Τίτλος : Ανοιχτό μυαλό απο τα Lidl
Tοποθεσία : Κάποια ταράτσα-καφέ στο Μοναστηράκι
Χρονικές συνεταγμένες : Εχθές κατά τις 19:00
Σκηνικό : Είχα ραντεβού με μια που γνωριστήκαμε σε παραλία πριν 4-5 μέρες. 47-50 χωρισμένη που ψάχνει να περάσει καλά (παραδόξως ξηγημένη και κατασταλαγμένη για το τι θέλει, όπως αποδείχτηκε αργότερα). Επειδή είχα κάτι υποχρεώσεις προς το κέντρο, μιας και που ήμουν εκεί, αγόρασα και μια εφημερίδα και πήγα καμία ώρα νωρίτερα στο καφέ αυτό για να αράξω και να πιώ και καμία μπύρα μόνος μου με σχετική ησυχία. Δίπλα μου κάθησαν λίγα δευτερόλαπτα πριν απο εμένα και 3 κοπελιές περί τα 30. Μέτριες στην εμφάνιση, οι 2 προς το παχουλες, με μέτριο-μαζοποιημένο ντύσιμο - φόραγαν σχεδόν τα ίδια με κάποιες μικροπαραλλαγές σε χρώματα και μικροαξεσουάρ. Είχαν έρθει απο διακοπές καιελεγαν τι έκαναν.
Η πρώτη είπε ότι πήγε με μια ξαδέρφη της ή Πάρο ή Αντίπαρο, δεν το συγκράτησα και πως πέρασαν καλά. Λυσσαξαν οι άλλες για το αν βρήκαν κανένα γκόμενο και είπε ότι 5 μέρες εκεί πηδήχτηκε με 6 και πώς έπαιξε και παρτούζα. Η μια ενθουσιάστηκε και η άλλη της είπε πως δεν είναι πράγματα αυτά κτλ και αυτή που τα εξιστορούσε της είπε ότι έτσι ήθελε και έτσι έκανε, πέρασε καλά και το ευχαριστήθηκε (τίμια απάντηση και σωστή, καθώς όποιος έχει ανάγκη κάτι πρέπει να το κάνει-βεβαια μετά αυτή ψιλοσπάστηκε-στενοχωρέθηκε απο όσο κατάλαβα).
Στην συνέχεια η άλλη, που ενθουσιάστηκε πριν είπε ότι πήγαν με το αγόρι της σε κάποιο εξοχικό (δεν κατάλαβα αν ηταν δικό του ή δικό της), πέρασαν καλά και πως (αφου είπε και η πρώτη για σεξ) είπε πως δοκίμασαν και κάποια πράγματα που ήθελαν, άλλα βγήκαν, άλλα όχι και πως γενικά πέρασαν πολύ καλά, χάλασαν και λίγα λεφτά οπότε μπορούν να προγραμματίσουν ένα ακόμα ταξιδάκι. Η ξινή επέμεινε να μάθει τι δοκίμασαν και η πρώτη είπε ότι και εκείνη θα ήθελε να μάθει (δεν την είδα να κόβει φλέβες), αν ηθελε να πεί. Και είπε ότι επαιξαν με διάφορα sex toys και πως έβαλε δάχτυλο στον γκόμενό της και γουσταραν και οι 2 και το προχώρησαν και με παιχνίδα κτλ. Η πρώτη της είπε ότι αφου γουσταραν καλά έκαναν και είπε πως παλιά έχει στραπονάρει κάποιον που τον ήξεραν και έκαναν σαν αυτιστικές απ[ο τα γέλια. Πάλι λυσσαξε η ξινή και της είπε ότι περίπου είπε και στην πρώτη και πως ο γκομενός της είναι πούστης και άλλα τέτοια... Αυτη δεν απάντησε κάτι και απλά σκοτείνιασε...
Και είπε η πρώτη στην ξινή να πεί πως πέρασε η ίδια. Την πήγε ο γκόμενός της Κουφονήσια, δεν έκαναν σεξ γιατί δεν γουσταρε και του είπε πώς έχει περίοδο, γνώρισε στο καράβι κάποιον, γύρισαν Αθήνα και είπε στον γκόμενο της να φύγει απο το σπίτι γιατί δεν της βγαίνει πια, μιλάει με αυτόν που γνώρισε και της ρίχνει άκυρο "γιατί εγω δεν δίνω του μουνί μου όπου να'ναι" και τώρα σκέφτεται να του πεί του άλλου να γυρίσει πίσω μέχρι να βρεί άλλον. Η δεύτερη βουβαμάρα και η πρώτη της είπε αυτολεξί "εμένα είπες χοντρικά πουτάνα πριν,αλλά είσαι χειρότερη. Εγώ τον παίρνω, εσύ γαμιέσαι. Και νομίζεις ότι όλοι γύρω σου είναι προβληματικοί και εσύ είσαι η τέλεια. Μια μαλακισμένη είσαι. Μας τα έχεις κάνει τετράγωνα τόσα χρόνια."
Της το φύλαγε απο πριν.
Προφανώς και σκοτώθηκαν και έφυγε η ξινή και μετά απο κανένα δεκάλεπτο βουβαμάρας έφυγαν και οι άλλες δύο.
Σε λίγα λεπτά ήρθε το ραντεβού μου πιο νωρίς. Είχε καλέσει και της είπα να ανέβει πάνω κγιατί ημουν εκεί. Της είπα το σκηνικό, γελάσαμε πολύ και μου είπε ότι σημερα αν και υποτίθεται ότι οι γυναίκες το παίζουν προοδευτικές, ενδομυχα δεν είναι. Τα θεωρουν όλα αυτά ανώμαλα και αν κάποιες γουστάρουν και κάνουν το λάθος να τα λένε πέρα δώσε σε φίλες τύπου ξινή, μαζεύονται επειδή εχουν κράξιμο, όχι λόγω ηθικής,αλλά επειδή φοβούνται ότι μπορεί η πιο πεταχτή να της φάει τον άντρα κτλ.
Συμπέρασμα : Γάμα τα.