Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε εντάξει,δεν τον πας τον Κμαν,αλλά έλεος
Μετα απο αυτο που ειπε τυπε, δε ρωτας-σχολιαζεις τιποτε αλλο:
Τύπε εντάξει,δεν τον πας τον Κμαν,αλλά έλεος
Για ένα τεταρτάκι .στην Ελλάδα κάτι τέτοιες γαμας σε στούντιο με 60εβρο..
Εσύ βάλε κάνα υπόθετο στον κωλαρακο σουΕσύ τσίμπα 5 μεσουλίντ όπως πονάς. Με μια χαψιά.
υπαρχουν καποιοι που αντιστεκονται, αλλα ποιο το νοημα, και περισσοτεροι αντρες υπαρχουν σε νεαρες ηλικιες σε σχεση με τις γυναικες, και αν δεν τις κανει τα κεφια ο ελληνας της ιδιοτροπης ελληνιδας παει και βρισκει μεταναστες. ειχα δει στα ζαρα στο συνταγμα πριν μια βδομαδα μια ελληνιδα καπου στα 25, καλουτσικης εμφανισης να ψωνιζει μαζι με εναν μαυριδερο κοντουλη με κοτσιδακια. αυτη καθοτανε και του χαιδευε τα κοτσιδακια τουτουλαχιστον υπαρχουν ακομα σωστα παληκαρια που τις κανουν εξαλες
Βρε δε γαμιουνται ας κάνουν ότι θέλουν.Το θέμα είναι να κρατάς την αξιοπρέπεια σουυπαρχουν καποιοι που αντιστεκονται, αλλα ποιο το νοημα, και περισσοτεροι αντρες υπαρχουν σε νεαρες ηλικιες σε σχεση με τις γυναικες, και αν δεν τις κανει τα κεφια ο ελληνας της ιδιοτροπης ελληνιδας παει και βρισκει μεταναστες. ειχα δει στα ζαρα στο συνταγμα πριν μια βδομαδα μια ελληνιδα καπου στα 25, καλουτσικης εμφανισης να ψωνιζει μαζι με εναν μαυριδερο κοντουλη με κοτσιδακια. αυτη καθοτανε και του χαιδευε τα κοτσιδακια του
σαν και αυτον ητανε οπως στο βιντεο σε εμφανιση και μαλλι
2,5 млн просмотров · 1,1 млн реакций | One love ❤️ #foryou #reels #reelsinstagram #viral #funnykatty_mb @justinbieber | Funnykattymb Mb
One love ❤️ #foryou #reels #reelsinstagram #viral #funnykatty_mb @justinbieber.www.facebook.com
Με βλέπεις στον ύπνο σου. Με μισείς διότι σε χτυπάω στο κόμπλεξ σου.Εσύ βάλε κάνα υπόθετο στον κωλαρακο σου
Ένας παπαφίλιπς που όλη μέρα σέρνεται στα πορνονήματα και τσακώνεται με πελάτες υποστηρίζονταςΟ άλλος ο Άλεξ..προχθές μας έλεγε βρήκε κολομπιανα.σημερα μας την έκανε ελλεινιδα..άλλος παραμυθάς και αυτός..δεν του βρίσκει ο Κούλης καμία γκόμενα να ηρεμήσουμε!πολύ ψέμα εδώ μεσα.ας πει του Κούλη.να βρει μια και στο Σάμπ τι άλλο θα διαβάσουμε..
Ποια αγραμματοσύνη ρε παπάρα?Με βλέπεις στον ύπνο σου. Με μισείς διότι σε χτυπάω στο κόμπλεξ σου.
Στην αγραμματοσύνη σου. Πάντα θα νιώθεις κατωτερότητα.
Ντουβάρι είσαι. . Τώρα γύρισα, να προλάβω να κοιμηθώ κιόλας. Δεν έχουμε όλοι άδειες ταξίΠοια αγραμματοσύνη ρε παπάρα?
Καλα καλά...δες τι σου έγραψα στο αλλοΝτουβάρι είσαι. . Τώρα γύρισα, να προλάβω να κοιμηθώ κιόλας. Δεν έχουμε όλοι άδειες ταξί
από κληρονομιά. Είμαστε λαικά παιδιά.
Δεν έχω το σκάνερ μαζί ρε ανορθόγραφε για να διαβάσω τις καλικατζούρες σου.τυπε ελλαδα μετραει πιο πολυ το σοσιαλ προυφ κι εσυ εχεις τετοιο γι αυτο γσμας απλα εισαι ανοητος για το καταλαβεις
μπορει να εισαι μπατιρης αλλα πχ μουσικος του δρομυ η οτι αλλο σου δινει σοσιαλ προυφ και να γαμας ολη μερα
Κατά τα άλλα έβγαινα εγώ εκτός θέματος κι όχι εκείνοι!Γιά τούς φίλους τού νήματος!!
Τό νήμα τών Ελλεηνίδων, απαρτίζεται από άτομα πού δέν έχουν καμία σχέση μέ γκόμενες free!!
Είτε πρόκειται γιά περιθωριακά άτομα άνευ άξιας, έιτε γιά άτομα πού θέλουν νά μάς πείσουν γιά τό Σπόνσορινγκ.
Είναι ρουφιάνοι, καί η ενημέρωση στό παρών νήμα είναι παραπλανητική...καί όχι ρεαλιστική από αυτούς!!
Φίλε μου καλέ κατάλαβες την παρομοίωση;Αμφισβήτησα ποτέ άν τίς γαμεί η όχι ?
Αυτό τό ξέρει η αφεντιά του, δέν πέφτει...λόγος σέ εμένα!!
Τί άν τίς έχω άτομο μου ? Δέν σέ πιάνω στά fm
Εχεις απόλυτο δίκιο σέ τέτοια περίπτωση, παίζω άνετα καί φάπες, δέν κολλάω πουθενά!!
Αν γίνει τέτοιο σκηνικό, είναι γιά μάζεμα σίγουρα!!
Χρειάζεσαι και σκάνερ ρε πανιβλακα ηλίθιε ανάπηρε στο μυαλό;Δεν έχω το σκάνερ μαζί ρε ανορθόγραφε για να διαβάσω τις καλικατζούρες σου.
Ούτε και μπορείς να κάνεις διάλογο αφού παραθέτεις ότι σε βολεύει.
Αν σοβαρευτείς, τα λέμε.
Ε ναι ρε φίλε δηλαδή έχουμε σε κάποια θέματα άλλες απόψεις.Με κάνεις και κοκκινίζω
Το λαμβάνει πολύ πιο προσωπικά από ότι χρειάζεται....Ε ναι ρε φίλε δηλαδή έχουμε σε κάποια θέματα άλλες απόψεις.
Έβρισε κάνεις από μας τους δυο τον άλλο;
Καταθέσαμε όμορφα και ωραία τις απόψεις μας και καναμε ωραίο διάλογό.
Κάτι που δε συμβαίνει με τον ενοχλητικό ντελάλη που παραληρεί διαρκως λες και του έχουν αναθέσει το έργο να σώσει τον κόσμο ο μαλακας.