Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615
εδω ενα ωραιο μηνυμα του τζιμακου..πολυ πιο καλα τα λεει απο τυος 50αρηδες εδω μεσα..ο αλλος ο λαιον..ειναι πλουσιος..και κολονει να το παραδεχθει..πες ρε ανθρωπε..εχω λεφτα για αυτο βρηκα γκομενα..απο εδω το παει απο εκει το παει..οχι ο κυκλος οχι τα λεφτα..οι πλουσιοι δεν νιωθουν ωραια..οταν τους λες οτι βρηκανε γκομενα..επειδη εχουνε λεφτα..αυτο και μονο
Μόνο πλούσιος; πάμπλουτος είμαι, μοιράζω δεσμίδες με πενηντάρικα και οι γκόμενες πέφτουν σα μύγες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.518
Πόντοι
456
εδω ενα ωραιο μηνυμα του τζιμακου..πολυ πιο καλα τα λεει απο τυος 50αρηδες εδω μεσα..ο αλλος ο λαιον..ειναι πλουσιος..και κολονει να το παραδεχθει..πες ρε ανθρωπε..εχω λεφτα για αυτο βρηκα γκομενα..απο εδω το παει απο εκει το παει..οχι ο κυκλος οχι τα λεφτα..οι πλουσιοι δεν νιωθουν ωραια..οταν τους λες οτι βρηκανε γκομενα..επειδη εχουνε λεφτα..αυτο και μονο
Έχω κάποιον στον κύκλο μου, που έλεγε ότι δεν έβρισκε γυναίκα επειδή έκανε υπερωρίες στη δουλειά και δούλευε και Σαββατοκύριακα..."Αν δε θέλεις να ζυμώσεις, δέκα μέρες κοσκινίζεις". Το ξέρεις αυτό ή το ξέρουν μόνο οι 50ρηδες; Ρώτα το Τζιμάκο καλύτερα, τα λέει καλά αυτός.
Και κάτι ακόμα: Δεν παρακολουθώ όλες τις συζητήσεις εδώ, αλλά ο τρόπος που σκέφτονται και γράφουν κάποιοι, δείχνει αν μπορούν να βγάλουν γκόμενα. Και δε χρειάζονται χρήματα...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615
Έχω κάποιον στον κύκλο μου, που έλεγε ότι δεν έβρισκε γυναίκα επειδή έκανε υπερωρίες στη δουλειά και δούλευε και Σαββατοκύριακα..."Αν δε θέλεις να ζυμώσεις, δέκα μέρες κοσκινίζεις". Το ξέρεις αυτό ή το ξέρουν μόνο οι 50ρηδες; Ρώτα το Τζιμάκο καλύτερα, τα λέει καλά αυτός.
Και κάτι ακόμα: Δεν παρακολουθώ όλες τις συζητήσεις εδώ, αλλά ο τρόπος που σκέφτονται και γράφουν κάποιοι, δείχνει αν μπορούν να βγάλουν γκόμενα. Και δε χρειάζονται χρήματα...
Από το νήμα έχω μάθει ότι σου κάθεται γκόμενα
-Μόνο αν μοιράζεις λεφτά
-Μόνο εάν έχεις κύκλο και ποτέ άγνωστες (είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακώς)
-Μόνο αν είσαι πολύ γαμάτος μουράτος παντελονάτος

Κοιτάζοντας γύρω μου και βάσει των εμπειριών μου τα παραπάνω δεν αποτελούν την αλήθεια του Ιερού Ευαγγελίου αλλά κάποιες απόψεις που δέχονται αντιλόγου και συζήτησης.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.226
Πόντοι
3.656
Έχω κάποιον στον κύκλο μου, που έλεγε ότι δεν έβρισκε γυναίκα επειδή έκανε υπερωρίες στη δουλειά και δούλευε και Σαββατοκύριακα...

Το να δουλεύεις υπερωρίες και ΣΚ είναι ανωμαλία

Δείχνει ότι δεν έχεις ζωή

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.226
Πόντοι
3.656
Από το νήμα έχω μάθει ότι σου κάθεται γκόμενα
-Μόνο αν μοιράζεις λεφτά
-Μόνο εάν έχεις κύκλο και ποτέ άγνωστες (είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακώς)
-Μόνο αν είσαι πολύ γαμάτος μουράτος παντελονάτος

Η συντριπτική πλειοψηφία,έτσι βρίσκει γκόμενα

Όσοι βρίσκουν χωρίς λεφτά...χωρίς κύκλο...χωρίς να είναι μουράτοι...χωρις επάγγελμα μαγνήτη...προφανώς είναι η μειοψηφία που έχει μαζί της άλλους παράγοντες,πχ τύχη,συγκυρίες κλπ

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
μπραβο τζιμακο καλα τα λες ,και σε σημπαθω πολυ..καλα λες για τον υπουργαρα..εγω τον εχω στριμωξει πολλες φορες για τις ελλεινιδες..και αποφεβγει να μου απανταει..εσυ και ο ζαν ανεστης τα λετε ωραια και σας σημπαθω
Και εγώ συμπαθώ εσένα ρε φίλε είσαι ωραίο Τυπακι πολύ υπουργαρας παπαφιλιπς αντίθετα είναι λίγο πανηλίθιοι.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.518
Πόντοι
456
Το να δουλεύεις υπερωρίες και ΣΚ είναι ανωμαλία

Δείχνει ότι δεν έχεις ζωή
Αλήθεια;
Και γιατί όλοι οι στρατιωτικοί που κάνουν υπηρεσίες, ΣΚ, νυχτερινά αλλά και γιατροί ή νοσηλευτές σε νοσοκομεία που χτυπάνε εφημερίες, έχουν γκόμενες;
Μη λέμε ότι θέλουμε.
Αν είσαι σοβαρός και ωραίος και είσαι κελεπούρι, η γκόμενα θα σε πάρει και ας δουλεύεις και ΣΚ.
Αν είσαι συνέχεια στη γκρίνια και στη μιζέρια και δημόσιος υπάλληλος να είσαι, μπακούρι θα μείνεις.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.518
Πόντοι
456
Η συντριπτική πλειοψηφία,έτσι βρίσκει γκόμενα

Όσοι βρίσκουν χωρίς λεφτά...χωρίς κύκλο...χωρίς να είναι μουράτοι...χωρις επάγγελμα μαγνήτη...προφανώς είναι η μειοψηφία που έχει μαζί της άλλους παράγοντες,πχ τύχη,συγκυρίες κλπ
Θα ξαναγυρίσω σε παλιές συζητήσεις, αλλά θα το πω...
Τι σημαίνει "δεν έχω κύκλο";
Στο βουνό ζείτε ρε παιδιά;

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
Ακριβώς Τα λεφτά τα κοιτάνε απεγνωσμένα οι Ελληνίδες,είδα χτες εδώ στις διακοπές που είμαι μία Αλβανή σλαβα λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά με έναν τέρμα κακάσχημο σα γύφτο-πακιστανο και αναρωτιομουν τι παίρνει η τύπισσα ναρκωτικά?μόλις βλέπω τη μηχαναρα του γύφτου τη κόκκινη τη τεράστια λέω αα οκ έτσι εξηγείται οι γκόμενες κοιτάζουν λεφτά τέλος.Εδω ο Καρβέλας που δε βλέπεται εμφανησιακα μακρυμαλουσα βάθει νύχι και έχει βρει 3 γκόμενες που αυτός αν δε είδε λεφτά ούτε την παλάμη του δε θα γαμουσε.Δειξαν στο ίντερνετ το σπίτι τη στη Εκάλη με πισίνα δε λέω κάτι άλλο.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.226
Πόντοι
3.656
Αλήθεια;
Και γιατί όλοι οι στρατιωτικοί που κάνουν υπηρεσίες, ΣΚ, νυχτερινά αλλά και γιατροί ή νοσηλευτές σε νοσοκομεία που χτυπάνε εφημερίες, έχουν γκόμενες;
Μη λέμε ότι θέλουμε.
Αν είσαι σοβαρός και ωραίος και είσαι κελεπούρι, η γκόμενα θα σε πάρει και ας δουλεύεις και ΣΚ.
Αν είσαι συνέχεια στη γκρίνια και στη μιζέρια και δημόσιος υπάλληλος να είσαι, μπακούρι θα μείνεις.

Γιατροί-στρατιωτικοί (απο στρατιωτικές σχολές) έχουν επάγγελμα μαγνήτη,γι'αυτό θα'χουν πάντα γκόμενες

Αν βαρας υπερωρίες και ΣΚ...ως εργάτης ή υπαλληλάκος...δεν πα να'σαι σοβαρός και ωραίος...είσαι απλά λίγο πάνω απ'τον πάτο που είναι οι άνεργοι,άεργοι κλπ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Μπορεί στη δουλειά σου να μην είναι συνομίλικοι οι συνάδελφοι ή να μην είναι διαθέσιμοι για παρέα....και συνήθως η δουλειά μας διαμορφώνει και το περιβάλλον μας.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Γιατροί-στρατιωτικοί (απο στρατιωτικές σχολές) έχουν επάγγελμα μαγνήτη,γι'αυτό θα'χουν πάντα γκόμενες

Αν βαρας υπερωρίες και ΣΚ...ως εργάτης ή υπαλληλάκος...δεν πα να'σαι σοβαρός και ωραίος...είσαι απλά λίγο πάνω απ'τον πάτο που είναι οι άνεργοι,άεργοι κλπ
Αντί να μιζεριάζετε ορισμένοι κοιτάξτε τότε να προοδεύσετε. Αν δεν μπορείτε, φύγετε σε άλλη χώρα να βρείτε την υγειά σας...

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86

Εσύ τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.226
Πόντοι
3.656

Κατα βάσην,σημαίνει δεν έχεις παρέες να βγαίνετε

Και δεν χρειάζεται να'σαι στο βουνό,ένας που μετακομίζει μόνος του σε άλλο μέρος,ουσιαστικά καλείται να φτιάξει κοινωνική ζωή απ'το μηδέν.Εφόσον δεν θέλει να ζει σαν μοναχικος λύκος δηλαδή

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.226
Πόντοι
3.656
Μπορεί στη δουλειά σου να μην είναι συνομίλικοι οι συνάδελφοι ή να μην είναι διαθέσιμοι για παρέα....και συνήθως η δουλειά μας διαμορφώνει και το περιβάλλον μας.

Αυτό το έχουμε πει,αν το εργασιακό σου περιβάλλον δεν ευνοεί γνωριμίες,είτε λόγω διαφορετικών ηλικιών είτε γιατί οι άλλοι είναι παντρεμένοι κι εσύ ελεύθερος,δύσκολα τα πράγματα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Αυτό το έχουμε πει,αν το εργασιακό σου περιβάλλον δεν ευνοεί γνωριμίες,είτε λόγω διαφορετικών ηλικιών είτε γιατί οι άλλοι είναι παντρεμένοι κι εσύ ελεύθερος,δύσκολα τα πράγματα.
Ακριβώς αυτό ζω...αλλά δεν περίμενα από το εργασιακό περιβάλλον, έβγαινα σε άλλα μέρη, μπαράκια, καφέ κλπ και καλύτερα περνούσα μόνος, είχα πιο πολύ ελευθερία κινήσεων...κι έτσι βρήκα εκεί που δεν το περίμενα...αν δεν μιζεριάζεις, βρίσκεις...στα πιο απίθανα μέρη....
ΥΓ Δεν μιλάω για Ελληνίδα...από αυτές μακριά...

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.927
Πόντοι
736
τι να λεμε...
τα τυπακια εχουν παει την ηλιθιοτητα σε αλλο λεβελ.
τους δειχνεις αποδειξεις... οχι, εκει την ιδια κασετα.
ουτε καν στην β. πλευρα.
μονο α.
εχω ξεμεινει απο ατακες πλεον :2funny::2funny::2funny:
ωραία μερα σημερα ..:2funny::2funny: τσουχτρες και πτηνά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom