Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Τύπε εντάξει,δεν τον πας τον Κμαν,αλλά έλεος

Μετα απο αυτο που ειπε τυπε, δε ρωτας-σχολιαζεις τιποτε αλλο:

1709849856827.png

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γιά τούς φίλους τού νήματος!!
Τό νήμα τών Ελλεηνίδων, απαρτίζεται από άτομα πού δέν έχουν καμία σχέση μέ γκόμενες free!!
Είτε πρόκειται γιά περιθωριακά άτομα άνευ άξιας, έιτε γιά άτομα πού θέλουν νά μάς πείσουν γιά τό Σπόνσορινγκ.
Είναι ρουφιάνοι, καί η ενημέρωση στό παρών νήμα είναι παραπλανητική...καί όχι ρεαλιστική από αυτούς!!

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
τουλαχιστον υπαρχουν ακομα σωστα παληκαρια που τις κανουν εξαλες
υπαρχουν καποιοι που αντιστεκονται, αλλα ποιο το νοημα, και περισσοτεροι αντρες υπαρχουν σε νεαρες ηλικιες σε σχεση με τις γυναικες, και αν δεν τις κανει τα κεφια ο ελληνας της ιδιοτροπης ελληνιδας παει και βρισκει μεταναστες. ειχα δει στα ζαρα στο συνταγμα πριν μια βδομαδα μια ελληνιδα καπου στα 25, καλουτσικης εμφανισης να ψωνιζει μαζι με εναν μαυριδερο κοντουλη με κοτσιδακια. αυτη καθοτανε και του χαιδευε τα κοτσιδακια του
σαν και αυτον ητανε οπως στο βιντεο σε εμφανιση και μαλλι

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
υπαρχουν καποιοι που αντιστεκονται, αλλα ποιο το νοημα, και περισσοτεροι αντρες υπαρχουν σε νεαρες ηλικιες σε σχεση με τις γυναικες, και αν δεν τις κανει τα κεφια ο ελληνας της ιδιοτροπης ελληνιδας παει και βρισκει μεταναστες. ειχα δει στα ζαρα στο συνταγμα πριν μια βδομαδα μια ελληνιδα καπου στα 25, καλουτσικης εμφανισης να ψωνιζει μαζι με εναν μαυριδερο κοντουλη με κοτσιδακια. αυτη καθοτανε και του χαιδευε τα κοτσιδακια του
σαν και αυτον ητανε οπως στο βιντεο σε εμφανιση και μαλλι
Βρε δε γαμιουνται ας κάνουν ότι θέλουν.Το θέμα είναι να κρατάς την αξιοπρέπεια σου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο Τέλης έχει παραδεχθεί ότι το γαμήσι με γκόμενα είναι ανώτερο της πουτάνας (ανώτερη παροχή κτλ ως γαμήσι ξερό
χωρίς συναίσθημα και μαλακίες) και το θεωρεί αυτονόητο ενώ έχει δηλώσει ότι όποιος λέει το αντίθετο
είναι μαλάκας. :2funny:Το ίδιο κι ο Νικόλας με τον καλόγερο. Όποιος θέλει λοιπόν να μας παρουσιάσει τις πουτάνες
ως άρτιες από αυτούς που συζητώ, να μας πει γιατί όταν βρίσκει πουτάνα χωρίς παροχή, γκρινιάζει.:confused:
Το διαβάζουμε εδώ μέσα στα νήματα από πολλούς που είναι δυσαρεστημένοι. Πάρτε πάλι τ αρχίδια μου.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εσύ βάλε κάνα υπόθετο στον κωλαρακο σου
Με βλέπεις στον ύπνο σου. Με μισείς διότι σε χτυπάω στο κόμπλεξ σου.
Στην αγραμματοσύνη σου. Πάντα θα νιώθεις κατωτερότητα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο άλλος ο Άλεξ..προχθές μας έλεγε βρήκε κολομπιανα.σημερα μας την έκανε ελλεινιδα..άλλος παραμυθάς και αυτός..δεν του βρίσκει ο Κούλης καμία γκόμενα να ηρεμήσουμε!πολύ ψέμα εδώ μεσα.ας πει του Κούλη.να βρει μια και στο Σάμπ τι άλλο θα διαβάσουμε..
Ένας παπαφίλιπς που όλη μέρα σέρνεται στα πορνονήματα και τσακώνεται με πελάτες υποστηρίζοντας
τις εσκορτούδες (δηλαδή αγαπούλης και προδότης):2funny: ονομάζει διαρκώς τον δικηγορίσκο
ως πιμπο-δικηγόρο. Δηλαδή προαγωγό-δικηγόρο. Ήρθα να το ρουφιανέψω αν και το ξέρετε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ντουβάρι είσαι. . Τώρα γύρισα, να προλάβω να κοιμηθώ κιόλας. Δεν έχουμε όλοι άδειες ταξί
από κληρονομιά. Είμαστε λαικά παιδιά. :rockon:
Καλα καλά...δες τι σου έγραψα στο αλλο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επιτέλους έλυσα το πρόβλημα με τις ενημερώσεις. Βρήκα τρόπο να καταλαβαίνουμε σε όλα τα νήματα
πόσο είναι ο ενημερωτής. Με τις πουτάνες που έχουμε στην χώρα :2funny:αν ο ενημερωτής
τα περιγράφει όλα ωραία, σημαίνει ότι είναι από 45 και πάνω κι έχει πρεσβυωπία. :2funny:
Συνεπώς δεν μπορεί να δει καθαρά από κοντά και υπάρχει σχετική απόκλιση οπτικής.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τυπε ελλαδα μετραει πιο πολυ το σοσιαλ προυφ κι εσυ εχεις τετοιο γι αυτο γσμας απλα εισαι ανοητος για το καταλαβεις
μπορει να εισαι μπατιρης αλλα πχ μουσικος του δρομυ η οτι αλλο σου δινει σοσιαλ προυφ και να γαμας ολη μερα
Δεν έχω το σκάνερ μαζί ρε ανορθόγραφε για να διαβάσω τις καλικατζούρες σου. :2funny:
Ούτε και μπορείς να κάνεις διάλογο αφού παραθέτεις ότι σε βολεύει.
Αν σοβαρευτείς, τα λέμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιά τούς φίλους τού νήματος!!
Τό νήμα τών Ελλεηνίδων, απαρτίζεται από άτομα πού δέν έχουν καμία σχέση μέ γκόμενες free!!
Είτε πρόκειται γιά περιθωριακά άτομα άνευ άξιας, έιτε γιά άτομα πού θέλουν νά μάς πείσουν γιά τό Σπόνσορινγκ.
Είναι ρουφιάνοι, καί η ενημέρωση στό παρών νήμα είναι παραπλανητική...καί όχι ρεαλιστική από αυτούς!!
Κατά τα άλλα έβγαινα εγώ εκτός θέματος κι όχι εκείνοι!

:2funny:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αμφισβήτησα ποτέ άν τίς γαμεί η όχι ?
Αυτό τό ξέρει η αφεντιά του, δέν πέφτει...λόγος σέ εμένα!!

Τί άν τίς έχω άτομο μου ? Δέν σέ πιάνω στά fm

Εχεις απόλυτο δίκιο σέ τέτοια περίπτωση, παίζω άνετα καί φάπες, δέν κολλάω πουθενά!!
Αν γίνει τέτοιο σκηνικό, είναι γιά μάζεμα σίγουρα!!
Φίλε μου καλέ κατάλαβες την παρομοίωση;
Εδώ ΕΙΜΑΣΤΕ σα να είμαστε σε ένα διαδικτυακό καφέ και κάθε νήμα είναι ένα τραπέζι στο οποίο κάθονται και συνομιλούν όσοι συμμετέχουν.
Οπότε το σκηνικό συμβαίνει αλλά δε σε βλέπω να μοιράζεις φάπες.
Και μη μου πεις ότι υπάρχουν κι άλλοι πιο τοξικοί κτλ δε με απασχολεί αυτο.
Εμένα με απασχολεί ο τρόπος ξαναλέω.
Ακόμη και τον εθνικό ύμνο να ψάλλεις δυνατά η να φωνάζεις φιλανθρωπικά συνθήματα ΕΝΟΧΛΕΙΣ.Και την ομορφότερη ιδέα αν την πάρεις και τη ντύσεις με κραυγές,προσβολές και ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ επανάληψη ΕΝΟΧΛΕΙΣ.
Θα μπορούσα να πατήσω αγνοηση αλλά γιατι όταν δεν είμαι σε σύνδεση να βλέπω τα κατεβατα αυτού του μαλακα με τα ίδια emoticon ξανά και ξανά;
Το κατανοήσες τώρα;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δεν έχω το σκάνερ μαζί ρε ανορθόγραφε για να διαβάσω τις καλικατζούρες σου. :2funny:
Ούτε και μπορείς να κάνεις διάλογο αφού παραθέτεις ότι σε βολεύει.
Αν σοβαρευτείς, τα λέμε.

Χρειάζεσαι και σκάνερ ρε πανιβλακα ηλίθιε ανάπηρε στο μυαλό;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Με κάνεις και κοκκινίζω :*
Ε ναι ρε φίλε δηλαδή έχουμε σε κάποια θέματα άλλες απόψεις.
Έβρισε κάνεις από μας τους δυο τον άλλο;
Καταθέσαμε όμορφα και ωραία τις απόψεις μας και καναμε ωραίο διάλογό.
Κάτι που δε συμβαίνει με τον ενοχλητικό ντελάλη που παραληρεί διαρκως λες και του έχουν αναθέσει το έργο να σώσει τον κόσμο ο μαλακας.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
Ε ναι ρε φίλε δηλαδή έχουμε σε κάποια θέματα άλλες απόψεις.
Έβρισε κάνεις από μας τους δυο τον άλλο;
Καταθέσαμε όμορφα και ωραία τις απόψεις μας και καναμε ωραίο διάλογό.
Κάτι που δε συμβαίνει με τον ενοχλητικό ντελάλη που παραληρεί διαρκως λες και του έχουν αναθέσει το έργο να σώσει τον κόσμο ο μαλακας.
Το λαμβάνει πολύ πιο προσωπικά από ότι χρειάζεται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom