Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.967

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Κατσε ρε μαν, ας παρουμε τη Μαρια ετων 27 ετων που τελειωσε τη σχολη Χ στη Θεσσαλονικη, Τι ακριβως ζωη θα κανει μετα τις σπουδες;

Που θα δουλεψει, που θα μενει κλπ; Αφου δεν εχει δουλειες η Θεσσαλονικη. Ειναι τοις πασι γνωστο

Αν δεν έχει γκόμενο στην πόλη της,δεν θα γυρίσει

Βρίσκουν τρόπο,με σκατοδουλειές,με παρακάλια στους γονείς τους να πληρώνουν το σπίτι,άσε που μπορεί να βρουν και πολλούς μαλάκες συνομηλίκους τους να τις σπιτώσουν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν δεν έχει γκόμενο στην πόλη της,δεν θα γυρίσει

Βρίσκουν τρόπο,με σκατοδουλειές,με παρακάλια στους γονείς τους να πληρώνουν το σπίτι,άσε που μπορεί να βρουν και πολλούς μαλάκες συνομηλίκους τους να τις σπιτώσουν
Δυσκολο σεναριο. Πολυ δυσκολο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.851
Πόντοι
3.656
Δυσκολο σεναριο. Πολυ δυσκολο

Νομίζω στις γυναίκες εξαρτάται απόλυτα αν ε΄χουν γκόμενο ή όχι όταν τελειώσουν τις σπουδές.

Αν έχουν γκόμενο στο χωριό,θα γυρίσουν.Αν τον έχουν στη Θεσσαλονίκη,θα μείνουν εκεί.Αν δεν έχουν καθόλου,είναι 50-50.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.980
Πόντοι
9.297
Αθήνα Γλυφάδα είναι καλά και Βόρεια Προάστια.
Οπως έγραψα ο Ελληνας κρίνοντας από την πλευρά του Ελληνα μπορεί να βρει το εξωτερικό τελείως χάλια.Είναι θέμα οπτικής γωνίας.Ας πούμε εξωτερικό δεν έχει μπουζούκια,περίπτερα,φραπέδες,σουβλάκια,ουζερί,καφενεία και ένα σωρό άλλα πράγματα που ο Ελληνας τα θεωρεί δεδομένα και ως στοιχείο ευζωίας.
Δηλαδή στο εξωτερικό που πίνουν καφέ η ποτό;Στο σπίτι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.980
Πόντοι
9.297
Δεν έχει κανένα πλεονέκτημα η Θεσσαλονίκη έναντι της Αθήνας.
Λάθος...
Εύκολα βλέπεις παραλία στην Θεσσαλονίκη ενώ στην Αθήνα σε τρώνε οι δρόμοι.
Εγώ στον Πειραιά είχα φρικαρει με τους Πακηδες που δούλευαν σε φαγαδικα...σε ποια χώρα βρέθηκα ;Απορούσα...το ίδιο και στα περίπτερα της Ομόνοιας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.980
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.980
Πόντοι
9.297
Θεσσαλονίκη δεν έχει όμως καν μετρό αυτό είναι το θέμα.
Δεν έχει πολλές διαδρομές που θέλει πάρα πολλή ώρα να είσαι στο αστικό.
Οι αποστάσεις καλυπτονται άνετα συνήθως.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Δηλαδή στο εξωτερικό που πίνουν καφέ η ποτό;Στο σπίτι;

Εννοω δεν εχει καφενεια και καφετεριες ελληνικου τυπου που μπορεις να αραξεις τρεις ωρες με μια φραπεδουμπα.Εξωτερικο για να παραμεινεις πρεπει να παραγγελνεις συνεχως αλλιως φευγεις.
Επισης καφενεια με ταβλι,κομπολογια κτλ δεν παιζουν εξωτερικο.Αν και θα ειχε πλακα να φτιαξουν τιποτα Ελληναραδες καφενειο ελληνικου τυπου και να χτυπανε τα πουλια στην κεντρικη πλατεια παιζοντας τα κομπολογια.Θα τους εκλειναν βεβαια γρηγορα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εσύ φίλε και μόνο που είσαι ταξιτζής ξερεις πως σε βλέπουνε οι ελλεινιδες? Μην πω καλύτερα.. Το βλέπεις πως σε αντιμετωπίζουνε.. Οπότε μην τις δικαιολογεις.
Αν δεν έχεις λεφτά ούτε να σε φτισουνε σε βλέπουνε σαν λάθος της κοινωνιας
Γιατί αυτό τους λέω ότι κάνω?

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.024
Πόντοι
206

οριστε μας πηραν πρεφα και οι τουριστριες, ρεκορ παγκοσμιας λιγουριας στους αντρες παιζει να εχουμε

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Ο κολλητος μου φιλος ειχε παει εκκλησια την Παρασκευη το απογευμα και μιλησε λιγο με τον πάτερ εκει....
Του ειπε οτι πρεπει να βλεπει τις γυναικες σαν ισες κι οταν ο φιλος μου εκανε το λαθος να του μιλησει για μενα...Τοτε ο παπάς εξοργιστηκε και ειπε οτι ειναι ντροπη και εργο του διαβολου οτι πηγαινω σε μπουρδελα και βλεπω τις γυναικες γενικα μονο για σεξ.Του ειπε κιολας οτι με τα λεφτα που χαλαω σε οικους ανοχης θα επρεπε να βοηθαω φτωχους κι ανυμπορους!Του ειπε και καποια αλλα περι μιζεριας και κακομοιριάς απο αυτα που λενε οι καλοι χριστιανοι και τον επηρέασε μπορω να πω. Σκεφτομαι να παω κι εγω μια μερα σε αυτον τον πάτερ και να τον ρωτησω τελικα αν υπαρχει κατι καλό σε αυτη την ζωη που πρεπει να το χαιρόμαστε? Γιατι μου φαινεται γι αυτους ολα τα ομορφα που μας αρεσουν ειναι διαβολικά συμφωνα με αυτα που λενε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
θεωρούν,ότι μοιράζοντας άρνηση καί άκυρα στούς άνδρες επιπλέουν.
Καί ότι μέ αυτόν τόν τρόπο...τούς τιμωρούν!
Αν ο καθε τυπος ελεγε στην καθε ανθυπομετρια λαλακισμενη- καταμουτρα: Δεν σε εχω αναγκη. Και δεν θα σπαταλησω για παρτυ σου ουτε ενα καφε των 5e. Γιατι με αλλα 5e που θα παει κι ο δικος μου καφες, παω στα μπου. και ριχνω εναν. Χωρις σπασουαρ και λογια της πλωρης.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656

οριστε μας πηραν πρεφα και οι τουριστριες, ρεκορ παγκοσμιας λιγουριας στους αντρες παιζει να εχουμε
Το ότι είναι για τον πούτσο και η ίδια και το άρθρο .... φαίνεται από τις τελευταίες λέξεις ....

Θέλει να πάει ... Πάρο .........

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ελα μωρε με το καθε λαγοπηθικο, που νομιζει οτι κατι ειναι..

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Χτες τα έσπασα με μια ελεεινιδα... γνωριστήκαμε πριν κανένα 2 χρόνια στην αρχή μόνο για σεξ..μετά δέθηκαμε αρχίσαμε και μέναμε σχεδόν μαζί...την τελευταία εβδομάδα ξαφνικά από το αγάπη μου και το είμαι ερωτευμένη...έγινε στο ότι δεν ταιριάζουμε,έχω πάρει την απόφαση μου...κτλ κτλ...δεν αλλάζει αυτό...μην προσπαθείς...μέχρι και φταις που βγήκαμε μου είπε το απίστευτο ότι βγήκα για να δω πως θα είμαι όταν σε δω..πως βρίσκεται αυτές τις συμπεριφορές;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Χτες τα έσπασα με μια ελεεινιδα... γνωριστήκαμε πριν κανένα 2 χρόνια στην αρχή μόνο για σεξ..μετά δέθηκαμε αρχίσαμε και μέναμε σχεδόν μαζί...την τελευταία εβδομάδα ξαφνικά από το αγάπη μου και το είμαι ερωτευμένη...έγινε στο ότι δεν ταιριάζουμε,έχω πάρει την απόφαση μου...κτλ κτλ...δεν αλλάζει αυτό...μην προσπαθείς...μέχρι και φταις που βγήκαμε μου είπε το απίστευτο ότι βγήκα για να δω πως θα είμαι όταν σε δω..πως βρίσκεται αυτές τις συμπεριφορές;
βρήκε κάναν επόμενο γκόμενο μάλλον και άρχισε να λέει βλακείες για να δικαιολογηθεί..

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
βρήκε κάναν επόμενο γκόμενο μάλλον και άρχισε να λέει βλακείες για να δικαιολογηθεί..
αυτό τις είπα και εγώ...πως γίνεται να παίρνεις τόσο βιαστικά μια απόφαση;μου λέει δεν έχω βρει άλλον

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Τοτε ο παπάς εξοργιστηκε και ειπε οτι ειναι ντροπη και εργο του διαβολου οτι πηγαινω σε μπουρδελα και βλεπω τις γυναικες γενικα μονο για σεξ.
Πριν μια 10ετια ειχα δει παπα σε μεγαλη ηλικια εξω απο μπου. Κατω στα τελευταια της Κολωνου. Τι εχει να πει γι αυτο; Ο πατερ πυρφοριος

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Αυτό πιστεύω και εγώ..αυτή βέβαια μου είπε ότι αφορμή στάθηκε μια συζήτηση που είχαμε περί παντρειας..τις είπα ότι έχει γίνει πλέον τυπικό το θέμα.και η ουσία είναι να θες να είσαι με τον άλλον...μετά ξεκίνησε δεν έχουμε ένταση στην σχέση μας ...δεν το ένα δεν το άλλο...και τα αγάπη μου κόπηκαν...το θέμα είναι πόσο εύκολα αλλάζει ο άνθρωπος...πόσο μπορεί κάποιος να μην είναι αληθινός...και να βγάζει ανθρώπους από την ζωή του ...έτσι με μια απλή απόφαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom