Ανέκαθεν διαφωνούσα με τις γενικεύσεις ως προς το τι θέλουν οι γυναίκες.Συγνώμη, αλλά είναι πολύ χειροτερα τα πράγματα, θεωρώ, βάσει όσων βλέπω γύρω μου.
Αρχίδια επίπεδο και ποιότητα θέλουν οι περισσότερες. Αχάμπαρες εντελώς.
Αλήθεια έχω βαρεθεί να βλέπω φαινομενικά αξιοπρεπείς γυναίκες να σέρνονται και να κοπανιούνται όχι απλά για τελευταίους, αλλα για σκυλοτελειωμένους!
Και για χαρη αυτών των τελειωμένων να τρώνε εξευτελιστική απόρριψη πολύ πιο ποιοτικοί και προκομένοι άνδρες!
Ή ακόμα χειρότερα, να τους έχουν για πατερίτσα........
Έχω γνωστό που φοράει λιωμένα ρούχα, με διαλυμένη μηχανή, καράφλα, κοιλιά, που γαμάει αβέρτα ωραίες πιτσιρίκες -εκ των οποίων κάποιες είναι και κυριλλέ και το παίζουν ιστορία αλλού-.
Αν δεν το έβλεπα, δεν το πίστευα!
Η ΄συνταγή' του τύπου? γνωριμίες, κοινωνικότητα, και......κόκα!
Κι από την άλλη έχω φίλο που είναι άξιος, οικονομικά άνετος, ωραίος τύπος, στυλάτος και όμορφος. Οι ίδιες γκόμενες που κάθονται στον ναυαγημένο, αυτόν ούτε που θα τον κοιτάξουν.
Ή να χει η άλλη στα 40 της γκόμενο κούκλο, μαγκα με λεφτά, και να πέφτει στα πατώματα όταν μαθαίνει ότι ο Τάκης απο το βουλκανιζατέρ που την γαμούσε μέσα στο παλιό τογιότα του στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη της Αχαρνών, παντρεύτηκε....
Αυτός είναι ο πολιτισμός της γυναίκας στην Ελλάδα, δυστυχώς.....
Ο σεβασμός και η εκτίμηση κερδίζονται: κι αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι περισσότερες, συνεπώς γι αυτό πολλές ξεμένουν τελικά και απορούν 'τι πήγε στραβά'!
Λέγεται λ.χ.: οι γυναίκες θέλουν εμφάνιση. Και ρωτάω: δεν έχετε δει ποτέ γύρω σας κακάσχημους γλίτσες να πηδάνε γυναικάρες;
Λέγεται επίσης λ.χ.: οι γυναίκες θέλουν φράγκα. Και ρωτάω: δεν έχετε δει άφραγκους να πηδάνε και να τους χαρτζιλικώνουν;
Και άλλα πολλά μπορούν να ειπωθούν.
Το λέω εδώ και χρόνια: δεν υπάρχει κανόνας, μόνο ρουλέτα. Πηδάς εκείνη που στο δεδομένο χώρο και χρόνο είδε επάνω σου κάτι που γούσταρε. Το τι είναι αυτό, μόνο το κεφάλι της το γνωρίζει. Δεν είναι το ίδιο με εκείνο που θα δει κάποια άλλη, δεν είναι πιθανότατα αυτό που πιστεύεις ως δυνατό σου σημείο, και δεν είναι το ίδιο που θα δει η ίδια γυναίκα σε σένα σε ένα άλλο χωροχρόνο.