Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478
αφου περνας απεξω απο ενα γυμναστηριο και βλεπεις μεσα κυριως ψωλαρια και κατι θειτσες, ποιος ο λογος η αλλη που ειναι μικρη και ποθητη, εστω και χοντρουλα να παει να κανει διατροφη και να αρχισει εντατικες προπονησεις
εδω ειχα δει εναν γυναικειο αγωνα μπασκετ και οι τυπισσες οι μισες ητανε 100 κιλα η καθε μια, και ολες κατω απο 30, φαντασου και καλα αθλητριες και ητανε 100 κιλα βουβαλια
Μια μπασκετμπολίστρια που είναι 1,85 πόσα κιλά νομίζεις ότι πρέπει να είναι;;;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478
Κοίταξε να δεις αδερφέ πώς το σκέφτομαι εγώ που δεν έχω μεταφορικό μέσο. Θα το γράψω και θέλω τόσο εσύ όσο και οι άλλοι φίλοι να το διαβάσουν προσεκτικά. Ναι, θα βγούμε εκτός θέματος - αλλά το θεωρώ κρίσιμο να το αναφέρω ως "στοιχείο".

Είχα αυτοκίνητο 15 χρόνια. Πάντα σε γκαράζ - καθώς στη περιοχή μου δεν υπάρχει παρκινγκ - ασε που κλέβουν μεχρι και λάστιχα. Μηχανή δεν καβαλούσα ποτέ επομένως δεν είχα και ούτε πρόκειται. Ναι η αλήθεια είναι ότι πολλά χρόνια υποστήριζα το Total Cost of Ownership ενός αυτοκινήτου γιατί πάντα υπολόγιζα ότι "μου χρησίμευε". Όταν έμεινα άνεργος μέσα στη κοβιντοπερίοδο μετά από ένα σοβαρό τρακάρισμα βγήκα ολική - πήρα λεφτά αλλά δεν πήρα αμάξι. Γιατί πρακτικά δεν το χρειάζομαι. Πώς να στο πω; Η εργασία μου προς το παρόν είναι με τα πόδια. Αν ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ θα το πάρω. Αλλά οικονομικά, τώρα μπορώ να το υποστηρίξω - αλλά για ποιο πούστη λόγο να πάρω αμάξι;! Για να βγάζω γκόμενα; έχετε δει πόσο υποφέρουν όσοι κινούνται με αμάξια; Που δεν έχει να παρκάρεις πουθενά;
Εν τω μεταξύ η αξία ενός αυτοκινήτου στην Ελλάδα πέφτει αγρίως με τα χρόνια άρα και ως επένδυση δεν αξίζει.
Γενικά μια χαρά μετακινούμαι και με τα μέσα και όταν θέλω ταξίδι ή διακοπές που πήγα ενοικίασα αμάξι στο νησί και πέρασα σουπερ. Για ποιο πουστη λόγο να έχω αμάξι και να πληρώνω την ιδιοκτησία και να έχω 10 και 15 χιλιάρικα στο δρόμο χωρίς λόγο;

Αν μια γκόμενα είναι να μου έρθει "με αμάξι" ας μην έρθει ποτέ. Το ξέρω ότι είναι αιρετική η άποψή μου - αλλά χάρη στη διαχείριση μου αυτή δεν επιλέγουν οι άλλοι για εμένα αλλά εγω. Να πάνε στο διάολο όσοι μου το λένε ως μείον. Αποδεδειγμένα για Αθηνα πλέον είναι βάρος το αμάξι. Πουθενά δεν βρίσκεις να παρκάρεις και έχεις τρελή ένταση στους δρόμους με τους μαλάκες που κυκλοφορούν και μόνιμα είναι ένας τρύπιος κουμπαράς.

Όσο αφορά το σπίτι ναι, όμως αλλάξαν οι εποχές. Δεν ζούμε στο 2010 ούτε σ στο 1990. Δεν μπορείς να μείνεις μόνος και η συγκατοίκηση φαντάζει λύση αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει κουλτούρα συγκατοίκησης. Όσους ξέρω που λένε ότι είναι ανεξάρτητοι ζουν σε ιδιοκτητο σπίτι - και όχι στα ενοίκια που ειναι τεράστια στην Αττική.
Αυτά είναι επιλογές και είναι σεβαστές. Στην Αθήνα χωρίς όχημα δεν υπάρχεις για πολλούς λόγους. Είσαι περιορισμένος στην γειτονιά σου και δεν μπορείς να πας πουθενά. Όχι γκόμενα δεν μπορείς να βρεις και να κρατήσεις αλλά ακόμα και οι φίλοι θα βαρεθούν να σε κουβαλούν ή θα συναντιέστε σπάνια.
Άντρας που δεν έχει αυτοκίνητο ή δεν οδηγεί είναι σπάνιο σήμερα, τον κοιτάζουν περίεργα όλοι. Έστω και σαράβαλο όλοι έχουν γιατί είναι απαραίτητο, ειδικά στην Αθήνα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.560
Πόντοι
9.297
Αλλάζω θέμα παπάκι.
Παίζω μέ μία γκόμενα 38 χρονών,γιά εμένα αρκετά δυνατή καί θέλει νά τήν φέρω σπίτι γιά τραπέζι.
Οτάν είδε ότι δέν "Ψήνομαι" νά τήν φέρω σπίτι,αμέσως άλλαξε πρόσωπο μαύρισε...από τά νεύρα της!
Να υποθέσω ότι δεν ήθελε να βάλει κάτι στις τρύπες της αλλά ήθελε να"αποκατασταθεί" ως φιλοξενούμενη στην οικία σου ενώ εσύ θα κάνεις όπως πάντα όλες τις δουλειές του σπιτιού...

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
,Τίμια εκπρόσωπος ελλεηνιδων

Συνημμένα

• 8dab0c09d9a294b2515ec6df1216e172.mp4
    8 MB · Εμφανίσεις: 0

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Όταν ο μέσος άντρας με τη δουλειά του, δε μπορεί να ντυθεί αξιοπρεπώς, να έχει ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο, να βγει τις βόλτες του, να πάει διακοπές, να συναναστραφεί, να φανεί ενεργητικός, τότε αυτόματα πέφτει η αξία του και η ακτίνα δράσης του.
Μέχρι τέλη 80s όλοι σχεδόν είχαν μπουρδέλα αυτοκίνητα και γαμούσαν αβέρτα οι άνδρες.
Όταν η νύχτα ακολούθησε μόνο στην εμφάνιση επιφανειακά τα ξένα πρότυπα, γαμήθηκε το σύμπαν .
Επιφανειακά, γιατί οι γκόμενες στην ελλάδα, το 1990 , ήταν πιο πίσω από τις αμερικάνες του 1900.
Οπότε η αντιγραφή της νυχτερινής ζωής των ΗΠΑ, ήταν γελοία καρικατούρα. Ξεφτίλα. Σκατά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.560
Πόντοι
9.297
Βλέπω εμφανίσιμο τύπο να μπαίνει σε καφετέρια...ακολουθεί θηλυκό κουβαδάκι με πόδια είκοσι κιλά βαρύτερη από αυτόν και καρέ μαλλί..."Ωχ τον καημένο,θα κάτσει δίπλα του;"λέω από μέσα μου...ΕΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!!!..και μαζί τα δύο τους παιδιά γύρω στα πέντε να έχουν αποχαυνωθει στα κινητά μήπως και μείνουν ήσυχα...Μονδερνα νεοελληνική οικογένεια ...κλαψ,λυγμ και περαστικά τους...δεν θέλω να καταντήσω έτσι ρε πουστη μου και να βγάλει τέτοιο μήνυμα κάποιος άλλος συναγωνιστής!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.560
Πόντοι
9.297
...και το κερασάκι στην (σκατό)τούρτα...η σύζυγος παρήγγειλε φρέντο εσπρέσσο με ΜΑΥΡΗ ζάχαρη...δηλαδή αν πάρει δέκα θερμίδες παραπάνω από την κανονική ζάχαρη θα ανατραπεί ο ημερήσιος προγραμματισμός θερμίδων και θα χαλάσει το αποτέλεσμα....κοντεψε να με βγει ο γαλλικός από την μύτη ,ευτυχώς δεν με κατάλαβε!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Να υποθέσω ότι δεν ήθελε να βάλει κάτι στις τρύπες της αλλά ήθελε να"αποκατασταθεί" ως φιλοξενούμενη στην οικία σου ενώ εσύ θα κάνεις όπως πάντα όλες τις δουλειές του σπιτιού...
Μπά σχετικά άνετα γαμιέται αυτή από ότι κατάλαβα,αλλά στήν ερωτησή μου γιά σχέση free,μού απάντησε "τί είναι εδώ Αμερική εγώ σέ βλέπω αλλιώς"
Οταν τής είπα ότι καί στήν Ελλάδα είχα σχέσεις ελεύθερες μού λέει, "Αάάά καλέέέ εγώ δέν ξέρω τί κάνουν οι άάάλλες"
Καί λέω από μέσα μου,άν είναι νά τήν "Σπιτώσω" γιά νά τήν γαμώ,νά μού...λείπει καλύτερα! :dunno:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φυσικά δέν είναι ανάγκη νά σού πώ,ότι στά αρχίδια μου γιά τήν γκόμενα από τήν στιγμή πού βλέπει,ότι δέν θέλω νά τήν φορτωθώ.
Βέβαια έξω γιά καφέ πρωί είναι Ok μέ τήν γκόμενα αυτή,από τό απόγευμα καί μετά αρχίζουν...οι "γυναικουλίστικες πουστιές"
Εγώ πάλι με οποια και να βγω για καφέ, είτε μεσημέρι είναι, είτε απόγευμα, είτε βράδυ έχω παρατηρήσει (σιγά μην είμαι ο μόνος) ότι μιλούν ΜΟΝΟ για μαλακίες. :2funny:
Δηλαδή τα υπαρξιακά τους,
τις ανασφάλειες τους,
πως πέρασαν, που πήγαν,
τι θέλουν κτλ. Από μένα είναι τεράστιο όχι να συμμετέχω
σε αυτό. Δηλαδή
σε συζητήσεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ χωρίς νόημα
και ουσία. Έχω φτάσει πλέον μόλις βγαίνω βόλτα, σε λιγότερο απο πεντε λεπτά
να εκδηλωνω τις προθέσεις μου. Συνεπώς αν δεν γαμηθούν η δεν πάει
η συζήτηση σε ουσιαστικά πράγματα, ξεκινά
η (μαρτυρική τους) αποδόμηση.

:rockon:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.066
Πόντοι
206
Μια μπασκετμπολίστρια που είναι 1,85 πόσα κιλά νομίζεις ότι πρέπει να είναι;;;
οι συγκεκριμενες που ειδα ητανε τοπικη κατηγορια, οχι καμια α1 γυναικων, και ητανε απο 1.65 εως 1.70. και κοντα στα 100 κιλα, χωρις καθολου μυς, απλα χλαπατσες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ πάλι με οποια και να βγω για καφέ, είτε μεσημέρι είναι, είτε απόγευμα, είτε βράδυ έχω παρατηρήσει (σιγά μην είμαι ο μόνος) ότι μιλούν ΜΟΝΟ για μαλακίες. :2funny:
Δηλαδή τα υπαρξιακά τους,
τις ανασφάλειες τους,
πως πέρασαν, που πήγαν,
τι θέλουν κτλ. Από μένα είναι τεράστιο όχι να συμμετέχω
σε αυτό. Δηλαδή
σε συζητήσεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ χωρίς νόημα
και ουσία. Έχω φτάσει πλέον μόλις βγαίνω βόλτα, σε λιγότερο απο πεντε λεπτά
να εκδηλωνω τις προθέσεις μου. Συνεπώς αν δεν γαμηθούν η δεν πάει
η συζήτηση σε ουσιαστικά πράγματα, ξεκινά
η (μαρτυρική τους) αποδόμηση.

Ακριβώς αυτό.
Καί όλο ζητάνε,μία τό ένα μία τό άλλο...βαρετές!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ακριβώς αυτό.
Καί όλο ζητάνε,μία τό ένα μία τό άλλο...βαρετές!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ζητούν, πόσο μάλλον να απαιτούν.
Για να φτάσουν να ζητούν πρέπει να αποδείξουν πρώτα ότι αξίζουν. Και τότς δεν χρειάζεται να ζητούν. Συμβαίνει αυτόματα ΑΜΟΙΒΑΙΑ προσφορά λόγω καλής θέλησης. Μόνο καφέ κερνάω κι αυτό ως επένδυση για να δω τι μέρος του λόγου είναι βγαίνοντας βόλτα. :2funny:Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ακόμα κι όταν έβγαζα τα τριπλάσια (όχι τώρα που είμαι μετριαντζα της σειράς) ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΧΟΡΗΓΟΣ.
Από χαρές και λύπες χόρτασα τόσα χρόνια αλλά μαλάκας ΔΕΝ πιάστηκα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ζητούν, πόσο μάλλον να απαιτούν.
Για να φτάσουν να ζητούν πρέπει να αποδείξουν πρώτα ότι αξίζουν. Και τότς δεν χρειάζεται να ζητούν. Συμβαίνει αυτόματα ΑΜΟΙΒΑΙΑ προσφορά λόγω καλής θέλησης. Μόνο καφέ κερνάω κι αυτό ως επένδυση για να δω τι μέρος του λόγου είναι βγαίνοντας βόλτα. :2funny:Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ακόμα κι όταν έβγαζα τα τριπλάσια (όχι τώρα που είμαι μετριαντζα της σειράς) ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΧΟΡΗΓΟΣ.
Από χαρές και λύπες χόρτασα τόσα χρόνια αλλά μαλάκας ΔΕΝ πιάστηκα.

Καλά τό νά κεράσεις ένα ποτό η δύο,είναι στά "σωστά πλαίσια τών ραντεβού"
Από εκεί καί πέρα,άν θέλουν τραπεζίτη...άς πάνε νά τόν βρούν! :mati:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
...και το κερασάκι στην (σκατό)τούρτα...η σύζυγος παρήγγειλε φρέντο εσπρέσσο με ΜΑΥΡΗ ζάχαρη...δηλαδή αν πάρει δέκα θερμίδες παραπάνω από την κανονική ζάχαρη θα ανατραπεί ο ημερήσιος προγραμματισμός θερμίδων και θα χαλάσει το αποτέλεσμα....κοντεψε να με βγει ο γαλλικός από την μύτη ,ευτυχώς δεν με κατάλαβε!
Αυτά όλα είναι του κώλου παπαριές ίσα για να πουλάνε μούρη και υφάκι. Το βράδυ περιδρομιάζουν σνακς
και μασουλάνε μαλακίες. Επίσης όταν βγαίνουν βόλτα με φίλες τους κτλ, τρώνε κάνα τοστ και πίνουν καφέ. Η μόνη ελπίδα να φάνε γαρίδες, χταποδια, ψάρια, μπριζόλες μοσχαρίσιες,φιλέτα και τέτοια σεβάσμια καλουδια είναι να τις βγάλει έξω ο σύζυγος, ο χορηγός κτλ. Δηλαδή να πληρώσει ΑΛΛΟΣ!

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά τό νά κεράσεις ένα ποτό η δύο,είναι στά "σωστά πλαίσια τών ραντεβού"
Από εκεί καί πέρα,άν θέλουν τραπεζίτη...άς πάνε νά τόν βρούν! :mati:
Σε καφετέρια έχει και ποτό.
Ας πιούν ποτό. Αυτό ναι.
Σε μαγαζί να πάω μαζί τους
και να προσποιούμαι τον ευτυχισμενο
χωρίς να γνωρίζω απολύτως τίποτα, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Μέχρι τέλη 80s όλοι σχεδόν είχαν μπουρδέλα αυτοκίνητα και γαμούσαν αβέρτα οι άνδρες.
Όταν η νύχτα ακολούθησε μόνο στην εμφάνιση επιφανειακά τα ξένα πρότυπα, γαμήθηκε το σύμπαν .
Επιφανειακά, γιατί οι γκόμενες στην ελλάδα, το 1990 , ήταν πιο πίσω από τις αμερικάνες του 1900.
Οπότε η αντιγραφή της νυχτερινής ζωής των ΗΠΑ, ήταν γελοία καρικατούρα. Ξεφτίλα. Σκατά.
Ναι, αλλά υπήρχαν άλλα 'πρότυπα' και 'ιδανικά'.
Τότε, η γυναίκα που πηδιόταν ξεχώριζε. Ήταν το κάτι άλλο για τις άλλες, το πρότυπο, το μαγκάκι, η επαναστάτρια.
Οπότε δεν την ένοιαζε το τι αυτοκίνητο θα οδηγούσε ο γκόμενος ή ο γαμιάς.
Και δε γαμούσαν αβέρτα τότε, απλά γαμούσαν χωρίς προυποθέσεις.
Από τη στιγμή που το μουνί έγινε σχετικά εύκολο και όλες πηδιόντουσαν, το ζητούμενο ήταν μετά ποιά θα πηδηχτεί με αυτόν που έχει φράγκα.
Αυτή ήταν το πρότυπο μετά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σε καφετέρια έχει και ποτό.
Ας πιούν ποτό. Αυτό ναι.
Σε μαγαζί να πάω μαζί τους
και να προσποιούμαι τον ευτυχισμενο
χωρίς να γνωρίζω απολύτως τίποτα, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

Καί εγώ τώρα πιά αυτό κάνω,
όποια θέλει,άν δέν θέλει δέν πειράζει...σιγά μήν κάτσω νά σκάσω!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Όλοι πιστεύω ότι βαριούνται αργά ή γρήγορα ακόμα και μουνάρα να έχουν.
Φυσικό είναι. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.
Άλλωστε πιστεύω ότι ο ανθρωπος δεν είναι πλασμένος να μένει μόνο με έναν σύντροφο σε όλη του την ζωή, ειδικά σε μικρές ηλικίες που είναι ενεργός σεξουαλικά.
Τώρα στα γεράματα που ίσως να μην υπάρχει σεξουαλικό ενδιαφέρον να γίνεται καθώς υπάρχουν αλλα ενδιαφέροντα.
Ε ναι...όλοι κάποια στιγμή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom