Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
ναι το αυτο ισχυει και για τα 2 φυλλα και γι αυτο δεν προχωρανε οι σκεσεις και διαλυονται οι γαμοι πολυ ευκολα
πολύ σωστή η επισήμανση σου
ναι το αυτο ισχυει και για τα 2 φυλλα και γι αυτο δεν προχωρανε οι σκεσεις και διαλυονται οι γαμοι πολυ ευκολα
Γιατι χάλασε η φαση με την Ουκρανεζα;
Eτσι είναι...είναι να μην γίνει η αρχή...αν ,παράδειγμα ,είσαι άνεργος και σκάει δουλειά μετά από μερικές εβδομάδες θα σκάσει και άλλη.Αν σε θέλει έτσι θα γίνεται....μεγάλη ιστορία, βαριέμαι τώρα να αναφέρω λεπτομέριες τι πως, ίσως κάποια άλλη φορά που θα έχω όρεξη θα γράψω αναλυτικά και θα εμβαθύνω στο γιατί οι ρωσουκρανές είναι πολύ καλύτερες μέσα σε μια σχέση από ότι οι Ελληνίδες. Αυτό που έχω να σου πω ότι μετά την περιπέτεια μου με την Ουκρανέζα ανέβηκε πολύ το level μου στις Ελληνίδες και τα προξενιά από φίλες του κύκλου μου πάνε και έρχονται
Τα σωστα αρπακτικα ελαβαν το μυνημα, η παρουσια της Ουκρανεζας για αυτες σημαινε οικονομικη ανεση και money well spent για τη παρτη τους.Αν συνδυαστει με νορμαλ εμφανιση και χαρακτηρα εισαι για αυτες μια πολυ καλη περιπτωσημεγάλη ιστορία, βαριέμαι τώρα να αναφέρω λεπτομέριες τι πως, ίσως κάποια άλλη φορά που θα έχω όρεξη θα γράψω αναλυτικά και θα εμβαθύνω στο γιατί οι ρωσουκρανές είναι πολύ καλύτερες μέσα σε μια σχέση από ότι οι Ελληνίδες. Αυτό που έχω να σου πω ότι μετά την περιπέτεια μου με την Ουκρανέζα ανέβηκε πολύ το level μου στις Ελληνίδες και τα προξενιά από φίλες του κύκλου μου πάνε και έρχονται
Τα σωστα αρπακτικα ελαβαν το μυνημα, η παρουσια της Ουκρανεζας για αυτες σημαινε οικονομικη ανεση και money well spent για τη παρτη τους.Αν συνδυαστει με νορμαλ εμφανιση και χαρακτηρα εισαι για αυτες μια πολυ καλη περιπτωση
Eτσι είναι...είναι να μην γίνει η αρχή...αν ,παράδειγμα ,είσαι άνεργος και σκάει δουλειά μετά από μερικές εβδομάδες θα σκάσει και άλλη.Αν σε θέλει έτσι θα γίνεται....
Μην χαλιεσαι...θα ξέρεις ότι συμμετείχες στην παρασκευή της πίτας.
πως θα ηθελα το μασαζ
και πως πραγματικα ειναι
θελει αρχιδια αλλα πολυ προκυμενουν μην μεινουν μονοι τους θα πανε να πεσουν με τα μουτρα σε οτι τους κινηθει.
...μαγκες η μοναχικοτητα θελει μεγαλα αρχιδια! Θελει να τα 'χεις βρει με το εαυτο σου, που ειναι και το πιο δυσκολο!
Αφήστε τα στερεότυπα.Μιλάω συγκριτικά ανάμεσα σε αυτούς τους μπρουκληδες που ζουν με τους γονείς και τα έχουν όλα στο πιάτο σε σύγκριση με όσους πληρώνουν για ΟΛΑ .
Οι άλλοι που είπες σε πολέμους μόνο επιβίωση κοιτάνε ,ούτε γκόμενες ,ούτε τίποτα .
Η μοναχικότητα κάνει κακό..
...μαγκες η μοναχικοτητα θελει μεγαλα αρχιδια! Θελει να τα 'χεις βρει με το εαυτο σου, που ειναι και το πιο δυσκολο!
Οι Σύριοι έχουν κοινές εμπειρίες και βιώματα και τους ενώνει η ξενιτεια.Καθολου παράξενο που παντρεύονται έστω μέσα σε σκηνές.Εχοντας Μ.Κ.Ο.να τους χρηματοδοτούν και Δήμους να μεριμνούν για την εγκατάσταση τους μέσω διεθνών προγραμμάτων έχουν προοπτικές...Αφήστε τα στερεότυπα.
Προσπαθείτε απλά για το καλύτερο.
Ποιος σου είπε ότι όσοι προσπαθούν να γλιτώσουν από πόλεμο,δεν μπορούν να ερωτευτούν κάποια και να συμπορευθούν μαζί σε μια άλλη χώρα ;
Οι Σύριοι πρόσφυγες παντρεύονταν μέσα σε χοτ σποτς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η μοναχικότητα κάνει κακό.
Υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.
Η γυναίκα που θα εκτιμήσει μια κίνηση άνδρα για γνωριμία είναι μια που δεν έχει την χωριατομυαλη λογική :αν δεν τον έχω δει στα σοσιαλ μύδια δεν υπάρχει .Αφήστε τα στερεότυπα.
Προσπαθείτε απλά για το καλύτερο.
Ποιος σου είπε ότι όσοι προσπαθούν να γλιτώσουν από πόλεμο,δεν μπορούν να ερωτευτούν κάποια και να συμπορευθούν μαζί σε μια άλλη χώρα ;
Οι Σύριοι πρόσφυγες παντρεύονταν μέσα σε χοτ σποτς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η μοναχικότητα κάνει κακό.
Εγώ πάλι έχω επιλέξει την μοναχικοτητα και τα έχω βρει με εμένα έχω απογοητευτεί από πολλούς (φίλους) και πολλές. Γυναίκα να εκτιμά την προσπάθεια μου δεν έχω βρει οπότε μόνο με εκδιδόμενες καθαρά πράγματα.Η μοναχικότητα κάνει κακό.
Η μοναχικότητα είναι κάτι που ταιριάζει σε άνδρα που δεν έχει ψυχολογία γκόμενας να είναι συνοδευόμενος παντού.Οταν είσαι στην κορυφή δεν μένει χωρος για άλλες δίπλα σου.Επισης όταν δεν νιώθεις ατελής δεν έχεις ανάγκη από άλλες δίπλα σου.Βγαζεις γούστα και πας παρακάτω.Οι όρχεις μας είναι αρκετά πολύτιμοι για να μας τους πρήζει η κάθε μία με φουιτ στον εγκέφαλο και η περηφάνεια με την αξιοπρέπεια μας είναι αρκετά ψηλά ώστε να ξεφτιλιζομαστε για να μην είμαστε μόνοι.Εγώ πάλι έχω επιλέξει την μοναχικοτητα και τα έχω βρει με εμένα έχω απογοητευτεί από πολλούς (φίλους) και πολλές. Γυναίκα να εκτιμά την προσπάθεια μου δεν έχω βρει οπότε μόνο με εκδιδόμενες καθαρά πράγματα.
Να ξέρεις σε νιώθω και μιλάς σωστά. Δεν μισούμε τις γυναίκες απλά αγαπάμε ΕΜΆΣ περισσότερο και την ψυχολογική μας υγείαΗ μοναχικότητα είναι κάτι που ταιριάζει σε άνδρα που δεν έχει ψυχολογία γκόμενας να είναι συνοδευόμενος παντού.Οταν είσαι στην κορυφή δεν μένει χωρος για άλλες δίπλα σου.Επισης όταν δεν νιώθεις ατελής δεν έχεις ανάγκη από άλλες δίπλα σου.Βγαζεις γούστα και πας παρακάτω.Οι όρχεις μας είναι αρκετά πολύτιμοι για να μας τους πρήζει η κάθε μία με φουιτ στον εγκέφαλο και η περηφάνεια με την αξιοπρέπεια μας είναι αρκετά ψηλά ώστε να ξεφτιλιζομαστε για να μην είμαστε μόνοι.
Οι θηλυψυχοι φυσικά και τρέμουν την σκιά τους όταν μένουν μόνοι η δεν έχουν σχέση πολλώ δε μαλλον όταν ισχύουν και οι δύο προαναφερθείσες συνθήκες.
Η μοναχικότητα είναι κάτι που ταιριάζει σε άνδρα που δεν έχει ψυχολογία γκόμενας να είναι συνοδευόμενος παντού.Οταν είσαι στην κορυφή δεν μένει χωρος για άλλες δίπλα σου.Επισης όταν δεν νιώθεις ατελής δεν έχεις ανάγκη από άλλες δίπλα σου.Βγαζεις γούστα και πας παρακάτω.Οι όρχεις μας είναι αρκετά πολύτιμοι για να μας τους πρήζει η κάθε μία με φουιτ στον εγκέφαλο και η περηφάνεια με την αξιοπρέπεια μας είναι αρκετά ψηλά ώστε να ξεφτιλιζομαστε για να μην είμαστε μόνοι.
Οι θηλυψυχοι φυσικά και τρέμουν την σκιά τους όταν μένουν μόνοι η δεν έχουν σχέση πολλώ δε μαλλον όταν ισχύουν και οι δύο προαναφερθείσες συνθήκες.
Να ξέρεις σε νιώθω και μιλάς σωστά. Δεν μισούμε τις γυναίκες απλά αγαπάμε ΕΜΆΣ περισσότερο και την ψυχολογική μας υγεία
Τους έχω γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι...Συμφωνώ ρε τύπε,αλλά αν σε βλέπουν και συνέχεια μόνο σου,θα νομίζουν ότι γύρισες το μπιφτέκι ή είσαι κανας μικροτσούτσουνος.
Δεν είναι κακό που και που να παρουσιάζεις κάποια δίπλα σου,γιατί ξέρουμε και σε τί κοινωνία ζούμε