Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
Ναι αδερφέ έχω τέτοια θέματα πολύ πιο άσχημοι από μένα έχουν βρει γυναίκα απλά είμαι ανώριμος δε θέλω να μου τη κοιτάνε είμαι μαγκωμενος να περπατάω δίπλα σε μια γυναίκα κλπ κλπ
ανωριμοτητα την φτιαχνεις μονος σου,τα αλλα θες βοηθεια...κριμα ειναι να μεινεις ετσι δεν βλεπω τον λογο..
ΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ζητα βοηθεια απο ειδικο και ολα θα παρουν τον δρομο τους

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
επισης σου αρεσει να σου γαργαλανε την κωλοτρουπιδα.
αυτο γιατι δεν το λες... σε πιασανε οι ντροπες ?
Ναι μου είχε γλυψει τα κωλομερια η Μαρινα και έχουμε κάνει το πιο βρώμικο σεξ καυλωνουμε φουλ στο σεξ μαζί αλλά δε μου έβαλε δάχτυλο στο κωλο μη λες πράγματα που δε έγιναν.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
ανωριμοτητα την φτιαχνεις μονος σου,τα αλλα θες βοηθεια...κριμα ειναι να μεινεις ετσι δεν βλεπω τον λογο..
ΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ζητα βοηθεια απο ειδικο και ολα θα παρουν τον δρομο τους
Έχω θέματα ναι είμαι μαγκωμενος να έχω δίπλα μου μια γυναίκα νοιωθω άβολα όταν επικοινωνώ με γκόμενες και γενικά δε θέλω να κάνω σχέση και να μας κοιτάνε είτε γκόμενες είτε αγόρια ειρωνικά από ζήλεια κλπ κλπ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
Ναι μου είχε γλυψει τα κωλομερια η Μαρινα και έχουμε κάνει το πιο βρώμικο σεξ καυλωνουμε φουλ στο σεξ μαζί αλλά δε μου έβαλε δάχτυλο στο κωλο μη λες πράγματα που δε έγιναν.
εισαι πιο χαζος και απο τον ανεστακο ζαν δικε μου, που ειναι πιο χαζος και απο στραγαλι κωλομπαρου.
εγω λεω να τα φτιαξετε και να ενωσετε τη χαζομαρα σας.
ετσι θα ειστε και οι δυο ευχαριστημενοι, αλλα και οι ελλεηνιδες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
εισαι πιο χαζος και απο τον ανεστακο ζαν δικε μου, που ειναι πιο χαζος και απο στραγαλι κωλομπαρου.
να σου πω μονο την διαφορα..αυτος ειναι ο εαυτος του δεν το παιζει κατι που δεν ειναι...
ο αλλος εχει πλασει κατι που δεν ειναι για ΑΛΛΗ μια φορα:tooth:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
Εγώ αντικειμενικά έχω 2 πρόσωπο, 1 σώμα, 0,5 καυλί, και 3 χαρακτήρα. Αλλά δεν πληρώνω τις πουτάνες για το γαμήσι. Τις πληρώνω για να φύγουν μετά. :coffee:
Αυτό όταν το λέτε είναι μέγιστο ψέμα πληρώνεις τις πουτανες για το γαμησι και μόνο ξεκάθαρα γιατί δε μπορείς αλλιώς εξού και οι 90 κριτικές συν άλλες τόσες που δε έχεις γράψει.Τι πάει να πει τις πληρώνεις για να φύγουν μετά ?λες και δε μπορείς στις έξω να μη κάνεις σχέση αλλά σεξ τις μια βραδιάς όπου δε υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο τη γαμας και τέλος σα τα μπουρδέλα δικαιολογίες.Απλα δυσκολεύεσαι να τον χώσεις αλλιώς λογικά γιατί είσαι ασχημος όπως λες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
Αυτό όταν το λέτε είναι μέγιστο ψέμα πληρώνεις τις πουτανες για το γαμησι και μόνο ξεκάθαρα γιατί δε μπορείς αλλιώς εξού και οι 90 κριτικές συν άλλες τόσες που δε έχεις γράψει.Τι πάει να πει τις πληρώνεις για να φύγουν μετά ?λες και δε μπορείς στις έξω να μη κάνεις σχέση αλλά σεξ τις μια βραδιάς όπου δε υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο τη γαμας και τέλος σα τα μπουρδέλα δικαιολογίες.Απλα δυσκολεύεσαι να τον χώσεις αλλιώς λογικά γιατί είσαι ασχημος όπως λες.
να ξερεις και αυτος γαμαει..

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
Τουλάχιστον από σένα οι Ελληνίδες γλίτωσαν αφού μόνο σε πουτανες γαμας,μλκ εσύ παίζει να έχεις παρει όλη τη φυλής,Κορίνα Κάτια Χριστίνα Αλεξάνδρα Άννα Μαρία όλη τη φυλής μπρο παίζει να έχεις δώσει εκατομμύρια στη φυλής φαντάσου 45 χρόνων και πας στα 10 λεπτακια λες και εσύ 20 Άρης,φαντάσου πόσο ανάγκη έχεις τα μπουρδέλα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
Αυτός μπορεί να νομίζει ότι πάμε με μια και μετά την παντρευομαστε.
Και αυτή η μία παρθένα και αμόλυντη αλλά πουτάνα στο κρεβάτι
τουλαχιστον εκανε το πρωτο βημα αναγνωρισε τα θεματα του..σημαντικο και αυτο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
να σου πω μονο την διαφορα..αυτος ειναι ο εαυτος του δεν το παιζει κατι που δεν ειναι...
ο αλλος εχει πλασει κατι που δεν ειναι για ΑΛΛΗ μια φορα:tooth:
εδω εχεις δικιο.
το σακι24 με 7αρι προσωπο, ειναι σταθερα χαζος εκ φυσεως.
1+1 = 1
ο ανεστακος ζαν καθε φορα μας παρουσιαζει και μια αλλη εκδοχη της χαζομαρας του.
ειναι πιο φαντεζι ηλιθιος.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
σου ειπα στα σοβαρα τι να κανεις....σκεψου το
Δε το έχω πάρει και απόφαση μωρέ έχω βολευτει και με τα μπουρδέλα ειμαι 25 και έχω πάει στο περιπου γύρω στις 115 φορές σκέψου.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
Δε το έχω πάρει και απόφαση μωρέ έχω βολευτει και με τα μπουρδέλα ειμαι 25 και έχω πάει στο περιπου γύρω στις 115 φορές σκέψου.
ναι αλλα αλλο σχεση αλλο μπουρδελα...να το παρεις αποφαση λοιπον οσο πιο συντομα γινεται

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
Τι δουλειά έκανες και γιατί δεν σε κράτησαν;
Σερβιτόρος δε με κράτησαν γιατί ήθελαν προϋπηρεσία τη οποία δε τη είχα τώρα ξεκίναγα δε ξαναέκανα αυτή τη δουλειά και στη Αθήνα υπάρχει ανταγωνισμός στη εστίαση πάμε πολλοί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι αλλα αλλο σχεση αλλο μπουρδελα...να το παρεις αποφαση λοιπον οσο πιο συντομα γινεται
Έχεις απόλυτο δίκιο δε είμαι και 19 χρόνων μεγαλώνω πλησιάζω τα 25

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
Σερβιτόρος δε με κράτησαν γιατί ήθελαν προϋπηρεσία τη οποία δε τη είχα τώρα ξεκίναγα δε ξαναέκανα αυτή τη δουλειά και στη Αθήνα υπάρχει ανταγωνισμός στη εστίαση πάμε πολλοί.

Έχεις απόλυτο δίκιο δε είμαι και 19 χρόνων μεγαλώνω πλησιάζω τα 25
ξεκινα σαν βοηθος σερβιτορου....ζητανε καλα μαγαζια φουλ τωρα και δεν θελουν προυπηρεσια για αυτο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
Τουλάχιστον από σένα οι Ελληνίδες γλίτωσαν αφού μόνο σε πουτανες γαμας,μλκ εσύ παίζει να έχεις παρει όλη τη φυλής,Κορίνα Κάτια Χριστίνα Αλεξάνδρα Άννα Μαρία όλη τη φυλής μπρο παίζει να έχεις δώσει εκατομμύρια στη φυλής φαντάσου 45 χρόνων και πας στα 10 λεπτακια λες και εσύ 20 Άρης,φαντάσου πόσο ανάγκη έχεις τα μπουρδέλα.
μονο αυτες ειδες ?
αλλη φορα θα βαζω κριτικες, εδω... και για κανονικες κοπελες.
ειπαμε... σταθερα ηλιθιος.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
ξεκινα σαν βοηθος σερβιτορου....ζητανε καλα μαγαζια φουλ τωρα και δεν θελουν προυπηρεσια για αυτο
Βοηθός σερβιτόρου ήμουν ρε συ όχι σερβιτόρος αλλά είπαν θέλαν προϋπηρεσία σε 3 μαγαζιά που δούλεψα αυτό το μήνα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.169
Πόντοι
12.756
Βοηθός σερβιτόρου ήμουν ρε συ όχι σερβιτόρος αλλά είπαν θέλαν προϋπηρεσία σε 3 μαγαζιά που δούλεψα αυτό το μήνα
ξανακανε αιτησεις φουλ και γραφε το οτι εχεις ελαχιστη εμπειρια..συντομα θα ξαναβρεις δουλεια

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
767
Πόντοι
86
μονο αυτες ειδες ?
αλλη φορα θα βαζω κριτικες, εδω... και για κανονικες κοπελες.
ειπαμε... σταθερα ηλιθιος.
Ναι έχω δει και κάτι ψωφιες που πας σε γαμηστρωνα αλλά αυτές είναι πουτανες που απλά πηδηχτηκαν εκτός μπουρδέλου τσάμπα μαζί σου δε πιάνεται αυτό και κατι μιλάμε να βρεις κανονικό μουνι Ελληνίδα με φλερτ και όχι από μπουρδέλα.

ξανακανε αιτησεις φουλ και γραφε το οτι εχεις ελαχιστη εμπειρια..συντομα θα ξαναβρεις δουλεια
Θα ξαναβρώ το ζήτημα είναι αν θα με κρατήσουν μη μου ξαναπούν πάλι για προϋπηρεσία φοβάμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom