Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
Ναι έχω δει και κάτι ψωφιες που πας σε γαμηστρωνα αλλά αυτές είναι πουτανες που απλά πηδηχτηκαν εκτός μπουρδέλου τσάμπα μαζί σου δε πιάνεται αυτό και κατι μιλάμε να βρεις κανονικό μουνι Ελληνίδα με φλερτ και όχι από μπουρδέλα.
και αυτος οταν λεω γαμαει εννοω με κανονικες κοπελες...

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
και αυτος οταν λεω γαμαει εννοω με κανονικες κοπελες...
Έλα ρε μλκ οι Ελληνίδες δε θέλουν νταλικερηδες που είναι αυτός επίσης αν γαμαγε κανονικές δε θα πήγαινε τόσο πολύ στα μπουρδέλα.45 χρόνων άνθρωπος στα 10 λεπτά κάτι δείχνει δείχνει ότι αλλιώς δεν.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
Ναι έχω δει και κάτι ψωφιες που πας σε γαμηστρωνα αλλά αυτές είναι πουτανες που απλά πηδηχτηκαν εκτός μπουρδέλου τσάμπα μαζί σου δε πιάνεται αυτό και κατι μιλάμε να βρεις κανονικό μουνι Ελληνίδα με φλερτ και όχι από μπουρδέλα.
μιλας εσυ για φλερτ ρε ηλιθιε24 ? :2funny::2funny::2funny:

και που τις ειδες ρε παιχτη, με παρακολουθεις δηλαδη ? :think:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
μιλας εσυ για φλερτ ρε ηλιθιε24 ? :2funny::2funny::2funny:

και που τις ειδες ρε παιχτη, με παρακολουθεις δηλαδη ? :think:
Όχι δε σε παρακολουθώ από κριτικές εδώ που ανεβάζεις σε γαμηστρωνες η μία ήταν και μέλος εδώ μάλιστα για να είναι μέλος εδώ καμία μπουρδελιαρα θα ήταν εδώ Ελληνίδες κανονικές κοπέλες δε μπαίνουν μόνο μπουρδελιαρες και λεσβίες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

συνεχιζεις το ιδιο λαθος παλι...
Δηλαδή?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
Όχι δε σε παρακολουθώ από κριτικές εδώ που ανεβάζεις σε γαμηστρωνες η μία ήταν και μέλος εδώ μάλιστα για να είναι μέλος εδώ καμία μπουρδελιαρα θα ήταν εδώ Ελληνίδες κανονικές κοπέλες δε μπαίνουν μόνο μπουρδελιαρες και λεσβίες.
Έλα ρε μλκ οι Ελληνίδες δε θέλουν νταλικερηδες που είναι αυτός
αααα εγω ειμαι ο νταλικερης ?

εγινε παιχτη... μου κανει και αυτη η εκδοχη σου :2funny::2funny::2funny::2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή?
συγχεεις επαγγελμα με την σχεση...μκια χαρα ειναι το επαγγελμα του και με λεφτακια καλα πλεον αρα μια νορμαλ γυναικα γιατι να μην τον θελει;
δωσε βαση λοιπον...εχω φιλους σεκιουριταδες με εξαιρετικες γυναικες,γνωστο σερβιτορο παντρεμενο με γυναικαρα και 2 παιδακια,ντελιβερυ γνωστο κεντρο με ομορφη κοπελα,ναυτικο ας πουμε στο εσωτερικο με πανεμορφη κοπελιτσα..αναλογισου λοιπον τι σκεφτεσαι λαθος

eforos11

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
58
Πόντοι
0
η αλήθεια είναι ότι η αυτοπεποίθηση παίζει μεγάλο ρόλο στις σχέσεις, γνωριμίες και οι γκόμενες το αντιλαμβάνονται αυτό

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
Δε ξέρω έτσι έχω καταλάβει ότι είσαι φορτηγατζης
και εγω εχω καταλαβει οτι παιζει να εισαι πιο ηλιθιος και απο ανεστακο ζαν τελικα :2funny::2funny::2funny:
Driving On The Road GIF by Daimler Truck

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
συγχεεις επαγγελμα με την σχεση...μκια χαρα ειναι το επαγγελμα του και με λεφτακια καλα πλεον αρα μια νορμαλ γυναικα γιατι να μην τον θελει;
δωσε βαση λοιπον...εχω φιλους σεκιουριταδες με εξαιρετικες γυναικες,γνωστο σερβιτορο παντρεμενο με γυναικαρα και 2 παιδακια,ντελιβερυ γνωστο κεντρο με ομορφη κοπελα,ναυτικο ας πουμε στο εσωτερικο με πανεμορφη κοπελιτσα..αναλογισου λοιπον τι σκεφτεσαι λαθος
Κατάλαβα τι θες να πεις όχι δε έχει σχέση το επάγγελμα έχεις δίκιο.Σχεση έχει το ότι έχει πάρει όλη τη φυλής σκάει άπειρα λεφτα στη φυλής επίσης πήγαινε σε γαμηστρωνα με μια που ήταν Μέλλος εδώ (εδώ κάνουν ακαουντ μόνο λεσβίες ή μπουρδελιαρες όχι Ελληνίδες κανονικές) οπότε κάτι πάει λάθος με τον τύπο δε θεωρώ ότι γαμαει εκτός μπουρδελων εύκολα.Ισως επειδή είναι νταλικερης και αυτοί έχουν φράγκα να βρισκει τίποτα γκόμενες αλλά και πάλι αν τις έβρισκε δε θα γαμαγε τόσο συχνά σε πουτανες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
Ο παπαφιλιπς δεν γαμαει κανονικες γυναίκες μονο μπουρδέλα 93 κριτικές του 5 λεπτου σεξ,ο σεξουαλας.
Τον απορριπτουν ολες λογω διανοητικων προβλημάτων
Εδω εχει φαει απορριψη σε μπουρδελο το σουργελο.
Παπαφιλιπς γαμιεσαι?
Arrested Development Crying GIF by HULU

94

:rolleyes:

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
Κατάλαβα τι θες να πεις όχι δε έχει σχέση το επάγγελμα έχεις δίκιο.Σχεση έχει το ότι έχει πάρει όλη τη φυλής σκάει άπειρα λεφτα στη φυλής επίσης πήγαινε σε γαμηστρωνα με μια που ήταν Μέλλος εδώ (εδώ κάνουν ακαουντ μόνο λεσβίες ή μπουρδελιαρες όχι Ελληνίδες κανονικές) οπότε κάτι πάει λάθος με τον τύπο δε θεωρώ ότι γαμαει εκτός μπουρδελων εύκολα.Ισως επειδή είναι νταλικερης και αυτοί έχουν φράγκα να βρισκει τίποτα γκόμενες αλλά και πάλι αν τις έβρισκε δε θα γαμαγε τόσο συχνά σε πουτανες.
να σε πληροφορησω οτι ειδικα παλιοτερα μια χαρα κανονικες κοπελες κανανε λογαριασμο εδω...εχω γνωρισει 3-4..
για τον Παπα σου ειπα την γνωμη μου θα σου απαντησει εκτενεστερα ο ιδιος

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
να σε πληροφορησω οτι ειδικα παλιοτερα μια χαρα κανονικες κοπελες κανανε λογαριασμο εδω...εχω γνωρισει 3-4..
Μόνο 3-4 ?είναι ελάχιστες.Εδω μόνο μπουρδελιαρες κάνουν λογαριασμό ή γκέι που κάνουν τις γυναίκες για να γαμηθουν από κανεναν όχι άλλες κατηγορίες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
Μόνο 3-4 ?είναι ελάχιστες.Εδω μόνο μπουρδελιαρες κάνουν λογαριασμό ή γκέι που κάνουν τις γυναίκες για να γαμηθουν από κανεναν όχι άλλες κατηγορίες.
δηλαδη ποσες γυναικες περιμενεις να κανουν λογαριασμο εδω σε ενα τετοιο σαιτ;σου λεω ειχα γνωρισει 3-4 εγω ηταν και ειναι και αλλες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
εδω υπαρχει θρεντ κανονικο με φωτος με κανονικη κοπελα-μελος, τι λες στον ηλιθιο ?
μαλιστα το ειχα βαλει προσφατα, για να το δουν ως αποδειξη οτι λενε μαλακιες και κλαιγονται.
αφου τα δικα του θελει να πει και αυτος και ο αλλος ο υπερηλιθιος.
γιατι να τους το χαλασω ?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
δηλαδη ποσες γυναικες περιμενεις να κανουν λογαριασμο εδω σε ενα τετοιο σαιτ;σου λεω ειχα γνωρισει 3-4 εγω ηταν και ειναι και αλλες
Ακριβώς δε μπαίνουν εδώ γυναίκες κανονικές Ελληνίδες μόνο πουτανες ή πρώην πουτανες ή γκέι που κάνουν τις γκόμενες Για να ψαρέψουν γαμιά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
Ακριβώς δε μπαίνουν εδώ γυναίκες κανονικές Ελληνίδες μόνο πουτανες ή πρώην πουτανες ή γκέι που κάνουν τις γκόμενες Για να ψαρέψουν γαμιά.
αντε παλι...εμπαιναν και μπαινουν κανονικες κοπελες..λιγες;ναι αλλα μπαινουν..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
εδω υπαρχει θρεντ κανονικο με φωτος με κανονικη κοπελα-μελος, τι λες στον ηλιθιο ?
μαλιστα το ειχα βαλει προσφατα, για να το δουν ως αποδειξη οτι λενε μαλακιες και κλαιγονται.
αφου τα δικα του θελει να πει και αυτος και ο αλλος ο υπερηλιθιος.
γιατι να τους το χαλασω ?
μα ρε συ εννοειται ...του εξηγω να πουμε και εκει αυτος μονο πουτανες,λεσβιες,κλωνοι αντρικοι

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
αντε παλι...εμπαιναν και μπαινουν κανονικες κοπελες..λιγες;ναι αλλα μπαινουν..
Εντάξει όπως και να έχει ο παπαφιλιπ συγουρα δε γαμαει κανονικές και στους γαμηστρωνες που έχει κριτικές είναι πουτανες που απλά γαμηθηκαν τσάμπα μαζί του ή πρώην πουτανες που είναι το ίδιο αυτός με Ελληνίδα που δε ήταν ποτέ επαγγελματίας δε έχει μπλέξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom