barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.935
- Πόντοι
- 5.506
Δε έχω προηγούμενο προφίλ αλλά γενικά αυτούς τους 2 μήνες πήρα 2-4 κιλα.
Θα τα χάσεις στο κραβμαγκα ρε παίκτη, μη μασάς.
Δε έχω προηγούμενο προφίλ αλλά γενικά αυτούς τους 2 μήνες πήρα 2-4 κιλα.
καλα πας να βγαλεις ακρη με τον ηλιθιο24, που λεει τα ιδια, με ολα τα προφιλ που εχει κανει.μα ρε συ εννοειται ...του εξηγω να πουμε και εκει αυτος μονο πουτανες,λεσβιες,κλωνοι αντρικοι
εκει εσυ με τον ΠαπαΕντάξει όπως και να έχει ο παπαφιλιπ συγουρα δε γαμαει κανονικές και στους γαμηστρωνες που έχει κριτικές είναι πουτανες που απλά γαμηθηκαν τσάμπα μαζί του ή πρώην πουτανες που είναι το ίδιο αυτός με Ελληνίδα που δε ήταν ποτέ επαγγελματίας δε έχει μπλέξει.
Εσύ ίσως και να γαμας αυτός δύσκολοεκει εσυ με τον Παπα
εγω δεν γαμαω τσαμπα την εχω την κυρα μονο για μοστραΕσύ ίσως και να γαμας αυτός δύσκολο
τους εχω βιασει τη ψυχουλα ευγενικα και τιμια.εκει εσυ με τον Παπα
Δε θέλω να δίνω πληροφορίες πολλές σε σένα γιατί με αντιπαθείς πιο πολύ από όλουςΝα σου πω,στρατό έχεις τελειώσει;
να ξερεις εχω φτιαξει νεο συκωτι τις τελευταιες μερεςτους εχω βιασει τη ψυχουλα ευγενικα και τιμια.
στο ονειρο τους με βλεπουν τα πιτσουνακια μου.
Δε σε έχω δει ούτε μια φορά στο όνειρο μου επίσης εμένα δε μου γάμησες καθόλου τη ψυχή απλά λέω αυτό που παρατηρώ σε εσένα πουτανες γαμας και επίσης στους γαμηστρωνες που έχεις κριτικές πας με μέλη πουτανες εδώ μέσα και τις γαμας τσάμπα σα να είναι γκόμενες σου ή ήταν πρώην πουτανες μπήκαν εδώ τις γνώρισες εσύ και γαμηθηκαν μαζί σου,Ελληνίδα κανονική που έκανε πάντα μια απλή ζωή χωρίς να είναι επαγγελματίας δε έχεις βρει.τους εχω βιασει τη ψυχουλα ευγενικα και τιμια.
στο ονειρο τους με βλεπουν τα πιτσουνακια μου.
τι να λεμε...να ξερεις εχω φτιαξει νεο συκωτι τις τελευταιες μερες
καθε μερα με βλεπεις αλλα δεν το θυμασαι, γιατι δε θελω να σε πονεσω.Δε σε έχω δει ούτε μια φορά στο όνειρο μου επίσης εμένα δε μου γάμησες καθόλου τη ψυχή απλά λέω αυτό που παρατηρώ σε εσένα πουτανες γαμας και επίσης στους γαμηστρωνες που έχεις κριτικές πας με μέλη πουτανες εδώ μέσα και τις γαμας τσάμπα σα να είναι γκόμενες σου ή ήταν πρώην πουτανες μπήκαν εδώ τις γνώρισες εσύ και γαμηθηκαν μαζί σου,Ελληνίδα κανονική που έκανε πάντα μια απλή ζωή χωρίς να είναι επαγγελματίας δε έχεις βρει.
Χαχαχαχα καλό καλό και με πόσα τρέχεις με τη νταλίκα?καθε μερα με βλεπεις αλλα δεν το θυμασαι, γιατι δε θελω να σε πονεσω.
σε παω gfe μονο.
καθε μερα ερχομαι με την νταλικα και σου βιαζω τη ψυχουλα μεσα στο παιδικο σου δωματιο χωρις προφυλαξη.
Χαχα πως το ξέρεις?Τζιμάκο σου έχω νέα:
Ο Μπισμπικης είναι πούστης
Χαχαχαχα καλό καλό και με πόσα τρέχεις με τη νταλίκα?
μπινες θα ελεγαΤζιμάκο σου έχω νέα:
Ο Μπισμπικης είναι πούστης
Απέδειξε το μου τοτε ώστε να πω τέλος εχει δικιο ο υπουργαρας ο άντρας δε κρίνεται από το σώμα αλλά το μυαλό.Έχω τις άκρες μου εγώ.
Αποκλείεται αυτοί οι 2 ξέρουν να τρώνε εφόσον ξέρουν να τρώνε γκέι δε είναι,άντρας που ξέρει να τρώει δύσκολο να είναι αδερφή τα πουστρακια τα 65 κιλά να φοβάσαι.Επίσης έμαθα ότι ο Ρακ κανελλώνει το ρυζόγαλο
Τι θα γίνει ρε χοντρέ καριόλη θα γαμήσεις ή θα σέρνεις το λίπος σου πέρα δώθε; Δώσε λίγο βάση σε Αθηναίο που στα εξηγεί ωραίαΑποκλείεται αυτοί οι 2 ξέρουν να τρώνε εφόσον ξέρουν να τρώνε γκέι δε είναι,άντρας που ξέρει να τρώει δύσκολο να είναι αδερφή τα πουστρακια τα 65 κιλά να φοβάσαι.
Εντάξει μη μιλάς έτσιΤι θα γίνει ρε χοντρέ καριόλη θα γαμήσεις ή θα σέρνεις το λίπος σου πέρα δώθε; Δώσε λίγο βάση σε Αθηναίο που στα εξηγεί ωραία