Σε εναν νοητο χαρτη της Ελλαδας με βαση τον δεικτη του "γαμας ευκολα κατω απο τα 25" το κεντρο της Θεσσαλονικης θα ειναι μεσα στις 5 πιο κοκκινες περιοχες. Στο τοπ 3, Κομοτηνη, Ρεθυμνο και Σερρες
Τύπε μου τι να λέμε τώρα. Μέχρι κάποια ηλικία (μικρή να τονίσω) που ανακάλυψα το μπλοκ ,πήγαινα σε νησιά και έφευγα με το πουλί στο χερι όπως λέει και ο
@tellystalone6969
Έβλεπα τους χωριάτες να μου παίρνουν λεφτά και να πουλανε και πνεύμα (ένα μουνοπανο που του έδινα και 85 τη μέρα γκρίνιαξε που ζήτησα έξτρα κωλοχαρτο). Ποτε δε γαμησα μουνι σε νησί.
Μια φορά δε ,πήγα με γκομενα που είχα ,καλό μουνι(για τα τότε μου),Ιο και με κοιταζανε όλοι σαν να ανακάλυψα νερό στην έρημο.
Όμως εκεί στα 20-22 ,το έφερε και πήγαινα συχνά Θεσσαλονίκη ,και εκεί πάντα γαμουσα. Ότι ξεπέτα έχω κάνει με ελληνιδα σε ελληνικό έδαφος,εκεί έγινε. Στα νησιά χαμένη υπόθεση.
Μέχρι που σαν προπτυχιακός ακόμα μυήθηκα στο μπλοκ και στα μουνολιβαδα ,όταν οι άλλοι λέγανε κες κε σε Βουδαπέστη, Πράγα, Πολσκα κλπ.
Και απο τότε δεν έχω πάει ΠΟΤΕ καλοκαίρι σε νησί , πλην Κρήτης που και εκεί με μουνι είχα πάει.
Μια άλλη, την πήγα Σουνιο,για να την ξεφορτωθώ και γρήγορα