
Πόντοι
736
@Anestis zapatas Τι έκανες τελικά με το θέμα της αυτοβελτίωσης; Έλειπα ένα μήνα κι έχω χάσει επεισόδια. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι αυτοβελτιώνεις έναν νέο 25 χρονών που δεν μπορεί να γαμήσει... :embarrased:

Ακομα δεν σε μπαναραν μωρη ξεκωλιαρα γαμιολα?

Αστο απο κορδελες εσυ εισαι μανούλα
Αντε ανεστακο σαν :coffee:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.963
Πόντοι
27.261
κατι σε φύκια και μεταξωτές κορδελες ... :coffee:
είμαι έξω βολταρω με τη νταλίκα και τα γκομενάκια μου, που πηδάω τσάμπα.
θα μπω πιο μετά που θα είναι όλοι μαζεμένοι οι βλαμμένοι πάλι.
ξεχωριστά είναι βαρετά.
όταν είναι μέσα όλοι μαζί, δε μπορούν να βγάλουν άκρη ούτε μεταξύ τους.
θέλουν και επεξήγηση για τα αυτονόητα, οι διάνοιες της ηλιθιότητας :2funny::2funny::2funny:

• Αγάπη

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.745
Πόντοι
1.706
Καί τί μέ πέρασες εμένα ρέ ανόητε...σαν τά γκρέμλινς καί τίς πουστάρες πού έχει εδώ...δέν πάς καλά...
Πού παρακαλάτε νά βρείτε γκόμενα...:2funny:
Δέν είσαι μέ τά καλά σου...καί ούτε ξέρεις μέ ποιόν μιλάς...
Γιά αυτό τόν λόγο...κάτσε στήν γωνία σου καί μήν μιλάς...

:heavymetalbig:
Με βάση το δείγμα γραφής σου, στην καλύτερη περίπτωση για αρλουμπολόγο που τη βγάζει με μπουρδέλα και χειρογλύκανο και στη χειρότερη για γκέη σε άρνηση. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom