The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.245
- Πόντοι
- 25.467
Συμβουλατορα μου
Αποκτησαμε και σύμβουλο
Εσύ τα ξεκίνησες αυτά τα καλλιτεχνικά με τις γούνες τα ράμματα και τους ράφτες.
Συμβουλατορα μου
Αποκτησαμε και σύμβουλο
Η μεθοδος της αυτοβελτιωσης ειναι η μοναδική λυση στην αγαμια που επικρατεί.
Ολα εχουν να κανουν με τον αντρα να γινει πιο ποιοτικος πιο αποδοτικος με σκοπο να ριχνει γκόμενες και να πηδαει.
Οποιου δεν του αρεσουν αυτα αφηνει τη μέθοδο στην άκρη και ακουει παπατετοιο να μαθει πως θα κανει τη γυναίκα του να τον κερατώσει η τη μαγκι πως θα γινει πισωγλεντης η τον ζιρο πως θα κλαίει τη μοιρα του.
Ποιος εβγαλε αξιοπιστη μεθοδο απο αυτους που αναφερα?
Κανεις,η παπια έβγαλε μια μαλακια αναποτελεσματικη εντελως.
Τι λες ρε μπουλη χαζεψες εντελως???
Εγω ειπα μια μεθοδο μπας και ξεστραβωθεις αλλα που,εσυ εκει που πας να ξεστραβωθεις μετα κλείνεις τα αυτια σου.
Αν ποτε λειτουργήσεις με ολες σου τις αισθησεις τοτε θα καταλαβεις και θα λες τι μαλακιες εχω κανει στη ζωη μου.
Μια ζωη μαλακας και αξίζεις το τιτλο με το σπαθι σου ισως σε ξεπερασει ο παπατετοιος
Ρωτα αυτους ρε μπούλη η πηγαινε πιο πισω δες...
Απο ολες τις μεθοδους μονο η μεθοδος της αυτοβελτιωσης αξιζει εδω μεσα,αν κάποιος αλλος βγάλει δικια του μεθοδο και αξιζει θα τη στηρίξω
Κομπλεξ κατωτερότητας γιατι??Συμφωνώ αδερφέ αλλά αν ο καθένας δε μπορει να βρει για τους λόγους του τι να κάνει?εγώ πχ δε μπορώ να βρω γιατί έχω κόμπλεξ κατωτερότητας άλλοι δε μπορούν γιατί είναι άσχημοι άλλοι γιατί είναι πάμφτωχοι κλπ κλπ οπότε οι ιερόδουλες είναι μονόδρομος μη τις σνομπαρεις για πολλούς δυστιχως είναι η μόνη λύση χωρίς να το έχουν επιλέξει,εγώ θέλω να βρω και γκόμενες αλλά δε μπορώ λόγω των κόμπλεξ.
με τόσο σπέρμα που έχει ρουφήξει, έχει πάθει υπερχείλιση.Το γνωστο ...το εχυσες ξανα και ξανα και το πετας λιωμενο ..τι να παιξω οχι κανω μουτρα το πηδατε ολη μερα μετα πεταει μαλακιες και ξανα πεταγετε φορτσατο 6 το πρωι που ειναι ο ποιο γλυκος υπνος ...μεχρι 9 10 που θα παρω καφε παλι θριψαλα...
ΜΑΓΚΕΣ απεργω φατε τον εσεις στη μαπα ,,,παω να φαω το κουτακι με τη νουτελα.. καλο ξημερωμα
με τόσο σπέρμα που έχει ρουφήξει, έχει πάθει υπερχείλιση.
μέχρι και τα ψέματα που ξερνάει η σουφρα του έχουν πνίγει.
έχει πάρει φωτιά ο κωλος του με τόση πουτσα που τρώει και έρχεται και παρακαλάει για άλλη τόση, ο ταμτακος του Λεοντίου.
ΕΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΖΑΠΑΤΑΡΟΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
του την εδωσα στις πισω σελιδες
μιλάς για λογική και γνώση στον οικολογικομπουχεσα24 ?Κομπλεξ κατωτερότητας γιατι??
Ακου νεαρε στη ζωη υπαρχουν καποιες φρασεις επίτηδες για να μας κανουν τη ζωη ποιο δυσκολη και να δουλευουν οι ψυχολογοι και τα χειριστικά ατομα γενικοτερα ..Μην εισαι θύμα στη στρατιγικη των λέξεων αλλα αυτονομος με οπλα τη λογικη και τη γνωση ...
τα κεφαλαία γράμματα .....ηρθε?του την εδωσα στις πισω σελιδες
ηρθε,διαβασε,τα περασε στο ντουκου..τα κεφαλαία γράμματα .....ηρθε?
ψευτικη ηλικια βαζουν οταν ειναι 35 και γραφουν 30, η αλλη που ειναι 20 χρονων δεν εχει καποιο λογο να βαλει 25, απλα εχουν σαπισει πριν την ωρα τους με τις καταχρησεις και δεν το εχουν παρει ειδηση γιατι τις αποθεωνουν κυριως στο ινστα ο στρατος των λιγουριδωνΚαλά οι ελλεινιδες είναι ικανές..να έχουνε βάλει ψεύτικη ηλικία στα κερακια της τούρτας..στη φωτογραφία..όλες κρύβουνε πέντε χρόνια τουλάχιστον..επίσης δεν είναι μόνο η διατροφή και τα ξενύχτια..σπάνε γιατί τρώνε πολλές πουτσες..αυτή που έβαλες..τον τρώει από τα 12,13..πόσο να αντέξει το σώμα της με τόσες πουτσες που έχει φάει?αυτές όλες έχουνε ημερομηνία λήξης..για αυτό κάνουν σα τρελές να τυλίξουνε κανέναν πλούσιο..ξέρουν ότι στα 35..θα ειναι σαν σκατογριες..
Αυτο που παρατηρώ ειναι οτι εχουν δυσκολια στο χειρισμο με τα πληκτρολόγια , τους κλώνους, τους γαμιαδες αρσενικους και θηλυκούς και γενικοτερα ενα κομιξ ειρωνείας ο ανεστακος σαν και ανιψιοίμιλάς για λογική και γνώση στον οικολογικομπουχεσα24 ?
αφού έχει πει οτι τα ξέρει όλα
και οταν τους τα βγαζεις στη φορα, τα δικα τους λογια, ξεκινανε τσιφτετελι τα πουστρακιαΑυτο που παρατηρώ ειναι οτι εχουν δυσκολια στο χειρισμο με τα πληκτρολόγια , τους κλώνους, τους γαμιαδες αρσενικους και θηλυκούς και γενικοτερα ενα κομιξ ειρωνείας ο ανεστακος σαν και ανιψιοί
Ρε μαλακα κοιτα πιο πίσω που τα γράφουν
βαρυMίλα καλά μωρή χεσμένη κωλοτρυπίδα.
Τι εννοείς δε κατάλαβα και πολλάΚομπλεξ κατωτερότητας γιατι??
Ακου νεαρε στη ζωη υπαρχουν καποιες φρασεις επίτηδες για να μας κανουν τη ζωη ποιο δυσκολη και να δουλευουν οι ψυχολογοι και τα χειριστικά ατομα γενικοτερα ..Μην εισαι θύμα στη στρατιγικη των λέξεων αλλα αυτονομος με οπλα τη λογικη και τη γνωση ...
Ακριβοδίκαιο!
δεν πρεπει να εχει ουτε ενα ενσημο,στανταρ μενει πατρικο ..Ακριβοδίκαιο!
εμ δεν ειχε μεσα τις λεξεις μπουστης και σουβλακι, που τις παιζεις στα δαχτυλα των ποδιωνεν σουΤι εννοείς δε κατάλαβα και πολλά