papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
κουβεντα ανεστακου Ζαν με βελουδινο οικολογικομπουχεσα24.
οι ιδιοι βλαμμενοι μαλακες, με διαφορετικα κλωναρια, να λενε τις ιδιες μαλακιες καθε φορα, γιατι τα ξερουν ολα.
μου θελουν και γκομενες τα αυτοβελτιωμενα βλαχοζουλαποταγαρα, που δεν εχουν δει κανονικο μουνι ουτε στα ονειρα τους... αλλα τα ξερουν ολα !!!
οι ιδιοι βλαμμενοι μαλακες, με διαφορετικα κλωναρια, να λενε τις ιδιες μαλακιες καθε φορα, γιατι τα ξερουν ολα.
μου θελουν και γκομενες τα αυτοβελτιωμενα βλαχοζουλαποταγαρα, που δεν εχουν δει κανονικο μουνι ουτε στα ονειρα τους... αλλα τα ξερουν ολα !!!
εγω μια χαρα ξερω τα παντα φιλε,εσυ οχι.
οτα πηγαινα εγω σε ιεροδουλες ομως γουσταρανε φουλ γιατι ημουν βελουδο και γουσταρανε γιατι ημουν ψηλος και ογκωδης με νεαρη φατσα
Φιλε δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα χεστηκανε οι ιεροδουλες αν εισαι νεος ωραιος και ψηλος.
Αν παει ενα γεροντι με 5 ποντους πουτσα προικιλα και τριχες παντου και σκασει μια 100αρα αντι για 20 που δινεις εσυ θα του κανει ντεμεναδες η ιεροδουλη μεχρι που θα τον λεει μπραντ πιτ.
Θελω να σου πω μην υπολογιζεις αυτα που σου λενε οι ιεροδουλες και στο λεω εγω που εικαι βετερανος στα μπουρδελα με εμπειρία 13χρονων.
Μικρε εδω μεσα υπαρχουν λαγωνικα και βετερανοι με εμπειρία, μεχρι και εγω που ειμαι 33 κανω μωκο οταν μιλαει ενας έμπειρος και μεγαλυτερος.
Η ηλικια βεβαια ειναι υποκειμενικη αλλα η εμπειρία φαινεται απο τα γραφομενα του καθε μελους..
Π.χ τι να πω εγω στους 10 βετερανους
Zapata method of male self - improvement and evolutionΕγω εχω απαξιωσει τις εξωτερικες γκομενες και εχω βρει την ησυχια μου.
Μονο αγοραιος
Τελευταία τροποποίηση: