ενας μικρος Δασκαλος γεννιεταιγιατι ρε γαμωτ ακομα? τι μπορει να πηγε στραβα?
μηπως δεν ακολουθησες πιστα τις συμβουλες μας?![]()

ενας μικρος Δασκαλος γεννιεταιγιατι ρε γαμωτ ακομα? τι μπορει να πηγε στραβα?
μηπως δεν ακολουθησες πιστα τις συμβουλες μας?![]()
Γνωμη για γαμο με ελλεεινιδα πριν τα 35 (για τον ανδρα);
Σου απαντάει η στατιστική υπηρεσία παραπάνωΓνωμη για γαμο με ελλεεινιδα πριν τα 35 (για τον ανδρα);
Κάτι τέτοια βλέπω και λέω να φτιάξω κανένα τρολο ακαου στο ινστα αλλά δεν έχω χρόνο.Όσοι ασχολούμαστε με Σλάβες, έχουμε πετύχει και τέτοιας κατηγορίας μαλακιστήρια,
που ευτυχώς σπάνια βγαίνουν σε ελληνική έκδοση..
![]()
![]()
Ρωσίδες βρωμιαρες τύπε.Όσοι ασχολούμαστε με Σλάβες, έχουμε πετύχει και τέτοιας κατηγορίας μαλακιστήρια,
που ευτυχώς σπάνια βγαίνουν σε ελληνική έκδοση..
![]()
![]()
Πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι τώρα τελευταία οι μικρότερες γυναίκες προτιμούν κατά κόρον πολύ μεγαλύτερους άντρες για τον καλό μισθό, το αυτοκίνητο και κανένα σπιτάκι αν υπάρχει. Γενικά μπροστά στους μισθούς του πεντακοσάρικου των συνομίληκων τους έχουν αρχίσει οι περισσότερες να ξεπουλάνε τα νιάτα τους ελαφρώς σε μεγαλύτερους...
Δίκιο έχεις. 26 χρονών γυναίκα είναι παλιόγρια φαφούτα, δεν βλέπεται...Οι 25+,ναι
Οι 25-, όχι
Δίκιο έχεις. 26 χρονών γυναίκα είναι παλιόγρια φαφούτα, δεν βλέπεται...
Έτσι τυπε , από 15-25 έχουνε φάει 300 πουτσες , από 25-40 10 πουτσες,(μόνο από αυτούς που βλέπουν σαν γαμπρούς: και μετά τα 40 αν είναι ακόμη ελεύθερες 2-3Απ'τα 25 και πάνω σκέφτονται γάμους και παιδιά
Μέχρι τα 25 σκέφτονται μόνο πούτσα
Αλήθεια σου είπε, είναι γνωστή ιστορία, ήταν ένας Έλληνας τον έλεγαν Γιάννη Χυμένο, και πήγε Μεξικό και το έκανε Χουαν Χιμένεθ.Ελλεηνίδα 1/8 πιάνεται;
Έχω βγει χθες,έχω πιει και κάτι ξύδια και γυρνώντας με το μετρό,
βλέπω δύο λατίνες, η μία 1.60 με σώμα 12χρονης,αλλά η άλλη.........
φτυστή η Yorgelis Carillo
![]()
με ντύσιμο ξεκωλέ ολέ..
Κανονικά τέτοιες γκόμενες δεν είναι του γούστου μου,
αλλά αυτή είναι μουναρος.
Βλέπω τριγύρω τα λιγούρια να την μπανίζουν στα μουλωχτά,
αλλά να μην κάνουν βήμα,οπότε πάω και της μιλάω.
Γρήγορα το γυρνάμε στα αγγλικά υπό το άγρυπνο βλέμμα της κοντής γκομενοφύλακα...
Kαι την ώρα που λέω ότι είμαι Έλληνας,
μου σκάει ένα χαμόγελο και μου λέει σε αρκετά καλά ελληνικά,
-"Αγαπάω πολύ την Ελλάδα, ο προπάππους μου ήταν Έλληνας"
Μένω μαλάκας και την ρωτάω αν ήταν ναυτικός;
-"Όχι μου λέει,απλά ξέρω πως όταν άρχισαν οι πόλεμοι στην Ευρώπη,
σκεφτηκε ότι η Ευρώπη δεν έχει μέλλον και εγκαταστάθηκε στο....................Μεξικό"
Πήρα τηλέφωνο και γράφουμε στα αγγλικά στο Whatsapp.
Αυτή λέει ότι οι γονείς της, ήξεραν απλά 10 λέξεις ελληνικά
και αυτή έκανε τέσσερα εξάμηνα ελληνικά στο Πανεπιστήμιο?
και γι'αυτό ξερει να μιλάει λίγο
Για να δούμε πόση επίδραση έχει το 1/8 ελλεηνιδοσύνης![]()
Έτσι τυπε , από 15-25 έχουνε φάει 300 πουτσες , από 25-40 5 πουτσες,(μόνο από αυτούς που βλέπει σαν γαμπρούς: και μετά τα 40 αν είναι ακόμη ελεύθερες μηδέν![]()
Έκανα grande μαλακία που λένε και στο χωριό της, όταν γράφοντας της μήνυμα στο Whatsapp της απευθύνθηκα με άλλο γυναικείο όνομα,στο οποίο είχα στείλει μήνυμα ακριβώς πιο πριν...Αλήθεια σου είπε, είναι γνωστή ιστορία, ήταν ένας Έλληνας τον έλεγαν Γιάννη Χυμένο, και πήγε Μεξικό και το έκανε Χουαν Χιμένεθ.