The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Απόρριψη με καμπαρντίνα 5 χιλιάδων ευρώ????
Έχει γράψει τέτοια μαλακία και μου έχει διαφύγει;;;;
Απόρριψη με καμπαρντίνα 5 χιλιάδων ευρώ????
Στίς γκόμενες καί τήν ψυχή σου νά τούς δώσεις...πάλι θά βρούν κάτι νά σού πούν...Ένα φεγγάρι ήμουν με μια που όταν της έκανα κανένα δωράκι μου διαμαρτυρόταν ότι πρέπει να έχω κάνει κάποια κουτσουκέλα για να της κάνω δώρο. Απο την άλλη όταν δεν της έπαιρνα κάτι μου έλεγε ότι είμαι αδιάφορος και ότι δεν νοιάζομαι για αυτήν. Μιλάμε για τρέλα. Δεν την έπιανες πουθενά.
Ναι και θα μου φερνουν τα γιαουρτια που ληγουν σε 5 μερεςκαλά δεν έχει ακούσει κανένας σας για το ι φουντ μάρκετ??
στα φέρνουν στην πόρτα ακόμα και 12 το βράδυ και δεν κουβαλάς ούτε καλάθια ούτε σακούλες
ΒεβαιωςΈχει γράψει τέτοια μαλακία και μου έχει διαφύγει;;;;
Στίς γκόμενες καί τήν ψυχή σου νά τούς δώσεις...πάλι θά βρούν κάτι νά σού πούν...
Δέν είναι ποτέ ευχαριστημένες μέ τίποτα...όσα περισσότερα τούς δίνεις...τόσο πιό απαιτητικές γίνονται...
Μέ μία λέξη...είναι αχάριστες...
Έτσι κι αλλιώς δεν τις διαβάζει. Τουλάχιστον έτσι δηλώνει. Ασχέτως αν αποσυνδέεται και μπαίνει για να τις διαβάσει ως επισκέπτης.ΠΟΛΥ βαριες κουβεντες
γιατί μαλακία....επειδή πλήρωσε 5Κ για να μοιάζει με πράκτορα της kgb ή με τον blade που θα τραβήξει σπαθί μέσα από την καμπαρτίνα?Έχει γράψει τέτοια μαλακία και μου έχει διαφύγει;;;;
15 ευρώ ελάχιστη έχειΝαι και θα μου φερνουν τα γιαουρτια που ληγουν σε 5 μερες
Βεβαιως
Και φαλτσετα για ξυρισμα 1.300 ευρω επισης
Το θέμα είναι ότι όταν αγοράζει κανείς τόσο ακριβή καμπαρντίνα, προφανώς το πράττει για να μην μοιάζει με αυτούς που αναφέρατε.γιατί μαλακία....επειδή πλήρωσε 5Κ για να μοιάζει με πράκτορα της kgb ή με τον blade που θα τραβήξει σπαθί μέσα από την καμπαρτίνα?
Αφού ρέ σύ...οι περισσότεροι άνδρες δέν μπορούν νά αναγνωρίσουν ούτε τήν ηλικία από τίς γκόμενες...Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
για παραδειγμα αυτη εδω ειναι 20 χρονων και μοιαζει για κοντα στα 30 στο προσωπο, κατι τετοιες βλεπουν καποιοι και λενε τι φοβερα σωματα εχουν οι ελληνιδες και τι ωραιες ειναι και ποσο καλα διατηρουνται και στα 30 , οκ αυτη που ειναι 20 και ας μεγαλοδειχνει παλι ωραια ειναι,
το θεμα ειναι οτι αυτες σε λιγα χρονια απο τις πολλες καταχρησεις και απο τον στρατο των λιγουρων που τις προσκυνανε, δεν εχουν επιγνωση οτι σαβουριαζονται με γοργους ρυθμους και οταν πατησουν τα 30, θα εχουν γινει ναυαγια εμφανισιακα πολυ πριν την ωρα τους
μπορεί κανείς να μην μοιάζει με πράκτορα της kgb και δωρεάν...χωρίς καμπαρντίναΤο θέμα είναι ότι όταν αγοράζει κανείς τόσο ακριβή καμπαρντίνα, προφανώς το πράττει για να μην μοιάζει με αυτούς που αναφέρατε.
Αν ήθελε να μοιάζει με πράκτορα της Κα Γκε Μπε, η με τον Μπλέιντ, ας πήγαινε το καρναβάλι στα τζάμπο να πάρει μια στολή με 10 ευρώ.
εδω εγραφε ενας οτι κατεβηκε στην πολη και τρελαθηκε με τα γκομενακια και τα ξεκωλακια που εβλεπε στον δρομο, αυτος εβλεπε τις πιτσιρικες του λυκειου και τις φοιτητριες που μεγαλοδειχνουν ολες και τις περναγε για 25-30 χρονων και νομιζε οτι οι ελληνιδες ειναι τοπ σε εμφανιση και διατηρουνται φρεσκαδουρα και σε μεγαλυτερες ηλικιεςΑφού ρέ σύ...οι περισσότεροι άνδρες δέν μπορούν νά αναγνωρίσουν ούτε τήν ηλικία από τίς γκόμενες...
Πάνε κάτι γεροντομπαρμπάδια άθλια...νά τήν πέσουν σέ 20χρονες...νομίζοντας ότι είναι 35άρες...
Βλάκες μέ υπογραφή...αγάμητοι μέ τήν βούλα!!
μπορεί κανείς να μην μοιάζει με πράκτορα της kgb και δωρεάν...χωρίς καμπαρντίνα
έχω την εντύπωση ότι αν πάει να μιλήσει σε γκόμενα φορώντας καμπαρντίνα μέσα στο μαγαζί θα του ρίξει peper spray γιατί θα τον περάσει για σεξ οφέντερ
Το ξέρω αλλά ρε μπορούν να βρουν πολλοί άντρες ειδικά τη σημερινή εποχή.Τωρα χάλασαν πολύ οι Ελληνίδες.Θελω και εγώ να βρω γκόμενα και να μη είμαι από τους άντρες που έχουν γαμησει μόνο πουτανα.Ετσι είναι οι παρθένοι...καί οι ψιλοαγάμητοι...κάνουν ότι τά ξέρουν όλα!!
Πάντως οι πουτάνες...δέν πρέπει νά είναι μονόδρομος στίς σεξουαλικές σχέσεις τού άνδρα...
Πρέπει οπωσδήποτε ο άνδρας νά φλερτάρει καί νά παίζει μέ free γκόμενες...διαφορετικά είναι μισός άνδρας...κάτι τού λείπει!!
Οι επαγγελματίες γκόμενες τού Sex είναι γιά Extra...καί όχι γιά μονιμότητα...
δε ξέρω αλλά αν ακούσει καμιά γκόμενα για φαλτσέτες 1300 ευρώ από έναν τύπο με καμπαρντίνα που πίνει φτηνό τζόνι και καταριέται για το φορολογικό νομοσχέδιοΛέτε τελικά να την πήρε γιατί είναι επιδειξίας;
Νά φανταστείς...ότι μίλαγα τήν άλλη φορά μέ έναν συνθέτη μουσικής μεγάλης ηλικίας...καί μού είπε κατά λέξη...εδω εγραφε ενας οτι κατεβηκε στην πολη και τρελαθηκε με τα γκομενακια και τα ξεκωλακια που εβλεπε στον δρομο, αυτος εβλεπε τις πιτσιρικες του λυκειου και τις φοιτητριες που μεγαλοδειχνουν ολες και τις περναγε για 25-30 χρονων και νομιζε οτι οι ελληνιδες ειναι τοπ σε εμφανιση και διατηρουνται φρεσκαδουρα και σε μεγαλυτερες ηλικιες
Είναι σχετικά δύσκολα τά πράγματα η αλήθεια είναι...αλλά θέλει τρόπο...καί χρόνο!!Το ξέρω αλλά ρε μπορούν να βρουν πολλοί άντρες ειδικά τη σημερινή εποχή.Τωρα χάλασαν πολύ οι Ελληνίδες.Θελω και εγώ να βρω γκόμενα και να μη είμαι από τους άντρες που έχουν γαμησει μόνο πουτανα.
Τον οποίο δε τον εχω γιατί όταν είμαι με μια κοπέλα δίπλα νοιωθω άβολα επίσης δε μαρεσει να βγαίνουμε έξω και να μας κοιτάνε αλλα αγόρια και άλλα κορίτσια εγώ γι'αυτό δε μπορώ να βρω δε είμαι άσχημος σα τον φίλο μου.Εγω είμαι 6 άρι αυτός είναι 4 Άρι.Νά φανταστείς...ότι μίλαγα τήν άλλη φορά μέ έναν συνθέτη μουσικής μεγάλης ηλικίας...καί μού είπε κατά λέξη...
Ρέ μαλάκα έχω πάθει πλάκα μέ τίς 30χρονες πολύ μουράτες...γαμούν καί δέρνουν από look...
Καί μετά από λίγο...μπαίνει μία γκόμενα στό Studio ηχογράφησης ήταν δέν ήταν 20 χρονών...House look...
Καί τόν ρωτάω σάν αυτή λές ?
Καί μού κάνει όχι ρέ μαλάκα...είπαμε...αυτή είναι πολύ μεγάλη...
Μιλάμε γιά βλαμμένους...
Είναι σχετικά δύσκολα τά πράγματα η αλήθεια είναι...αλλά θέλει τρόπο...καί χρόνο!!
Νά είσαι άνετος...καί όχι νά τό παίζεις κάτι...
Βασικά θέλει έναν αέρα αυτοπεποίθησης...καί τίποτα άλλο!!
Μά τό νά σέ κοιτούν οι άλλοι...καί νά κομπλάρεις...έχει αξία μόνο όταν ξέρεις γιά ποιόν λόγο σέ κοιτούν!!Τον οποίο δε τον εχω γιατί όταν είμαι με μια κοπέλα δίπλα νοιωθω άβολα επίσης δε μαρεσει να βγαίνουμε έξω και να μας κοιτάνε αλλα αγόρια και άλλα κορίτσια εγώ γι'αυτό δε μπορώ να βρω δε είμαι άσχημος σα τον φίλο μου.Εγω είμαι 6 άρι αυτός είναι 4 Άρι.
Ακριβώς το λες και μόνος σου δε κοιτάνε για καλό και ο τρόπος που κοιτάνε εμένα με ενοχλεί φουλ.Μά τό νά σέ κοιτούν οι άλλοι...καί νά κομπλάρεις...έχει αξία μόνο όταν ξέρεις γιά ποιόν λόγο σέ κοιτούν!!
Μπορεί νά ζηλεύουν...αλλά μπορεί...σπάνια...καί νά θαυμάζουν...
Παίζει λοιπόν ρόλο...ο τρόπος πού κοιτάει κάποιος...
Πάντως τίς περισσότερες φορές...δέν κοιτάνε γιά καλό...είναι μουνόπανα...