Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Κύριος από μαλακας ένα χουφτωμα δρόμος ...
Παριπτόντως πιο πρόσφατο. Ίδια περίπτωση μενασγκο που την γαμησα στο πρώτο ραντεβού, ακόμα παρακαλάει. Για αυτό καταλήγω στο ότι θέλουν συμπεριφορές ότι να ναι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.986
Πόντοι
9.297
Γιατί, νομίζεις μήπως ότι η πλειοψηφία των γυναικών έξω, που δεν είναι του αγοραίου έρωτα, δεν είναι... επίσης πόρνες; Όλες για χορηγούς και κορόϊδα ψάχνουν, δεν κοιτάνε καν φουκαράδες(πλην τιμιότατους και εμφανίσιμους) του βασικού μισθού ή ακόμη και διπλάσιου αυτού(σε αντίθεση με τους άντρες, που μόνο για την εμφάνιση της γυναίκας, είναι διατεθειμένοι να γίνουν σκλάβοι.. ΤΟΣΟ μακάκες και θύματα είμαστε) . Περιμένουν κεράσματα και χορηγίες από την πρώτη στιγμή.. λες και τους χρωστάμε κάτι, και χωρίς φυσικά να υπάρχει και σοβαρή πιθανότητα να γίνει κάτι, Βρε ΟΥΣΤ!

Είδες εσύ πολλές πρόθυμες να μοχθήσουν για να αποκτήσουν από κοινού με τον σύζυγο;
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ θα άξιζαν να προσπαθήσεις πραγματικά μαζί τους, στην σημερινή εποχή, υπάρχουν και αυτές, αλλά είναι σπάνιες σαν το Τζόκερ.
Οι επαγγελματίες πληρώνονται σε ρευστό νοικιάζοντας το σώμα τους,οι ερασιτέχνες ΠΟΥΛΑΝΕ και σώμα και ΨΥΧΗ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.986
Πόντοι
9.297
Παριπτόντως πιο πρόσφατο. Ίδια περίπτωση μενασγκο που την γαμησα στο πρώτο ραντεβού, ακόμα παρακαλάει. Για αυτό καταλήγω στο ότι θέλουν συμπεριφορές ότι να ναι.
Πώς την γνώρισες αυτήν;
Μέσω διαδικτύου;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.986
Πόντοι
9.297
Κοινή παρέα. Μιλήσαμε πρώτη φορά όμως μέσω instagram.
Yπηρχε όμως ανθρώπινη πρώτη προσέγγιση ...
Είναι τόσα τα ναυάγια στο σκουπιδαριο του διαδικτύου που είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα το να ψάχνεις για κάποια καλή περίπτωση.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Yπηρχε όμως ανθρώπινη πρώτη προσέγγιση ...
Είναι τόσα τα ναυάγια στο σκουπιδαριο του διαδικτύου που είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα το να ψάχνεις για κάποια καλή περίπτωση.
Αδελφέ, η αλήθεια είναι πως έχει ξεφύγει η κατάσταση. Στριπτιτζουδες και βίζιτες μιλάνε μέσω social με ανυποψίαστους και πάνε να σωθούν μέσω αυτού. Πόσες φορές το έχω δει. Φαντάσου οι άλλες πως λειτουργούν!!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Κοιτα ξενες. Ρωσια τουλαχιστον εχει πολλες, καλλιεργημενες. Βεβαια εχει και πολλες moneydiggers, θελει προσοχη. Η επιλογη να γινει χωρις τα συνεφακια του ερωτα γιατι αλλιως κλαφτα
Ειπες την σωστη λεξη φιλτατε, <<καλλιεργημενη>>

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Παραθέτω εμπειρία πρόσφατη με ελλεεινίδα. Πρήξιμο μια εβδομάδα. Με έπαιρνε τηλέφωνο ασταμάτητα, έδειχνε ότι γουστάρει. Καλή κοπέλα, έξυπνη. Βρισκόμαστε. Δεν ζειπαι κοκο. Ούτε φιλί. Κύριος και καλά εγώ. Έδειχνε να μην ζητάει και αυτό βέβαια. Ξανά τα ίδια. « περνάω πολύ ωραία μαζί σου» να μου λέει συνέχεια. Ξαναβρισκόμαστε, βγαίνουμε, ξανά κύριος εγώ. Ξαφνικά εξαφανίζεται, μιλάμε και μου λέει « είσαι πολύ καλό παιδί για εμένα.» Να πως πως δεν είμαι συναισθηματικός, αντιθέτως ήθελα πολύ να μησωγα αλλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή. Ηθικό δίδαγμα : δυστυχώς αυτές οι τραγικές γκόμενες, δεν θέλουν καλές συμπεριφορές. Όσο πιο χάλια φερθείς, τόσο πιο πολύ θα σε γουστάρουν. Που πάμε ρε μάγκες;;

Συμφωνώ με Αργυροτοξο,τη δεύτερη φορά έπρεπε να ξεχνούσες τα κυριλίκια και να έπιανες κανα μπούτι.

Μήπως σου'δινε κανα σήμα η τύπισσα κι εσύ δεν το'βλεπες;Και ξενέρωσε;

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Συμφωνώ με Αργυροτοξο,τη δεύτερη φορά έπρεπε να ξεχνούσες τα κυριλίκια και να έπιανες κανα μπούτι.

Καλησπέρα αδελφέ. Όχι ήταν πολύ απόμακρη. Είχαμε βγει έξω κιόλας. Δεν υπήρχε πολύ κοντινή επαφή. Ένα μισαωρο που μείναμε μόνοι μέσα στο αμάξι ήταν όλο και όλο!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Ξέρει άραγε το μέλος @Mounokwlaraki ότι μετά το μπαν σου ως Σαντ Μαν επανήλθες με κλώνο,και μάλιστα στο ίδιο mood?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.986
Πόντοι
9.297

Έδινε ,δεν έδινε...άντε,η πρώτη φορά είναι αναγνωριστική.Την δεύτερη όμως βάζεις χέρι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ήθελα να το παίξω κύριος. Πανάθεμά με!!!
Κάτω των 30 η ηλικία σου;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα αδελφέ. Όχι ήταν πολύ απομακρυσμένη. Είχαμε βγει έξω κιόλας. Δεν υπήρχε πολύ κοντινή επαφή. Ένα μισαωρο που μείναμε μόνοι μέσα στο αμάξι ήταν όλο και όλο!!

Στο αμάξι μιλούσε καθόλου ή ήταν με το κινητό όλη την ώρα;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Έδινε ,δεν έδινε...άντε,η πρώτη φορά είναι αναγνωριστική.Την δεύτερη όμως βάζεις χέρι.

Μωρέ κι απ'την πρώτη βάζεις αν η άλλη σ'αφήσει.

Εμεις ρε τύπε όταν κάποια μας αρέσει,σκεφτόμαστε κατευθείαν το γαμήσι.Αν και η άλλη θέλει να γαμηθεί κατευθείαν ή έστω να φασωθεί,τί θα πούμε όχι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.986
Πόντοι
9.297
Μωρέ κι απ'την πρώτη βάζεις αν η άλλη σ'αφήσει.

Εμεις ρε τύπε όταν κάποια μας αρέσει,σκεφτόμαστε κατευθείαν το γαμήσι.Αν και η άλλη θέλει να γαμηθεί κατευθείαν ή έστω να φασωθεί,τί θα πούμε όχι;
Κοίτα ,μην μας περάσει και για τελείως γκάου...υπάρχει μια διαφορά λεπτή οσο οι απόσταση ανάμεσα στις τρύπες της.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.986
Πόντοι
9.297
Είχε πάρει τον χώρο της και απλά κάναμε μια ολιγόλεπτη συζήτηση!!
Μου έχει συμβεί και εμένα αλλά ήταν με ένα μιλφ που εξηγούσε ότι δεν ασχολείται με τίποτα άλλο παρά με το

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.986
Πόντοι
9.297
...παρά με το παιδί της αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είχε νόημα να επιμένω.Αρα εκεί δεν με επαιρνε να απλώσω χέρι.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
...παρά με το παιδί της αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είχε νόημα να επιμένω.Αρα εκεί δεν με επαιρνε να απλώσω χέρι.
Αυτά δεν καταλαβαίνω. Αν θέλεις να αφοσιωθείς κάπου, κάντο. No hard feelings. Τώρα να βγαίνεις, να βλέπεις απόσταση από πλευράς της και να σου λέει ότι εγώ θέλω αυτό μόνο; Μην βγεις καλύτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν στο μυαλό τους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Κοίτα ,μην μας περάσει και για τελείως γκάου...υπάρχει μια διαφορά λεπτή οσο οι απόσταση ανάμεσα στις τρύπες της.

Γκαου ξεγκάου,αν αυτή θέλει να γαμηθεί,εμεις δε θα πούμε όχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom