Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Αυτά δεν καταλαβαίνω. Αν θέλεις να αφοσιωθείς κάπου, κάντο. No hard feelings. Τώρα να βγαίνεις, να βλέπεις απόσταση από πλευράς της και να σου λέει ότι εγώ θέλω αυτό μόνο; Μην βγεις καλύτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν στο μυαλό τους.
Απλώς την είδα ,μου άρεσε και έκανα κίνηση.Δεν με προκάλεσε αυτή...
Φυσικά και δεν ασχολούμαι άλλο με αυτην...ψήνω άλλη τωρα!Μιλφ αλλά αυτήν την φορά παντρεμένη και όχι χωρισμένη όπως η προηγούμενη!
Είπα να βγουμε και όταν μπορέσει θα δώσει σήμα.Ειναι λεπτή η θέση της αλλά ψήνεται!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γκαου ξεγκάου,αν αυτή θέλει να γαμηθεί,εμεις δε θα πούμε όχι
Με άντρα θέλει να γαμηθει όχι με βόδι.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Απλώς την είδα ,μου άρεσε και έκανα κίνηση.Δεν με προκάλεσε αυτή...
Φυσικά και δεν ασχολούμαι άλλο με αυτην...ψήνω άλλη τωρα!Μιλφ αλλά αυτήν την φορά παντρεμένη και όχι χωρισμένη όπως η προηγούμενη!
Είπα να βγουμε και όταν μπορέσει θα δώσει σήμα.Ειναι λεπτή η θέση της αλλά ψήνεται!
Τα milf είναι σοβαρή υπόθεση. Οι περισσότερες ξέρουν τι θέλουν και βασικότατο - ξέρουν να γαμιουνται. Πρόσφατη εμπειρία μου με 48αρα με τρια παιδια ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει. Πραγματικά με ήπιε στο ποτήρι. Από τότε όμως νέκρα. Πέφτω συνέχεια σε όργια και πιτσιρίκες. Δεν ξέρω αν φταίει ότι είμαι 27 χρόνων, η ότι δεν ψάχνω στα σωστά σημεία milf, αλλά σίγουρα τις μανούλες τις προτιμώ από τις πιτσιρίκες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Yπηρχε όμως ανθρώπινη πρώτη προσέγγιση ...
Είναι τόσα τα ναυάγια στο σκουπιδαριο του διαδικτύου που είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα το να ψάχνεις για κάποια καλή περίπτωση.

Ε στο διαδίκτυο μόνο σκουπιδαριό και ψωλαρία υπάρχει,τίποτα άλλο

Όποιος έχει μόνο το διαδίκτυο για να γνωρίσει γκόμενες,και δεν έχει παρέες/κύκλο,προφανώς στην Ελλάδα την πούτσισε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Ε στο διαδίκτυο μόνο σκουπιδαριό και ψωλαρία υπάρχει,τίποτα άλλο

Όποιος έχει μόνο το διαδίκτυο για να γνωρίσει γκόμενες,και δεν έχει παρέες/κύκλο,προφανώς στην Ελλάδα την πούτσισε.
Φαντάσου σε τι θέση βρίσκονται όσοι δεν έχουν στόχους γύρω και βασίζονται στο διαδίκτυο....φρίκη!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Άσε που από τις πολλές αποτυχίες δεν έχουν πλέον αυτοπεποίθηση και δεν θα τους σηκώνεται ούτε με γερανό και ίσως ούτε σε ίδρυμα!

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Φιλε πλεον δικτυωνομαι και με ρωσοουκρανες.., τι υπεροχες γυναικες..
Μπραβο! Χαιρομαι φιλε, γιατι εισαι αξιολογος, οσο βλεπω απο εδω δηλαδη.
Προσεχε ουκρανες παντως, ειναι πονηρες. Και κολιτσιδες.
Ρωσιδες πιο ''περηφανες''
Αν θες κατι, μου λες
Αν ζεις ελλαδα, ειναι ζορι να ξερεις η συναντηση, λογω πολεμου. Εννοω αν μιλας με ρωσοουκρανες που βρισκονται ΕΚΤΟΣ ελλαδας.
ΟΙ ρωσοοουκρανες που ειναι εντος ελλαδας να ξερεις εχουν μπολιαστει μ την ελληνικη μαλακια, προσοχη

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Κοίτα πόσα βόδια γαμάνε και πόσοι άντρες είναι αγάμητοι
Πω ρε σαμπ, μεγαλη κουβεντα ειπες. Αυτο σκεφτομουν τις προαλλες αναφορικα με καλες δουλειες. Ποσοι γκαου ειναι σε καλα ποστα και ποσοι μορφωμενοι πραγματικα τυλιγουν σουβλακια..

Φαντάσου σε τι θέση βρίσκονται όσοι δεν έχουν στόχους γύρω και βασίζονται στο διαδίκτυο....φρίκη!
Μηπως και οι γυναικες βασιζονται πλεον στο διαδικτυο? ποσες θα δεχτουν θετικα ενα φλερτ εξω?

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Παραθέτω εμπειρία πρόσφατη με ελλεεινίδα. Πρήξιμο μια εβδομάδα. Με έπαιρνε τηλέφωνο ασταμάτητα, έδειχνε ότι γουστάρει. Καλή κοπέλα, έξυπνη. Βρισκόμαστε. Δεν ζειπαι κοκο. Ούτε φιλί. Κύριος και καλά εγώ. Έδειχνε να μην ζητάει και αυτό βέβαια. Ξανά τα ίδια. « περνάω πολύ ωραία μαζί σου» να μου λέει συνέχεια. Ξαναβρισκόμαστε, βγαίνουμε, ξανά κύριος εγώ. Ξαφνικά εξαφανίζεται, μιλάμε και μου λέει « είσαι πολύ καλό παιδί για εμένα.» Να πως πως δεν είμαι συναισθηματικός, αντιθέτως ήθελα πολύ να μησωγα αλλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή. Ηθικό δίδαγμα : δυστυχώς αυτές οι τραγικές γκόμενες, δεν θέλουν καλές συμπεριφορές. Όσο πιο χάλια φερθείς, τόσο πιο πολύ θα σε γουστάρουν. Που πάμε ρε μάγκες;;
Τι να μου πουνε τα καλυτερα παιδια. Μα το δικο μου το παλιοπαιδο εισαι συ και σ'αγαπω ζοζεφιν. Γουσταρω να σ'αλητης και γω να μαι μανταμ

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Αυτά δεν καταλαβαίνω. Αν θέλεις να αφοσιωθείς κάπου, κάντο. No hard feelings. Τώρα να βγαίνεις, να βλέπεις απόσταση από πλευράς της και να σου λέει ότι εγώ θέλω αυτό μόνο; Μην βγεις καλύτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν στο μυαλό τους.
Σκατα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Πω ρε σαμπ, μεγαλη κουβεντα ειπες. Αυτο σκεφτομουν τις προαλλες αναφορικα με καλες δουλειες. Ποσοι γκαου ειναι σε καλα ποστα και ποσοι μορφωμενοι πραγματικα τυλιγουν σουβλακια..

Μηπως και οι γυναικες βασιζονται πλεον στο διαδικτυο? ποσες θα δεχτουν θετικα ενα φλερτ εξω?
Ελάχιστες ,οι οποίες είναι άνω των 40 μπορεί και 50 και έχουν χορτάσει κοινωνική και οικονομική άνοδο και πλέον κάτι άλλο ψαχνουν...

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Τι να μου πουνε τα καλυτερα παιδια. Μα το δικο μου το παλιοπαιδο εισαι συ και σ'αγαπω ζοζεφιν. Γουσταρω να σ'αλητης και γω να μαι μανταμ
Χαχαχα.. καλησπέρα Άρη. Πολύ σωστά φίλε!

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Κοίτα πόσα βόδια γαμάνε και πόσοι άντρες είναι αγάμητοι
Το σουλτατο το τσιμιτσελη το λιαγκα το δημητρη θεοδωριδη το φιλιππο μιχοπουλο το κρασσα της καγια κλπ αυτους εννοεις μαν ?

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Αν θες κατι, μου λες
Τι εννοεις;
Αν ζεις ελλαδα, ειναι ζορι να ξερεις η συναντηση, λογω πολεμου. Εννοω αν μιλας με ρωσοουκρανες που βρισκονται ΕΚΤΟΣ ελλαδας.
ΟΙ ρωσοοουκρανες που ειναι εντος ελλαδας να ξερεις εχουν μπολιαστει μ την ελληνικη μαλακια, προσοχη
Ελλαδα ειναι απο κοινη παρεα..

Αλλα προσπαθω να γνωρισω και αλλες..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Το σουλτατο το τσιμιτσελη το λιαγκα το δημητρη θεοδωριδη το φιλιππο μιχοπουλο το κρασσα της καγια κλπ αυτους εννοεις μαν ?

Αυτοί είναι επώνυμοι ρε τύπε,θα γαμάνε όπως και να'ναι

Μιλαω για βόδια της διπλανής πόρτας,συναδέλφους,γνωστούς κλπ

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Τι εννοεις;

Ελλαδα ειναι απο κοινη παρεα..

Αλλα προσπαθω να γνωρισω και αλλες..
Εννοουσα συμβουλες για βιζα κλπ, γιατι τα εχω κανει πολλακις, αλλα αν ειναι Ελλαδα δεν εχεις τετοια διαδικαστικα θεματα
Ελλαδα λες.. και πώς ειναι? Ειχα ασχοληθει κι εγω, στην αρχη, με ρωσοουκρανιδες που ειχαν ερθει Ελλαδα, καθοτι ηταν το λογικο, αντι να τρεχεις εξω. Αλλα γρηγορα ειδα οτι αφενος ειχαν παραξενο περιγυρο (οι περισσοτερες δουλευαν μπαργουμαν, αλλες ειχαν φιλες στριπερς, αλλες ειχαν γκομενους νταβαδες και ατομα της νυχτας) εφετερου ειχαν ποτιστει και με την ελληνικη νοοτροπια.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Εννοουσα συμβουλες για βιζα κλπ, γιατι τα εχω κανει πολλακις
Α οκ, ευχαριστω..
Ειχα ασχοληθει κι εγω, στην αρχη, με ρωσοουκρανιδες που ειχαν ερθει Ελλαδα, καθοτι ηταν το λογικο, αντι να τρεχεις εξω. Αλλα γρηγορα ειδα οτι αφενος ειχαν παραξενο περιγυρο (οι περισσοτερες δουλευαν μπαργουμαν, αλλες ειχαν φιλες στριπερς, αλλες ειχαν γκομενους νταβαδες και ατομα της νυχτας) εφετερου ειχαν ποτιστει και με την ελληνικη νοοτροπια.
Ακομα δεν ξερω πολλα, αλλα με τα μεχρι τωρα που γνωριζω, ειναι της εργατικης ταξης με κανονικες δουλειες..

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Α οκ, ευχαριστω..

Ακομα δεν ξερω πολλα, αλλα με τα μεχρι τωρα που γνωριζω, ειναι της εργατικης ταξης με κανονικες δουλειες..
Καλο αυτο. Μακαρι να σου προκυψει κατι, ειναι καλες κοπελες γενικα, ηρεμες, αφηνουν πρωτοβουλια στον αντρα. Αν φερθεις καλα, δε θα κοιταξουν αλλου. Αυτο τουλ απο τη δικη μου εμπειρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom