Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.997
Πόντοι
3.506

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.706
Πόντοι
1.446
Καταρχήν, δεν έχω δει τόσες γυναίκες σε καμία χώρα
να τρώνε σαν πουστηδες ... και να καπνίζουν σαν νταλικέρηδες ...

Όσο τουπέ και αν πουλησουν ... η σαπίλα δεν αλλαζει ...!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.922
Πόντοι
9.297
Η ηλικία σου φταίει μάλλον μεγάλωσες, εμένα με έχουν κοιτάξει πολλές φορές στην Αθήνα συνομήλικες
Καμμένος είναι αυτός που ντρέπεται πολύ. Το να έχεις αυτοπεποίθηση είναι πολύ καλό και μπορώ να το καλλιεργήσω, απλά θέλω και μια παρέα τώρα, δε θα πάω σε μπουρδέλα, όταν πάω στη σχολή θα βρω παρέα, θα γνωρίσω δυναμικά άτομα και τελείωσε

Τζιμαρε αυτος που γαμεί απο insta
γαμεί και χωρις insta
το ξέρεις αυτο φαντάζομαι ε ?
προσοχή με αυτές τις μαλακιες!!
κάνε βεβαια τα check σου αλλα προσεκτικά!! :hi:
Δεν ισχύει...όποιος ψάχνει στα μπλιμπλικια δεν έχει προσόντα κυρίως ψυχικά για να έχει αντοχές να ψάξει εκ του σύνεγγυς .Απογοήτευση η ανικανοτητα η και τα δύο τους διακατέχουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.922
Πόντοι
9.297
Οταν σταματήσουν οι ΜΔ να κάνουν likes και να ακολουθούν καθε μπαζο που κυκλοφορεί τοτε ισως στρωσουν λιγο τα πραγματα. Δεν γινεται να το παιζει ντιβα καθε σαυρα ειδικα στα σοσιαλ ενω ξερεις πως ειναι χωρις φιλτρα και πως ειναι η πραγματικη ζωη τους και οχι αυτο το ψευτικο που προβαλλουν. Τα τελευταια χρονια ο κατηφορος στις γυναικες ειναι μεγαλος
ΜΔ=;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.837
Πόντοι
3.656
Καταρχήν, δεν έχω δει τόσες γυναίκες σε καμία χώρα
να τρώνε σαν πουστηδες ... και να καπνίζουν σαν νταλικέρηδες ...

Όσο τουπέ και αν πουλησουν ... η σαπίλα δεν αλλαζει ...!

Για το τσιγάρο συμφωνώ,να βρεις ελλεεινίδα να μην καπνίζει είναι σπάνιο

Για το φαϊ,αυτές που είναι αδύνατες και ψιλοεμφανίσιμες προσέχουν,οι άλλες που είναι ήδη μπάζα χλαπακιάζουν ότι βρουν.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Εγώ πάντως όσες χοντρές ξέρω δεν της την πέφτει κανενας(ευτυχώς λέω).οι καλές μαζεύουν όλο το χαρτί..γι'αυτό και μεταξύ τους δε θέλει να βλέπει η μια την αλλη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.837
Πόντοι
3.656
Εγώ πάντως όσες χοντρές ξέρω δεν της την πέφτει κανενας(ευτυχώς λέω).οι καλές μαζεύουν όλο το χαρτί..γι'αυτό και μεταξύ τους δε θέλει να βλέπει η μια την αλλη

Εγώ όσες χοντρές ξέρω,είναι παντρεμένες

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
@Jimmy Gang τελικα τον βιδωσες σε καμια ξινομουνα? δεν ειδα...
Όχι φίλε αλλά μιλάω με δύο μέσω ινσταγκραμ, μια 16 και μια 17, είναι πολύ επιφυλακτικές όμως. Από κοντά τίποτα πήγα εκεί σε μια συναυλία με τραπερ πριν κάτι μέρες Ανάβυσσο, πολύ σέξυ κορίτσια αλλά ντρεπόμουν, οι περισσότερες τα είχαν κιόλας

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Όχι φίλε αλλά μιλάω με δύο μέσω ινσταγκραμ, μια 16 και μια 17, είναι πολύ επιφυλακτικές όμως. Από κοντά τίποτα πήγα εκεί σε μια συναυλία με τραπερ πριν κάτι μέρες Ανάβυσσο, πολύ σέξυ κορίτσια αλλά ντρεπόμουν, οι περισσότερες τα είχαν κιόλας
γιατι ρε γαμωτ ακομα? τι μπορει να πηγε στραβα?

μηπως δεν ακολουθησες πιστα τις συμβουλες μας? :undecided:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.489
Πόντοι
456
Ελληνική Στατιστική Αρχή: Οι Έλληνες γερνάνε και… χωρίζουν

Υπογονιμότητα, γήρανση και διαζύγια – Τι προκύπτει από τα στοιχεία της έκθεσης για τις Συνθήκες Διαβίωσης στην Ελλάδα που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή

Για παράδειγμα, το 2009 είχαν τελεστεί στη χώρα μας συνολικά 59.212 γάμοι (34.375 θρησκευτικοί και 24.837 πολιτικοί), ενώ το 2020 τελέστηκαν συνολικά 31.475 γάμοι (11.935 θρησκευτικοί και 19.540 πολιτικοί).
Επίσης μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν τα διαζύγια. Συγκεκριμένα το 2009 τα διαζύγια ήταν 13.607, ενώ το 2020 έφθασαν τις 19.190

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.922
Πόντοι
9.297
Για ποιον λόγο;Όσοι γουστάρουν χοντρές θα πάνε με χοντρές.
Όσοι γουστάρουν αδύνατες θα πάνε με αδύνατες.
Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.922
Πόντοι
9.297
Δεν έχασαν τα κιλά από εγκυμοσύνες και μετά εστίασαν στα καθημερινά αφού εκπληρωσαν πλέον τον σκοπό της ύπαρξής τους:κοινωνική και οικονομική άνοδος μέσω γάμου και τεκνοποίηση.

mr_privacy

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
37
Πόντοι
0
Για ποιον λόγο;Όσοι γουστάρουν χοντρές θα πάνε με χοντρές.
Όσοι γουστάρουν αδύνατες θα πάνε με αδύνατες.
Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού.
Φιλοι μου... νομιζω ο samuel ειπε την θεικη ατακα "οι γυναικες ειναι κλειδακράτορες του σεξ, οι αντρες των σχεσεων".... μεγαλη κουβεντα... η κοπελα καθοριζει αν θα σου κατσει αλλα εσυ για το ποσο. Φυσικα και τιθεται θέμα ανταγωνισμου και ιδιαιτερα μεταξυ των γυναικων... υπαρχει ερευνα που στην Αμερικη το 10% των αντρων πηδαει το 80% γυναικων... γιατι οι περισσότερες ελκονται απο τα ίδια χαρακτηριστικα. Φυσικα και υπάρχουν εξαιρεσεις... Η πλειονοτητα αυτων που πάνε με ¨χοντρες" ειναι γιατι πιθανοτατα δεν βρισκουν κατι άλλο (περαν φετιχ εξαιρεσεων) γιατι ως γνωστο... "Η γυναικαθα παει με οποιον γουσταρει... ο άντρας με οποια μπορεσει"

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.706
Πόντοι
1.446
Μάγκες μην ξεχνάτε ... οι ελλε-ει-νιδες είναι επαγγελματίες cockteazers ...

Θέλουν σκληρή στάση, μπινελίκι, ξεφτηλλισμα, και να ξέρουν ότι γαμας και χυνεις άλλες...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις γράψεις στα αρχιδια σου...!

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
γιατι ρε γαμωτ ακομα? τι μπορει να πηγε στραβα?

μηπως δεν ακολουθησες πιστα τις συμβουλες μας? :undecided:
Δεν πήγε κάτι στραβά ίσα ίσα σου λέω κάτι πάει να γίνει. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω ακολουθήσει πιστά τις συμβουλές σας, δηλαδή ακόμα βγαίνω με αυτούς που μου είχες πει να κάνω πέρα αλλά σε λίγες μέρες ο ένας φεύγει και ο άλλος ξεκινάει 3η λυκείου σε ΕΠΑΛ οπότε θα βγαίνω με νέα άτομα, υπομονή μερικές μέρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom