Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 3.506
Εγώ δεν έχω τίποτα από τα δυο..Ολα μετράνε και η κοινωνική μορφωση,και η εκπαίδευση
ειναι αναπόσπαστα!!
οποιος εχει και τα 2 ειναι πολυ τυχερός!!
Εγώ δεν έχω τίποτα από τα δυο..Ολα μετράνε και η κοινωνική μορφωση,και η εκπαίδευση
ειναι αναπόσπαστα!!
οποιος εχει και τα 2 ειναι πολυ τυχερός!!
Αμα εχεις την υγεια σου εισαι κομπλε!Εγώ δεν έχω τίποτα από τα δυο..
Η ηλικία σου φταίει μάλλον μεγάλωσες, εμένα με έχουν κοιτάξει πολλές φορές στην Αθήνα συνομήλικες
Καμμένος είναι αυτός που ντρέπεται πολύ. Το να έχεις αυτοπεποίθηση είναι πολύ καλό και μπορώ να το καλλιεργήσω, απλά θέλω και μια παρέα τώρα, δε θα πάω σε μπουρδέλα, όταν πάω στη σχολή θα βρω παρέα, θα γνωρίσω δυναμικά άτομα και τελείωσε
Δεν ισχύει...όποιος ψάχνει στα μπλιμπλικια δεν έχει προσόντα κυρίως ψυχικά για να έχει αντοχές να ψάξει εκ του σύνεγγυς .Απογοήτευση η ανικανοτητα η και τα δύο τους διακατέχουν.Τζιμαρε αυτος που γαμεί απο insta
γαμεί και χωρις insta
το ξέρεις αυτο φαντάζομαι ε ?
προσοχή με αυτές τις μαλακιες!!
κάνε βεβαια τα check σου αλλα προσεκτικά!!
ΜΔ=;Οταν σταματήσουν οι ΜΔ να κάνουν likes και να ακολουθούν καθε μπαζο που κυκλοφορεί τοτε ισως στρωσουν λιγο τα πραγματα. Δεν γινεται να το παιζει ντιβα καθε σαυρα ειδικα στα σοσιαλ ενω ξερεις πως ειναι χωρις φιλτρα και πως ειναι η πραγματικη ζωη τους και οχι αυτο το ψευτικο που προβαλλουν. Τα τελευταια χρονια ο κατηφορος στις γυναικες ειναι μεγαλος
μουνοδουλοι ντε
Οκ...μουνοδουλοι ντε
Καβλομουνο το μαρακι..
Καταρχήν, δεν έχω δει τόσες γυναίκες σε καμία χώρα
να τρώνε σαν πουστηδες ... και να καπνίζουν σαν νταλικέρηδες ...
Όσο τουπέ και αν πουλησουν ... η σαπίλα δεν αλλαζει ...!
Εγώ πάντως όσες χοντρές ξέρω δεν της την πέφτει κανενας(ευτυχώς λέω).οι καλές μαζεύουν όλο το χαρτί..γι'αυτό και μεταξύ τους δε θέλει να βλέπει η μια την αλλη
Όχι φίλε αλλά μιλάω με δύο μέσω ινσταγκραμ, μια 16 και μια 17, είναι πολύ επιφυλακτικές όμως. Από κοντά τίποτα πήγα εκεί σε μια συναυλία με τραπερ πριν κάτι μέρες Ανάβυσσο, πολύ σέξυ κορίτσια αλλά ντρεπόμουν, οι περισσότερες τα είχαν κιόλας@Jimmy Gang τελικα τον βιδωσες σε καμια ξινομουνα? δεν ειδα...
γιατι ρε γαμωτ ακομα? τι μπορει να πηγε στραβα?Όχι φίλε αλλά μιλάω με δύο μέσω ινσταγκραμ, μια 16 και μια 17, είναι πολύ επιφυλακτικές όμως. Από κοντά τίποτα πήγα εκεί σε μια συναυλία με τραπερ πριν κάτι μέρες Ανάβυσσο, πολύ σέξυ κορίτσια αλλά ντρεπόμουν, οι περισσότερες τα είχαν κιόλας
Για ποιον λόγο;Όσοι γουστάρουν χοντρές θα πάνε με χοντρές.Εγώ πάντως όσες χοντρές ξέρω δεν της την πέφτει κανενας(ευτυχώς λέω).οι καλές μαζεύουν όλο το χαρτί..γι'αυτό και μεταξύ τους δε θέλει να βλέπει η μια την αλλη
Δεν έχασαν τα κιλά από εγκυμοσύνες και μετά εστίασαν στα καθημερινά αφού εκπληρωσαν πλέον τον σκοπό της ύπαρξής τους:κοινωνική και οικονομική άνοδος μέσω γάμου και τεκνοποίηση.Εγώ όσες χοντρές ξέρω,είναι παντρεμένες
Εγώ όσες χοντρές ξέρω,είναι παντρεμένες
Φιλοι μου... νομιζω ο samuel ειπε την θεικη ατακα "οι γυναικες ειναι κλειδακράτορες του σεξ, οι αντρες των σχεσεων".... μεγαλη κουβεντα... η κοπελα καθοριζει αν θα σου κατσει αλλα εσυ για το ποσο. Φυσικα και τιθεται θέμα ανταγωνισμου και ιδιαιτερα μεταξυ των γυναικων... υπαρχει ερευνα που στην Αμερικη το 10% των αντρων πηδαει το 80% γυναικων... γιατι οι περισσότερες ελκονται απο τα ίδια χαρακτηριστικα. Φυσικα και υπάρχουν εξαιρεσεις... Η πλειονοτητα αυτων που πάνε με ¨χοντρες" ειναι γιατι πιθανοτατα δεν βρισκουν κατι άλλο (περαν φετιχ εξαιρεσεων) γιατι ως γνωστο... "Η γυναικαθα παει με οποιον γουσταρει... ο άντρας με οποια μπορεσει"Για ποιον λόγο;Όσοι γουστάρουν χοντρές θα πάνε με χοντρές.
Όσοι γουστάρουν αδύνατες θα πάνε με αδύνατες.
Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού.
Δεν πήγε κάτι στραβά ίσα ίσα σου λέω κάτι πάει να γίνει. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω ακολουθήσει πιστά τις συμβουλές σας, δηλαδή ακόμα βγαίνω με αυτούς που μου είχες πει να κάνω πέρα αλλά σε λίγες μέρες ο ένας φεύγει και ο άλλος ξεκινάει 3η λυκείου σε ΕΠΑΛ οπότε θα βγαίνω με νέα άτομα, υπομονή μερικές μέρεςγιατι ρε γαμωτ ακομα? τι μπορει να πηγε στραβα?
μηπως δεν ακολουθησες πιστα τις συμβουλες μας?
τι να λεμε τωραΕγώ όσες χοντρές ξέρω,είναι παντρεμένες