Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Συγνώμη, αλλά είναι πολύ χειροτερα τα πράγματα, θεωρώ, βάσει όσων βλέπω γύρω μου.
Αρχίδια επίπεδο και ποιότητα θέλουν οι περισσότερες. Αχάμπαρες εντελώς.

Αλήθεια έχω βαρεθεί να βλέπω φαινομενικά αξιοπρεπείς γυναίκες να σέρνονται και να κοπανιούνται όχι απλά για τελευταίους, αλλα για σκυλοτελειωμένους!
Και για χαρη αυτών των τελειωμένων να τρώνε εξευτελιστική απόρριψη πολύ πιο ποιοτικοί και προκομένοι άνδρες!
Ή ακόμα χειρότερα, να τους έχουν για πατερίτσα........

Έχω γνωστό που φοράει λιωμένα ρούχα, με διαλυμένη μηχανή, καράφλα, κοιλιά, που γαμάει αβέρτα ωραίες πιτσιρίκες -εκ των οποίων κάποιες είναι και κυριλλέ και το παίζουν ιστορία αλλού-.
Αν δεν το έβλεπα, δεν το πίστευα!
Η ΄συνταγή' του τύπου? γνωριμίες, κοινωνικότητα, και......κόκα!

Κι από την άλλη έχω φίλο που είναι άξιος, οικονομικά άνετος, ωραίος τύπος, στυλάτος και όμορφος. Οι ίδιες γκόμενες που κάθονται στον ναυαγημένο, αυτόν ούτε που θα τον κοιτάξουν.

Ή να χει η άλλη στα 40 της γκόμενο κούκλο, μαγκα με λεφτά, και να πέφτει στα πατώματα όταν μαθαίνει ότι ο Τάκης απο το βουλκανιζατέρ που την γαμούσε μέσα στο παλιό τογιότα του στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη της Αχαρνών, παντρεύτηκε....

Αυτός είναι ο πολιτισμός της γυναίκας στην Ελλάδα, δυστυχώς.....

Ο σεβασμός και η εκτίμηση κερδίζονται: κι αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι περισσότερες, συνεπώς γι αυτό πολλές ξεμένουν τελικά και απορούν 'τι πήγε στραβά'!
Ανέκαθεν διαφωνούσα με τις γενικεύσεις ως προς το τι θέλουν οι γυναίκες.
Λέγεται λ.χ.: οι γυναίκες θέλουν εμφάνιση. Και ρωτάω: δεν έχετε δει ποτέ γύρω σας κακάσχημους γλίτσες να πηδάνε γυναικάρες;
Λέγεται επίσης λ.χ.: οι γυναίκες θέλουν φράγκα. Και ρωτάω: δεν έχετε δει άφραγκους να πηδάνε και να τους χαρτζιλικώνουν;
Και άλλα πολλά μπορούν να ειπωθούν.

Το λέω εδώ και χρόνια: δεν υπάρχει κανόνας, μόνο ρουλέτα. Πηδάς εκείνη που στο δεδομένο χώρο και χρόνο είδε επάνω σου κάτι που γούσταρε. Το τι είναι αυτό, μόνο το κεφάλι της το γνωρίζει. Δεν είναι το ίδιο με εκείνο που θα δει κάποια άλλη, δεν είναι πιθανότατα αυτό που πιστεύεις ως δυνατό σου σημείο, και δεν είναι το ίδιο που θα δει η ίδια γυναίκα σε σένα σε ένα άλλο χωροχρόνο.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.839
Πόντοι
216
Ανέκαθεν διαφωνούσα με τις γενικεύσεις ως προς το τι θέλουν οι γυναίκες.
Λέγεται λ.χ.: οι γυναίκες θέλουν εμφάνιση. Και ρωτάω: δεν έχετε δει ποτέ γύρω σας κακάσχημους γλίτσες να πηδάνε γυναικάρες;
Λέγεται επίσης λ.χ.: οι γυναίκες θέλουν φράγκα. Και ρωτάω: δεν έχετε δει άφραγκους να πηδάνε και να τους χαρτζιλικώνουν;
Και άλλα πολλά μπορούν να ειπωθούν.

Το λέω εδώ και χρόνια: δεν υπάρχει κανόνας, μόνο ρουλέτα. Πηδάς εκείνη που στο δεδομένο χώρο και χρόνο είδε επάνω σου κάτι που γούσταρε. Το τι είναι αυτό, μόνο το κεφάλι της το γνωρίζει. Δεν είναι το ίδιο με εκείνο που θα δει κάποια άλλη, δεν είναι πιθανότατα αυτό που πιστεύεις ως δυνατό σου σημείο, και δεν είναι το ίδιο που θα δει η ίδια γυναίκα σε σένα σε ένα άλλο χωροχρόνο.
Τα είπες ΟΛΑ με τον πιο απλό τρόπο!
Εύγε!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.379
Πόντοι
3.656
Επίσης ρε μου φέρνεις και εσύ κάτι παραδείγματα. Από τη μια πρεζούδες ετοιμοθάνατες, που έχουν κάνει τόσες εκτρώσεις όσο η ηλικία τους και από την άλλη γκόμενες που καταδέχονται! να κάνουν γλυφοκώλια κλπ στον Kman για 1,2,3 κλπ iphones :confused: Και το ΓΝΩΡΙΖΩ ότι μιλάς καθαρά για θέμα εμφάνισης, αλλά από τη στιγμή που είπες συγκεκριμένα για αυτές που ποστάρει ο Kman ΔΕ ΜΠΟΡΩ να μη το συμπεριλάβω στο όλο πακέτο.
Τον Κμαν , τον βάζω 3 σκαλιά πιο πάνω στην κλίμακα , από όλους τους άραβες που συναντούν οι ελληνίδες ινφλουένσερς που γεμίζουν πτήσεις... και για τις οποίες γράφονται ραψωδίες εδώ μέσα ...
Από τις οποίες οι μισές είναι πατόζες με μπραζίλιαν κώλους .... και το 80% είναι κάτω από 1.70 ....

Μιας και το έφερε η κουβέντα ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Έχω ρεπό και θα πάρω ένα λουλούδι στην γκομενα. Δεν είμαστε όλοι μαλάκες χορηγοί. :2funny: Κοιτάμε να γαμάμε κι όχι να τις κυκλοφορούμε σαν ιππότες.
:rockon:
λουλουδια θα παρεις ? α εσυ εισαι τερμα τζιτζιφιογκος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο άλλος ο Άλεξ..προχθές μας έλεγε βρήκε κολομπιανα.σημερα μας την έκανε ελλεινιδα..άλλος παραμυθάς και αυτός..δεν του βρίσκει ο Κούλης καμία γκόμενα να ηρεμήσουμε!πολύ ψέμα εδώ μεσα.ας πει του Κούλη.να βρει μια και στο Σάμπ τι άλλο θα διαβάσουμε..
Τύπε γιατι γραφεις διαρκως σαχλαμαρες?

Το ψεμα ειναι οτι ειχα καποτε ελληνιδες και τωρα μια κολομπιανα?
Υπαρχει καποιο ασυμβιβαστο? (σιγα μην ξερεις την λεξη).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ένας παπαφίλιπς που όλη μέρα σέρνεται στα πορνονήματα και τσακώνεται με πελάτες υποστηρίζοντας
τις εσκορτούδες (δηλαδή αγαπούλης και προδότης):2funny: ονομάζει διαρκώς τον δικηγορίσκο
ως πιμπο-δικηγόρο. Δηλαδή προαγωγό-δικηγόρο. Ήρθα να το ρουφιανέψω αν και το ξέρετε.

:rockon:
Ευχαριστουμε για την πληροφορια πικερακο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακομα στα τρώει η κολομβιανη με τον χοσε αρμαντο?
Ζανούλη τι εγινε? Τα καταφερες αυτη τη φορα να μην σε παρουν χαμπαρι αλλά τελικα καρφωθηκες

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.340
Πόντοι
206
Τον Κμαν , τον βάζω 3 σκαλιά πιο πάνω στην κλίμακα , από όλους τους άραβες που συναντούν οι ελληνίδες ινφλουένσερς που γεμίζουν πτήσεις... και για τις οποίες γράφονται ραψωδίες εδώ μέσα ...
Από τις οποίες οι μισές είναι πατόζες με μπραζίλιαν κώλους .... και το 80% είναι κάτω από 1.70 ....

Μιας και το έφερε η κουβέντα ....
Καλά το ποιες "εξυμνούν", πληρώνουν και παρακαλάνε το ξέρουμε. Είναι για φτύσιμο τελείως. Γενικά το να παρακαλάς οποιαδήποτε, μουνάρα ή όχι, είναι η απόλυτη ξεφτίλα και κατάντια, πόσο μάλλον αυτά τα στρουμφάκια :confused:

Όσο για τον kman, αδιάφορος μου είναι. Σίγουρα έχει γράψει και πολύ σωστά posts, στα θέματα των σλαβικών πουτάνων, αλλά πέραν όλων των άλλων, ποιος κάθετε και βγάζει φωτογραφίες από πουτάνες και τις ΑΝΕΒΑΖΕΙ? Να δείξει τι? Ότι πλήρωσε (σε χρήμα ή είδος) για να του γλύφουν τον κώλο? Συγχαρητήρια. *Που γενικά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, το θεωρώ φουλ ξεπεσμό να ανεβάζει κάποιος σχέσεις/γκόμενες/πουτάνες που νταλαβερίζεται

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Ήρθε ο σάλιας με 8 ποστ.

Ποσο πονούν.

:2funny:

Αν δεν εχετε χαρακτηρακαι προσωπικότητα καμια γκομενα δεν θα σας δει σοβαρα.
Εχουν μπουχτισει με αντρακια υποτακτικα να λενε ναι σε ολα και να καθονται σταντ μπαι μπας και τους δωσουν σημασια.
Να λετε οχι να βαζεται ορια να απαιτείται να ξερουν οτι εχουν να κανουν με ενα δυνατο αρσενικό μη διαχειρίσιμο.
Εγω το εχω παιξει μαγκια και πολυ αντρουα σε πολλες εχω χασει αλλα εχω κερδισει.
Γενικα κοφτε φτερα αν παει καποια να σας επιβληθει να σας πουλησει ιστορια και να το παίξει ανώτερη.
Εδω θα διαφωνησω!Οσο τακτοποιημενος και αν νομιζεις πως εισαι στη προσωπικη σου ζωη,σοβαρη κοπελα μεταξυ 20-35 δε προκειται να βρεις πλεον...Πρεπει να πεσεις σε καποια που θα εκτιμησει και θα αγκαλιασει αυτο που εισαι!Ειναι αυτο που λεμε:"Βρηκα λαχειο στο δρομο..." ενα πραγμα...Οι πολλες κοπελες-σκουπιδια θελουν τον "ανδρα" ανεκτικο,μαλθακο και ευκολα χειραγωγισιμο.Δυστυχως ετσι εχει η πραγματικοτητα με βαση αυτα που βλεπω γυρω μου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.379
Πόντοι
3.656
Εδω θα διαφωνησω!Οσο τακτοποιημενος και αν νομιζεις πως εισαι στη προσωπικη σου ζωη,σοβαρη κοπελα μεταξυ 20-35 δε προκειται να βρεις πλεον...Πρεπει να πεσεις σε καποια που θα εκτιμησει και θα αγκαλιασει αυτο που εισαι!Ειναι αυτο που λεμε:"Βρηκα λαχειο στο δρομο..." ενα πραγμα...Οι πολλες κοπελες-σκουπιδια θελουν τον "ανδρα" ανεκτικο,μαλθακο και ευκολα χειραγωγισιμο.Δυστυχως ετσι εχει η πραγματικοτητα με βαση αυτα που βλεπω γυρω μου.
Οπότε είσαι αποφασισμένος να γίνεις.
Να αγοράζεις σκυλί μαλτέζ , να κοιμάσαι μαζί του, να τρως μπρόκολα στον ατμό
να μην πίνει ουίσκι γιατί μυρίζει , σε αντίθεση με το πράσινο τσάϊ γιασεμί ,
να μην πηγαίνεις σε μπουρδέλα, τζάδικα στούντιο και λοιπά πουταναριά γιατί "σέβεσαι τις γυναίκες"
να μη γαμάς κώλο ... να μη τις χύνεις στη μούρη μη χαλάσεις το highlighter
να παίρνεις σαλάτες με σπαράγγια ρόδια και ρόκα στις καφετέριες ...
να φοράς κάπρι με έξω τον αστράγαλο ......

σνήκερ που είναι συνδιασμός σκαρπίνι με μποτάκι του μπάσκετ σόλα σε σκατέ χρώμα γιατί είναι μοδάτο ...

Αντρίκιες καταστάσεις ...

Να έχεις suv ....

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.340
Πόντοι
206
Ποιος αυτός? Για ξανά σκέψου το πρώτο
Ουπς συντακτικό λάθος παρατηρώ τώρα που ξαναδιάβασα τι έγραψα. Που ΔΕΝ είσαι ούτε το ένα, ούτε το άλλο ήθελα να γράψω.

Ε εντάξει ο καθένας γράφει ότι θέλει. Δεν ενδιαφέρομαι και δεν προλαβαίνω κιόλας να ξεκινήσω μακροσκελή συζήτηση. Και βλέπω γράφει και πολλά posts, δε θα τελειώσουμε ποτέ.
Πάντως η live επικοινωνία/καμάκι με τις "κανονικές, καθημερινές" γκόμενες έχει άλλη "μαγεία" γενικά. Άλλη καυλάντα, άλλη αξία, άλλο χαβαλέ κάνεις face to face. Και το ξέρω γιατί και εγώ δε το συγκρίνω με τίποτε άλλο (τώρα για τον τρόπο προσέγγισης, νοοτροπία κλπ είναι άλλο θέμα). Και στο λέω εγώ που και τις πληρωμένες γουστάρω και τις "σπονσορέτες". Όλες έχουν τη θέση τους, τη καύλα τους και τη χρησιμότητά τους

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Οπότε είσαι αποφασισμένος να γίνεις.
Να αγοράζεις σκυλί μαλτέζ , να κοιμάσαι μαζί του, να τρως μπρόκολα στον ατμό
να μην πίνει ουίσκι γιατί μυρίζει , σε αντίθεση με το πράσινο τσάϊ γιασεμί ,
να μην πηγαίνεις σε μπουρδέλα, τζάδικα στούντιο και λοιπά πουταναριά γιατί "σέβεσαι τις γυναίκες"
να μη γαμάς κώλο ... να μη τις χύνεις στη μούρη μη χαλάσεις το highlighter
να παίρνεις σαλάτες με σπαράγγια ρόδια και ρόκα στις καφετέριες ...
να φοράς κάπρι με έξω τον αστράγαλο ......

σνήκερ που είναι συνδιασμός σκαρπίνι με μποτάκι του μπάσκετ σόλα σε σκατέ χρώμα γιατί είναι μοδάτο ...

Αντρίκιες καταστάσεις ...

Να έχεις suv ....
Δε σκοπευω να παρω ουτε μαλτεζακι ουτε να γινω αδερφή για να αρεσω περισσοτερο αδερφε...Βιζιτα μεχρι να δυσει ο ηλιος!Γαμαω τα καλυτερα μουνια χωρις ενοχες και με καθαρη συνειδηση πανω απ'ολα...Οι υπολοιποι κοφτε το λαιμο σας!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.379
Πόντοι
3.656
Δε σκοπευω να παρω ουτε μαλτεζακι ουτε να γινω αδερφή για να αρεσω περισσοτερο αδερφε...Βιζιτα μεχρι να δυσει ο ηλιος!Γαμαω τα καλυτερα μουνια χωρις ενοχες και με καθαρη συνειδηση πανω απ'ολα...
Σκληρό χύστη σε κόβω .
Εύγε.
Υπάρχει ακόμη ελπίδα.

Πολύ ρομαντικό το νταραβέρι με τις βίζιτες ... γουστάρω τρελά το αίσθημα και τη γκλαμουριά ...

και το ότι οι πρώτες φράσεις που θα χρειαστεί να της πεις μπορεί να είναι ...

"γλείφε και τα αρχίδια"

"άνοιξε λίγο περισσότερο τον κώλο σου"

"άνοιξε καλά το στόμα θα πετύχω ουρανίσκο για να τα καταπιείς" .

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ουπς συντακτικό λάθος παρατηρώ τώρα που ξαναδιάβασα τι έγραψα. Που ΔΕΝ είσαι ούτε το ένα, ούτε το άλλο ήθελα να γράψω.

Ε εντάξει ο καθένας γράφει ότι θέλει. Δεν ενδιαφέρομαι και δεν προλαβαίνω κιόλας να ξεκινήσω μακροσκελή συζήτηση. Και βλέπω γράφει και πολλά posts, δε θα τελειώσουμε ποτέ.
Πάντως η live επικοινωνία/καμάκι με τις "κανονικές, καθημερινές" γκόμενες έχει άλλη "μαγεία" γενικά. Άλλη καυλάντα, άλλη αξία, άλλο χαβαλέ κάνεις face to face. Και το ξέρω γιατί και εγώ δε το συγκρίνω με τίποτε άλλο (τώρα για τον τρόπο προσέγγισης, νοοτροπία κλπ είναι άλλο θέμα). Και στο λέω εγώ που και τις πληρωμένες γουστάρω και τις "σπονσορέτες". Όλες έχουν τη θέση τους, τη καύλα τους και τη χρησιμότητά τους
Δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό άλλωστε το live καμάκι είναι και το υγείες.Ο πάπιας τη στήνει στην Ερμού σαν τον Texas chainsaw massacre και τσεκουρωνει οποία περάσει από μπροστά του

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.379
Πόντοι
3.656
Δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό άλλωστε το live καμάκι είναι και το υγείες.Ο πάπιας τη στήνει στην Ερμού σαν τον Texas chainsaw massacre και τσεκουρωνει οποία περάσει από μπροστά του

Βέβαια αν βγάλει έστω και ένα 5αρι το 6μηνο , έτσι είναι Μύθος !
Ήρωας !

Μυρμιδόνας !
Ογκόλιθος.

Βασικό είναι να μην αποκτήσει ποινικό μητρώο ... και πάει με βραχιόλια σε κανά κρατητήριο ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Βέβαια αν βγάλει έστω και ένα 5αρι το 6μηνο , έτσι είναι Μύθος !
Ήρωας !

Μυρμιδόνας !
Ογκόλιθος.

Βασικό είναι να μην αποκτήσει ποινικό μητρώο ... και πάει με βραχιόλια σε κανά κρατητήριο ...
Αν δεν φάει τους μπάτσους που τον συνοδεύουν

Συνημμένα

• Screenshot_2024-03-08-17-55-37-804_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    Screenshot_2024-03-08-17-55-37-804_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg
    560,3 KB · Εμφανίσεις: 11

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.340
Πόντοι
206
Δε γνωρίζω αν κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά αν ισχύει και του "βγαίνει", με γεια του, με χαρά του. Ναι, εγώ δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Πέρα ότι μου πέφτει λίγο μακριά το κέντρο (τρόπος του λέγειν, θα μπορούσε να γίνει οπουδήποτε), με φαντάζομαι να βγαίνω στη πλατεία στο κεφαλάρι και να περιμένω ποιο μουνέτο θα περάσει να του κάνω πεσιματική. Σοβαρές καταστάσεις. Τώρα να είσαι σε κάνα μπαράκι/κλπ, να αράζετε έξω και να πιάνεις τη κουβέντα σε γκομενοπαρέες για καυλάντα κλπ είναι ωραία φάση!
Πάντως έτσι στο άσχετο, σε πλατείες κλπ, από τα λίγα που βλέπω γιατί δε κυκλοφορώ και πολύ, αυτοί που είναι στημένοι είναι τίποτα ζητιάνοι, τουρίστες που θέλουν να ρωτήσουν ίσως οδηγίες και εργαζόμενοι που μοιράζουν φυλλάδια. Θα υπάρχουν και άλλες κατηγορίες φαντάζομαι όπως πρεζάκια που δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους κλπ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.379
Πόντοι
3.656
με φαντάζομαι να βγαίνω στη πλατεία στο κεφαλάρι και να περιμένω ποιο μουνέτο θα περάσει να του κάνω πεσιματική. Σοβαρές καταστάσεις.
Ακόμη καλύτερα κεφαλάρι τυπάρα.
Καλύτερες πιθανότητες .
Θα σε μπουζουριάσουν πιο γρήγορα εκεί.
Και πολύ πιο γρήγορα και καλύτερες πιθανότητες για βρωμόξυλο .
Απλά εκεί δεν θα είναι από γκόμενους. Θα είναι από μπράβους των γκόμενων .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom