Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.969

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Καμία απογοήτευση. Απλά μη σπαταλάτε το χρόνο σας με αμπελοφιλοσοφίες και τα σχετικά. Γράψτε τες στα αρχίδια σας ελλεεινίδες και μη, βρείτε 1,2,3 που γουστάρετε και περνάτε καλά. Ε αν δεν μπορείτε ούτε 1 τότε ξέρω γω? Βασικά ξέρω αλλά άστο να πάει να γαμηθεί
Το κακο ειναι οτι δεν εχεις οποια γουσταρεις αλλα την ασχημη που σε επιλεγει αυτη

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Εντάξει περίμενε εσύ να κοπούν οι "χορηγίες" και τα σχετικά για να περάσεις καλά
Ξυλο ξυλο! Στους πυρφορους που λεει και ο Χιος. Νικη εναντιον τους και τοτε θα γαμησει και ο πιο αχρηστος

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Το κακο ειναι οτι δεν εχεις οποια γουσταρεις αλλα την ασχημη που σε επιλεγει αυτη
Από που και ως που να έχεις όποια γουστάρεις? Ε την άσχημη και την όποια θεωρείς αδιάφορη απλά δεν ασχολείσαι καθόλου

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Από που και ως που να έχεις όποια γουστάρεις? Ε την άσχημη και την όποια θεωρείς αδιάφορη απλά δεν ασχολείσαι καθόλου
Αν δεν εχεις αυτη που γουσταρεις τοτε μην γαμας καθολου

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.856
Πόντοι
216
ζητω ο γκουζκουνης ζητω ο φιλιππιδης ζητω ο τζωρτζογλου και σφαλιαρας και ο καθε μαγκας γαμιας
Τελικά δεν τράβηξες μαλακία όπως είπαμε χθες για να ξεμπουκώσεις ?? Και σήμερα δεν είναι αργά χαχα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Αν δεν εχεις αυτη που γουσταρεις τοτε μην γαμας καθολου
Μαζί σου ρε τύπε ή πήγαινε στις επαγγελματίες. Βρες κάποια να γουστάρεις και να σε γουστα΄ρει, μη κάνεις τη "χάρη" σε καμία. Ούτε μια δε παίζει?

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Τελικά δεν τράβηξες μαλακία όπως είπαμε χθες για να ξεμπουκώσεις ?? Και σήμερα δεν είναι αργά χαχα
Ρε αρχιαυνανισμενε μετροσεξουαλ πυρφορε αγαπουλη υποστηριζεις τις αθλιες ελλεεινιδες και λες μαλακιες σε εναν σοφο γαμια

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Μαζί σου ρε τύπε ή πήγαινε στις επαγγελματίες. Βρες κάποια να γουστάρεις και να σε γουστα΄ρει, μη κάνεις τη "χάρη" σε καμία. Ούτε μια δε παίζει?
Εγω πλεον γουσταρω τις σελεμπριτις. Δεν θελω καμμια προστυχη προδοτρα γειτονισσα που ξεπουληθηκε και παντρευτηκε και γαμηθηκε με αληταραδες με περιουσια και αυτοκινητα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Ρε αρχιαυνανισμενε μετροσεξουαλ πυρφορε αγαπουλη υποστηριζεις τις αθλιες ελλεεινιδες και λες μαλακιες σε εναν σοφο αγάμητο
Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τα γραφόμενα. Ίσως κάνω λάθος κιόλας, να με συγχωρείς σε αυτή την περίπτωση

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Μονο αυτες πληρωνω τις διασημες

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τα γραφόμενα. Ίσως κάνω λάθος κιόλας, να με συγχωρείς σε αυτή την περίπτωση
Ναι αγαμητος εξαιτιας της ηττας σας που φαγατε απο τις ελλεεινιδες αχρηστοι ριψασπιδες που δεν πολεματε και δεν διεκδικειτε αυτα που δικαιουσθε και σας ανηκουν ως αντρες

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Εντάξει περίμενε εσύ να κοπούν οι "χορηγίες" και τα σχετικά για να περάσεις καλά
Θελουν ολες να μοιασουν στην αθηνα οικονομακου και στην δουκισσα νομικου που τις τρεφουν οι πλουσιοι συζυγοι τους και οτι κανουν εκ του ασφαλους

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Αρη, ήρθε η ωρα να γράψεις αυτοβιογραφία!
Την εγραψα δες πιο πανω στις προηγουμενες σελιδες που γραφω για τις επικες μαλακιες σε δημοσιους χωρους και στριμωγμενα λεωφορεια

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Θελουν ολες να μοιασουν στην αθηνα οικονομακου και στην δουκισσα νομικου που τις τρεφουν οι πλουσιοι συζυγοι τους και οτι κανουν εκ του ασφαλους
Στα αρχίδια σου τι θέλει η κάθε καριόλα. *Δε ξέρω για την Οικονομάκου αλλά δε νομίζω ότι η Νομικού είχε ανάγκη οικονομικής εξασφάλισης

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Αρη, ήρθε η ωρα να γράψεις αυτοβιογραφία!

Παρε την αυτοβιογραφια μου

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206

Παρε την αυτοβιογραφια μου
Λάθος μου, δε τα είχα διαβάσει αυτά. Ξέχνα το ότι μπήκα στη διαδικασία να σου απαντήσω κιόλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom