Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Σκληρό χύστη σε κόβω .
Εύγε.
Υπάρχει ακόμη ελπίδα.

Πολύ ρομαντικό το νταραβέρι με τις βίζιτες ... γουστάρω τρελά το αίσθημα και τη γκλαμουριά ...

και το ότι οι πρώτες φράσεις που θα χρειαστεί να της πεις μπορεί να είναι ...

"γλείφε και τα αρχίδια"

"άνοιξε λίγο περισσότερο τον κώλο σου"

"άνοιξε καλά το στόμα θα πετύχω ουρανίσκο για να τα καταπιείς" .
Ειναι μια λυση αναγκης οι ερωτικες συναναστροφες με βιζιτες οπως και να το κανουμε...!Εσυ μπορει να κοροιδευεις και να ειρωνευεσαι αλλά ετσι εχουν τα πραγματα!Απο το να τρεχω πισω απο τα φουστανια της καθε τελειωμενης μπαζολας για ενα ρημαδι ραντεβου,καλυτερα να πηγαινω σε πουτανες.Τουλαχιστον σε αυτες τις γυναικες βρισκω ενα προσωρινο "πνευματικο καταλυμα".Αυτα εν ολιγοις...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Ειναι μια λυση αναγκης οι ερωτικες συναναστροφες με βιζιτες οπως και να το κανουμε...!Εσυ μπορει να κοροιδευεις και να ειρωνευεσαι αλλά ετσι εχουν τα πραγματα!
Δεν με ξέρεις, για αυτό τα γράφεις αυτά.
Μία ζωή , έχω περάσει με επαγγελματίες.
Και γάμησα καλά. Δεν θα το κόψω ποτέ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μία λέτε ότι πάω για καμάκι και μια ότι δεν πάω. :2funny: Τι σας νοιάζει λοιπόν η τύχη μου.:confused:Ενημερωτικά πάντως, θυμάμαι έναν γνωστό μου που είχε έρθει προ αρκετών ετών να τσαμπουκαλευτεί χωρίς λόγο ίσα για να κάνει τον ιππότη σε κάτι γκόμενες. Συμβαίνει αυτό στους άνδρες μεταξύ τους όταν είναι καρσγκιόζηδες.:2funny: Αφού μου είπε κάτι για την μάνα μου,
του απάντησα ότι η δική του
η καρκινιάρα ψόφησε και το χάρηκα τόσο πολύ που όταν θα πηγαίνει κλαίγοντας να πίνει καφέ στον τάφο της,
θα έρχομαι να σπάω πλάκα.:rockon: Λέτε να έγινε μέλος στην πορεία; όλα πιθανά σε αυτή την ζωή.

:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν με ξέρεις, για αυτό τα γράφεις αυτά.
Μία ζωή , έχω περάσει με επαγγελματίες.
Και γάμησα καλά. Δεν θα το κόψω ποτέ.
Κάποια μέλη λένε ότι λες μαλακίες και γαμούσες κάποτε αααααν γαμούσες. Γνώμη μου ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Μην ασχολείσαι. Βάρα στο ψαχνό. Δεν έχουμε τίποτα να ενώσουμε ούτε
να μοιράσουμε.

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Αφού μου είπε κάτι για την μάνα μου,
η καρκινιάρα ψόφησε και το χάρηκα τόσο πολύ που όταν θα πηγαίνει κλαίγοντας να πίνει καφέ στον τάφο της,
θα έρχομαι να σπάω πλάκα.:rockon: Λέτε να έγινε μέλος στην πορεία; όλα πιθανά σε αυτή την ζωή.

Μιας και το ανέφερες αυτό ...

Αν ακούσεις ότι
ξεκληρίστηκε η φάρα
κάποιου υποστηρικτή του νέου φορολογικού για τους ελ. επαγγελματίες ,
ενημέρωσέ με.

Για να γλεντήσω τον ψόφο τους.
Τεράστια χαρά.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.832
Πόντοι
3.556
Γενικώς, δεν τραβάνε οι Ελληνίδες. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν. Επειδή πολλοί από τους Έλληνες δεν τραβάνε επίσης.

Πολλοί είναι οι άντρες σε αυτή τη χώρα, που είναι λίγο ως πολύ ανόητοι. Και χαλάνε την πιάτσα με το να αποθεώνουν και να κακομαθαίνουν την κάθε μαλακισμένη.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μία λέτε ότι πάω για καμάκι και μια ότι δεν πάω. :2funny: Τι σας νοιάζει λοιπόν η τύχη μου.:confused:Ενημερωτικά πάντως, θυμάμαι έναν γνωστό μου που είχε έρθει προ αρκετών ετών να τσαμπουκαλευτεί χωρίς λόγο ίσα για να κάνει τον ιππότη σε κάτι γκόμενες. Συμβαίνει αυτό στους άνδρες μεταξύ τους όταν είναι καρσγκιόζηδες.:2funny: Αφού μου είπε κάτι για την μάνα μου,

σταματα μωρη εγκυμονουσα να σκουζεις

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι οδοντίατροι είναι οι πιο αποδεκτοί γιατροί από όλους.
Σε κάποια δουλειά που δουλευα μας είχαν πει σε σεμινάρια ότι μην ασχολείστε με πελάτες και πελάτισσες που δεν εχουν οκ τα δόντια τους. Δεν έχουν λεφτά και θα σας σπάσουν τ αρχίδια. :2funny:Τότε κατάλαβα πόσο σπουδαία ειναι τα δόντια στον άνθρωπο. :rockon:Μαλιστσ πριν σπουδάσω κάτι ήμουν οδοντοτεχνίτης. Καλή δουλειά και παίρνεις και δουλίτσες καλές.
Τέλη τα λέω καλά;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτή εδώ στη φότο για ελλεινιδα μου κάνει..βλεπετε σε ποιους το δινουνε οι ελλεινιδες?και εσείς τις έχετε για άγιες!!ρε πιο βρωμιαρες στο πλανήτη δεν υπάρχουν..αφού οι πιο πολλές ούτε καν πλένουν το μουνι τους!μη βλεπετε που βάζουνε αρώματα και ωραια ρούχα!τα μούνια των ελλεινιδων βρωμάνε!!τρώνε και πολλούς πούτσους απο πρεζακια οπαδούς της Ρόμα και άσχημους από το κύκλο τους και μετά δεν πλένονται κιόλας!άντε να σκουπιστουνε με κάνα αρωματικό μαντηλάκι!
Οι Ελληνίδες είναι σακατεμένες από τον γυναικοκεντρισμό αλλά τα μουνιά τους είναι καθαρά.
Το σπίτι τους σκυλοβρωμάει. :2funny:
Όντως βάζουν στα μουνιά τους αρωματικά μαντήλια, carefree σερβιετάκια, υγρά lactacyd κτλ. Τα βλέπω στην δουλειά που τα έχουν. :2funny:Θεωρούν εργαλείο το μουνί τους. Κι οι ξένες τα ίδια σκατα είναι όμως. Απλά εδώ μέσα μισούν πιο πολύ τις Ελληνίδες επειδή λογικό είναι να την έχουν φάει στον κώλο από Ελληνίδες. :confused: Στην Ελλάδα είμαστε. Έτσι καταλήγουν στην πορνεία
τα βλαστάρια μας. Από ανάγκη και απογοήτευση. Οι Ελληνίδες όμως είναι μεγάλες ξεσκίστρες. Έχουν βαρεθεί τους μικροπούτσηδες Έλληνες και ξεσκίζονται με αράπηδες και Πακιστανούς, βρίσκοντας σε αυτούς ψωλάρα
και το εξωτικό στοιχείο.
Να τα λέμε όλα μάγκες. Άλλο το 16άρι του μέσου Έλληνα (εξαιρούνται τα μέλη του φόρουμ) :2funny: κι άλλο το κανόνι του μελαμψού εραστή που αντέχει κιόλας στο μπες βγες. Αυτό που το βάζετε;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω γνωστό που φοράει λιωμένα ρούχα, με διαλυμένη μηχανή, καράφλα, κοιλιά, που γαμάει αβέρτα ωραίες πιτσιρίκες -εκ των οποίων κάποιες είναι και κυριλλέ και το παίζουν ιστορία αλλού-.
Αν δεν το έβλεπα, δεν το πίστευα!
Η ΄συνταγή' του τύπου? γνωριμίες, κοινωνικότητα, και......κόκα!

Κι από την άλλη έχω φίλο που είναι άξιος, οικονομικά άνετος, ωραίος τύπος, στυλάτος και όμορφος. Οι ίδιες γκόμενες που κάθονται στον ναυαγημένο, αυτόν ούτε που θα τον κοιτάξουν.
Αν δεις πόσο αέρα έχει
ο ένας και πόσο ο άλλος,
στο παράδειγμά σου θα καταλάβεις πολλά. Οι γυναίκες γαμιούνται όταν έχεις αέρα πολύ πιο εύκολα από όταν είσαι χεστης. Μπορεί να μην φτάνει μόνο ο αέρας (θέλει και τρόπο) αλλά αν δεν τον έχεις, δεν υπάρχεις. Θα σε έχουν για φαπες και χορηγία
ή παρηγοριλίκι. :2funny:Όποιος υπολογίζει τα άκυρα, είναι καταδικασμένος να τον πίνει και να στενοχωριέται. Οφείλουμε να απλωνομαστε σαν την χολέρα. Αν μαζευτεί
ο άνδρας, απλώνεται η γυναίκα. Είναι τόσο σίγουρο αυτό, όσο κι ο θάνατος. :rockon:
Αν (και δυστυχώς πολλές φορές όταν) η γυναίκα
σε καβαλήσει, πάει για τον επόμενο. Σου λέει ααα για να με επαινεί αυτός ο μαλακας :2funny: αξίζω πολύ περισσότερα. Όταν όμως την μπλοκάρεις, κολλάει. Θίγεται
ο νσρκισσισμός της. Είναι το μυαλό τους έτσι. Δεν χρειάζεται να τις καταλάβεις. Τα βασικά φτάνουν.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Μαλιστσ πριν σπουδάσω κάτι ήμουν οδοντοτεχνίτης. Καλή δουλειά και παίρνεις και δουλίτσες καλές.
Οι οδοντοτεχνίτες βγάζουν πολλά. Και μας λες ότι σπούδασες και τελικά γύρισες στο βασικό;

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
σημερα που ητανε η ημερα της γυναικας, στο μαλλ βλεπω μια χοντρελο γυρω στα 21 με μαλλι θαμνου, να κραταει ενα τριανταφυλλο και ητανε χερακι χερακι με τον γκομενο της που ητανε σαν αρκουδιαρης αυτος, καλα μιλαμε θα τους εβαζα και τους 2 σε μια ταινια τρομου Winnie-the Pooh: Blood and Honey να πρωταγωνιστησουν
υστερα βλεπω να περιμενει στην σταση για το λεωφορειο μια κοντοστουπα με φατσα ιγκουανα καπου στα 24 και αυτη κρατουσε μια ανθοδεσμη.
ποιος στον πουτσο παει και κανει τετοιες μαλακιες να δινει λουλουδια σε κατι γκομενες ναυαγια, να πεις οτι ητανε μουναρες αντε πες να γινεις και μαλακας και αγαπουλης και χορηγος
εδω μεχρι και το τελευταιο μπαζο, το παρακαλανε για γνωριμια, πως μετα εσυ να καταφερεις με την φυσιολογικη οδο και μονο με την εμφανιση σου να γνωρισεις μια νορμαλ εμφανισιακα νεαρη κοπελα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
σημερα που ητανε η ημερα της γυναικας, στο μαλλ βλεπω μια χοντρελο γυρω στα 21 με μαλλι θαμνου, να κραταει ενα τριανταφυλλο και ητανε χερακι χερακι με τον γκομενο της που ητανε σαν αρκουδιαρης αυτος, καλα μιλαμε θα τους εβαζα και τους 2 σε μια ταινια τρομου Winnie-the Pooh: Blood and Honey να πρωταγωνιστησουν
υστερα βλεπω να περιμενει στην σταση για το λεωφορειο μια κοντοστουπα με φατσα ιγκουανα καπου στα 24 και αυτη κρατουσε μια ανθοδεσμη.
ποιος στον πουτσο παει και κανει τετοιες μαλακιες να δινει λουλουδια σε κατι γκομενες ναυαγια, να πεις οτι ητανε μουναρες αντε πες να γινεις και μαλακας και αγαπουλης και χορηγος
εδω μεχρι και το τελευταιο μπαζο, το παρακαλανε για γνωριμια, πως μετα εσυ να καταφερεις με την φυσιολογικη οδο και μονο με την εμφανιση σου να γνωρισεις μια νορμαλ εμφανισιακα νεαρη κοπελα
Τί νεαρή κοπέλα ? Εγώ έβλεπα κάτι 40άρες 45άρες, φρικιά μέσα στήν χαρά...καί στήν λέζα.
Είχαν πάρει καί αυτές κάτι λουλούδια, από τούς επίδοξους γαμείς τους!!
Μιλάμε γιά πολύ γέλιο. :rose:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι γκόμενες αναλώνονται με ενα 30% των αντρών αυτοι πηδανε συνεχως και το υπόλοιπο 70% το τρωει η αγαμία.
Γιατι π.χ ο 50ρης γιατρός να εχει γυναικα και να εχει κανει σχεση και φασεις με 2 διαφορετικες τα 2 χρονια τα τελευταία και ένας 30ρης εχει να δει μουνι κανα 10αρι χρόνια...
Καί οι άνδρες τό 30% τών γυναικών γαμούν. Οι άλλες γκόμενες από επιλογή περιμένουν...τόν Δούκα τού Εδιμβούργου!!
Απλά υπάρχει τό λεγόμενο Rotation, στίς σεξουαλικές σχέσεις!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι οδοντοτεχνίτες βγάζουν πολλά. Και μας λες ότι σπούδασες και τελικά γύρισες στο βασικό;
Σιγά τα λεφτά που βγάζουν οι (υπάλληλοι) οδοντοτεχνίτες. Άσε που δεν έκατσα πολύ λόγω (μετέπειπα) σπουδών.
Για την ειδικότητα πήγα. Ούτε καν θα το εξασκούσα. Εγώ είμαι των λίγων ωρών εργασίας. Να γεννάω πράγματα.
Άσε που δούλευα παλιά πολλές ώρες. Τότε άντεχα όπως όλοι και πλήρωναν.
Φαντάσου ότι παλαιότερα έχω κάνει δουλειά υπαλλήλου με μέσο όρο λεφτά τσέπη 580 ευρώ / εβδομάδα.
Αυτό σήμερα μοιάζει άπιαστο όνειρο. Δεν την βάζω καν μαζί με τις άλλες διότι ούτε τριετία δεν έβγαλα εκεί.
Αν τα πράγματα πήγαιναν απλά νορμάλ, θα έπρεπε να κάθομαι αραχτός εδώ και 10 χρόνια. :confused:
Ναι, χρειάζεται και να σε πάει, δεν φτάνει η ικανότητα. Στο υπογράφω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν εισαι ικανος οχι καμάκι να κανεις αλλα ουτε να κατουρησεις δεν ξερεις,σηκωνεις το ποδι στις κολωνες.
Δεν μας νοιαζει ούτε η τυχη σου ούτε η κωλοτρυπιδα σου,μας νοιάζει ομως να μη λες εδω μεσα εξυπναδες και γελοιότητες και βρρθουν κάποιοι να πιστέψουν τις ασυναρτησιες σου.
Ούτε για να μου δέσεις τα κορδόνια δεν είσαι ικανός βρε κοπρίτη. :2funny:
Φαίνεσαι από αυτά που γράφεις και πως τα διατυπώνεις. Άχρηστη ροή και ψόφια αύρα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τί νεαρή κοπέλα ? Εγώ έβλεπα κάτι 40άρες 45άρες, φρικιά μέσα στήν χαρά...καί στήν λέζα.
Είχαν πάρει καί αυτές κάτι λουλούδια, από τούς επίδοξους γαμείς τους!!
Μιλάμε γιά πολύ γέλιο. :rose:
Όντως σήμερα έπεσε πολύ λέλουδο. Ήταν το πρόσχημα. Εμένα ας πούμε τα λουλούδια δεν μου αρέσουν
διότι δεν τρώγονται. Άντε να τα βλέπω λίγο την ώρα που τρώω. Στις γυναίκες όμως αρέσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom