Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Στα αρχίδια σου τι θέλει η κάθε καριόλα. *Δε ξέρω για την Οικονομάκου αλλά δε νομίζω ότι η Νομικού είχε ανάγκη οικονομικής εξασφάλισης
Οσα λεφτα και να βγαζουν αυτες θελουν εναν πλουσιοτερο να τον θαυμαζουν να τις εμπνεει με την δυναμη του. Να τις νικαει σε μεγεθος μισθου ετσι ειναι οι γυναικες

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Λάθος μου, δε τα είχα διαβάσει αυτά. Ξέχνα το ότι μπήκα στη διαδικασία να σου απαντήσω κιόλας
Βεβαια τοσες σελιδες σε αυτο το νημα ποιος θα τις διαβασει. Δεν του φτανουν 10 ζωες. Κατασταση ανεξελεγκτη

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Στα αρχίδια σου τι θέλει η κάθε καριόλα. *Δε ξέρω για την Οικονομάκου αλλά δε νομίζω ότι η Νομικού είχε ανάγκη οικονομικής εξασφάλισης
Κατι ασχημαντρες τις γαμανε και τις δυο επειδη εχουν τα φραγκα αλλα θα πεσει το κερατο οταν τους βαρεθουν

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Αμα ηταν ερωτευμενες θα επερναν φτωχαδακι

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Έχουν κι οι πλούσιοι συναισθήματα και πλούσια :2funny:
Εγω εχω πλουσια συναισθηματα για τη νομικου. Θα μπορουσε να ηταν γυναικα μου αν δεν ειχε αυτον τον ηλιθιο κι αν αυτη δεν ειχε παραλογες απαιτησεις

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
Εγω εχω πλουσια συναισθηματα για τη νομικου. Θα μπορουσε να ηταν γυναικα μου αν δεν ειχε αυτον τον ηλιθιο κι αν αυτη δεν ειχε παραλογες απαιτησεις

Η αν ησουν αυτος στο αβαταρ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Τυπε μαγικος αριθμος το 20. Τοσο ακριβως κοστιζει το μουνι σημερα 09 Ιανουαριου 2023 στην Ελλαδα.
Στην Θεσσαλονίκη κοστίζει το διπλάσιο....Μονακό έγινε η φτωχομανα γενέτειρα μου!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Κούμπωσε κανένα ψυχοφάρμακο τράβα μία μαλακία και κοιμήσου τύπε. Ετσι μονο θα ηρεμησεις χαχα
Πώς θα του κάνει κούκου με το ψυχοφαρμακο;
Μονομερής ενέργεια για εγγυημένη χαλάρωση....

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
πραγματικός διάλογος με Ελλεινιδα που μου την έχει πέσει ... την έχω βγάλει για φαγητό... και μετά το εστιατόριο την έχω στριμώξει σε ένα στενό... της βάζω δάχτυλο μπρος-πίσω... με γλύψιμο μουνιου και σουφρας ...

την άλλη μέρα....

αυτή: δεν μου άρεσε αυτό που έκανες εχθές
εγώ: πιο από όλα
αυτή: που πειράζες το κωλαράκι μου
εγώ: δεν νομίζω ότι ταιριάζουμε ... ειλικρινά
αυτή: μα γιατί το λες αυτό αφού περάσαμε καλά
εγώ: Ασυμφωνία χαρακτήρων και γούστων
αυτή: ΚΛΑΜΑ ...!

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Έβλεπα φανατικά το αμερικάνικο The Office, κωμική σειρά είναι εμένα μου άρεσε.
Κράτησα μια ατάκα από μια τύπισσα που έβλεπε στη σειρά ο Michael (Steve Carrel) όταν τη ρώτησαν αν την ενοχλεί που την φλερτάρει
"Όταν μου την έπεφταν στα 20 το θεωρούσα ενόχληση, τώρα στα 40 το θεωρώ κοπλιμέντο"

Στο νήμα στο reddit για κάτι catcalling και άλλες καγκουριές που λένε κάνουν το σχοινί τροιχιά που λένε και στο χωριό μου. Υπάρχει δηλαδή άντρας που περιμένει μέ ένα γεια σου μανάρι να στήσει η άλλη κώλο :grin: Χάβαλε κάνουν οι ποιο πολλοί.
Τώρα όσες λένε πως τις ενοχλεί το πέσιμο ή το φλερτ ας έρθουν μετά από 10 χρόνια να κλαίγονται για το που πήγαν οι άντρες. Εμείς θα τους λέμε εδώ είναι οι άντρες απλά εσείς σιτέψατε και γίνατε σταφίδες και δεν σας θέλει κανείς.
Κοινή λογική, όπως φαίνεται και από τις ατάκες μιας σειράς όχι των 50s αλλά των 00s από την politically correct Αμερική.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Έβλεπα φανατικά το αμερικάνικο The Office, κωμική σειρά είναι εμένα μου άρεσε.
Κράτησα μια ατάκα από μια τύπισσα που έβλεπε στη σειρά ο Michael (Steve Carrel) όταν τη ρώτησαν αν την ενοχλεί που την φλερτάρει
"Όταν μου την έπεφταν στα 20 το θεωρούσα ενόχληση, τώρα στα 40 το θεωρώ κοπλιμέντο"

Στο νήμα στο reddit για κάτι catcalling και άλλες καγκουριές που λένε κάνουν το σχοινί τροιχιά που λένε και στο χωριό μου. Υπάρχει δηλαδή άντρας που περιμένει μέ ένα γεια σου μανάρι να στήσει η άλλη κώλο :grin: Χάβαλε κάνουν οι ποιο πολλοί.
Τώρα όσες λένε πως τις ενοχλεί το πέσιμο ή το φλερτ ας έρθουν μετά από 10 χρόνια να κλαίγονται για το που πήγαν οι άντρες. Εμείς θα τους λέμε εδώ είναι οι άντρες απλά εσείς σιτέψατε και γίνατε σταφίδες και δεν σας θέλει κανείς.
Κοινή λογική, όπως φαίνεται και από τις ατάκες μιας σειράς όχι των 50s αλλά των 00s από την politically correct Αμερική.
Αγαπαμε Office και ιδιως τυπαρα Κεβιν :headbaning1:

nbc-the-office-kevin2.jpg

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.856
Πόντοι
3.656
Ας το εξομολογηθώ

Δουλεύω στο αντικείμενο των σπουδών μου μετά από πτυχία μεταπτυχιακά κτλ κτλ . Παλεύω κάθε μέρα για τρεις και εξήντα, πόσα χλμ στους δρομους και ας έκανα τόσες σπουδές ,είμαι όμως μερικώς ανεξαρτητη. Μπορώ να πάω όπου θέλω να κάνω ο,τι θέλω να ψωνίσω κτλ,έχω το πορτοφόλι μου αλλά σε δικό μου σπίτι θα μπορώ να ξαναμεινω σε ένα δύο χρόνια , γιατί δεν έχω αποταμιεύσεις για τα πρώτα έξοδα λόγω κάποιων άλλων επενδύσεων μου κτλ. Κι όμως μέσα μου ζηλεύω τόσο πολύ άλλες κοπέλες ,που δε δούλεψαν ποτέ ,παντρεύτηκαν μικρές έναν που τις ερωτεύτηκε τρελά και τις ακολουθεί πιστά χρόνια τώρα και τις συντηρεί πλουσιοπάροχα όλη τους τη ζωή. Τις κοιτάνε και λιώνουν, τις έχουν σαν θεες. Ζούνε χαλαρά ,ούτε άγχη ούτε τίποτα, καφέ , καθισιο ,βόλτες ,ταξίδια ψώνια. Για όλα τρέχει ο άλλος. Και ναι είναι πολλές. Ξέρω ότι πολλοί θα τις πουν τεμπέλες ή ότι μπορεί να τους συμβεί κάτι και να μείνουν ξεκρεμαστες όμως κατά βάση όσες ξέρω τίποτα δε θα πάθουν ποτέ τους ,και ένσημα τους κολλάνε οι άντρες τους μεσω επιχειρήσεων τους που φαίνονται και καλά ως εργαζόμενες εκεί και χίλια δυο έσοδα από ποικίλες πηγές .Τις θεωρώ φοβερά κ...λοφαρδες.

Βλέπετε ποιες ζηλεύουν οι 'ανεξάρτητες' ελλεεινίδες.Δεν αλλάζει το dna,όλες ονειρεύονται ένα κορόιδο για να το ξύνουν όλη μέρα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Ας το εξομολογηθώ

Δουλεύω στο αντικείμενο των σπουδών μου μετά από πτυχία μεταπτυχιακά κτλ κτλ . Παλεύω κάθε μέρα για τρεις και εξήντα, πόσα χλμ στους δρομους και ας έκανα τόσες σπουδές ,είμαι όμως μερικώς ανεξαρτητη. Μπορώ να πάω όπου θέλω να κάνω ο,τι θέλω να ψωνίσω κτλ,έχω το πορτοφόλι μου αλλά σε δικό μου σπίτι θα μπορώ να ξαναμεινω σε ένα δύο χρόνια , γιατί δεν έχω αποταμιεύσεις για τα πρώτα έξοδα λόγω κάποιων άλλων επενδύσεων μου κτλ. Κι όμως μέσα μου ζηλεύω τόσο πολύ άλλες κοπέλες ,που δε δούλεψαν ποτέ ,παντρεύτηκαν μικρές έναν που τις ερωτεύτηκε τρελά και τις ακολουθεί πιστά χρόνια τώρα και τις συντηρεί πλουσιοπάροχα όλη τους τη ζωή. Τις κοιτάνε και λιώνουν, τις έχουν σαν θεες. Ζούνε χαλαρά ,ούτε άγχη ούτε τίποτα, καφέ , καθισιο ,βόλτες ,ταξίδια ψώνια. Για όλα τρέχει ο άλλος. Και ναι είναι πολλές. Ξέρω ότι πολλοί θα τις πουν τεμπέλες ή ότι μπορεί να τους συμβεί κάτι και να μείνουν ξεκρεμαστες όμως κατά βάση όσες ξέρω τίποτα δε θα πάθουν ποτέ τους ,και ένσημα τους κολλάνε οι άντρες τους μεσω επιχειρήσεων τους που φαίνονται και καλά ως εργαζόμενες εκεί και χίλια δυο έσοδα από ποικίλες πηγές .Τις θεωρώ φοβερά κ...λοφαρδες.

Βλέπετε ποιες ζηλεύουν οι 'ανεξάρτητες' ελλεεινίδες.Δεν αλλάζει το dna,όλες ονειρεύονται ένα κορόιδο για να το ξύνουν όλη μέρα
Βλέπω πως είσαι τακτικότατος αναγνώστης της Lifo, εντοπίζεις εγκαίρως όλα τα... καλώς κείμενα.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Σωστος ο παιχτης.. Εγω το μονο φετιχ που θα ειχα με αυτες ειναι να βγαλω το αχτι μου ξεσκιζωντας τες η ξεφτιλιζωντας τες γιατι δεν αξιζουν τιποτα παραπανω!

Εμενα με ελκει το ειδος της γυναικας το ακριβως αντιθετο σε σχεση με αυτες..δλδ η γυναικα η σεμνη, η μαζεμενη, με ποιοτικα χαρακτηριστικα με ευγενεια κτλπ..

Αντε να βρεις τετοια γυναικα...
Κοιτα ξενες. Ρωσια τουλαχιστον εχει πολλες, καλλιεργημενες. Βεβαια εχει και πολλες moneydiggers, θελει προσοχη. Η επιλογη να γινει χωρις τα συνεφακια του ερωτα γιατι αλλιως κλαφτα

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180

Stories

Νέο!