Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
γνωριζω παρα πολλες, εκει λιγο πανω απο τα 20, καποιες ακομη φοιτητριες, καποιες τελειωσαν προσφατα την σχολη. το 90% απο αυτες κανουν ζωαρα με λεφτα γονιων και παπουδων,
και επειδη περασαν σε ενα πανεπιστημιο καποδιστριακο σε μια σχολη που στο μελλον θα ειναι ανεργες, οπως κοινωνιολογια και διεθνων σπουδων,
οι χαζοι συγγενεις εχουν και περηφανευονται οτι το καμαρι τους περασε πανεπιστημιο και για αυτο τις δινουν και το βρακι τους να το φαει σε διακοπαρες.
αυτες που τελειωσαν εννοειται οτι σιγα μην εχουν βρει δουλεια σε αυτο που σπουδασαν και τα ξυνουν ή κανουν δουλευεις της πλακας οπως πωλήτρια για 2-3 μηνες μαζευουν κανα φραγκο και μετα πιστολιαζουν την δουλεια και τα τρωνε σε μαλακιες

ενω οι "ξερεις ποιος ειμαι εγω" νεοΕλληνες που τελειωνουν μια σχολη,βρισκουν ολοι δουλεια σε αυτο που σπουδασαν?

περα απο τον γενικο κανονα οτι οι αντρες ειμαστε πιο ρεμαλια και ωριμαζουμε πιο αργα σε ολα,διαπιστωνω οτι οι νυν 20αρες+ ειναι δουλευταρουδες ,σε αντιθεση με τις 30αρες+ .

αυτο οφειλεται και στο γεγονος οτι δε μεγαλωσαν με τις ιδιες ανεσεις.

μην κρινετε απο τις καθυστερημενες του ινσταγκραμ. προκειται περι μειοψηφιας.

προχθες ειδα μια (μαξιμουμ) 24χρονη εργαζομενη σε βενζιναδικο και ομολογω οτι συγκινηθηκα.

ηταν επισης πολυ γλυκο μωρο:coffee::coffee::coffee:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.804
Πόντοι
3.656
και αντε αυτοι που σπουδασαν , ειχαν μια δικαιολογια στην καθυστερημενη "ενηλικιωση".

ξερεις ποσοι κουραδομαγκες δεν σπουδασαν ,αλλα και δεν δουλευουν?
Γιατί να δουλέψουν ρε μάγκα ;;

Για να παίρνει 35 χιλιάρικα ο παλιός ΔΕΗτζης το χρόνο με απολυτήριο γυμνασίου ;;;;;;;;;

ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.

Προσωπικά κάνω υπομονή .... καταπιέζομαι ... να ενηλικιωθούν τα παιδιά μου.

Μετά θα τα γαμήσω όλα .
Μπουρδέλο θα τα κάνω .

ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Στο διάολο .
Να δουλεύεις γιατί ;;;;

Για να σου παίρνει το 85% το δημόσιο ;;;;;;

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΜΕ

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
τυπε, συγγνωμη ....αλλα οι νεοι Ελληνες σε τι διαφερουμε απο τις νεες Ελληνιδες?:coffee::coffee:

στην ποζερια? στο ινστα? στην βλαχομαγκια? στις σπουδες? στο πατροναρισμα?

και αντε αυτοι που σπουδασαν , ειχαν μια δικαιολογια στην καθυστερημενη "ενηλικιωση".

ξερεις ποσοι κουραδομαγκες δεν σπουδασαν ,αλλα και δεν δουλευουν?

ξερεις ποσοι εκμεταλλευονται ενοικια ή εχουν ετοιμες δουλειες και δεν πανε καν ...να δουλεψουν?? εστω να δηλωνουν "παρων"?

αλλα στην αφ'υψηλου κριτικη πρωτοι ειναι......:coffee::coffee::coffee:
παραβλεπεις το 80% των αντρων που δουλευουν σε σκληρα επαγγελματα οπως πχ αποθηκη κλπ και δεν εχουν καμια κοινωνικη αναγνωριση ουτε γκομενες φυσικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για να παίρνει 35 χιλιάρικα ο παλιός ΔΕΗτζης το χρόνο με απολυτήριο γυμνασίου ;;;;;;;;;

ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.

Μετά θα τα γαμήσω όλα .
Μπουρδέλο θα τα κάνω .

Στο διάολο .
Να δουλεύεις γιατί ;;;;

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΜΕ
ακριβως,δυστυχως στην ελλαδα συμφερει να μην δουλευεις πια παρα να δουλευεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297

ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.

Μετά θα τα γαμήσω όλα .
Μπουρδέλο θα τα κάνω .

Στο διάολο .
Να δουλεύεις γιατί ;;;;

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΜΕ
Όσοι πρόλαβαν ,πρόλαβαν...τώρα μπαίνει καποιος στην Δ.Ε.Η.με απολυτήριο Γυμνασίου και αν ναι,πόσα θα παίρνει;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.596
Πόντοι
3.656
ενω οι "ξερεις ποιος ειμαι εγω" νεοΕλληνες που τελειωνουν μια σχολη,βρισκουν ολοι δουλεια σε αυτο που σπουδασαν?

περα απο τον γενικο κανονα οτι οι αντρες ειμαστε πιο ρεμαλια και ωριμαζουμε πιο αργα σε ολα,διαπιστωνω οτι οι νυν 20αρες+ ειναι δουλευταρουδες ,σε αντιθεση με τις 30αρες+ .

αυτο οφειλεται και στο γεγονος οτι δε μεγαλωσαν με τις ιδιες ανεσεις.

μην κρινετε απο τις καθυστερημενες του ινσταγκραμ. προκειται περι μειοψηφιας.

προχθες ειδα μια (μαξιμουμ) 24χρονη εργαζομενη σε βενζιναδικο και ομολογω οτι συγκινηθηκα.

ηταν επισης πολυ γλυκο μωρο:coffee::coffee::coffee:

Όσες θέλουν να μένουν Θεσσαλονίκη-Αθήνα,αναγκαστικά δουλεύουν γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν οικονομικά.

Όσες μένουν επαρχία,παντρεύονται,κάνουν παιδί και μετά ξύνουν την μούνα τους.Μόνο για τιποτα 8μηνα στο Δημόσιο θα τρέξουν να δηλώσουν συμμετοχή

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.596
Πόντοι
3.656

ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.

Μετά θα τα γαμήσω όλα .
Μπουρδέλο θα τα κάνω .

Τί θα κάνεις δηλαδή;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ειναι αληθεια αυτο δεν το αμφισβητει κανεις..απο κει και πέρα υπάρχουν πολλοι αντρες με πολυ καλες δουλειες που δυσκολευονται να βρουν γυναικα.Αρα μηπως δεν ειναι μονο αυτα?

Καλά ναί σίγουρα,όλα τά θέλουν!
νέο-ψηλό-γυμνασμένο-ευγενικό-πλούσιο-μορφωμένο κτλ
ενώ αυτές άς είναι γριές-κοντές-χοντρές-κακότροπες-φτωχές-αμόρφωτες
μαλάκες... υπάρχουν!

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Και βρίσκουν ρε μεγάλε.
Ζωντοχήρα, καράμπαζο , 47 κάπου .... με κόρη 18 , είδα, βρήκε ένα μαλάκα , 50ρη, τέρμα αγάμητο , υψηλόμισθο του δημοσίου
που δεν γάμαγε ποτε ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. Μοναχοπαίδι .... και οι γονείς του ίδια σκατά.
Βρήκε μαλάκα με 700 χιλιάρικα στην τράπεζα ..... και τα ξεσκίζει .........
Βρωμόμουνο τέρμα λέμε.
Ενώ εμείς που μας τα ξεσκίζουν σιγά σιγά, 100 100 - 200 200 οι πουτάνες που μας δουλεύουν ψιλό γαζί και δεν μας μαγειρεύουν κιόλας είμαστε πιο έξυπνοι από τον χαζούλη που τα μάζευε για να του τα φάει μία πουτάνα :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Καλά ναί σίγουρα,όλα τά θέλουν!
νέο-ψηλό-γυμνασμένο-ευγενικό-πλούσιο-μορφωμένο κτλ
ενώ αυτές άς είναι γριές-κοντές-χοντρές-κακότροπες-φτωχές-αμόρφωτες
μαλάκες... υπάρχουν!
εγω φιλε τις περισσοτερες γκομενες τις βλεπω με τυπαδες in,τατουαζ,μηχανη,μαγκια κλανια και σε περιπτωση που θελουν να μαζευτουν τοτε κοιτανε να εχει καλη δουλεια ο αλλος.Εγω ειμαι 41 μεχρι τα 30-35 ποτε δε με ρωτησε γκομενα με τι ασχολουμαι τουλάχιστον οχι αμέσως...μετα τα 35 αρχισε το Ε9..Βεβαια ειναι και πολλες που θελουν τυον φλουφλη για γαμο με την καλη δουλεια,του κανουν εκει ενα παιδι τα παρατάνε και συνεχιζουν τον τζερτζελε με τα bad boys...αυτη ειναι η κοινωνια μας...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.719
Πόντοι
3.656
Τίτλος : Ανοιχτό μυαλό απο τα Lidl
Tοποθεσία : Κάποια ταράτσα-καφέ στο Μοναστηράκι
Χρονικές συνεταγμένες : Εχθές κατά τις 19:00

Σκηνικό : Είχα ραντεβού με μια που γνωριστήκαμε σε παραλία πριν 4-5 μέρες. 47-50 χωρισμένη που ψάχνει να περάσει καλά (παραδόξως ξηγημένη και κατασταλαγμένη για το τι θέλει, όπως αποδείχτηκε αργότερα). Επειδή είχα κάτι υποχρεώσεις προς το κέντρο, μιας και που ήμουν εκεί, αγόρασα και μια εφημερίδα και πήγα καμία ώρα νωρίτερα στο καφέ αυτό για να αράξω και να πιώ και καμία μπύρα μόνος μου με σχετική ησυχία. Δίπλα μου κάθησαν λίγα δευτερόλαπτα πριν απο εμένα και 3 κοπελιές περί τα 30. Μέτριες στην εμφάνιση, οι 2 προς το παχουλες, με μέτριο-μαζοποιημένο ντύσιμο - φόραγαν σχεδόν τα ίδια με κάποιες μικροπαραλλαγές σε χρώματα και μικροαξεσουάρ. Είχαν έρθει απο διακοπές καιελεγαν τι έκαναν.

Η πρώτη είπε ότι πήγε με μια ξαδέρφη της ή Πάρο ή Αντίπαρο, δεν το συγκράτησα και πως πέρασαν καλά. Λυσσαξαν οι άλλες για το αν βρήκαν κανένα γκόμενο και είπε ότι 5 μέρες εκεί πηδήχτηκε με 6 και πώς έπαιξε και παρτούζα. Η μια ενθουσιάστηκε και η άλλη της είπε πως δεν είναι πράγματα αυτά κτλ και αυτή που τα εξιστορούσε της είπε ότι έτσι ήθελε και έτσι έκανε, πέρασε καλά και το ευχαριστήθηκε (τίμια απάντηση και σωστή, καθώς όποιος έχει ανάγκη κάτι πρέπει να το κάνει-βεβαια μετά αυτή ψιλοσπάστηκε-στενοχωρέθηκε απο όσο κατάλαβα).

Στην συνέχεια η άλλη, που ενθουσιάστηκε πριν είπε ότι πήγαν με το αγόρι της σε κάποιο εξοχικό (δεν κατάλαβα αν ηταν δικό του ή δικό της), πέρασαν καλά και πως (αφου είπε και η πρώτη για σεξ) είπε πως δοκίμασαν και κάποια πράγματα που ήθελαν, άλλα βγήκαν, άλλα όχι και πως γενικά πέρασαν πολύ καλά, χάλασαν και λίγα λεφτά οπότε μπορούν να προγραμματίσουν ένα ακόμα ταξιδάκι. Η ξινή επέμεινε να μάθει τι δοκίμασαν και η πρώτη είπε ότι και εκείνη θα ήθελε να μάθει (δεν την είδα να κόβει φλέβες), αν ηθελε να πεί. Και είπε ότι επαιξαν με διάφορα sex toys και πως έβαλε δάχτυλο στον γκόμενό της και γουσταραν και οι 2 και το προχώρησαν και με παιχνίδα κτλ. Η πρώτη της είπε ότι αφου γουσταραν καλά έκαναν και είπε πως παλιά έχει στραπονάρει κάποιον που τον ήξεραν και έκαναν σαν αυτιστικές απ[ο τα γέλια. Πάλι λυσσαξε η ξινή και της είπε ότι περίπου είπε και στην πρώτη και πως ο γκομενός της είναι πούστης και άλλα τέτοια... Αυτη δεν απάντησε κάτι και απλά σκοτείνιασε...

Και είπε η πρώτη στην ξινή να πεί πως πέρασε η ίδια. Την πήγε ο γκόμενός της Κουφονήσια, δεν έκαναν σεξ γιατί δεν γουσταρε και του είπε πώς έχει περίοδο, γνώρισε στο καράβι κάποιον, γύρισαν Αθήνα και είπε στον γκόμενο της να φύγει απο το σπίτι γιατί δεν της βγαίνει πια, μιλάει με αυτόν που γνώρισε και της ρίχνει άκυρο "γιατί εγω δεν δίνω του μουνί μου όπου να'ναι" και τώρα σκέφτεται να του πεί του άλλου να γυρίσει πίσω μέχρι να βρεί άλλον. Η δεύτερη βουβαμάρα και η πρώτη της είπε αυτολεξί "εμένα είπες χοντρικά πουτάνα πριν,αλλά είσαι χειρότερη. Εγώ τον παίρνω, εσύ γαμιέσαι. Και νομίζεις ότι όλοι γύρω σου είναι προβληματικοί και εσύ είσαι η τέλεια. Μια μαλακισμένη είσαι. Μας τα έχεις κάνει τετράγωνα τόσα χρόνια."
Της το φύλαγε απο πριν.

Προφανώς και σκοτώθηκαν και έφυγε η ξινή και μετά απο κανένα δεκάλεπτο βουβαμάρας έφυγαν και οι άλλες δύο.

Σε λίγα λεπτά ήρθε το ραντεβού μου πιο νωρίς. Είχε καλέσει και της είπα να ανέβει πάνω κγιατί ημουν εκεί. Της είπα το σκηνικό, γελάσαμε πολύ και μου είπε ότι σημερα αν και υποτίθεται ότι οι γυναίκες το παίζουν προοδευτικές, ενδομυχα δεν είναι. Τα θεωρουν όλα αυτά ανώμαλα και αν κάποιες γουστάρουν και κάνουν το λάθος να τα λένε πέρα δώσε σε φίλες τύπου ξινή, μαζεύονται επειδή εχουν κράξιμο, όχι λόγω ηθικής,αλλά επειδή φοβούνται ότι μπορεί η πιο πεταχτή να της φάει τον άντρα κτλ.

Συμπέρασμα : Γάμα τα.
Επεισόδιο 2 δεν έχει? :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
εγω φιλε τις περισσοτερες γκομενες τις βλεπω με τυπαδες in,τατουαζ,μηχανη,μαγκια κλανια και σε περιπτωση που θελουν να μαζευτουν τοτε κοιτανε να εχει καλη δουλεια ο αλλος.Εγω ειμαι 41 μεχρι τα 30-35 ποτε δε με ρωτησε γκομενα με τι ασχολουμαι τουλάχιστον οχι αμέσως...μετα τα 35 αρχισε το Ε9..Βεβαια ειναι και πολλες που θελουν τυον φλουφλη για γαμο με την καλη δουλεια,του κανουν εκει ενα παιδι τα παρατάνε και συνεχιζουν τον τζερτζελε με τα bad boys...αυτη ειναι η κοινωνια μας...
Ε ναί μιλάμε γιά γυναίκες σοβαρές,μέ κάποια προοπτική,όσο... σοβαρές μπορεί νά είναι!
δέν έχει νά κάνει τόσο μέ τήν ηλικία,όσο μέ τήν ανατροφή,τήν καλλιέργεια,καί τήν ποιότητα τους

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν λεω να'σαι και φέτες,αλλά ακόμα κι αν είσαι πχ ψηλός,με κανονικό βάρος,χωρις κοιλιές κλπ,πάλι περνάς απαρατήρητος απο τις περισσότερες,ακομα κι απ'τα μπάζα
Μόλις τώρα μάθαμε ότι ο σαμπ ζερο είναι ψηλός με κανονικό βάρος και χωρίς κοιλίες και παρόλα αυτά περνάει απαρατήρητος αλλά μη στεναχωριέσαι ρε σαμπ,γάμα έστω και σπάνια σε πουτανες αφού δε μπορείς συχνά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom