Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
τυπε εσυ μεχρι να πεθανεις να γαμας μονο πουτανες με δυο καποτες να μην κολλησεις τιποτα :confused::confused::confused:
Ούτε καν εγώ θέλω να βρω και γκόμενα όχι μόνο πουτανες.Απλα σου λέω η Καποτά σώζει ζωές και οι έξω δε βάζουν καποτες και έχουν και κονδυλώματα μερικές.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ακου πού σού λέω ρώτα γκόμενες...όχι άνδρες,
οι άνδρες δέν ξέρουν...είναι άσχετοι!
Αλλά είναι πολύ δύσκολο νά βρούν...γαμάτο 50άρι!
Οι πιό πολλοί είναι γεροντομπαρμπάδια!
Καράφλες,χοντροί,άσχημοι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά τη πουτανα τη γαμάνε 30 τη μέρα αλλά μερικές προσέχουν δε κάνουν ακαποτα,οι έξω κάνουν όλες ακαποτα.Υπαρχουν μερικες γκόμενες έξω που είναι χειρότερες από τις ιερόδουλες και όμως.Εγω ξέρω 2 τύπους που ο ένας κόλλησε από γκόμενα έξω και ο άλλος είχε πάει 100 φορές σε πουτανες και δε κόλλησε ποτέ οπότε μη το λες φίλε.
Εγώ πάλι από όσους ξέρω που πάνε με πουτάνες, το 70% εχει αρπάξει κάτι ελαφρύ ή χοντρό. Απλά επειδή είναι χεστηδες δεν το λένε ουτε το γράφουν γιατί μετά θα ρωτήσουν οι άλλοι με ποιες πηγαν. Ως επακόλουθο θα πει κάποιος από ποια και μετά θα βγουν 30 προφίλ να κατηγορούν τον τυπο που κόλλησε ότι προσπαθεί να βλάψει την πουτανα με κατηγοριες.:2funny: Δηλαδή ανδρική αλληλεγγυη μηδέν.
Άχρηστοι άνδρες!
Απο κάτι τέτοια που έβλεπα κι άλλα πολλά καταλαβα την κατάντια του Έλληνα. Φιλική συμβουλή: όταν θα πηγαίνεις με πουτάνα δεν θα ρωτάς τι πρόγραμμα κάνει. Θα μπαίνεις μέσα και θα κάνεις οτι θες αργά ήρεμα κι ωραία. :2funny:Όταν σε φρενάρει, θα το δέχεσαι. Όταν δεν θα σε φρενάρει εσύ θα συνεχίζεις. Το πρόβλημα τους είναι όλο δικό τους. Εσύ θα λες ψέματα, θα παίζεις ρόλους, θα κοιτάς το συμφέρον σου και θα σκέφτεσαι πως θα φας όλο τον κατάλογο του μενου με το βασικό εισιτήριο. Μην έχεις τύψεις. Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνει άλλος. :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ούτε καν εγώ θέλω να βρω και γκόμενα όχι μόνο πουτανες.Απλα σου λέω η Καποτά σώζει ζωές και οι έξω δε βάζουν καποτες και έχουν και κονδυλώματα μερικές.
δεν ειπα εγω οτι δεν σωζει ρε τυπε , αλλα αν βρεις γκομενα την 1η 2η φορα θα την γαμσεις με καποτα απο την 3η και μετα οχι , θα βαζεις μονο τις μερες που εχει ωορρηξια

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ πάλι από όσους ξέρω που πάνε με πουτάνες, το 70% εχει αρπάξει κάτι ελαφρύ ή χοντρό. Απλά επειδή είναι χεστηδες δεν το λένε ουτε το γράφουν γιατί μετά θα ρωτήσουν οι άλλοι με ποιες πηγαν. Ως επακόλουθο θα πουν οι προηγούμενοι και μετά θα βγουν 30 προφίλ να κατηγορούν τον τυπο που κόλλησε ότι προσπαθεί να βλάψει την πουτανα με κατηγοριες.:2funny: Δηλαδή ανδρική αλληλεγγυη μηδέν.
Άχρηστοι άνδρες!
Απο κάτι τέτοια που έβλεπα κι άλλα πολλά καταλαβα την κατάντια του Έλληνα. Φιλική συμβουλή: όταν θα πηγαίνεις με πουτάνα δεν θα ρωτάς τι πρόγραμμα κάνει. Θα μπαίνεις μέσα και θα κάνεις οτι θες αργά ήρεμα κι ωραία. :2funny:Όταν σε φρενάρει, θα το δέχεσαι. Όταν δεν θα σε φρενάρει εσύ θα συνεχίζεις. Το πρόβλημα τους είναι όλο δικό τους. Εσύ θα λες ψέματα, θα παίζεις ρόλους, θα κοιτάς το συμφέρον σου και θα σκέφτεσαι πως θα φας όλο τον κατάλογο του μενου με το βασικό εισιτήριο. Μην έχεις τύψεις. Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνει άλλος. :rockon:
Εσύ που έχεις πάει στη ζωή σου 1000 φορές σε πουτανες κόλλησες ποτέ τίποτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν ειπα εγω οτι δεν σωζει ρε τυπε , αλλα αν βρεις γκομενα την 1η 2η φορα θα την γαμσεις με καποτα απο την 3η και μετα οχι , θα βαζεις μονο τις μερες που εχει ωορρηξια
Ναι αλλά να συγουρευτω ότι δε έχει τίποτα κονδυλώματα κλπ για να τη γαμησω χωρίς Καποτά δε ρισκάρω να μη βάλω Καποτά και να με κολλήσει η κάθε σαβουρα Ελληνίδα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Ναι αλλά να συγουρευτω ότι δε έχει τίποτα κονδυλώματα κλπ για να τη γαμησω χωρίς Καποτά δε ρισκάρω να μη βάλω Καποτά και να με κολλήσει η κάθε σαβουρα Ελληνίδα.
τυπε δεν εχεις σωτηρια συγνωμη που σου το λεω ΠΟΤΕ δε θα βρεις γκομενα και η δικαιλογιια που θα δινεις στον εαυτο σου μεχρι τα βαθια γεραματα θα ειναι να μην κολλησω τιποτα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
τυπε δεν εχεις σωτηρια συγνωμη που σου το λεω ΠΟΤΕ δε θα βρεις γκομενα και η δικαιλογιια που θα δινεις στον εαυτο σου μεχρι τα βαθια γεραματα θα ειναι να μην κολλησω τιποτα.
Εξαρτάται με ποια θα πάω βρε αστροπελέκι άμα πάω με κοπέλα που φαίνεται ότι είναι από σπίτι θα γαμησω χωρίς Καποτά αλλά άμα πετύχω καμία καριολα ντίβα ούτε καν χωρίς Καποτα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ασήμαντα πράγματα εντελως κι αν ήταν κιολας από πουτάνες κι όχι από τα βρωμοστρωματα. Φυσικά όμως εγώ δεν γλυφομουνιαζω, γλυφοκωλιαζω οποια βρω ουτε γαμάω ακάποτα οποια βρω. Εκεί είναι το μεγάλο ρίσκο. Κι όποτε μου τυχε κάτι με πολλά έξτρα ήμουν τυχερός που την γλύτωσα. Άλλο είναι το να κυνηγάς το πολύ έξτρα κι άλλο να σου τύχει. Εσύ έχεις κάτι να πεις για όσα έγραψα πριν η μόνο θες να σου βγάλουμε άγιες τις πουτανες; εδώ δεν βγάζω τις κανονικές, θα σου βγάλω τις πουτάνες; :2funny:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.537
Πόντοι
32.478
Πάντως αυτό με τις γιατρούς είναι μεγάλη αλήθεια.
Για κάποιο λόγο δεν μπλέκουν με άλλους γιατρούς. Συνήθως διαλέγουν κάποιον αρκετά χειρότερο, πχ στρατιωτικό, υδραυλικό κτλ .
Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι 2 γιατροί με ισχυρές προσωπικότητες δεν μπορούν να συνυπάρξουν ή είναι τα σκατά ωράρια.
Γιατρίνα με υδραυλικό;;;;
Μόνο σε τσόντα....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Εξαρτάται με ποια θα πάω βρε αστροπελέκι άμα πάω με κοπέλα που φαίνεται ότι είναι από σπίτι θα γαμησω χωρίς Καποτά αλλά άμα πετύχω καμία καριολα ντίβα ούτε καν χωρίς Καποτα.
δε θα σου κατσει ουτε η μια ουτε η αλλη ...ετσι κι αλλιως...και αντι να πεισμώσεις και να το κυνηγήσεις για να το αλλαξεις ...θα λες στ αρχιδια μου που δεν μου εκατσαν θα με κολλουσαν και τιποτα...και τα χρονια θα περνανε...καληνυχτα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ουτε ο 50αρης εχει αφου δε του κανει κουκου στα 50,ο 35 αρης που και κουκου του κανει και εμπειρος ειναι ναι βεβαια με 35αρη πανε.
Αν είναι σάπιος σίγουρα έχεις δίκιο,αλλά οι γαμάτοι μπορούν καί γαμούν άνετα,
καί ξέρουν πολλά κόλπα,οι μικροί είναι άσχετοι,ρώτα...γκόμενες νά στό πούν!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.537
Πόντοι
32.478
οι γιατρίνες και γενικα οι γιατροι δεν εχουν κομπλεξ με τετοια,λογο επαγγελματος για αυτους ολοι ειναι ισοι σαν ανθρωποι..ξερω περιπτωση που γιατρινα τα εφτιαξε με χασάπη γιατι μονο αυτος τη γαμουσε καλα,ειχε εκει εναν γιατρουδάκο με γυαλάκια τελειως φλωρο και τελικα παντρευτηκε χασάπη..αλλη περίπτωση ειχα εναν οδηγο στη δουλεια τελειως ουγκ δηλ δεν ξεχώριζε απο ενα χοιρο...ε λοιπον ειχε παντρευτει μια φαρμακοποιο.
Από εμφάνιση η φαρμακοποιος;;;;
Σαν πλάγιο γαμότο και εντελώς απελπισμένη υποθέτω

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ασήμαντα πράγματα εντελως κι αν ήταν κιολας από πουτάνες κι όχι από τα βρωμοστρωματα. Φυσικά όμως εγώ δεν γλυφομουνιαζω, γλυφοκωλιαζω οποια βρω ουτε γαμάω ακάποτα οποια βρω. Εκεί είναι το μεγάλο ρίσκο. Κι όποτε μου τυχε κάτι με πολλά έξτρα ήμουν τυχερός που την γλύτωσα. Άλλο είναι το να κυνηγάς το πολύ έξτρα κι άλλο να σου τύχει. Εσύ έχεις κάτι να πεις για όσα έγραψα πριν η μόνο θες να σου βγάλουμε άγιες τις πουτανες; εδώ δεν βγάζω τις κανονικές, θα σου βγάλω τις πουτάνες; :2funny:
Οι πουτανες κάθονται σε όλους οι έξω κάνουν το καλό μόνο στους μαλακές που θέλουν αυτές οι πουτανες είναι 10 φορές καλύτερες από τις έξω.Αγιες δε είναι οι πουτάνες αλλά καλύτερες από τις έξω συγουρα.

Αν είναι σάπιος σίγουρα έχεις δίκιο,αλλά οι γαμάτοι μπορούν καί γαμούν άνετα,
καί ξέρουν πολλά κόλπα,οι μικροί είναι άσχετοι,ρώτα...γκόμενες νά στό πούν!
Καλά ότι πεις.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
δε θα σου κατσει ουτε η μια ουτε η αλλη ...ετσι κι αλλιως...και αντι να πεισμώσεις και να το κυνηγήσεις για να το αλλαξεις ...θα λες στ αρχιδια μου που δεν μου εκατσαν θα με κολλουσαν και τιποτα...και τα χρονια θα περνανε...καληνυχτα.
Ούτε καν θα το κυνηγήσω πάρα πολύ ήδη το κυνηγάω αν δε ξέρεις μη μιλάς.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό όνειρο κάθε 25χρονης νά βρεί τόν ωραίο καί γαμάτο 50άρι,
όλους τους άλλους τούς κλάνει,θέλει νά ζήσει εμπειρίες η γκόμενα,
νά πουλάει μούρη στίς φίλες της,πού τά κατάφερε...νά τόν βρεί!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πω πω τι έγραψες τώρα. :rockon:Μόλις ισοπέδωσες τον κάθε πορωμένο πουτανάκια. Γενικά μιλάω όχι για τον ωραιος24. Ξέρεις, αυτό είναι η μεγάλη τους πίκρα. Ότι δεν γαμάνε κατά κανόνα χωρις καποτα στις πουτάνες ενώ με τις γκόμενες το ακάποτο
είναι ο κανόνας. Αυτό τους ενοχλεί αφάνταστα διότι έχουν που έχουν την πίκρα ότι δεν τους γουστάρουν αλλά τους ανέχονται οι πουτανες, να θυμούνται κι αυτό;;; :2funny:
τα νεύρα τους αγγιζουν κρίσιμη μάζα. Όλα εδώ.
Στο νήμα της αλήθειας! :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τελικά καλά σε λέω βλάκα.
Επί πληρωμή κι εμένα τα πίνουν ρε πανίβλακα.
Το θέμα ειναι να βρεις γκόμενα να στα πιει δωρεάν γιατί σε γουστάρει όχι επί πληρωμή ρε τρόμπα. Εγώ δεν καυχιέμαι γιατί γαμάω πουτάνες.
Της πληρώνω όπως όλοι και τις γαμάω, δεν έκανα και κανένα κατόρθωμα.
ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΥΛΗΣ
Επιτομή της αλήθειας αυτό το ποστ. Ένας άξιος συνάδελφος που διαχωρίζει την θέση του με θάρρος. Διαχωρίζει το δωρεάν από το επι πληρωμή. Διαχωρίζει τον ρεαλισμό από το κουκλοθέατρο.
Από μένα είναι ναι. :rockon:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
Σχετικα με τη συζητηση για μαγαζια, προσωπικο και ποιοι γαμανε, αλλος ενας λογος που τα κλαμπ-ντισκο της βορειας Ευρωπης υπερτερουν ασυγκριτα σε σχεση με τη σαβουρα της ελληνικης νυχτας. Εκει γαμανε οι πελατες και το προσωπικο δεν προλαβαινει να κλασει, και ειναι ξεκαθαρα σε ρολο υπηρετη. Μαλιστα ειναι ετσι η δομη των μαγαζιων που τα μπαρ ειναι μονο για να πας να παρεις το ποτο και να φυγεις, δηλαδη δε θα δεις βρωμομουνα να την πεφτουν με τις ωρες στο μπαρ και να σαλαριζουν με τους υπαλληλους με κερασμενα τα ποτα τους. Εκει εχει δουλεια ολη τη βδομαδα, η γκομενα θα πληρωσει το ποτο της και μεσα στο μαγαζι εχει χορο και νταλαβερι, δηλαδη θα την ιδρωσει τη φανελα της και στο τελος θα φαει και τις πουτσες της απο καποιον πελατη μετα απο μπολικα ποτα, χορο και νταλαβερι
Αντιθετα στα ελληνικα βρωμομαγαζα το νιωθεις απο το πρωτο λεπτο οταν μπαινεις, πως ειναι σα να μπαινεις σε γκετο-στεκι Κολομβιανων εμπορων κοκας...
Δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, ορθά και εύστοχα επιχειρήματα-έτσι είναι!

Μην απορούμε όμως, στα μαγαζιά εδώ γενικά κάθε βράδυ έχει 'ladies night' απλά και μόνο γιατί είναι απαραίτητη η γυναικεία παρουσία για την ευημερία ενός μαγαζιού!
Από πίσω βόσκει η λογική του 'κράταμε τις γκόμενες μέσα, τις κερνάει το μαγαζί ένα κατιτίς αναλόγως την κατανάλωση, και τις απασχολούμε κιόλας'-οτιδήποτε παρατείνει την παραμονή τους.
Έτσι κι οι εργαζόμενοι στο μπαρ παίζουν χαλαρά μπαλίτσα με τις ευλογιες του αφεντικού! (εάν κι εφόσον δε γίνονται χοντράδες).
Υπό αυτών των συνθηκών, μέχρι κι ο τελευταίος αποτυχημένος χυσοκουβάς νιώθει βασίλισσα στις εξόδους της. Ο μπάρμαν απο την άλλη μεν, συχνά καταλήγει να είναι και αποδέκτης της σαπίλας καθώς πολύ απλά, είναι αποκλεισμένος στο πόστο του. Και από μια΄ώρα και μετά, ό,τι θηλυκό έχει ξεμείνει έξω, είναι κακό περίσσευμα. Και γκόμενα δεν τολμάς να διώξεις εύκολα από μαγαζί (στις μέρες μας ούτε γι αστείο) εκτός εάν κλέψει κάποιον πχ.

Ποτέ δεν ήμουν ηθικολόγος ούτε ασπάζομαι μεσαιωνικά πρότυπα, αλλά έάν μου έδιναν 1 ευρώ για όσες φορές σκέφτηκα ΄'κρίμα αυτή η νεα κι όμορφη τύπισσα να μην έχει καμμία αξιοπρέπεια ή ντροπή' , μα το θεό θα ήμουν πλούσιος!
Λίγες βδομάδες στο νυχτοκάματο αρκούν να σε κάνουν να σιχαθείς γενικά τους ανθρώπους, και ειδικά το γυναικείο φύλο!
Κάπου εδώ έρχεται το παιδικό -και άκρως βολικό επιχείρημα- 'αφού έτσι γουστάρει, καλά κάνει!'

Ε όχι ρε φίλε, δεν είναι υγιές να βλέπεις κοριτσάκια να παίρνουν πίπες από άσχετους σε βρώμικες τουαλέτες για μια μυτιά, ούτε και να γαμιούνται κάθε βράδυ σουρωμένες από μπόμπες.
Και μην είστε τόσο σίγουροι πως 'φαίνονται΄ από μακριά αυτές....θα δεις ξεκωλάκι να ναι κυρία, και κυριλλάτη ψηλομύτα να την τραβάει βίντεο ο λαντζιέρης ενώ της χώνουν μπουκάλι μπύρας στο μουνάκι της........

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Οταν λέω 50άρηδες,όχι γεροντομπαρμπάδια,νά μετράνε...νά κρατιούνται καλά!
Έλα παίχτη. Φώναξες ; Τι θες ;

Και να είναι και γερά ποτήρια και να μη χύνουν αμέσως.

Τό όνειρο κάθε 25χρονης νά βρεί τόν ωραίο καί γαμάτο 50άρι,
όλους τους άλλους τούς κλάνει,θέλει νά ζήσει εμπειρίες η γκόμενα,
νά πουλάει μούρη στίς φίλες της,πού τά κατάφερε...νά τόν βρεί!

Έχεις δίκιο τύπε. Είμεθα περιζήτητοι . Τι να κάνουμε.
Δεν φταίμε εμείς . Γαμάμε !

ΓΑΜΑΜΕ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom