Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Οχι ρέ τί νά κολλήσω...άνετα τήν παίζω άν θέλω...αλλά αυτή δέν είναι καί καμία όμορφη...Μη κολωνεις προχωρα και τι εγινε που ειναι κορη δικαστων,θα κανεις καμια παρανομια?οχι,αρα δεν εχεις κατι να φοβασαι..
Ισα ισα που οι δικηγορισσες ειναι πιο ευκολες,τις εχω κοψει ως επάγγελμα,δεν ξερω γιατι αλλα με νομικές ειχα καλα στατιστικά
Αυτή έχει βγάλει Νομική...καί δέν έχει εργαστεί ποτέ...όταν πέθανε ο γέρος της...άφησε πολύ χαρτί...
Τήν είχε βάλει καί σέ ένα πολιτικό κόμμα παλαιά...αλλά δέν γούσταρε καί έφυγε από ότι μού έχει πεί...βασικά κωλοβαράει!!
Ηρθε η μεγαλοκοπέλα αράξαμε τά είπαμε...αλλά πολύ βαρετή...τά ίδια καί τά ίδια μού έλεγε...
Αυτή από ότι έχω καταλάβει...όλο χαμόγελα είναι καί γλύκες...αλλά δέν...
Ασε γιατί έχω πεί στήν μπαρόβια τήν Κυριακή...νά πάμε στό εξοχικό τού φίλου μου στό Λουτράκι!!
Εκεί μάλιστα...μουράτη η γκόμενα όχι μαλακίες...νά δώ τί θά παίξει...άν καί είμαι σίγουρος 100% ότι θά παιχτεί Sex!!
Δεν θέλω νά πιστεύω μέ τίποτα... τό αντίθετο!!
Με το κυαλι θα βρεις γυναικα να μαγειρευει φιλε,σχεδον το 90% δεν ξερουν σήμερα..Φταινε οι παλιες μαμαδες που τις εμαθαν πλακωσαν και τα φαστ φουντ να παραγγέλνουν ονλαιν και εδεσε το γλυκο.
Αν ρωτησεις τη μαγκι πως βραζουν το αυγο ξερει,για να το βαζει κατω απο τη μασχάλη
Καλά αυτή είναι παντελώς άσχετη από μαγειρική τό κατάλαβα...στά Everest θά τρώει...
Νά παρακαλάνε κάποιοι πού υπάρχουν καί οι πουτάνες...διαφορετικά θά ήταν παρθένοι!!Συμφωνώ μαζί σου άσχημος χωρίς χρήμα να πάει να πνίγει να γαμαει σε πουτανες σε όλη του τη ζωή και πολύ του είναι ή να ρίξει στα στάνταρ του και να θέλει τις ομοιες του.
Δέν φτάνει πού είναι χάλια εμφανισιακά...έχουν καί μία ψεύτικη μαγκιά...καί όλα τά ξέρουν...
Ολο μούρη πουλάνε οι χαμούρες...καί από free γκόμενα τίποτα...καί ποτέ!!