Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στά άτομα καί στά τσιράκια τους, πού είναι σύμφωνοι κάτω από τίς αρχές τού σπόνσορινγκ, είσαι Ok ?
Εχεις νά πείς κάτι ? Η δέν σέ νοιάζει ?
Εγώ δέν τίς ξέρω τίς θέσεις σου, μπορείς νά τίς ξαναπείς ?
Τις ξέρεις αλλά πάμε ξανά. Όποια γυναίκα πληρώνεται λέγεται πουτάνα και την έχω μόνο για τα χοντρά. Όποιος δεν έχει άλλη λύση τον θεωρώ λούζερ εκτός αν είναι σωματικά ανάπηρος που ακόμα κι εκεί κάτι μπορεί να βρει. Δέχομαι παράλληλα όσα μου λένε αν βρουν εποχειρήματα και μόνο με όσους μιλάω :2funny:ενώ χειροκροτώ. Συνεπώς καθάρισα. Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται ότι τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει να τα έχω καλά με όλους. Τέλος συζήτησης.
Δεν απαντάω σε τίποτα άλλο γιατί δεν υπάρχει κανόνας
να απαντώ όπου θέλει
ο καθένας.

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Μα δε πιστεύω κιόλας ότι πρέπει να σε απασχολεί. Δικιά τους η ζωή. Επίσης δε θεωρώ ότι ΠΡΕΠΕΙ να βρούνε τρόπο. Τα βάζεις κάτω, τα ζυγίζεις και πράττεις αναλόγως

Θέλω σχόλιο ...
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗ ...
ότι οι γκόμενες στις φωτογραφίες του Κμαν είναι άσχημες ...

και ο ακροατής δεν τις γάμαγε ούτε αν τον πληρωναν ...

Προτιμάει αυτές που συχνάζουν σε συναυλίες πανκ
σε καταλήψεις των εξαρχείων ...
με ατμόσφαιρα 95% THC ....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.275
Πόντοι
206
Στά άτομα καί στά τσιράκια τους, πού είναι σύμφωνοι κάτω από τίς αρχές τού σπόνσορινγκ, είσαι Ok ?
Εχεις νά πείς κάτι ? Η δέν σέ νοιάζει ?
Εγώ δέν τίς ξέρω τίς θέσεις σου, μπορείς νά τίς ξαναπείς ?
Καλησπέρα. Μα γιατί θα έπρεπε να νοιάζει τον καθένα? Ο προβληματισμός σου με το σπόνσορινγκ που έγκειται?
Κάποιοι ίσως να μην έχουν τα "προσόντα" ή όπως αλλιώς πες το και αυτό είναι μια διέξοδος. Πληρώνουν και αγοράζουν μια υπηρεσία που βρίσκει σύμφωνες και τις 2 πλευρές. Είναι κάτι που δε σε εκφράζει αλλά μέχρι εκεί. Τι παραπάνω υπάρχει στο συγκεκριμένο θέμα?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Να βρούνε τρόπο. Δεν με απασχολεί. Συνεχίζω τον δρόμο μου σχολιάζοντας ότι μου αρέσει όπως κι όλοι.

Σχολίασε την παπαριά του ακροατή ...
ότι είναι μπάζα οι γκόμενες στις φωτό του κμαν ...
και πρέπει ... να σε πληρώνουν να τις γαμήσεις !

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα. Μα γιατί θα έπρεπε να νοιάζει τον καθένα? Ο προβληματισμός σου με το σπόνσορινγκ που έγκειται?
Οι χασικλοανάρχες στα εξάρχεια δεν γουστάρουν τέτοιες γκόμενες ... γουστάρουν πτώματα ντίρλα στην πρέζα ...
με όψη πτώματος άστεγης που έχει aids χολέρα και σύφιλη ........
τι δεν καταλαβαίνεις ;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μα δε πιστεύω κιόλας ότι πρέπει να σε απασχολεί. Δικιά τους η ζωή. Επίσης δε θεωρώ ότι ΠΡΕΠΕΙ να βρούνε τρόπο. Τα βάζεις κάτω, τα ζυγίζεις και πράττεις αναλόγως
Θα παίζουμε με τις λέξεις; όταν κλαίγονται για τις γκόμενες σημαίνει ότι τους τσούζει. Κι άρα αφού τους τσούζει, ας κόψουν το σβέρκο τους. Εμένα δεν με απασχολεί. Εγω σχολιάζω και δεχομσι σχολιασμό με επιχειρήματα από όσους μιλάω. Τέλος συζήτησης.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.275
Πόντοι
206
Θέλω σχόλιο ...
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗ ...
ότι οι γκόμενες στις φωτογραφίες του Κμαν είναι άσχημες ...

και ο ακροατής δεν τις γάμαγε ούτε αν τον πληρωναν ...

Προτιμάει αυτές που συχνάζουν σε συναυλίες πανκ
σε καταλήψεις των εξαρχείων ...
με ατμόσφαιρα 95% THC ....
Καλησπέρα. Έχω δει κάποιες από τις φωτογραφίες που ανεβάζει ο Kman (παλιότερα τουλάχιστον). Προσωπικά οι περισσότερες δεν είναι του γούστου μου και πιστεύω ότι πληρώνει πολύ παραπάνω από την αξία τους (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό προφανως!). Γνωρίζω ότι παρόμοιες τις γαμάνε κοιλαράδες, μπεκρήδες, κτλ συμπατριώτες τους στο τσάμπα. Ο Kman όμως κάνει κάτι που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και περνάει ΚΑΛΑ όπως λέει.
Για γκόμενες τώρα "εξαρχειώτισες" όπως το έθεσες και κάτι punk live κλπ κλπ, ούτε για φτύσιμο δε τις έχω. Είναι πολύ μακριά από την καθημερινότητά μου

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κάποιοι ίσως να μην έχουν τα "προσόντα" ή όπως αλλιώς πες το και αυτό είναι μια διέξοδος. Πληρώνουν και αγοράζουν μια υπηρεσία που βρίσκει σύμφωνες και τις 2 πλευρές. Είναι κάτι που δε σε εκφράζει αλλά μέχρι εκεί. Τι παραπάνω υπάρχει στο συγκεκριμένο θέμα?
Καλησπέρα.
Ο προβληματισμός σέ σχέση μέ τό Σπόνσορινγκ, είναι ότι δέν μιλάμε γιά πραγματικό Σπόνσορινγκ αλλά γιά fake!!
Καί στίς δύο περιπτώσεις είμαι αντίθετος. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Γιατί πρέπει νά νοιάζει τόν καθένα ? Διότι υπάρχει στήν φαρέτρα τού πληρωμένου Sex!!
Τίποτα παραπάνω δέν υπάρχει στό συγκεκριμένο θέμα...ήταν μία ερώτηση.
Οι ερωτήσεις πού γίνονται εδώ, πρέπει νά περνάνε από σιγαστήρα ? :think:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα. Έχω δει κάποιες από τις φωτογραφίες που ανεβάζει ο Kman (παλιότερα τουλάχιστον). Προσωπικά οι περισσότερες δεν είναι του γούστου μου και πιστεύω ότι πληρώνει πολύ παραπάνω από την αξία τους (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό προφανως!). Γνωρίζω ότι παρόμοιες τις γαμάνε κοιλαράδες, μπεκρήδες, κτλ συμπατριώτες τους στο τσάμπα. Ο Kman όμως κάνει κάτι που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και περνάει ΚΑΛΑ όπως λέει.
Για γκόμενες τώρα "εξαρχειώτισες" όπως το έθεσες και κάτι punk live κλπ κλπ, ούτε για φτύσιμο δε τις έχω. Είναι πολύ μακριά από την καθημερινότητά μου
Ρε τύπε ... .υπεκφυγές γράφεις ... δεν ρώτησα ποιοί τις γαμάνε ... πόσα παίρνουν ...
και το ντύσιμό τους ....

ΤΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ .... δεν είναι γκόμενες που σε καβλώνουν ;
Αυτό ρώτησα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ...

Είναι μπάζα που λέει ο πανκο θρασομεταλάς ;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.275
Πόντοι
206
Ρε τύπε ... .υπεκφυγές γράφεις ... δεν ρώτησα ποιοί τις γαμάνε ... πόσα παίρνουν ...
και το ντύσιμό τους ....

ΤΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ .... δεν είναι γκόμενες που σε καβλώνουν ;
Αυτό ρώτησα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ...

Είναι μπάζα που λέει ο πανκο θρασομεταλάς ;
Απάντησα. Ότι δεν είναι του γούστου μου οι περισσότερες. Και σίγουρα δε τις θεωρώ ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Δε θα τις χαρακτήριζα μπάζα. Απλά μου είναι αδιάφορες. Επίσης συμπλήρωσα και μερικά ακόμα, δεν απάντησα με υπεκφυγές

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Απάντησα. Ότι δεν είναι του γούστου μου οι περισσότερες. Και σίγουρα δε τις θεωρώ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Αν κάποια που είναι 1.75 , λεπτή και νέα δεν είναι μουνάρα .... σηκώνω τα χέρια.

Αυτές με τους μπραζίλιαν κώλους εγώ, δεν μπορώ να βλέπω .
Με ενοχλούν και αισθητικά , πέραν του δεν νοιώθω έλξη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σχολίασε την παπαριά του ακροατή ...
ότι είναι μπάζα οι γκόμενες στις φωτό του κμαν ...
και πρέπει ... να σε πληρώνουν να τις γαμήσεις !
Αμέ! Όχι επειδή θες εσύ αλλά επειδή θέλω εγώ κι ασχέτως αν εσύ αποφεύγεις κάποια όταν ζητώ σχολιασμό ή τοποθέτηση. Δεν τις έχω δει αυτές που λες αλλά σίγουρα θα βλέπονται. Αφού λοιπόν
ο Ακροατής λέει έτσι είναι δικαίωμα του. Εγώ πάλι το βλέπω αλλιώς. Δηλαδή αφού η άλλη γαμιέται με λεφτά λέγεται πουτάνα κι εγώ σε πουτανα πάνω από 20 ευρώ δεν δίνω για στημένο γαμήσι. Όλες οι πουτάνες κάνουν στημένο γαμήσι. :2funny: Μάλιστα ούτε όταν έβγαζα τα διπλά δεν έδινα παραπάνω Έχω τοποθετηθεί πολλές φορές σε τέτοιο θέμα. Είμαι απόλυτα σίγουρος για ότι λέω και χαίρομαι που το λέω ευθέως.
Η πουτάνα για να γαμηθεί φοβερά, δεν ζητάει λεφτά. Όποτε επειδή μου έχει τύχει, μπορώ να συγκρίνω
καταστάσεις. Τέλος συζήτησης.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
948
Πόντοι
81
Την έβγαλε και σε μένα αυτην και τηνβ εκανα μπλόκ χωρις καν να την δώ.
Κι εμένα αλλά θα έπρεπε να της γράψω ως μήνυμα....απόκρυψη για 30 χρόνια.Χτυπημα εκεί που πονάνε,στον εγωισμό.
Αν θες να δεις δείγμα πολιτισμού δες ποιες κάθονται δίπλα σε ποιους και μπορείς να εξάγεις συμπέρασματα.Στις περισσότερες δυτικές χώρες υπάρχει μια ομοιομορφια,ασορτι που λέμε.Ανατολικοτερα και στην αποικία χρέους θα δεις για πχ ...νάρα τραγουδίστρια 56 ετών να είναι δίπλα σε έναν κοιλαρα με λιγδωμενο μπλουζάκι που είναι 46 και μοιάζει με 60,κάνει γυροβολιες χωρίς να κουνάει τα πόδια του και από την πολύ μασαμπουκα μπαίνει για μπαλονάκι.Δεν την δέχομαι την κυρία και τις ομοιδεατισσες της διότι δεν μπορεί αυτή να μου δώσει πρότυπο άντρα.Δεν έχει την αντίληψη,την νοημοσύνη να κάνει αξιολόγηση και καταταξη.
Και με απορρίψει την γράφω στις μπάλες μου.Δεν υπάρχουν για μένα,είναι μια παρένθεση που θα τις βλέπω έξω και τις απαξιώνω.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.275
Πόντοι
206
Αν κάποια που είναι 1.75 , λεπτή και νέα δεν είναι μουνάρα .... σηκώνω τα χέρια.

Αυτές με τους μπραζίλιαν κώλους εγώ, δεν μπορώ να βλέπω .
Με ενοχλούν και αισθητικά , πέραν του δεν νοιώθω έλξη.
Επίσης ναι, λεπτές και ψηλές αλλά με "περίεργες" φάτσες και πλαδαρά σώματα. Καλά δε τις έχω δει και όλες. Δε περιμένω πότε θα ποστάρει φώτο ο Kman. Αλλά σου λέω γούστα είναι αυτά!
Εγώ πχ για τα δικά μου γούστα μουνάρες είναι η xenia tchoumitcheva και η Alica Schmidt. Αναφέρω 2 για παράδειγμα

Επίσης ρε μου φέρνεις και εσύ κάτι παραδείγματα. Από τη μια πρεζούδες ετοιμοθάνατες, που έχουν κάνει τόσες εκτρώσεις όσο η ηλικία τους και από την άλλη γκόμενες που καταδέχονται! να κάνουν γλυφοκώλια κλπ στον Kman για 1,2,3 κλπ iphones :confused: Και το ΓΝΩΡΙΖΩ ότι μιλάς καθαρά για θέμα εμφάνισης, αλλά από τη στιγμή που είπες συγκεκριμένα για αυτές που ποστάρει ο Kman ΔΕ ΜΠΟΡΩ να μη το συμπεριλάβω στο όλο πακέτο.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.772
Πόντοι
216
Σιγά μήν παίξουν οι γκόμενες, μέ τόν κάθε τελευταίο!!
Θέλουν καί επίπεδο οι μούνες...όχι ότι νά είναι!!
-Ενώ αυτές μπορεί νά είναι καί χάλια, άλλο αυτό βέβαια-
Συγνώμη, αλλά είναι πολύ χειροτερα τα πράγματα, θεωρώ, βάσει όσων βλέπω γύρω μου.
Αρχίδια επίπεδο και ποιότητα θέλουν οι περισσότερες. Αχάμπαρες εντελώς.

Αλήθεια έχω βαρεθεί να βλέπω φαινομενικά αξιοπρεπείς γυναίκες να σέρνονται και να κοπανιούνται όχι απλά για τελευταίους, αλλα για σκυλοτελειωμένους!
Και για χαρη αυτών των τελειωμένων να τρώνε εξευτελιστική απόρριψη πολύ πιο ποιοτικοί και προκομένοι άνδρες!
Ή ακόμα χειρότερα, να τους έχουν για πατερίτσα........

Έχω γνωστό που φοράει λιωμένα ρούχα, με διαλυμένη μηχανή, καράφλα, κοιλιά, που γαμάει αβέρτα ωραίες πιτσιρίκες -εκ των οποίων κάποιες είναι και κυριλλέ και το παίζουν ιστορία αλλού-.
Αν δεν το έβλεπα, δεν το πίστευα!
Η ΄συνταγή' του τύπου? γνωριμίες, κοινωνικότητα, και......κόκα!

Κι από την άλλη έχω φίλο που είναι άξιος, οικονομικά άνετος, ωραίος τύπος, στυλάτος και όμορφος. Οι ίδιες γκόμενες που κάθονται στον ναυαγημένο, αυτόν ούτε που θα τον κοιτάξουν.

Ή να χει η άλλη στα 40 της γκόμενο κούκλο, μαγκα με λεφτά, και να πέφτει στα πατώματα όταν μαθαίνει ότι ο Τάκης απο το βουλκανιζατέρ που την γαμούσε μέσα στο παλιό τογιότα του στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη της Αχαρνών, παντρεύτηκε....

Αυτός είναι ο πολιτισμός της γυναίκας στην Ελλάδα, δυστυχώς.....

Ο σεβασμός και η εκτίμηση κερδίζονται: κι αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι περισσότερες, συνεπώς γι αυτό πολλές ξεμένουν τελικά και απορούν 'τι πήγε στραβά'!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βλεπω σας έχει φάει η αγαμία εδώ μέσα..έχετε κανεί θεό ενα μπάρμπα που πέταει χιλαιρικα που πληρώνει πουτανες..που στην Ελλάδα κάτι τέτοιες γαμας σε στούντιο με 60εβρο..καλά οι ελλεινιδες το δίνουν τζάμπα σε κάτι γύφτουσ πρεζακια και άσχημους..
Βλέπω ότι δεν την πέφτεις σε καμία ποτε και κατηγορείς μόνο τις Ελληνίδες οι οποίες σαφέστατα ειναι κομπλεξικές και μαλακισμένες αλλά όλες τελικά γαμιουνται και αυτό αποτελεί αξίωμα. Γιατί λοιπόν δεν την πέφτεις στις υπόλοιπες πατσαβούρες; :confused:

έχεις να πεις κάτι πάνω
σε αυτό η θα αναλωθείς στο ότι γαμάνε μόνο όσοι πληρώνουν; είναι άτοπο
και άκυρο αυτό. Άρα λες μαλακίες. Αποδείχθηκε.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες δεν έχουν ως πρώτο κριτήριο επιλογής την εμφάνιση στον άνδρα.
Η εμφάνιση χάνει από λεφτά, εξουσία, ισχύ κτλ. Το βλέπουμε γύρω μας. Αξίωμα!
Συνεπώς όποιος γαμάει μόνο με λεφτά είναι χορηγός
κι άρα μαλάκας. :2funny:
Ο λόγος είναι ότι γαμάει πουτάνα η οποία ακριβώς γι αυτό δεν γαμιέται αληθινά
με σούπερ παροχή αλλά αποσκοπεί στο κέρδος.
Όλοι το ίδιο θα κάναμε αν ήμασταν πουτανες. Αντίθετα όσοι γαμάνε χωρίς χορηγία
ή με βόλτες αποκομίζουν σούπερ γαμήσι και στα παπάρια τους για πόσο καιρό διαρκεί. Για να γίνει αντιληπτό αυτό πρέπει κάποιος να γαμάει γκόμενες και πουτάνες ώστε να συγκρίνει. Αλλιώς λέει μαλακίες. Πάω την βόλτα μου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Συγνώμη, αλλά είναι πολύ χειροτερα τα πράγματα, θεωρώ, βάσει όσων βλέπω γύρω μου.
Αρχίδια επίπεδο και ποιότητα θέλουν οι περισσότερες. Αχάμπαρες εντελώς.

Αλήθεια έχω βαρεθεί να βλέπω φαινομενικά αξιοπρεπείς γυναίκες να σέρνονται και να κοπανιούνται όχι απλά για τελευταίους, αλλα για σκυλοτελειωμένους!
Και για χαρη αυτών των τελειωμένων να τρώνε εξευτελιστική απόρριψη πολύ πιο ποιοτικοί και προκομένοι άνδρες!
Ή ακόμα χειρότερα, να τους έχουν για πατερίτσα........

Έχω γνωστό που φοράει λιωμένα ρούχα, με διαλυμένη μηχανή, καράφλα, κοιλιά, που γαμάει αβέρτα ωραίες πιτσιρίκες -εκ των οποίων κάποιες είναι και κυριλλέ και το παίζουν ιστορία αλλού-.
Αν δεν το έβλεπα, δεν το πίστευα!
Η ΄συνταγή' του τύπου? γνωριμίες, κοινωνικότητα, και......κόκα!

Κι από την άλλη έχω φίλο που είναι άξιος, οικονομικά άνετος, ωραίος τύπος, στυλάτος και όμορφος. Οι ίδιες γκόμενες που κάθονται στον ναυαγημένο, αυτόν ούτε που θα τον κοιτάξουν.

Ή να χει η άλλη στα 40 της γκόμενο κούκλο, μαγκα με λεφτά, και να πέφτει στα πατώματα όταν μαθαίνει ότι ο Τάκης απο το βουλκανιζατέρ που την γαμούσε μέσα στο παλιό τογιότα του στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη της Αχαρνών, παντρεύτηκε....

Αυτός είναι ο πολιτισμός της γυναίκας στην Ελλάδα, δυστυχώς.....

Ο σεβασμός και η εκτίμηση κερδίζονται: κι αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι περισσότερες, συνεπώς γι αυτό πολλές ξεμένουν τελικά και απορούν 'τι πήγε στραβά'!
Καλά σίγουρα όλα είναι στό παιχνίδι. Κανείς άνδρας δέν έχει αντίρρηση σέ αυτό!!
Η κοινή γραμμή όμως τών γυναικών, είναι Look-Χρήμα-Κονέ, ξεχωριστά η...σέ συνδυασμούς.
Τό σημαντικότερο θέμα είναι άν κάποιος άνδρας, δέν έχει τίποτα από αυτά. Τότε είναι πρόβλημα!!
-Ολοι έχουμε δεί τά πιό απίστευτα περιστατικά σέ ζευγάρια, άλλοι πιό πολύ καί άλλοι λιγότερο-

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Οι γκόμενες θέλουν να ζήσουν περιπέτειες.Ο τύπος που είναι προβλεπέ,ακολουθεί νόρμες,έχει κοινωνική αποδοχή,καλό επάγγελμα είναι υποχρεωτικά περιορισμένος και δεν μπορεί να τις πείσει οτι θα ζήσουν κάτι έντονο μαζί του.Οπότε προτιμάνε πιο αλητήριους,πιο ελεύθερα πνεύματα μέχρι να μεγαλώσουν και να αρχίσουν να κοιτάνε για αποκατάσταση.
Με τα λεφτά γίνονται όλα πιο εύκολα.Χρειάζεται όμως να κρατάς τον ενδιαφέρον της γκόμενας,να τη διεγείρεις κάπως.Αμα δεν έχεις λεφτά είναι δυσκολότερο αλλά και πάλι γίνεται.Απλά πας σε γκόμενες που δε βάζουν σε πρώτη θέση τα υλικά αγαθά.Δηλαδή άλλες γκόμενες γαμάει ο σπόνσορας άλλες ο ελεύθερος γαμέας.Η δράση του ενός δεν επηρρεάζει γενικά τον άλλον γιατί δεν έχουν το ίδιο κοινό.

Μπορεί βέβαια μια γκόμενα να διατηρεί ταυτόχρονα γαμπρό,σπόνσορα και γαμέα για να καλύπτουν τις διαφορετικές της ανάγκες αυτό συμβαίνει συχνά στις σλαβικές χώρες.Το θέμα είναι ποια γωνία επιλέγεις αναλόγως προσόντων.Αλλες οι απαιτήσεις για σπόνσορα,άλλες για γαμπρό και άλλες για γαμέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom