alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Μιλας εκ πειρας?Μην το λες...
Μερικοί θα χεστούν απ'τη χαρά τους αν τους μιλήσει κάποια.Ακόμα και μπάζο
Μιλας εκ πειρας?Μην το λες...
Μερικοί θα χεστούν απ'τη χαρά τους αν τους μιλήσει κάποια.Ακόμα και μπάζο
διαβασε πισω στα ψυχοφαρμακα σου τις παρενέργειες...Εσύ είσαι η άτυχη...διότι μού τό ζήτησες νά σέ γαμήσω καί δέν ήρθα!!
Πιές ξίδι...καί θά σού περάσει!!
-Αλλά μήν σέ νοιάζει τόν καλύτερο γαμπρό θά σου βρώ-
Τά έχω διαβάσει όλα εδώ καί καιρό...μήν ανησυχείς!!διαβασε πισω στα ψυχοφαρμακα σου τις παρενέργειες...
να δεις και αν λήξανε...Τά έχω διαβάσει όλα εδώ καί καιρό...μήν ανησυχείς!!
Εσύ στά δικά σου...νά τά διαβάσεις όμως λίγο καλύτερα...διότι θέλουν καί κάποιο επίπεδο...γιά νά τά καταλάβεις!!
Διότι από ότι βλέπω...έχεις κολλήσει!!
Τά ληγμένα είναι τά καλύτερα μωρή...δέν τό ξέρεις ?να δεις και αν λήξανε...
δεν με εκπλήσσει οτι περιμένεις σαν στέρφα να ανακατεύεις λεξεις να νιωθεις ανετα οταν δεν βγαίνει νοημα ..Τά ληγμένα είναι τά καλύτερα μωρή...δέν τό ξέρεις ?
Τόσα χρόνια παίρνεις εγώ θά στά πώ ?
Τό ξέρω ότι σέ έχω στείλει αδιάβαστη καί αγάμητη...αλλά δέν φταίω!!
Εβγαλες γλώσσα...καί τήν γλώσσα πού έβγαλες σέ εμένα δέν περνάει!!
για να φερεις και εσυ τα χειλάκια σου δίπλα στα δικα του ....Ο Ακροατής ξερει για ποιους το λεει μωρη βρωμα ανακατοστρα καραπουταναρα.
Εγω και ακροατης σου πηδαμε τα εσωψυχα μωρη καραγαμιολαρα
Καί μόνο αυτά πού γράφεις...καί ο πιό αδαής καί άσχετος άνθρωπος...καταλαβαίνει ότι είσαι υπό τήν επήρεια!!δεν με εκπλήσσει οτι περιμένεις σαν στέρφα να ανακατεύεις λεξεις να νιωθεις ανετα οταν δεν βγαίνει νοημα ..
Καινούργια τρελα δεν εισαι παρα κατω
Μόνο αντιπαράθεση έχω καταλάβει ότι θέλει αυτός...άνευ επιχειρημάτων!!Αυτος εχει γκόμενα απο τη κολομβια αλλα ποτε δεν την εχει δει απο κοντα.
Νομιζω τη χρηματοδοτεί κιολας,οπως εψαξα στα μηνυνατα του.
Αυτοι χαλανε και το παγκοσμιο πεδιο οχι μονο εδω που ξέρουμε οτι ειναι σκατά
Τύπε οταν βριζεις την Μαγκι, τον παιζεις κιολας?Ο Ακροατής ξερει για ποιους το λεει μωρη βρωμα ανακατοστρα καραπουταναρα.
Εγω και ακροατης σου πηδαμε τα εσωψυχα μωρη καραγαμιολαρα
Το "παγκοσμιο πεδιο"?Αυτοι χαλανε και το παγκοσμιο πεδιο οχι μονο εδω που ξέρουμε οτι ειναι σκατά
Ζανούλη αν καταλαβω οτι εισαι εσυ, αλιμονο σουΑυτος εχει γκόμενα απο τη κολομβια αλλα ποτε δεν την εχει δει απο κοντα.
Κουνα το κωλο σου μωρη γαμιόλα να δουμε πως σπας τη μεση σου.
Πουτανα βρωμα ανωμαλη.
λοιπον κοριτσια για αρχη θα κανετε 69 ...εγω στα 3 εκατοστα θα απολαμβάνω εναν γνήσιο γαμια που δεν παει για ποδηλατο και ξερει την δυναμη που εχει η πουτσα του και δεν ξερει απο υποταγη και κυριαρχια αλλα ως γαμιας θα λαβει τα ζουμια μου (αν πεσει κατι κατω θα το γλύψετε...τα ματια σας θα ειναι δεμένα θα εχετε ηχο ! και την υπεροχη μυρωδιά του σεξ ...και καπακι με διπλο στραπον κωλο με κωλο θα σας εχω για τα υπολοιπα που θα προκαλέσετε τσουπρες )Καί μόνο αυτά πού γράφεις...καί ο πιό αδαής καί άσχετος άνθρωπος...καταλαβαίνει ότι είσαι υπό τήν επήρεια!!
Σέ εμένα θά μιλάς γλυκά...διαφορετικά θά σέ πάω πίπα-κώλο
Αλλο πού δέν θέλεις βέβαια...αλλά λέμε τώρα!!
Μόνο αντιπαράθεση έχω καταλάβει ότι θέλει αυτός...άνευ επιχειρημάτων!!
Είναι βελτιωμένη έκδοση.Ζανούλη αν καταλαβω οτι εισαι εσυ, αλιμονο σου
Έλα ρε Ζανουλοζαπάτοβανταμακουπα!Αυτος εχει γκόμενα απο τη κολομβια αλλα ποτε δεν την εχει δει απο κοντα.
Αηδίασα μωρή βρώμα...μέ αυτά πού γράφεις!!λοιπον κοριτσια για αρχη θα κανετε 69 ...εγω στα 3 εκατοστα θα απολαμβάνω εναν γνήσιο γαμια που δεν παει για ποδηλατο και ξερει την δυναμη που εχει η πουτσα του και δεν ξερει απο υποταγη και κυριαρχια αλλα ως γαμιας θα λαβει τα ζουμια μου (αν πεσει κατι κατω θα το γλύψετε...τα ματια σας θα ειναι δεμένα θα εχετε ηχο ! και την υπεροχη μυρωδιά του σεξ ...και καπακι με διπλο στραπον κωλο με κωλο θα σας εχω για τα υπολοιπα που θα προκαλέσετε τσουπρες )
Δεν σας ηξερα ποιο νωρις αλλα δεν πειράζει με βγήκατε εσεις...
σκίζεσαι σαν φτηνιάρικο καλτσον...Αηδίασα μωρή βρώμα...μέ αυτά πού γράφεις!!
Φυσικά σού έχω εξηγηθεί...ότι συμμετέχω στό παιχνίδι σου γνωρίζοντας εξ αρχής...ότι είσαι ο ψεύτης γκομενοπαρθένος ψυχοπαθής τής Ερμού!!
Μήν ξεχνιόμαστε...έτσι γιά νά έχει καί χαβαλέ!!
Ετσι ήθελες νά σέ σκίσω τήν άλλη φορά...αλλά έφαγες πόρτα!!σκίζεσαι σαν φτηνιάρικο καλτσον...
τσιφτετέλι 1.92 εδω δεν εχει οίκτο....Ετσι ήθελες νά σέ σκίσω τήν άλλη φορά...αλλά έφαγες πόρτα!!
Μήν σέ νοιάζει μωρή...θά βρούμε κανένα κορόιδο εδώ γιά εσένα...έχει αρκετούς!!
1,92;;;τσιφτετέλι 1.92 εδω δεν εχει οίκτο....
Λαδάκι βάζεις στήν κωλάρα σου...καί μετά τά υπερμεγέθη στραπόν πού έχεις...ειδική παραγγελία!!τσιφτετέλι 1.92 εδω δεν εχει οίκτο....
οποτε παρακμιακο πλακομουνι απο την κατηγορια αρχιδολογια δεν σκεπαζεις την βλακεια σου ...
παρε ξανα φορα θα σου βαλω λαδακι...(γιατι ειναι μεσημέρι )
Τί νά κάνουμε δέν είμαστε όλοι ζουμπάδες!!1,92;;;
Τσολιά μου εσύ!!!