Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Λογικο, πού να βρεις χρονο για εξοδους, οταν εχεις γυναικα που θα γκρινιαξει αν βγεις, παιδια που θελουν παιδοτοπους, και διαφορα αλλα τρεξιματα για γονεις, πεθερικα, δουλεια, τρεξιματα γενικα, κλπ.

Όχι τύπε,καθόλου χρόνο δε θέλουν για εξόδους,οι ίδιοι θέλουν παιδοτοπους και πεθερικά γιατί έτσι νιώθουν ανώτεροι απ'τους ανύπαντρους

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Όχι τύπε,καθόλου χρόνο δε θέλουν για εξόδους,οι ίδιοι θέλουν παιδοτοπους και πεθερικά γιατί έτσι νιώθουν ανώτεροι απ'τους ανύπαντρους
λολ οχι ρε, ουτε καν))) υπαρχουν καποιοι που πραγματικα γουσταρουν τη φαση παιδιων οικογενειας, και τους βλεπεις πεφτουν μεσα λασπωνονται στα σκαμματα, χαμουλης
υπαρχουν αλλοι που οκ, καλη φαση οικογενεια, αλλα οκ.
και αλλοι που ετυχε να συρθουν σε αυτο, πιεση οικογενειας, ισως μια εγκυμοσυνη.. που καποια στιμγη θα εκραγουν και διαζυγιο. ή δε θα εκραγουν, και θα ηρεμουν με στριπ κλπ.
αν καποιος παντρεμενος σου πει ''ε κι εσυ που εισαι μονος, τι καταλαβαινεις?'' δεν εννοει οτι εισαι κατωτερος, λολ. Απλα σα να σου λεει οτι μεταξυ του γαμου-με οσα φερνει και του εργενη, in the longterm καλυτερος ο γαμος, αν ολα φυσιολογικα. Καλα, εκτος αν ειναι κανα ζωο, και το λεει χοντοκομμενα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
λολ οχι ρε, ουτε καν))) υπαρχουν καποιοι που πραγματικα γουσταρουν τη φαση παιδιων οικογενειας, και τους βλεπεις πεφτουν μεσα λασπωνονται στα σκαμματα, χαμουλης
υπαρχουν αλλοι που οκ, καλη φαση οικογενεια, αλλα οκ.
και αλλοι που ετυχε να συρθουν σε αυτο, πιεση οικογενειας, ισως μια εγκυμοσυνη.. που καποια στιμγη θα εκραγουν και διαζυγιο. ή δε θα εκραγουν, και θα ηρεμουν με στριπ κλπ.
αν καποιος παντρεμενος σου πει ''ε κι εσυ που εισαι μονος, τι καταλαβαινεις?'' δεν εννοει οτι εισαι κατωτερος, λολ. Απλα σα να σου λεει οτι μεταξυ του γαμου-με οσα φερνει και του εργενη, in the longterm καλυτερος ο γαμος, αν ολα φυσιολογικα. Καλα, εκτος αν ειναι κανα ζωο, και το λεει χοντοκομμενα

Κανεις δεν ξέρει.Εγώ πάντως λέω ότι οι πιο πολλοί με τη θέληση τους μπλέκουν σε γάμους,για κοινωνικούς λόγους και για να κάνουν παιδί

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Εξαρτάται τη δουλειά,αν είναι κυριλάτη πχ γιατρός,καθηγητης,ενστολος κλπ θα βρουν κι εκει πέρα
Oι γιατροί ,οι καθηγητές και οι ένστολοι δεν είναι ποτέ μόνοι.Εχουν κύκλο ήδη εντός εργασίας.
Για αυτό τόνισα το ΜΟΝΟΙ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κανεις δεν ξέρει.Εγώ πάντως λέω ότι οι πιο πολλοί με τη θέληση τους μπλέκουν σε γάμους,για κοινωνικούς λόγους και για να κάνουν παιδί
Έλεος ρε μιζερόπουστα!

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Αυτο ναι.
Εσυ πώς το βλεπεις?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Oι γιατροί ,οι καθηγητές και οι ένστολοι δεν είναι ποτέ μόνοι.Εχουν κύκλο ήδη εντός εργασίας.
Γιατρος ανυπαντρος, ΔΕΝ παιζει. Ειναι ο νουμερο 1 στοχος των απανταχου γυναικων
Ενστολοι = σιγουρια δημοσιου, πολυκαλα ωραρια, συνταξη οχι στα 70+ αλλα και πριν τα 50
Καθηγητες - πολυ καλο ωραριο, δημοσιο. Καλλιεργημενοι, επισης στοχος

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Ενστολοι = σιγουρια δημοσιου, πολυκαλα ωραρια, συνταξη οχι στα 70+ αλλα και πριν τα 50
Και δικαστικοί επίσης.Είναι νουμερο ένα στόχοι και για λεφτά και για κύρος.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Και δικαστικοί επίσης.Είναι νουμερο ένα στόχοι και για λεφτά και για κύρος.
Εννοειται, πεφτει πολυ χρημα. Και ειναι και ησυχοι, δε θα προκαλεσουν προβλημα στη γκομενα.
Εκτος απο τον ''γεια σου κυριε εισαγγελεα'' :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656

Ε οι μόνοι,ας φροντίσουν να πάρουν μαζί τους γυναίκα ή να πάνε ερωτικοί μετανάστες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Ε οι μόνοι,ας φροντίσουν να πάρουν μαζί τους γυναίκα ή να πάνε ερωτικοί μετανάστες
Μόνος με γυναίκα να φύγει ως οικονομικός μετανάστης;Μόνο σε αθλητές γίνεται αυτό...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Αυτο ναι.
Εσυ πώς το βλεπεις?

Τι να σου πω τύπε.Κι εγώ μονος μου δε θέλω να μείνω.Μπορεί αν βρω κάποια που με καλύπτει σε εμφάνιση και μου βγάλει ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε,να το σκεφτώ.Δυστυχώς είναι μεγάλο αγκάθι το οικονομικό,και όσο σκέφτεσαι τα ζόρια που θα έρθουν,δεν μπορείς να πάρεις το ρίσκο.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Τι να σου πω τύπε.Κι εγώ μονος μου δε θέλω να μείνω.Μπορεί αν βρω κάποια που με καλύπτει σε εμφάνιση και μου βγάλει ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε,να το σκεφτώ.Δυστυχώς είναι μεγάλο αγκάθι το οικονομικό,και όσο σκέφτεσαι τα ζόρια που θα έρθουν,δεν μπορείς να πάρεις το ρίσκο.
εκτος αν?:rockon::rockon:

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Τρελαμενος ψυχακιας με ενα καρο ψυχολογικα που παιρνει ψυχοφαρμακα ανεργος τεμπελης καυλωμενος αυνανιστης παχουλος φαλακρος με λειψα μπροστινα δοντια λιγοστα ασπρα μαλλια 50+ χρονων επιδειξιας ανωμαλος ασχημοφατσας με υπερβολικη τριχοφυια στο σωμα ολο με γυαλια μυωπιας 3 βαθμων ναρκισσος χειριστικος εγωιστης κακος χαρακτηρας φωνακλας θυμωδης χωρις αυτοκινητο λιγουρης με τις γυναικες παιζει να τον θελουν οι ελλεεινιδες ? Ειναι κελεπουρι ?
ΥΓ. Αμπανιαριστος βρωμιαρης με δυσαρεστη σωματικη οσμη και λερωμενα φτωχα ρουχα

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Φίλε σαπ ζερο και αργυροτοξε και εγώ μόνος μου είμαι (έχω προσπαθήσει κάποιες φορές στην υπηρεσία με κάποιες κοπέλες αλλά δεν βγήκε κάτι ).Δεν πειραζει το έχω πει πολλές φορές (γενικά είμαι κλειστός χαρακτήρας ) να είμαστε καλά υπάρχουν πιο μεγαλα προβλήματα (δύσκολα να καταλάβεις τις σημερινές γυναίκες .Δεν είναι σαν την μητερα μας ).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Τρελαμενος ψυχακιας με ενα καρο ψυχολογικα που παιρνει ψυχοφαρμακα ανεργος τεμπελης καυλωμενος αυνανιστης παχουλος φαλακρος με λειψα μπροστινα δοντια λιγοστα ασπρα μαλλια 50+ χρονων επιδειξιας ανωμαλος ασχημοφατσας με υπερβολικη τριχοφυια στο σωμα ολο με γυαλια μυωπιας 3 βαθμων ναρκισσος χειριστικος εγωιστης κακος χαρακτηρας φωνακλας θυμωδης χωρις αυτοκινητο λιγουρης με τις γυναικες παιζει να τον θελουν οι ελλεεινιδες ? Ειναι κελεπουρι ?
ΥΓ. Αμπανιαριστος βρωμιαρης με δυσαρεστη σωματικη οσμη και λερωμενα φτωχα ρουχα
Αν ο τρελαμενος ψυχακιας είναι με τίποτα μούσια και σκουλαρίκια και έχει μια δουλειά ώστε να μπορεί έστω με δυσκολία να χρηματοδοτήσει διήμερο για δύο σε νησί,μια χαρά κελεπουρι είναι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom