Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.853
Πόντοι
216
Αυτά να τα πεις στους μαλακες παπαφιλιπ και υπουργαρα που νομίζουν πως
Δε είναι 11.3 είναι 15 επίσης αν έκανα αερομασαζ δε θα έχυνε η μαρίνα Σέρβα με τη πάρτη μου και μη μου πεις ότι είπε ψέματα γιατί τα είδα.
Η αδερφή σου ξέρει ότι κάνεις μπουρδελότσαρκες μαν; :coffee:
Ρε χοντρέ, αν είχα αδερφή όλο πάσες θα μου έκανε, έχεις το βάζο με το μέλι δίπλα σου και ρουφάς καμμένο λάδι με το καλαμάκι;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.853
Πόντοι
216
Το έχω επισημάνει κι εγώ αυτό.

Ειδικά σε μμμ,αν υπάρχει κενή θέση δίπλα σε άντρα,προτιμούν να είναι όρθιες ή θα κάτσουν με πλάτη σ'αυτόν.Εδώ άλλες,βγαίνουν έξω ημίγυμνες,αλλά αν τις κοιτάνε,τρέμουνε

Βέβαια,όταν τα φτιάχνουν με αληταράδες και πρεζόνια...εκεί δε φοβούνται. :idiot:
Μα και δίπλα να κάτσει ξεβράκωτη (κυριολεκτικά), αν είναι μόνη της, το 1ο πράγμα που θα κάνει είναι να πιάσει κινητό. Με το που πιάσει εργολαβία, κατεβάζει ρολά και όλοι γίνονται φαντάσματα σε ακτίνα 30μ. Δε πα να ρίχνεις βόμβες έξω απ' την πόρτα, το θέμα είναι αν έστειλε ο Μήτσος :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
Στις προσεγγισεις πολλοι δεν λογαριαζουν το κατάλληλο ταιμινγκ.
Οι γκομενες γενικά λειτουργουν βαση των συνθηκών που βιωνουν εκεινη τη στιγμη αντιθετα οι άντρες οτι συνθηκες και να βιωσουν γινονται δεκτικοί ευκολα σε μια πρόκληση.
Αντίθετα οι γυναίκες εχουν συνθηκες,π.χ εκεινη τη στιγμή δεν θέλει σχέση, ή εχει αλλες προταιρεοτητες,επάγγελματικες,κοινωνικες,και οτι αλλο μπορει να φανταστείτε.
Η επιτυχία για σωστη προσεγγηση θελει το σωστο ταιμινγκ, αυτά που ελεγα του βλακα του παπια αλλα που χαμπαρι, οταν π.χ μια γυναίκα παει Ερμού, παει για να ψωνισει να χαζεψει να κάνει σοπινγκ θεραπι κλπ κλαιν αν παει ο παπιας και της πει θελω να σε πηδηξω,θα τον γράψει στο μουνι της,αυτα που ελεγε ηταν ακυρα 100% καθολου στρατηγική τακτικισμος γνώση εμπειρία εξάσκηση.
Ηταν φαση οτι βρέξει ας καταβασει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλα κρατα το φαναρι τωρα γιατι θα τη παρει τη πρωην σου απο τη πισω τρυπα τώρα.
τι βλακείες λες πάλι ρε ψυχολόγε της στάνης και της χούφτας?

τώρα τώρα...
μάθε να γράφεις ρε αγράμματο κοπρογιδο με αη-κιου ανοιγμενου σύκου
τώρα :effemine:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.853
Πόντοι
216
Τύποι στις 10.000 σελίδες ανοίγει SHIPWRECKED σαμπάνια με τον κωλο του ο χοντρός σαν τη γκόμενα εδώ μετά το 3:00

:wanker::wanker::wanker:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.235
Πόντοι
25.467
Στις προσεγγισεις πολλοι δεν λογαριαζουν το κατάλληλο ταιμινγκ.
Οι γκομενες γενικά λειτουργουν βαση των συνθηκών που βιωνουν εκεινη τη στιγμη αντιθετα οι άντρες οτι συνθηκες και να βιωσουν γινονται δεκτικοί ευκολα σε μια πρόκληση.
Αντίθετα οι γυναίκες εχουν συνθηκες,π.χ εκεινη τη στιγμή δεν θέλει σχέση, ή εχει αλλες προταιρεοτητες,επάγγελματικες,κοινωνικες,και οτι αλλο μπορει να φανταστείτε.
Η επιτυχία για σωστη προσεγγηση θελει το σωστο ταιμινγκ, αυτά που ελεγα του βλακα του παπια αλλα που χαμπαρι, οταν π.χ μια γυναίκα παει Ερμού, παει για να ψωνισει να χαζεψει να κάνει σοπινγκ θεραπι κλπ κλαιν αν παει ο παπιας και της πει θελω να σε πηδηξω,θα τον γράψει στο μουνι της,αυτα που ελεγε ηταν ακυρα 100% καθολου στρατηγική τακτικισμος γνώση εμπειρία εξάσκηση.
Ηταν φαση οτι βρέξει ας καταβασει

Έχετε δίκιο. Το τάιμινγκ παίζει μεγάλο ρόλο.

Εγώ προσωπικά έχω βρει ένα αλάνθαστο κόλπο. Κάθομαι με το αναπηρικό μου αμαξίδιο μπροστά στο ράφι με τα προφυλακτικά στο σούπερ μάρκετ. Και την πέφτω σε όποια βάλει προφυλακτικά στο καρότσι της επειδή αυτό δείχνει ότι είναι έτοιμη να γαμηθεί, ή τουλάχιστον το σχεδιάζει. :coffee:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
Κανε μώκο ρε μπούλη,τωρα η πρωην παίρνει μπουκη του γαμια της.
μην αντιμηλας μαρή ψωλοζητιανα του Λεοντίου, που η μόνη σου σχέση είναι η τετράποδη Μαρίκα, η γίδα της κυρανιτσας της γειτόνισσάς σου.
μου θες και σεμινάρια για τις γίδες φετοντενεκε χωρίς καπάκι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.235
Πόντοι
25.467
Tι φυντάνι εισαι εσυ ρε μπουλη...
Αδικεισαι...
Απο τη ζηλια σου μεχρι και διαγωνισμό εκανες τρομαρα σου....
Τοσο σε τσουζειιιιιιιιι
Και γουστάρουμε που σε τσουζειιιιιιι

Ανεστάκο!

Έχε υπόψη σου, πως με τα φάρμακα που παίρνω (λόγω προχωρημένης ηλικίας) οι κλανιές μου είναι τόσο τοξικές, που αν απλά γυρίσω και σε κλάσω, θα πάθεις διάβρωση. :coffee:

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
757
Πόντοι
81
Τελικά τι τρέχει με αυτές τις Ελλεϊνίδες ρε παιδια; Κατάλαβε κανένας;
Έχουν συμφιλιωθεί με το σεξουαλισμό τους; Τι κόμπλεξ έχουν που δε τα έχουν οι ξένες;

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206
Καλά να λέμε και της ελλεινιδας το δίκιο..και εγώ άμα ειμουνα γυναίκα σιγά μη καθόμουνα δίπλα στα αποτυχημένα Λιγουρια στο λεωφορείο που δεν χουν λεφτά ούτε για παπάκι..τα πρεζακια όμως έχουνε ρόδα..και μηχανή μεγάλη και μπέμπα..για αυτο τα φτιάχνουν με αυτούς..ο άλλος που πάει μεσγλςο άντρας με το λεωφορείο..να τον κάνει τι?να του πληρώνει το ταξί όταν θα βγαίνουμε μαζί?ελλεινιδα με το λεοφορειο θα πάει..μόνο άμα τα έχουνε από το σχολείο..η ειναι χρόνια μαζί..η ειναι στην ίδια παρέα..αλλιώς θα τα φτιάξει με κάποιον που έχει καινούριο αμάξι η μηχανή.
το θεμα ειναι οτι αυτες πανε με λεωφορειο, αλλα θελουν ο γκομενος που θα βρουν να εχει αμαξι καλο και καινουργιο,
απλα επειδη αυτες εχουν μουνι και ειναι ποθητες απο πολλους, σου λεει η αλλη αν θες να με εχεις, πρεπει να εχεις και επιπροσθετα πραγματα, μονο με την εμφανιση σου παιρνεις τα αρχιδια σου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.235
Πόντοι
25.467
Να ρωτήσεις αυτον που την έβγαλε
Εγω εξήγησα την αυτοβελτίωση τι ειναι και πως μπορει να επιτευχθεί.
Υπάρχουν ατομα που την εφάρμοσαν και λενε και ευχαριστώ τωρα που πηδάνε

Ανεστάκο!

Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις ένα CONBOURDELIO, όπως ο άλλος είχε κάνει το Conclavio;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
Κανε μωκο μπουλη μη δεις τη πρωην σε λαιβ τσοντα και παθεις κοκο μπλοκο και να λεει εσυ εισαι γαμιας οχι σαν τον παπαφιλιπς
τράβα κατουρα την κωλοτρουπιδα σου μαρή βοσκοπούλα του Λεοντίου μπας και ασπρίσει περισσότερο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
το θεμα ειναι οτι αυτες πανε με λεωφορειο, αλλα θελουν ο γκομενος που θα βρουν να εχει αμαξι καλο και καινουργιο,
απλα επειδη αυτες εχουν μουνι και ειναι ποθητες απο πολλους, σου λεει η αλλη αν θες να με εχεις, πρεπει να εχεις και επιπροσθετα πραγματα, μονο με την εμφανιση σου παιρνεις τα αρχιδια σου
Αν ο γκόμενος-γαμέας...δέν έχει μετράτο αμάξι...είναι σάν νά μήν έχει καθόλου στήν πραγματικότητα!!
Διότι θά βρεθεί τό επόμενο κορόιδο-ταξιτζής...πού θά έχει καλό αμάξι καί θά τήν βγάλει γκόμενα...
Ασχετα βέβαια πού αργότερα...θά καταλάβει καί τόν λόγο πού τήν έβγαλε...
Φυσικά τό αμάξι δέν φτάνει...εξυπακούεται ότι θά χρειαστούν μακρινές βόλτες...3ημερα ταξιδάκια...
Δυστυχώς αλλά έτσι ενεργούν οι γκόμενες...καί οι μέτριες καί οι ασχημομέτριες...γιά τίς ωραίες δέν κάνω κάν συζήτηση... :sunglasses:
:heavymetalbig:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν ο γκόμενος-γαμέας...δέν έχει μετράτο αμάξι...είναι σάν νά μήν έχει καθόλου στήν πραγματικότητα!!
Διότι θά βρεθεί τό επόμενο κορόιδο-ταξιτζής...πού θά έχει καλό αμάξι καί θά τήν βγάλει γκόμενα...
Ασχετα βέβαια πού αργότερα...θά καταλάβει καί τόν λόγο πού τήν έβγαλε...
Φυσικά τό αμάξι δέν φτάνει...εξυπακούεται ότι θά χρειαστούν μακρινές βόλτες...3ημερα ταξιδάκια...
Δυστυχώς αλλά έτσι ενεργούν οι γκόμενες...καί οι μέτριες καί οι ασχημομέτριες...γιά τίς ωραίες δέν κάνω κάν συζήτηση... :sunglasses:
:heavymetalbig:

Πως παει με τη μπαροβια τυπε; Θα παιχτει δευτερος γυρος;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.209
Πόντοι
3.506
Ενώ είναι αστείο και συνάμα διασκεδαστικό. Σε κάθε νήμα που μπαίνω, να διαδραματίζεται το λιγότερο ένας καυγάς.
Θέλω να παραθέσω το εξής άκυρο θέμα.
Έπεσε προσφάτως στην αντίληψη μου, ένα νέο τρεντ. Στο οποίο ρωτάνε κόσμο στον δρόμο. Αν θα προτιμούσε να μείνει σε ένα απομονωμένο δωμάτιο, με μία αρκούδα ή έναν εντελώς άγνωστο άνδρα.
Και υπάρχει μεγάλο ποσοστό κόσμου (κυρίως μισανδριστικό) που επιλέγουν μη ειρωνικά την αρκούδα. Με την δικαιολογία πως ο άγνωστος άνδρας, μπορεί να είναι δολοφόνος ή βιαστής.
Κάτι που εγώ προσωπικά, βρίσκω τρομερά αστείο μα ταυτόχρονα απίστευτα λυπηρό.
ΓΝΩΜΟΥΛΑ;;;
Οι γυναίκες όταν δεν έχουν προβλήματα θέλουν να μας δείξουν σε ποσό χαμηλή εκτίμηση μας έχουν.

Όταν έχουν , παρακαλανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom