athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.093
- Πόντοι
- 12.756
δεν εχω τετοιο θεμα ευτυχωςΟυδεν σχολιον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπε αν αφησω την κυρα να παει, ο λογαριασμος θα ειναι τριπλασιος
δεν εχω τετοιο θεμα ευτυχωςΟυδεν σχολιον
και απο εκει ψωνιζουμε και απο βολτ και απο ι φρες...καλά δεν έχει ακούσει κανένας σας για το ι φουντ μάρκετ??
στα φέρνουν στην πόρτα ακόμα και 12 το βράδυ και δεν κουβαλάς ούτε καλάθια ούτε σακούλες
καταρχάς δε μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει αυτό με τον φοροφυγά...αν ήμουν φοροφυγάς δε θα έπαιρνα από ι φουντ που κρατάει αρχείο με τις παραγγελίες σου να έρθει μετά η ααδε και να πει εσύ δηλώνεις 10Κ και έχεις χαλάσει μόνο στο ι φουντ 8.....όπως λέει και ο Αυτορκάτορας ''δεν είμαστε και εμείς κορόιδα''και απο εκει ψωνιζουμε και απο βολτ και απο ι φρες...
ΟΜΩΣ καποιες φορες καλε μου φοροφυγα πρεπει να παμε αυτοπροσωπος σουπερ
καταρχάς δε μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει αυτό με τον φοροφυγά...
ποιος...αυτός που έχει μετρήσει και το τελευταίο ευρώ που θα πληρώσει με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο επειδή δεν καλύπτει το τεκμήριοΑπό εκεί που πηγάζει ότι εγω είμαι κουζινομάχος.
Το είχε αναφέρει κάποια στιγμή ο μεθύστακας βοηθός οδοντοτεχνίτη, και έμεινε.
ποιος...αυτός που έχει μετρήσει και το τελευταίο ευρώ που θα πληρώσει με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο επειδή δεν καλύπτει το τεκμήριο
και που ο λογιστής του τον έχει βάλει σε ignore list για να μην τον ρωτάει συνέχεια πόσο θα βγει η λυπητερή?
δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τότε τίποτα αφού δεν διαβάζει τα γραφόμενα αφού είμαστε όλοι ignoreΑυτός ακριβώς!
Έτσι όπως το πάει στο τέλος θα βάλει τους πάντες ignore και αφού δεν θα μπορεί να διαβάζει κανένα και συνεπώς δεν θα βρίσκει αφορμή να λογομαχήσει, θα μπαίνει ντιρλα τα βράδια και θα τσακώνεται με τον εαυτό του.δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τότε τίποτα αφού δεν διαβάζει τα γραφόμενα αφού είμαστε όλοι ignore
Δεν υπάρχει πραγματική λίστα...διαβάζει με προσήλωση τα πάνταΈτσι όπως το πάει στο τέλος θα βάλει τους πάντες ignore και αφού δεν θα μπορεί να διαβάζει κανένα, θα μπαίνει ντιρλα τα βράδια και θα τσακώνεται με τον εαυτό του.
Γιατί ουδέν σχόλια ;;..στα γκομενικα ταιριάζουμε ..απλώς εσένα σου έχει βγει το όνομα .......... μάς αρέσουν οι μπαμπατσικες κ είμαστε large τυποι προς αυτές όπως πρέπει να είναι ο άνδρας ..Ουδεν σχολιον
οταν σε παραθετω θα απαντας κομμουνιστηΓιατί ουδέν σχόλια ;;..στα γκομενικα ταιριάζουμε ..απλώς εσένα σου έχει βγει το όνομα .......... μάς αρέσουν οι μπαμπατσικες κ είμαστε large τυποι προς αυτές όπως πρέπει να είναι ο άνδρας ..
Δεν υπάρχει πραγματική λίστα...διαβάζει με προσήλωση τα πάντα
μέσα από τις παραθέσεις των άλλων φυσικά
δηλαδή για τα σεντόνια με τις κατάρες και τους ψόφους ευθύνεται ένα φθηνό ουίσκι????
για λύπηση είναι ο λάκης
ΠΟΛΥ βαριες κουβεντεςΌχι. Απλώς λειτουργεί ως καταλύτης που φέρνει ατην επιφάνεια την απόρριψη που έχει υποστεί.
Σόρρυ τώρα το είδα ......από Τουρκία δύσκολα μπαζεις σκυλιά κ εμπορεύματα ...με τρέχαμε κ σε δεξιώσεις στο ελληνικό προξενείο κ στο πατριαρχείο κ έγινα σκουπίδιενταξει τα πραγματα;ποτε ερχονται;
Απόρριψη με καμπαρντίνα 5 χιλιάδων ευρώ????Όχι. Απλώς λειτουργεί ως καταλύτης που φέρνει ατην επιφάνεια την απόρριψη που έχει υποστεί.
θα ερθω επισκεψη με κυρα καμμια δεκαρια μερες να με ξεναγησεις στα μερη σου...Σόρρυ τώρα το είδα ......από Τουρκία δύσκολα μπαζεις σκυλιά κ εμπορεύματα ...με τρέχαμε κ σε δεξιώσεις στο ελληνικό προξενείο κ στο πατριαρχείο κ έγινα σκουπίδι
Ίσα που πρόλαβα να φάω εδωστο abdi ipekci caddesi..
Άλλο μήνα έρχεται στην Πόλη κολομπιανα
Υγ όσο κ να τον κράζουν το Τούρκο έχει φοβερό φαγητό
Υγ μόνο Βάρκιζα κ nisantasi και όχι Γλυφάδα